Καλησπερα. Περασα ios 12 εχω iphone 8 plus το κουφο που μου κανει εμενα ειναι οτι ενω εχω ενεργοποιημενο το bluetooth λογω apple watch δεν μου δειχνει το εικονιδιο ( ενδειξη) επανω στο τηλεφωνο οτι ειναι ενεργοποιημενο ενω το τηλεφωνο με το ρολοι ειναι συνδεμενο. Ξερει κανεις κατι για αυτο?
iOS 12
Δημοσίευση 25/09/2018 - 22:16
Ad
Δημοσίευση 25/09/2018 - 22:19
Καλησπερα. Περασα ios 12 εχω iphone 8 plus το κουφο που μου κανει εμενα ειναι οτι ενω εχω ενεργοποιημενο το bluetooth λογω apple watch δεν μου δειχνει το εικονιδιο ( ενδειξη) επανω στο τηλεφωνο οτι ειναι ενεργοποιημενο ενω το τηλεφωνο με το ρολοι ειναι συνδεμενο. Ξερει κανεις κατι για αυτο?
Σε όλους το κάνει αυτό δηλαδη δεν φαινεται το σήμα του Bluetooth στην μπάρα
Δημοσίευση 25/09/2018 - 22:21
Και παρεπιπτόντως ...
για όσο η συζήτηση στο νήμα θα μονοπωλείται από δημοσιεύσεις περί κατανάλωσης μπαταρίας, τόσο πιο ισχυρή η απόδειξη πως το iOS 12 λειτουργεί σταθερά & απροβλημάτιστα.
Δημοσίευση 25/09/2018 - 22:21
Για αυτό στο αφαίρεσε για να νιώθεις ελεύθερος. Ρε αδελφέ ...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 25/09/2018 - 23:15
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 25/09/2018 - 23:47
Εγώ μια χαρά εικονίδιο Β έχω στο 12
Μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot;
Για να δούμε πως δείχνει στο 12
Sent from my iPhone 8+ using Tapatalk
Δημοσίευση 26/09/2018 - 00:21
Δημοσίευση 26/09/2018 - 05:17
Και παρεπιπτόντως ...
για όσο η συζήτηση στο νήμα θα μονοπωλείται από δημοσιεύσεις περί κατανάλωσης μπαταρίας, τόσο πιο ισχυρή η απόδειξη πως το iOS 12 λειτουργεί σταθερά & απροβλημάτιστα.
Αυτό πως προκύπτει;
Δημοσίευση 26/09/2018 - 07:45
Υπάρχει γενικότερα η αίσθηση της σταθερότητας και των λιγότερων προβλημάτων στο 12.Και παρεπιπτόντως ...
Αλλά αφού πολλοί χρήστες επανέρχονται στο 11 λόγω υπερβολικής κατανάλωσης μπαταρίας, πως περιμένεις να δεις άλλου είδους δημοσιεύσεις.
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 26/09/2018 - 08:13
Υπάρχει γενικότερα η αίσθηση της σταθερότητας και των λιγότερων προβλημάτων στο 12.
Αλλά αφού πολλοί χρήστες επανέρχονται στο 11 λόγω υπερβολικής κατανάλωσης μπαταρίας, πως περιμένεις να δεις άλλου είδους δημοσιεύσεις.
Επέστρεψες πίσω; Καλημέρα! Νομίζω οι νέες συσκευές θα είναι απαλλαγμένες από το πρόβλημα με τη μπαταρία. Οι άνθρωποι το είπαν στο xs 30 λεπτά επιπλέον μπαταρίας σε σχέση με το x. Αυτό θα επιτευχθεί και με το νέο επεξεργαστή που είναι 7nm και με μικρή αύξηση της κατανάλωσης στα προηγούμενα μοντέλα. Εγώ άνοιξα θέμα για το συγκεκριμένο πρόβλημα για την κατανάλωση μπαταρίας που είναι υπερβολική και ότι επέστρεψα στην 11.4.1 δίχως προβληματα(10 άτομα είπαν πως και αυτοί είχαν το ίδιο πρόβλημα) και μέσα 17 ώρες το κατέβασαν το νήμα απαγορεύοντας μου να το ξαναδώ και αν θέλω κάτι να επικοινωνήσω με τον advisor.
Δημοσίευση 26/09/2018 - 08:17
Σε όλους το κάνει αυτό δηλαδη δεν φαινεται το σήμα του Bluetooth στην μπάρα
Σωστα ναι. Ευχαριστω
Δημοσίευση 26/09/2018 - 08:20
Αυτό πως προκύπτει;
Υπάρχει γενικότερα η αίσθηση της σταθερότητας και των λιγότερων προβλημάτων στο 12.
Η κατανάλωση της μπαταρίας ήταν και θα είναι ο κοινός παρανομαστής όλων των topics που αφορούν καινούργιες εκδόσεις του iOS.
Πραγματικά θα έλεγε κανείς πως είναι copy/paste τα αντίστοιχα σχόλια του iOS 11, 10, 9, κ.ο.κ.
Αν εξαιρέσουμε τις περιπτώσεις που η κατανάλωση αφορά το indexing, κολλήματα συγχρονισμού, ανωριμότητα των εφαρμογών πριν πάρουν update κτλ, γενικευμένο πρόβλημα κατανάλωσης από το iOS αυτό καθ´ αυτό δεν υπάρχει.
Δημοσίευση 26/09/2018 - 08:37
Η κατανάλωση της μπαταρίας ήταν και θα είναι ο κοινός παρανομαστής όλων των topics που αφορούν καινούργιες εκδόσεις του iOS.
Πραγματικά θα έλεγε κανείς πως είναι copy/paste τα αντίστοιχα σχόλια του iOS 11, 10, 9, κ.ο.κ.
Αν εξαιρέσουμε τις περιπτώσεις που η κατανάλωση αφορά το indexing, κολλήματα συγχρονισμού, ανωριμότητα των εφαρμογών πριν πάρουν update κτλ, γενικευμένο πρόβλημα κατανάλωσης από το iOS αυτό καθ´ αυτό δεν υπάρχει.
Το θέμα είναι ότι πλέον το νήμα δεν διαβάζεται, κάποιος που θέλει να μάθει για το εκάστοτε καινούργιο iOS πρέπει να διαβάσει δεκάδες άχρηστες σελίδες με σχόλια του τύπου "σε iPhone 7 με μαύρη θήκη σιλικόνη πως είναι η κατανάλωση της μπαταρίας? έχει δοκιμάσει κανείς?". Το γραφικό δε, είναι ότι αυτά τα σχόλια εμφανίζονται 2,5 λεπτά αφού έχει δοθεί το iOS...
Θα ήταν χρήσιμο να υπάρχουν 2 ξεχωριστά θέματα, ένα που θα ασχολείται αποκλειστικά με την κατανάλωση μπαταρίας και άλλο ένα που θα αναφέρεται μόνο στο iOS και θα απαγορεύεται οποιαδήποτε ανάρτηση που έχει να κάνει με την μπαταρία.
Δημοσίευση 26/09/2018 - 10:23
Καλημερα,Επέστρεψες πίσω; Καλημέρα! Νομίζω οι νέες συσκευές θα είναι απαλλαγμένες από το πρόβλημα με τη μπαταρία. Οι άνθρωποι το είπαν στο xs 30 λεπτά επιπλέον μπαταρίας σε σχέση με το x. Αυτό θα επιτευχθεί και με το νέο επεξεργαστή που είναι 7nm και με μικρή αύξηση της κατανάλωσης στα προηγούμενα μοντέλα. Εγώ άνοιξα θέμα για το συγκεκριμένο πρόβλημα για την κατανάλωση μπαταρίας που είναι υπερβολική και ότι επέστρεψα στην 11.4.1 δίχως προβληματα(10 άτομα είπαν πως και αυτοί είχαν το ίδιο πρόβλημα) και μέσα 17 ώρες το κατέβασαν το νήμα απαγορεύοντας μου να το ξαναδώ και αν θέλω κάτι να επικοινωνήσω με τον advisor.
Ναι στο 8 επεστρεψα στο 11.4.1 εχοντας παλι την προηγουμενη αυτονομια.
Ετοιμαζομαι να επιστρεψω και στο ipad pro οπου συμβαινουν διαφορα παραδοξα τυπου σε περιοδους μη χρησης να κατεβαινει 30-40%, με λιγη χρηση να κατεβαινει τρεχοντας, κτλ.
Το παραδοξο ειναι οτι σε ipad air 2 που εγινε η μεταβαση σε 12 ΟΤΑ, η καταναλωση δεν εχει αλλαξει συμπεριφορα.
Εχω μπει στον πειρασμο αφου υποβαθμισω να ξαναπαω στο 12 ΟΤΑ ετσι για να σω αν θα υπαρξει οντως διαφορα και σε αλλη συσκευη.
Που ανοιξες θεμα και στο κατεβασαν ;
Δημοσίευση 26/09/2018 - 10:27
Αυτο απο που προκυπτει με τοση βεβαιοτητα ;, γενικευμένο πρόβλημα κατανάλωσης από το iOS αυτό καθ´ αυτό δεν υπάρχει.
Εχουν υπαρξει πολλες εκδοσεις λογισμικου που επεφεραν επιβαρυμενη καταναλωση και επρεπε να ερθει καποια επομενη που διορθωνε τα πραγματα.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες