Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

iOS 12

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4362 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1561   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 26/09/2018 - 21:50

καλησπέρα και από εμένα, και εγώ σε iphone 6 έκανα update σε ios12, η μπαταρία τα ίδια με πριν πάνω κάτω.
έχω ένα πρόβλημα όμως, δεν μου έρχονται οι ενημερώσεις του viber, πρέπει να ανοίξω την εφαρμογή και να μπω σε μια επαφή για να μου έρθει το μήνυμα
ειδοποιήσεις για το viber είναι ενεργοποιημένες, καμιά ιδέα?

Τσέκαρε αν έρχονται με δεδομένα οι ειδοποιήσεις.

Οι γνωστοποιήσεις πρέπει να είναι ενεργοποιημένες για την συγκεκριμένη εφαρμογή όπως και η ανανέωση εφαρμογή στο υπόβαθρο για να σου έρχονται οι ενημερώσεις.

Δε χρειάζεται το Background App Refresh :)

Πριν μερικές σελίδες αποθέωσα το iOS12 σε iPhone 6s, και όντως είναι ταχύτατο και κάνει το κινητό καινούριο.

Όμως το θέμα με την μπαταρία μοιάζει πιο σοβαρό από ότι νόμιζα. Δεν γίνεται να σερφάρω και μέσα σε 10 λεπτά να πέφτει ακόμα και 7-8%... Δεν έχω ocd με το ποσοστό αλλά είναι πολύ ανησυχητικό.

Τη μόνη φυσιολογική συμπεριφορά τη βλέπω ενεργοποιώντας το low power mode. Εκεί μοιάζει να επιστρέφει σε νορμαλ επίπεδα το κινητό. Αυτό τι λέτε ότι δείχνει; Πέρα από απενεργοποίηση Siri & email , μειώνει και την ισχύ που χρησιμοποιεί το κινητό;

Απεν/ποίησε το WiFi Assist και δες στις υπ. συστήματος τι έχεις εν/ποιημένο.

Το Low Power μειώνει την απόδοση γενικότερα.

Παιδια όσοι έχετε θέμα με την κατανάλωση απλά ενεργοποιήσετε μόνο το εύρεση iPhone και βαθμονόμηση πυξίδας .

Επίσης απενεργοποιήστε την Siri όσοι δεν την δουλεύετε όπως και τις προτάσεις τις .

Στις υπηρεσίες τοποθεσίες ότι εφαρμογή δεν χρειάζετε πρόσβαση στην τοποθεσία σας βάλτε την στο ποτέ και στις εφαρμογές πλοήγησης πχ βάλτε μόνο κατά την χρήση της εφαρμογής .καμια στο πάντα ....

Απενεργοποιήστε επισης την κοινοποίηση τοποθεσίας μου και απενεργοποιήστε την κοινοποίηση ανάλυσης iPhone και iCloud .

Τα δεδομένα όταν τα έχετε κλειστά σε voda wind βάλτε το 2g .

Μετά από όλα αυτά θα δείτε μεγάλη διαφορά .

Ή πολύ απλά, κλείστε το και βάλ'τε στο συρτάρι.

Θα βγάζει και μήνα..

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 26/09/2018 - 21:59

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1562   bagg21

bagg21

iPH Contributor

• 977 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 26/09/2018 - 21:58

Ή πολύ απλά, κλείστε το και βάλ'τε στο συρτάρι.

Θα βγάζει και μήνα..

Δεν νομίζω κάτι από αυτά ότι είναι απαραίτητο άντε μόνο η Siri για κάποιους . Είναι το WiFi assist η η κοινοποίηση στην apple ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1563   Giorgio2112

Giorgio2112

iPH Contributor

• 1.198 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 26/09/2018 - 22:08

Δεν νομίζω κάτι από αυτά ότι είναι απαραίτητο άντε μόνο η Siri για κάποιους . Είναι το WiFi assist η η κοινοποίηση στην apple ?

Έχει δίκιο ο Νίκος ...τι smart θα είναι αν κλείσεις όλα αυτά που το κάνουν να ξεχωρίζει;

Τελευταία επεξεργασία από: Giorgio2112, 26/09/2018 - 22:09

#1564   Giorgio2112

Giorgio2112

iPH Contributor

• 1.198 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2018 - 22:11

Στον καιρό δεν θες τοποθεσία; Αν το WiFi σέρνεται ωρες ωρες ,δεν θες να κάνει μόνο του τα κουμάντα ώστε να σερφάρεις ξέγνοιαστα ;

#1565   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1.436 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2018 - 22:12

Ε καλά δεν είναι κακό να τα χρησιμοποιείς κατα περίσταση.. Εν τέλη η Siri που χρειάζεται;

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

#1566   bagg21

bagg21

iPH Contributor

• 977 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus

Δημοσίευση 26/09/2018 - 22:23

Στον καιρό δεν θες τοποθεσία; Αν το WiFi σέρνεται ωρες ωρες ,δεν θες να κάνει μόνο του τα κουμάντα ώστε να σερφάρεις ξέγνοιαστα ;

Έγραψα κάπου για τον καιρό ; Έγραψα ότι εφαρμογή δεν χρειαζεται να την βάλετε στο ποτέ .
Πχ μια εφαρμογή που έχω σινεμά χρησιμοποιούσε συνεχώς την τοποθεσια μου . Για ποιο λόγο ; Την έβαλα στο ποτέ .

Αυτό με το WiFi assist δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ .
Δεν έγραψα ντε και καλά κάντε αυτά . Είπα κάποιες προσωπικές ρυθμίσεις .

Φιλικά πάντα . Ελπίζω να βοήθησα κάποιους χρήστες .

#1567   dimitrisnt

dimitrisnt

iPH Contributor

• 1.168 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2018 - 22:40

Υπάρχει κάποιος που χρησιμοποιεί Siri?
Μπράβο του :)

Bag21 μόνο στο 2g 3g υπερεβαλλες :) ταχει πει ο νικος αυτα αιώνες πριν....:)

Τελευταία επεξεργασία από: dimitrisnt, 26/09/2018 - 22:43

IPhone 15 pro - Macbook air m2

#1568   nikolas81

nikolas81

iPH Member

• 204 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2018 - 23:12

Ρε παιδιά έχει κανείς πρόβλημα με το wifi σε iPhone 6?στο δικό μου ώρες ώρες δεν πιάνει!
Ενώ στο iPhone 8 Plus δεν έχω κανένα παράπονο από το iOS 12.

#1569   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 26/09/2018 - 23:21

Τσέκαρε με επ. ρυθμ. δικτύου.

Αν πήγες με ΟΤΑ, κάνε Restore.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1570   nikolas81

nikolas81

iPH Member

• 204 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2018 - 23:24

Δεν πήγα με ota έχω κάνει clean install και set up as new.
Δεν μου το κάνει πάντα άλλες φορές δουλεύει κανονικά.

#1571   orotava

orotava

iPH newbie

• 70 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 26/09/2018 - 23:34

Υπάρχει αφάνταστη δυσαρέσκεια θα υπάρξει update ...

#1572   panchovilla55

panchovilla55

iPH newbie

• 4 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 27/09/2018 - 00:15

Έγραψα κάπου για τον καιρό ; Έγραψα ότι εφαρμογή δεν χρειαζεται να την βάλετε στο ποτέ .
Πχ μια εφαρμογή που έχω σινεμά χρησιμοποιούσε συνεχώς την τοποθεσια μου . Για ποιο λόγο ; Την έβαλα στο ποτέ .

Αυτό με το WiFi assist δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ .
Δεν έγραψα ντε και καλά κάντε αυτά . Είπα κάποιες προσωπικές ρυθμίσεις .

Φιλικά πάντα . Ελπίζω να βοήθησα κάποιους χρήστες .

Εγώ πάντως φίλε σε ευχαριστώ πολύ. Το δοκίμασα και μένει να δω αν τελικά θα διορθωθεί λίγο η κατάσταση. Και εγώ είχα ενθουσιαστεί στην αρχή αλλά τελικά μετά από μιά εβδομάδα διαπίστωσα πως η μπαταρία πήγε στα τάρταρα. Ακόμα και κάτι κουτό να έλεγες, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν καταλαβαίνουν κάποιοι πως ότι κάνεις, όπως και οι περισσότεροι εδω μέσα, έχει ένα καλό απώτερο σκοπό, να βοηθήσεις αν μπορείς, γιατί υπάρχει πρόβλημα. Έχουμε θεοποιήσει μια σκ@τούλα που δώσαμε τόσα λεφτά γιά να κάνουμε την δουλειά μας (εργαλείο έιναι βρε παιδιά όχι θρησκεία να την υποστηρίζουμε), έχουμε πέσει και στην λούμπα κάποιοι και έχουμε ακουμπήσει λεφτά σε app και subscriptions γιά να έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία για αυτό και κολλήσαμε σε αυτό το οικοσύστημα που σε αναγκάζει να σκάς κάθε χρόνο λεφτά γιά καινούργια συσκευή. Αυτός και μόνο είναι ο σκοπός των αναβαθμίσεων κάθε χρόνο, κάθε Σεπτέμβρη. Τι το ήθελα και έφευγα από το 10.3.3., μιά χαρά τα περνάγαμε....

#1573   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.811 μηνύματα

Δημοσίευση 27/09/2018 - 00:45

Δωστε λιγο καιρο στην 12, κανετε τα update κανονικα και κανα reboot καθε 3-4 μερες και θα στρωσει .Εδω ακομα εφαρμογες γνωστες και αναβαθμιζονται καθε 2-3 μερες.

#1574   gousias

gousias

iPH Contributor

• 1.036 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 27/09/2018 - 07:29

Εγώ πάντως φίλε σε ευχαριστώ πολύ. Το δοκίμασα και μένει να δω αν τελικά θα διορθωθεί λίγο η κατάσταση. Και εγώ είχα ενθουσιαστεί στην αρχή αλλά τελικά μετά από μιά εβδομάδα διαπίστωσα πως η μπαταρία πήγε στα τάρταρα. Ακόμα και κάτι κουτό να έλεγες, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν καταλαβαίνουν κάποιοι πως ότι κάνεις, όπως και οι περισσότεροι εδω μέσα, έχει ένα καλό απώτερο σκοπό, να βοηθήσεις αν μπορείς, γιατί υπάρχει πρόβλημα. Έχουμε θεοποιήσει μια σκ@τούλα που δώσαμε τόσα λεφτά γιά να κάνουμε την δουλειά μας (εργαλείο έιναι βρε παιδιά όχι θρησκεία να την υποστηρίζουμε), έχουμε πέσει και στην λούμπα κάποιοι και έχουμε ακουμπήσει λεφτά σε app και subscriptions γιά να έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία για αυτό και κολλήσαμε σε αυτό το οικοσύστημα που σε αναγκάζει να σκάς κάθε χρόνο λεφτά γιά καινούργια συσκευή. Αυτός και μόνο είναι ο σκοπός των αναβαθμίσεων κάθε χρόνο, κάθε Σεπτέμβρη. Τι το ήθελα και έφευγα από το 10.3.3., μιά χαρά τα περνάγαμε....

+1

#1575   orotava

orotava

iPH newbie

• 70 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 27/09/2018 - 07:33

Φυσικά και υπάρχει όταν πριν γυρνούσες με 25% και τώρα θέλεις έξτρα φόρτιση για να βγάλεις τις ίδιες ώρες ... οι διάφορες πασιφανέστατες

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες