Πρόβλημα με Mail app σε iOS11
Δημοσίευση 20/03/2018 - 10:27
Για την ακρίβεια ενημερώνεται από τα mail που έχω συνδέσει στη χάση και στη φέξη.
Μάλιστα όταν πάω να κάνω χειροκίνητη ενημέρωση (swipe down) και ενώ λέει τόσα από τα τόσα mail καταβαίνουν μόλις ολοκληρώνεται η διαδικασία δεν μου τα εμφανίζει! Αν ξανακάνω στο καπάκι χειροκίνητη ενημέρωση μου λέει οτί είναι ενημερωμένο αλλά τα νέα mail δεν φαίνονται πουθενά...
Φυσικά κάποια στιγμή μετά από 3-4 μέρες μου τα εμφανίζει όλα μάζι αλλά τι να το κάνεις αν περιμένεις mail και βιάζεσαι;
Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορώ να αλλάξω για να φτιάξει;
ΥΓ. Να πω οτί έχω κάνει αποσύνδεση και σύνδεση εκ νέου των mail μου με την εφαρμογή μπας και φτιάξει χωρίς αποτέλεσμα...
ⓘⓉⓗⓘⓝⓚ
Ad
Δημοσίευση 20/03/2018 - 10:48
Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω και γω, μου δείχνει 5 mail και όταν ανοίξω το app δεν εμφανίζει κανένα. Αφορά λογαριασμό Yahoo.
΄Εχω κάνει hard reset/εγκατάσταση του mail από την αρχή/update στο τελευταίο firmware.
Δημοσίευση 20/03/2018 - 16:37
Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω και γω, μου δείχνει 5 mail και όταν ανοίξω το app δεν εμφανίζει κανένα. Αφορά λογαριασμό Yahoo.
΄Εχω κάνει hard reset/εγκατάσταση του mail από την αρχή/update στο τελευταίο firmware.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 20/03/2018 - 16:38
Δημοσίευση 20/03/2018 - 17:02
Δημοσίευση 21/03/2018 - 15:07
Ίδιο πρόβλημα στο yahoo κ εγώ. Γενικά το ios 11 δεν με εμπνέει.
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες