Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

iOS 12

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4362 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1546   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 26/09/2018 - 10:33

Καλημερα,
Ναι στο 8 επεστρεψα στο 11.4.1 εχοντας παλι την προηγουμενη αυτονομια.
Ετοιμαζομαι να επιστρεψω και στο ipad pro οπου συμβαινουν διαφορα παραδοξα τυπου σε περιοδους μη χρησης να κατεβαινει 30-40%, με λιγη χρηση να κατεβαινει τρεχοντας, κτλ.
Το παραδοξο ειναι οτι σε ipad air 2 που εγινε η μεταβαση σε 12 ΟΤΑ, η καταναλωση δεν εχει αλλαξει συμπεριφορα.
Εχω μπει στον πειρασμο αφου υποβαθμισω να ξαναπαω στο 12 ΟΤΑ ετσι για να σω αν θα υπαρξει οντως διαφορα και σε αλλη συσκευη.
Που ανοιξες θεμα και στο κατεβασαν ;
Sent from my iPhone using Tapatalk

Στο Apple discussion. Εγώ παρατήρησα πως η αφή στο νέο iPad είχε βελτιωθεί αλλά οι χρόνοι δεν ήταν καθόλου καλοί. Νομίζω ότι μέχρι 6/6s θα πάει καλά η 12 από εκεί και πέρα το χάος.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1547   dragonfighter

dragonfighter

iPH Member

• 218 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 26/09/2018 - 16:15

Το έβαλα σε iPad 2018 και η μπαταρία δεν κρατάει καθόλου. Τα ίδια και σε iPhone 6 & 6s. Χάλια μαύρα

#1548   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2018 - 16:25

Αυτο απο που προκυπτει με τοση βεβαιοτητα ;
Εχουν υπαρξει πολλες εκδοσεις λογισμικου που επεφεραν επιβαρυμενη καταναλωση και επρεπε να ερθει καποια επομενη που διορθωνε τα πραγματα.

Το συμπέρασμα είναι προσωπικό και... ναι πράγματι έχουν υπάρξει. :)
Big things have small beginnings

#1549   koiliodoulos

koiliodoulos

iPH newbie

• 77 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 26/09/2018 - 17:08

Εγω παντως παιχταραδες αλλαξα μπαταρια το φλεβαρη σε 6ς πλας και εχει παει στο 91% η μεγιστη χωρητικοτητα. Τωρα το ios 12 δεν βγαζει μερα ενω πριν εβγαζε ενα 24ωρο. Στατιστικα παραθετω την εμπειρια μου.

#1550   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1.436 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2018 - 18:14

Σε 6s Plus το έχω φορτίσει 2 φορές σήμερα. Πριν οριακά μου έβγαζε τη μερα με την ίδια χρήση. Αν έβαζα δε και κανένα παιχνίδι θα τελείωνε στο μισάωρο για πλάκα.
Κατα τα αλλα δεν βλέπω άλλο κόλλημα, είναι ένα κλικ πιο γρήγορο αλλα για μένα το πρόβλημα με την κατανάλωση είναι μεγαλύτερο και σημαντικότερο από την ταχύτητα

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

#1551   mariosnt

mariosnt

iPH Contributor

• 926 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2018 - 18:27

Παιδιά εμένα σήμερα κ μετά από τρεις φορτίσεις η μπαταρία δείχνει βελτίωση. Τι να πω;

#1552   guskoz

guskoz

iPH Enthousiast

• 547 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 26/09/2018 - 18:47

Παιδιά εμένα σήμερα κ μετά από τρεις φορτίσεις η μπαταρία δείχνει βελτίωση. Τι να πω;

Και εγώ μετά την 3η φόρτιση τεράστια διαφορά και έμεινα στη 12 αναμένοντας τη 12.1

#1553   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 26/09/2018 - 19:02

Just a thought...υπαρχει ισως συσχετιση μεταξυ της αυξημενης καταναλωσης (τουλαχιστον αρχικα που το παρατηρησαμε λιγο-πολυ ολοι) με την βαθυτερη ενσωματωση της Siri στο λειτουργικο; 

Οσοι εχετε πολυ μεγαλυτερη καταναλωση εχετε τσεκαρει τους διακοπτες της Siri αν ειναι ενεργοποιημενοι να ψαχνουν γεγονοτα σε ολες εφαρμογες; Λογικα και αυτο θα ξοδευει πορους, τουλαχιστον μεχρι να αρχισει να "μαθαινει" η ψηφιακη βοηθος.

Στο iOS 12 για να δουλεψει στο 100% το Shortcurts.app νομιζω τους εχει ενεργοποιημενους απο προεπιλογη. Ασχετα με το αν δουλευεις η οχι τετοιες εφαρμογες.

Ξαναλεω ειναι απλα μια σκεψη δικη μου, δεν το διαβασα καπου.

Τελευταία επεξεργασία από: Dkoukou, 26/09/2018 - 19:04

#1554   ChefAlexander

ChefAlexander

iPH Contributor

• 1.332 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 26/09/2018 - 20:17

Έχουμε μήπως καμιά ενημέρωση για το πότε θα δούμε την 12.1???

