Τσέκαρε αν έρχονται με δεδομένα οι ειδοποιήσεις.καλησπέρα και από εμένα, και εγώ σε iphone 6 έκανα update σε ios12, η μπαταρία τα ίδια με πριν πάνω κάτω.
έχω ένα πρόβλημα όμως, δεν μου έρχονται οι ενημερώσεις του viber, πρέπει να ανοίξω την εφαρμογή και να μπω σε μια επαφή για να μου έρθει το μήνυμα
ειδοποιήσεις για το viber είναι ενεργοποιημένες, καμιά ιδέα?
Δε χρειάζεται το Background App RefreshΟι γνωστοποιήσεις πρέπει να είναι ενεργοποιημένες για την συγκεκριμένη εφαρμογή όπως και η ανανέωση εφαρμογή στο υπόβαθρο για να σου έρχονται οι ενημερώσεις.
Απεν/ποίησε το WiFi Assist και δες στις υπ. συστήματος τι έχεις εν/ποιημένο.Πριν μερικές σελίδες αποθέωσα το iOS12 σε iPhone 6s, και όντως είναι ταχύτατο και κάνει το κινητό καινούριο.
Όμως το θέμα με την μπαταρία μοιάζει πιο σοβαρό από ότι νόμιζα. Δεν γίνεται να σερφάρω και μέσα σε 10 λεπτά να πέφτει ακόμα και 7-8%... Δεν έχω ocd με το ποσοστό αλλά είναι πολύ ανησυχητικό.
Τη μόνη φυσιολογική συμπεριφορά τη βλέπω ενεργοποιώντας το low power mode. Εκεί μοιάζει να επιστρέφει σε νορμαλ επίπεδα το κινητό. Αυτό τι λέτε ότι δείχνει; Πέρα από απενεργοποίηση Siri & email , μειώνει και την ισχύ που χρησιμοποιεί το κινητό;
Το Low Power μειώνει την απόδοση γενικότερα.
Ή πολύ απλά, κλείστε το και βάλ'τε στο συρτάρι.Παιδια όσοι έχετε θέμα με την κατανάλωση απλά ενεργοποιήσετε μόνο το εύρεση iPhone και βαθμονόμηση πυξίδας .
Επίσης απενεργοποιήστε την Siri όσοι δεν την δουλεύετε όπως και τις προτάσεις τις .
Στις υπηρεσίες τοποθεσίες ότι εφαρμογή δεν χρειάζετε πρόσβαση στην τοποθεσία σας βάλτε την στο ποτέ και στις εφαρμογές πλοήγησης πχ βάλτε μόνο κατά την χρήση της εφαρμογής .καμια στο πάντα ....
Απενεργοποιήστε επισης την κοινοποίηση τοποθεσίας μου και απενεργοποιήστε την κοινοποίηση ανάλυσης iPhone και iCloud .
Τα δεδομένα όταν τα έχετε κλειστά σε voda wind βάλτε το 2g .
Μετά από όλα αυτά θα δείτε μεγάλη διαφορά .
Θα βγάζει και μήνα..
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 26/09/2018 - 21:59