Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

iOS 12

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4362 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1531   arisikaria

arisikaria

iPH newbie

• 52 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 25/09/2018 - 22:16

Καλησπερα. Περασα ios 12 εχω iphone 8 plus το κουφο που μου κανει εμενα ειναι οτι ενω εχω ενεργοποιημενο το bluetooth λογω apple watch δεν μου δειχνει το εικονιδιο ( ενδειξη) επανω στο τηλεφωνο οτι ειναι ενεργοποιημενο ενω το τηλεφωνο με το ρολοι ειναι συνδεμενο. Ξερει κανεις κατι για αυτο? 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1532   perryz3

perryz3

iPH newbie

• 63 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:Perryz3

Δημοσίευση 25/09/2018 - 22:19

Καλησπερα. Περασα ios 12 εχω iphone 8 plus το κουφο που μου κανει εμενα ειναι οτι ενω εχω ενεργοποιημενο το bluetooth λογω apple watch δεν μου δειχνει το εικονιδιο ( ενδειξη) επανω στο τηλεφωνο οτι ειναι ενεργοποιημενο ενω το τηλεφωνο με το ρολοι ειναι συνδεμενο. Ξερει κανεις κατι για αυτο?

Σε όλους το κάνει αυτό δηλαδη δεν φαινεται το σήμα του Bluetooth στην μπάρα

#1533   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 25/09/2018 - 22:21

Στο iOS 12 δεν απεικονίζεται πλέον το εικονίδιο του Bluetooth στην Status Bar. Δεν είναι Bug.

Και παρεπιπτόντως ...
για όσο η συζήτηση στο νήμα θα μονοπωλείται από δημοσιεύσεις περί κατανάλωσης μπαταρίας, τόσο πιο ισχυρή η απόδειξη πως το iOS 12 λειτουργεί σταθερά & απροβλημάτιστα.
Big things have small beginnings

#1534   petervgr

petervgr

iPH Elite Poster

• 2.599 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 25/09/2018 - 22:21

Είναι από τα τις καινούργιες «χρήσιμες» δυνατότητες του iOS 12 να μην έχει εικονίδιο του Bluetooth στη μπάρα γιατί να σε μπερδεύει και να ζορίζεσαι ;
Για αυτό στο αφαίρεσε για να νιώθεις ελεύθερος. Ρε αδελφέ ...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#1535   tassr

tassr

iPH Member

• 212 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 25/09/2018 - 23:15

Εγώ μια χαρά εικονίδιο Β έχω στο 12

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1536   Hillmaster

Hillmaster

iPH Enthousiast

• 436 μηνύματα
  • Twitter:@dimitriadhs
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 25/09/2018 - 23:47

Εγώ μια χαρά εικονίδιο Β έχω στο 12

Μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot;

Για να δούμε πως δείχνει στο 12

Sent from my iPhone 8+ using Tapatalk

#1537   tassr

tassr

iPH Member

• 212 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2018 - 00:21

Δλδ είναι δύσκολο να φτιάξω ένα; Έλα τώρα μη το κάνεις τόσο εύκολο

#1538   gousias

gousias

iPH Contributor

• 1.036 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2018 - 05:17

Και παρεπιπτόντως ...
για όσο η συζήτηση στο νήμα θα μονοπωλείται από δημοσιεύσεις περί κατανάλωσης μπαταρίας, τόσο πιο ισχυρή η απόδειξη πως το iOS 12 λειτουργεί σταθερά & απροβλημάτιστα.

Αυτό πως προκύπτει;

#1539   skiace

skiace

iPH Elite Poster

• 2.594 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 26/09/2018 - 07:45

Και παρεπιπτόντως ...

Υπάρχει γενικότερα η αίσθηση της σταθερότητας και των λιγότερων προβλημάτων στο 12.
Αλλά αφού πολλοί χρήστες επανέρχονται στο 11 λόγω υπερβολικής κατανάλωσης μπαταρίας, πως περιμένεις να δεις άλλου είδους δημοσιεύσεις.

Sent from my iPad using Tapatalk

#1540   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2018 - 08:13

Υπάρχει γενικότερα η αίσθηση της σταθερότητας και των λιγότερων προβλημάτων στο 12.
Αλλά αφού πολλοί χρήστες επανέρχονται στο 11 λόγω υπερβολικής κατανάλωσης μπαταρίας, πως περιμένεις να δεις άλλου είδους δημοσιεύσεις.

Επέστρεψες πίσω; Καλημέρα! Νομίζω οι νέες συσκευές θα είναι απαλλαγμένες από το πρόβλημα με τη μπαταρία. Οι άνθρωποι το είπαν στο xs 30 λεπτά επιπλέον μπαταρίας σε σχέση με το x. Αυτό θα επιτευχθεί και με το νέο επεξεργαστή που είναι 7nm και με μικρή αύξηση της κατανάλωσης στα προηγούμενα μοντέλα. Εγώ άνοιξα θέμα για το συγκεκριμένο πρόβλημα για την κατανάλωση μπαταρίας που είναι υπερβολική και ότι επέστρεψα στην 11.4.1 δίχως προβληματα(10 άτομα είπαν πως και αυτοί είχαν το ίδιο πρόβλημα) και μέσα 17 ώρες το κατέβασαν το νήμα απαγορεύοντας μου να το ξαναδώ και αν θέλω κάτι να επικοινωνήσω με τον advisor.

#1541   arisikaria

arisikaria

iPH newbie

• 52 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2018 - 08:17

Σε όλους το κάνει αυτό δηλαδη δεν φαινεται το σήμα του Bluetooth στην μπάρα

Σωστα ναι. Ευχαριστω

#1542   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2018 - 08:20

Αυτό πως προκύπτει;

Η κατανάλωση της μπαταρίας ήταν και θα είναι ο κοινός παρανομαστής όλων των topics που αφορούν καινούργιες εκδόσεις του iOS.
Πραγματικά θα έλεγε κανείς πως είναι copy/paste τα αντίστοιχα σχόλια του iOS 11, 10, 9, κ.ο.κ.
Αν εξαιρέσουμε τις περιπτώσεις που η κατανάλωση αφορά το indexing, κολλήματα συγχρονισμού, ανωριμότητα των εφαρμογών πριν πάρουν update κτλ, γενικευμένο πρόβλημα κατανάλωσης από το iOS αυτό καθ´ αυτό δεν υπάρχει. :)
Big things have small beginnings

#1543   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3.874 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 26/09/2018 - 08:37

Η κατανάλωση της μπαταρίας ήταν και θα είναι ο κοινός παρανομαστής όλων των topics που αφορούν καινούργιες εκδόσεις του iOS.
Πραγματικά θα έλεγε κανείς πως είναι copy/paste τα αντίστοιχα σχόλια του iOS 11, 10, 9, κ.ο.κ.
Αν εξαιρέσουμε τις περιπτώσεις που η κατανάλωση αφορά το indexing, κολλήματα συγχρονισμού, ανωριμότητα των εφαρμογών πριν πάρουν update κτλ, γενικευμένο πρόβλημα κατανάλωσης από το iOS αυτό καθ´ αυτό δεν υπάρχει. :)

Το θέμα είναι ότι πλέον το νήμα δεν διαβάζεται, κάποιος που θέλει να μάθει για το εκάστοτε καινούργιο iOS πρέπει να διαβάσει δεκάδες άχρηστες σελίδες με σχόλια του τύπου "σε iPhone 7 με μαύρη θήκη σιλικόνη πως είναι η κατανάλωση της μπαταρίας? έχει δοκιμάσει κανείς?". Το γραφικό δε, είναι ότι αυτά τα σχόλια εμφανίζονται 2,5 λεπτά αφού έχει δοθεί το iOS...

Θα ήταν χρήσιμο να υπάρχουν 2 ξεχωριστά θέματα, ένα που θα ασχολείται αποκλειστικά με την κατανάλωση μπαταρίας και άλλο ένα που θα αναφέρεται μόνο στο iOS και θα απαγορεύεται οποιαδήποτε ανάρτηση που έχει να κάνει με την μπαταρία. 

#1544   skiace

skiace

iPH Elite Poster

• 2.594 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2018 - 10:23

Επέστρεψες πίσω; Καλημέρα! Νομίζω οι νέες συσκευές θα είναι απαλλαγμένες από το πρόβλημα με τη μπαταρία. Οι άνθρωποι το είπαν στο xs 30 λεπτά επιπλέον μπαταρίας σε σχέση με το x. Αυτό θα επιτευχθεί και με το νέο επεξεργαστή που είναι 7nm και με μικρή αύξηση της κατανάλωσης στα προηγούμενα μοντέλα. Εγώ άνοιξα θέμα για το συγκεκριμένο πρόβλημα για την κατανάλωση μπαταρίας που είναι υπερβολική και ότι επέστρεψα στην 11.4.1 δίχως προβληματα(10 άτομα είπαν πως και αυτοί είχαν το ίδιο πρόβλημα) και μέσα 17 ώρες το κατέβασαν το νήμα απαγορεύοντας μου να το ξαναδώ και αν θέλω κάτι να επικοινωνήσω με τον advisor.

Καλημερα,
Ναι στο 8 επεστρεψα στο 11.4.1 εχοντας παλι την προηγουμενη αυτονομια.
Ετοιμαζομαι να επιστρεψω και στο ipad pro οπου συμβαινουν διαφορα παραδοξα τυπου σε περιοδους μη χρησης να κατεβαινει 30-40%, με λιγη χρηση να κατεβαινει τρεχοντας, κτλ.
Το παραδοξο ειναι οτι σε ipad air 2 που εγινε η μεταβαση σε 12 ΟΤΑ, η καταναλωση δεν εχει αλλαξει συμπεριφορα.
Εχω μπει στον πειρασμο αφου υποβαθμισω να ξαναπαω στο 12 ΟΤΑ ετσι για να σω αν θα υπαρξει οντως διαφορα και σε αλλη συσκευη.

Που ανοιξες θεμα και στο κατεβασαν ;

#1545   skiace

skiace

iPH Elite Poster

• 2.594 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2018 - 10:27

, γενικευμένο πρόβλημα κατανάλωσης από το iOS αυτό καθ´ αυτό δεν υπάρχει. :)

Αυτο απο που προκυπτει με τοση βεβαιοτητα ;
Εχουν υπαρξει πολλες εκδοσεις λογισμικου που επεφεραν επιβαρυμενη καταναλωση και επρεπε να ερθει καποια επομενη που διορθωνε τα πραγματα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3