#1555   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 26/09/2018 - 20:18

Λογικα με τη διαθεση του XR. Ετσι διαβασα.

#1556   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1.436 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2018 - 20:32

Just a thought...υπαρχει ισως συσχετιση μεταξυ της αυξημενης καταναλωσης (τουλαχιστον αρχικα που το παρατηρησαμε λιγο-πολυ ολοι) με την βαθυτερη ενσωματωση της Siri στο λειτουργικο;
Οσοι εχετε πολυ μεγαλυτερη καταναλωση εχετε τσεκαρει τους διακοπτες της Siri αν ειναι ενεργοποιημενοι να ψαχνουν γεγονοτα σε ολες εφαρμογες; Λογικα και αυτο θα ξοδευει πορους, τουλαχιστον μεχρι να αρχισει να "μαθαινει" η ψηφιακη βοηθος.
Στο iOS 12 για να δουλεψει στο 100% το Shortcurts.app νομιζω τους εχει ενεργοποιημενους απο προεπιλογη. Ασχετα με το αν δουλευεις η οχι τετοιες εφαρμογες.
Ξαναλεω ειναι απλα μια σκεψη δικη μου, δεν το διαβασα καπου.

Ίσως να μην έχεις άδικο. Το απενεργοποίησα τελείως έτσι και αλλιώς δεν μου χρησιμεύει σε κάτι αφού δεν υπάρχει ελληνική έκδοση

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

#1557   pcdoctorvirus

pcdoctorvirus

iPH Member

• 234 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 26/09/2018 - 21:01

καλησπέρα και από εμένα, και εγώ σε iphone 6 έκανα update σε ios12, η μπαταρία τα ίδια με πριν πάνω κάτω.

έχω ένα πρόβλημα όμως, δεν μου έρχονται οι ενημερώσεις του viber, πρέπει να ανοίξω την εφαρμογή και να μπω σε μια επαφή για να μου έρθει το μήνυμα

ειδοποιήσεις για το viber είναι ενεργοποιημένες, καμιά ιδέα?

#1558   bagg21

bagg21

iPH Contributor

• 977 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 26/09/2018 - 21:42

καλησπέρα και από εμένα, και εγώ σε iphone 6 έκανα update σε ios12, η μπαταρία τα ίδια με πριν πάνω κάτω.
έχω ένα πρόβλημα όμως, δεν μου έρχονται οι ενημερώσεις του viber, πρέπει να ανοίξω την εφαρμογή και να μπω σε μια επαφή για να μου έρθει το μήνυμα
ειδοποιήσεις για το viber είναι ενεργοποιημένες, καμιά ιδέα?

Οι γνωστοποιήσεις πρέπει να είναι ενεργοποιημένες για την συγκεκριμένη εφαρμογή όπως και η ανανέωση εφαρμογή στο υπόβαθρο για να σου έρχονται οι ενημερώσεις.

#1559   ddd13

ddd13

iPH newbie

• 93 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2018 - 21:42

Πριν μερικές σελίδες αποθέωσα το iOS12 σε iPhone 6s, και όντως είναι ταχύτατο και κάνει το κινητό καινούριο.

Όμως το θέμα με την μπαταρία μοιάζει πιο σοβαρό από ότι νόμιζα. Δεν γίνεται να σερφάρω και μέσα σε 10 λεπτά να πέφτει ακόμα και 7-8%... Δεν έχω ocd με το ποσοστό αλλά είναι πολύ ανησυχητικό.

Τη μόνη φυσιολογική συμπεριφορά τη βλέπω ενεργοποιώντας το low power mode. Εκεί μοιάζει να επιστρέφει σε νορμαλ επίπεδα το κινητό. Αυτό τι λέτε ότι δείχνει; Πέρα από απενεργοποίηση Siri & email , μειώνει και την ισχύ που χρησιμοποιεί το κινητό;

#1560   bagg21

bagg21

iPH Contributor

• 977 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 26/09/2018 - 21:49

Παιδια όσοι έχετε θέμα με την κατανάλωση απλά ενεργοποιήσετε μόνο το εύρεση iPhone και βαθμονόμηση πυξίδας .

Επίσης απενεργοποιήστε την Siri όσοι δεν την δουλεύετε όπως και τις προτάσεις τις .

Στις υπηρεσίες τοποθεσίες ότι εφαρμογή δεν χρειάζετε πρόσβαση στην τοποθεσία σας βάλτε την στο ποτέ και στις εφαρμογές πλοήγησης πχ βάλτε μόνο κατά την χρήση της εφαρμογής .καμια στο πάντα ....

Απενεργοποιήστε επισης την κοινοποίηση τοποθεσίας μου και απενεργοποιήστε την κοινοποίηση ανάλυσης iPhone και iCloud .

Τα δεδομένα όταν τα έχετε κλειστά σε voda wind βάλτε το 2g .απενεργοποιηστε επίσης το WiFi assist .

Μετά από όλα αυτά θα δείτε μεγάλη διαφορά .

Τελευταία επεξεργασία από: bagg21, 26/09/2018 - 21:52

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;