Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

iOS 12

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4362 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1501   christos1414

christos1414

iPH Contributor

• 1.762 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 25/09/2018 - 10:22

Αυτό είναι υποκειμενικό γεγονός. Αν έχεις throttling ή βλέπεις μείωση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σου πιστεύω πως ναι στους επισήμους μόνο μπορεί και να άξιζε η αλλαγή μπαταρίας πριν λήξει η προσφορά και ξανά ανεβεί η τιμή.ευρ

Εαν δεν κανω λαθος, η προσφορα αλλαγης μπαταριας ανανεωθηκε για το 2019 με μια επιπλεον επιβαρυνση των 10 ευρω δηλαδη 49 αντι 39.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1502   boxer

boxer

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 25/09/2018 - 11:00

Καλημέρα, προσωπικά ποτέ δεν ασχολούμαι με την μπαταρία διότι κάθε βράδυ την φορτίζω, αλλά έχω παρατηρήσει ότι στην 12 την πάει μαρούλι... με μπουρί της σόμπας...

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1503   RedMike7

RedMike7

iPH newbie

• 86 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:RedMike77

Δημοσίευση 25/09/2018 - 11:01

εμενα εδειχνε 88% και πηγα και την άλλαξα. καλως η κακως η υγεια θα πεσει και αλλο. και αφου εχει 39 ευρω η αλλαγή και σκοπευα να κρατησω το κινητο και άλλο πήγα και την αλλαξα.
προυποθεσεις να μην εχει ανοιχτει το τηλεφωνο σου απο μη εξουσιοδωτημένο και να μην εχεις αλλάξει μπαταρία μέσα στη χρονιά.

πηγα στην isystem στην αγία παρασκευή σε 20 λεπτά είχα το τηλέφωνο.

Στο δικό μου iPhone 7 είναι στο 85% και σκέφτομαι να πάω να την αλλάξω μέσα στον Δεκέμβρη.

Το κινητό έχει αγοραστεί 23.12.2016 (εντός 2ετίας).

Γνωρίζει κανείς αν καλύπτει η εγγύηση την αλλαγή μπαταρίας ή πληρώνω 39 ευρώ;

#1504   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.211 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 25/09/2018 - 11:06

Στο δικό μου iPhone 7 είναι στο 85% και σκέφτομαι να πάω να την αλλάξω μέσα στον Δεκέμβρη.

Το κινητό έχει αγοραστεί 23.12.2016 (εντός 2ετίας).

Θα πληρώσεις τα 39 ευρώ. Στο 85% δεν δικαιολογεί αλλαγή μπαταρίας, θεωρείται φυσιολογική φθορά. 

Once You Go Mac You Never Go Back

#1505   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 25/09/2018 - 11:15

Μέσω εγγύησης μπορείς να πας μόνο αν έχεις προβληματική συμπεριφορά.

Να σου κλείνει σε άσχετες στιγμές, ή να έχεις μεταπτώσεις στο ποσοστό.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1506   YAz

YAz

iPH Contributor

• 1.613 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 25/09/2018 - 11:27

Προς καθε ενδιαφερομενο:
iPhone 7 128GB
Δευτερη μερα οπου το κινητο μου συμπεριφερεται φυσιολογικα. Σημερα μετα τον βραδινο υπνο ξυπνησα και απ το 100% ειχε παει 98%.
Με φυσιολογικη χρηση χθες απ τις 11 το πρωι, ειχα φτασει στα 70% κατα τις 9 το βραδυ, και με πιο εντονη χρηση σε σοσιαλ μιντια (facebook, instagram) απο τις 9-11 εχασα κανα 20% ακομα. Στη δικη μου συσκευη οσο περασαν οι μερες εστρωσε.

Για το θεμα μπαταριας: τον Ιουνιο βρεθηκα σε apple store στη Σκωτια, και ζητησα αλλαγη μπαταριας. Τους εξηγησα πως η μπαταρια μου ειχε θεματακια, διοτι τον περασμενο Απριλιο οταν ημουν Κοπενχαγη στους 2-5 βαθμους κελσιου, το κινητο μου εκλεινε κοντα στα 60% (δε μου το ειχε ξανακανει) Το battery life μου εδειχνε οτι η συσκευη μου ειχε φτασει στο 87% capacity. Προσωπικα επελεξα να την αλλαξω, διοτι δεν εχω σκοπο να αλλαξω κινητο για πολυ καιρο. Απ το ιδιο το apple store ζητησα να μη μου κανουν αναβαθμιση, και το σεβαστηκαν.

#1507   stakar

stakar

iPH Member

• 213 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 25/09/2018 - 11:42

Το restore σβήνει τα πάντα και επαναφέρει το κινητό σε εργοστασιακές ρυθμίσεις. Σκουπίδια θα μεταφέρει μόνο αν το backup του ήταν από jb ή είχε κάποιο πρόβλημα στην έκδοση που βρισκόταν.
Σε κάθε περίπτωση μία είναι η διαδικασία του restore και στη συνέχεια είτε κάνεις setup as new ή επαναφέρεις backup

Παιδια μια επιβεβαιωση θελω

Ειμαι σε ios10 και τελικά ειπα να παω σε ios12

Ειμαι σε pc

Εχω κανει ηδη backup σε itunes  (ver 12.9.0.167)

Συνδεω το τηλ & ανοιγω το itunes ( ver 12.9.0.167)

Μου βγαζει μηνυμα για το ios12 με επιλογες

1-Download and Update

2-Download only

Επιλεγω Download and Update ?

Αν ναι και τελειωσει το update παταω το εικονιδιο του τηλεφωνου πανω αριστερα και παω και κανω το Restore iphone ?

Ευχαριστώ

#1508   soki7

soki7

iPH Contributor

• 1.545 μηνύματα
  • GameCenter:sokhetfield

Δημοσίευση 25/09/2018 - 12:02

Παιδια μια επιβεβαιωση θελω

Ειμαι σε ios10 και τελικά ειπα να παω σε ios12

Ειμαι σε pc

Εχω κανει ηδη backup σε itunes  (ver 12.9.0.167)

Συνδεω το τηλ & ανοιγω το itunes ( ver 12.9.0.167)

Μου βγαζει μηνυμα για το ios12 με επιλογες

1-Download and Update

2-Download only

Επιλεγω Download and Update ?

Αν ναι και τελειωσει το update παταω το εικονιδιο του τηλεφωνου πανω αριστερα και παω και κανω το Restore iphone ?

Ευχαριστώ

Κατεβάζεις την 12 στον υπολογιστή σου και την περνάς με shift+restore.

#1509   stakar

stakar

iPH Member

• 213 μηνύματα

Δημοσίευση 25/09/2018 - 12:11

Κατεβάζεις την 12 στον υπολογιστή σου και την περνάς με shift+restore.

Οποτε download only, μετα shift + restore και δεν χρειαζεται το βήμα

"Αν ναι και τελειωσει το update παταω το εικονιδιο του τηλεφωνου πανω αριστερα και παω και κανω το Restore iphone ?"

#1510   soki7

soki7

iPH Contributor

• 1.545 μηνύματα
  • GameCenter:sokhetfield

Δημοσίευση 25/09/2018 - 12:13

Οποτε download only, μετα shift + restore και δεν χρειαζεται το βήμα

"Αν ναι και τελειωσει το update παταω το εικονιδιο του τηλεφωνου πανω αριστερα και παω και κανω το Restore iphone ?"

Όχι, θα την περάσεις με shift+restore και μετά θα κάνεις επαναφορά του μπακ απ και είσαι έτοιμος.

#1511   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 25/09/2018 - 12:14

Κάποιος mod να ξεκαθαρίσει λίγο κάποιες έννοιες σε έναν οδηγό. Να γράψει τι σημαίνει καθαρή εγκατάσταση και να ξεκαθαρίσει, πως αν έχουμε κρατήσει αντίγραφα ασφαλείας και επιλέξουμε να κάνουμε restore στο τηλέφωνο με shift επαναφορά και επιλογή της ipsw, πατώντας περί το μέσον της διαδικασίας στο κινητό επαναφορά από προηγούμενο αντίγραφο ασφαλείας, πως δεν σημαίνει καθαρή εγκατάσταση λογισμικού αλλά μεταφέρονται τα σκουπίδια και ότι άλλο είχε ο χρήστης από τις προηγούμενες εκδόσεις. Η καθαρή εγκατάσταση σημαίνει ή οτι θα γίνετε κολλητοί με το icloud ανεβάζοντας εκεί τα πάντα και κατά τη μεταφορά θα ανοίγετε τους διακόπτες ή θα κάνετε φακέλους μέσω itunes και δεν θα κάνετε επαναφορά από προηγούμενο αντίγραφο αλλά θα πρέπει να έχετε κρατήσει φωτογραφίες σας σε κάποιο φάκελο και έναν προς έναν να τους συγχρονίζετε. Υπήρχαν παλιά οδηγοί στο φορουμ αναζητήστε τους.

Καλά κάνετε και κρατάτε αντίγραφα ασφαλείας για έκτακτη στιγμή απλά το παραπάνω το γράφω προς αποκατάσταση του όρου καθαρό restore και του backup.

Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 25/09/2018 - 12:19

#1512   stakar

stakar

iPH Member

• 213 μηνύματα

Δημοσίευση 25/09/2018 - 12:16

Όχι, θα την περάσεις με shift+restore και μετά θα κάνεις επαναφορά του μπακ απ και είσαι έτοιμος.

Ευχαριστώ πολύ !! Αντε να δουμε και την 12 !

#1513   JimBala

JimBala

iPH User

• 167 μηνύματα

Δημοσίευση 25/09/2018 - 12:20

Προς καθε ενδιαφερομενο:
iPhone 7 128GB
Δευτερη μερα οπου το κινητο μου συμπεριφερεται φυσιολογικα. Σημερα μετα τον βραδινο υπνο ξυπνησα και απ το 100% ειχε παει 98%.
Με φυσιολογικη χρηση χθες απ τις 11 το πρωι, ειχα φτασει στα 70% κατα τις 9 το βραδυ, και με πιο εντονη χρηση σε σοσιαλ μιντια (facebook, instagram) απο τις 9-11 εχασα κανα 20% ακομα. Στη δικη μου συσκευη οσο περασαν οι μερες εστρωσε.

Για το θεμα μπαταριας: τον Ιουνιο βρεθηκα σε apple store στη Σκωτια, και ζητησα αλλαγη μπαταριας. Τους εξηγησα πως η μπαταρια μου ειχε θεματακια, διοτι τον περασμενο Απριλιο οταν ημουν Κοπενχαγη στους 2-5 βαθμους κελσιου, το κινητο μου εκλεινε κοντα στα 60% (δε μου το ειχε ξανακανει) Το battery life μου εδειχνε οτι η συσκευη μου ειχε φτασει στο 87% capacity. Προσωπικα επελεξα να την αλλαξω, διοτι δεν εχω σκοπο να αλλαξω κινητο για πολυ καιρο. Απ το ιδιο το apple store ζητησα να μη μου κανουν αναβαθμιση, και το σεβαστηκαν.

Φίλε Σύμφωνα με όσα λες αν την αλλάξω θα πάρει πάνω του το 7αρι. Έχω ίδια υγεία με αυτή που είχες εσυ όταν την άλλαξες. Κ όπως βλέπω, μια χαρά σου πάει το iOS 12 με νέα μπαταρία. Τι υγεία έχει τώρα;

#1514   MethAvrio

MethAvrio

iPH Addict

• 792 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 25/09/2018 - 12:40

Σε 7 plus του Σεπ/2016 έχω 86% υγεία στην μπαταρία, μέχρι τέλος του έτους θα πάω για αντικατάσταση στα 39 ευρώ.

#1515   YAz

YAz

iPH Contributor

• 1.613 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 25/09/2018 - 12:48

Φίλε Σύμφωνα με όσα λες αν την αλλάξω θα πάρει πάνω του το 7αρι. Έχω ίδια υγεία με αυτή που είχες εσυ όταν την άλλαξες. Κ όπως βλέπω, μια χαρά σου πάει το iOS 12 με νέα μπαταρία. Τι υγεία έχει τώρα;

Η υγεια μεσα στο iphone λεει πως ειναι στο 99%
Απο αποψη αποδοσης σιγουρα παιρνει τα πανω του. Απο θεμα μπαταριας σιγουρα τρωει λιγο παραπανω απο τo ios 10.3.3, αλλα εμενα δε με ενοχλει να σου πω την αληθεια.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 41