iOS 12
Δημοσίευση 08/10/2018 - 09:27
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 08/10/2018 - 11:52
Καθόλου, Ίσα ίσα που κατάλαβα τι φταίει, δε ψάχνω άλλο!
Τι εντοπισες ως υπαίτιο;
Δημοσίευση 08/10/2018 - 11:56
Τι εντοπισες ως υπαίτιο;
Απ ότι κατάλαβα παίζει σημαντικό ρόλο η υγεία. Προφανώς κ το σεταρισμα. Η ταχύτητα του iOS 12 και η αμεσότητα του, έχει αντίτιμο τη κατανάλωση. Όσα παλαιά μοντέλα έχουν χαμηλή υγεία αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Ο φίλος πιο πάνω που την άλλαξε είναι οκ.
Δημοσίευση 08/10/2018 - 15:45
Και γω από το Viber βλέπω μεγάλη κατανάλωση στο παρασκήνιο. Έχει κάνει ένα κάρο update αυτές τις μέρες το συγκεκριμένο application. Δεν φταίει η Apple για αυτό , αλλά οι developers της εφαρμογής.
Έχεις δίκιο αυτοί στο viber παίζουν με την εφαρμογή τους και προσπαθούν τα μέγιστα (άλλο αν δεν τα καταφέρνουν.
Τα έχω πάρει με την apple γιατί πληρώνω ένα σκασμό λεφτά παραπάνω για να είμαι σε ένα αξιόπιστο κλειστό κύκλωμα συσκευών και os που δουλεύουν απροβλημάτιστα χωρίς προβλήματα.
Η apple που περνάει ελέγχους τις εφαρμογές πριν ανέβουν στο apple store δεν τους βλέπει τι κάνουν ;
Αν "ανεβαίνουν" έτσι εφαρμογές στα κουτουρού που είναι η ποιοτική διαφορά του apple store σε σχέση με το play store ;
Επιτρέπεται να με βάζει να τρώω ένα απόγευμα με σεταρίσματα ;
Αν ήταν καθημερινή που το κινητό είναι εργαλείο δουλειάς ; θα είχα μείνει στα κρύα του λουτρού.
Την εμπιστοσύνη στα λειτουργικά συστήματα τους πληρώνουμε τόσο ακριβά.... ε ας φροντίζουν καλύτερα να μην την χάνουν οι πελάτες τους ......
Συγνώμη αλλά τα έχω πάρει μαζί τους.
Από την μια πουλάνε μούρη με τις τιμές τους και από την άλλη ιδρώνουμε η μπαταρία να βγάλει ένα χρόνο με τις βλακείες τους στις ασταμάτητες ανανεώσεις ios και τις προσαρμογές των εφαρμογών σε αυτά.
Με τι ψυχολογία θα πάω εγώ τώρα να σκάσω 1200€ να πάρω το Xs ;
Τελευταία επεξεργασία από: petervgr, 08/10/2018 - 15:47
Δημοσίευση 08/10/2018 - 15:57
Σωστός σε όλα. Και επειδή σε παρακολουθώ και όπως σου έχω ξαναπεί είμαι στην ίδια θέση με σενα, σου βάζω ένα τρυπακι.. Λες να μην ψωνίσουμε φέτος που στην τελική είναι η περσινή σειρά s και να πάμε του χρόνου με εντελώς νέα συσκευή iPhone, new design κτλ;Έχεις δίκιο αυτοί στο viber παίζουν με την εφαρμογή τους και προσπαθούν τα μέγιστα (άλλο αν δεν τα καταφέρνουν.
Τα έχω πάρει με την apple γιατί πληρώνω ένα σκασμό λεφτά παραπάνω για να είμαι σε ένα αξιόπιστο κλειστό κύκλωμα συσκευών και os που δουλεύουν απροβλημάτιστα χωρίς προβλήματα.
Η apple που περνάει ελέγχους τις εφαρμογές πριν ανέβουν στο apple store δεν τους βλέπει τι κάνουν ;
Αν "ανεβαίνουν" έτσι εφαρμογές στα κουτουρού που είναι η ποιοτική διαφορά του apple store σε σχέση με το play store ;
Επιτρέπεται να με βάζει να τρώω ένα απόγευμα με σεταρίσματα ;
Αν ήταν καθημερινή που το κινητό είναι εργαλείο δουλειάς ; θα είχα μείνει στα κρύα του λουτρού.
Την εμπιστοσύνη στα λειτουργικά συστήματα τους πληρώνουμε τόσο ακριβά.... ε ας φροντίζουν καλύτερα να μην την χάνουν οι πελάτες τους ......
Συγνώμη αλλά τα έχω πάρει μαζί τους.
Από την μια πουλάνε μούρη με τις τιμές τους και από την άλλη ιδρώνουμε η μπαταρία να βγάλει ένα χρόνο με τις βλακείες τους στις ασταμάτητες ανανεώσεις ios και τις προσαρμογές των εφαρμογών σε αυτά.
Με τι ψυχολογία θα πάω εγώ τώρα να σκάσω 1200€ να πάρω το Xs ;
Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: ikaros13, 08/10/2018 - 15:58
Δημοσίευση 08/10/2018 - 16:16
Το βασικό είναι ότι θέλω μεγάλη οθόνη και Face ID που τα εχει το Χ και που τα καινούργια εκτός από το διαφορετικό design θα έχουν περίπου την ίδια σε διαστασεις οθόνη απλά «θα δουλεύει 30% καλύτερα τα χρώματα» «νεος επεξεργαστης πιο γρήγορος» κλπ. Επίσης σκέφτομαι , πως ότι πάρω θα το κρατήσω 2 χρόνια σίγουρα που τα βγάζει άνετα το Χ (αν δεν βγάλει θέμα μπαταριας με τα νέα iOS ).
Τα καινούργια του χρόνου πάλι θα είναι στο θεό οι τιμές όπως και φέτος. Νομίζω υπέρτιμούν αυτό που παρέχουν στους πελάτες τους και δεν θέλω να τους τα δώσω. Ας τα δώσω σε κάτι πιο value for money. Εκτός αν βγει κάτι πολύ extreme όπως πχ εύκαμπτες οθόνες σε κινητά όποτε εκεί όλοι οι προγραμματισμοί αναιρούνται .
Spam off
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Τελευταία επεξεργασία από: petervgr, 08/10/2018 - 16:18
Δημοσίευση 08/10/2018 - 16:49
Revolut app k i bank pay.Παιδια καλησπερα.Θελω να ρωτησω αν γνωριζεται αυτες τις 2 εφαρμογες κ ποση μπαταρια καταναλωνουν! Διοτι νομιζω στο δικο μου την ρουφανε λιγο εως πολυ
Δημοσίευση 08/10/2018 - 16:54
Δημοσίευση 08/10/2018 - 17:00
Εγω σε iphone X εχω 4ωρες και 18 λεπτα με υγεια μπαταριας στο 98% τις τελευταιες 8 μερες
Καλά είσαι! Εάν έπιανα 4ωρο θα ήμουν ευχαριστημένος. Με τη 10.3.3 έπιανα 5 ώρο για πλάκα μη σου πω κ 6ωρα.
Δημοσίευση 08/10/2018 - 17:02
Το σκέφτομαι και εγώ σοβαρά για τα καινούργια του χρόνου , από την άλλη και το Χ στα 780 σήμερα χωρίς ΦΠΑ πάει κανένα 700αρι 740 θα το χτυπήσω δεν κρατιέμαι άλλο με το 6s.
Το βασικό είναι ότι θέλω μεγάλη οθόνη και Face ID που τα εχει το Χ και που τα καινούργια εκτός από το διαφορετικό design θα έχουν περίπου την ίδια σε διαστασεις οθόνη απλά «θα δουλεύει 30% καλύτερα τα χρώματα» «νεος επεξεργαστης πιο γρήγορος» κλπ. Επίσης σκέφτομαι , πως ότι πάρω θα το κρατήσω 2 χρόνια σίγουρα που τα βγάζει άνετα το Χ (αν δεν βγάλει θέμα μπαταριας με τα νέα iOS ).
Τα καινούργια του χρόνου πάλι θα είναι στο θεό οι τιμές όπως και φέτος. Νομίζω υπέρτιμούν αυτό που παρέχουν στους πελάτες τους και δεν θέλω να τους τα δώσω. Ας τα δώσω σε κάτι πιο value for money. Εκτός αν βγει κάτι πολύ extreme όπως πχ εύκαμπτες οθόνες σε κινητά όποτε εκεί όλοι οι προγραμματισμοί αναιρούνται .
Spam off
Αφού και εγώ έσπασα το κεφάλι μου τελικά κατέληξα στο X στα 780 προ ΦΠΑ το οποίο είναι το ίδιο πράγμα με το xs . Όσον αφορά το xs max ούτε καν το σκέφτηκα γιατί 1350 € για ένα τηλέφωνο είναι απλά υπερβολικά δεδομένου ότι το μόνο παραπάνω που θα έβλεπα σαν διαφορά θα ήταν η οθόνη του...
Δημοσίευση 08/10/2018 - 17:03
Καλά είσαι! Εάν έπιανα 4ωρο θα ήμουν ευχαριστημένος. Με τη 10.3.3 έπιανα 5 ώρο για πλάκα μη σου πω κ 6ωρα.
Πιστεύω με την 12.1 θα βελτιωθεί κι αλλο
Δημοσίευση 08/10/2018 - 17:31
Για αυτούς που περιμένουν iphone, χωρίς το απαίσιο notch, όπως και εγώ, δεν πιστεύω πως η apple θα μας το δώσει τόσο γρήγορα και τόσο αναίμακτα. Αν το παρουσιάσει του χρόνου, εντελώς απίθανο κατά την γνώμη μου, θα είναι σαν να απαξιώνει όλα τα Χ. Οι κάτοχοι τους θα τα χαρίζουν στις αγγελίες και δεν θα τα αγοράζει κανένας. Προσωπικά θα ήθελα το τηλέφωνο να έχει μπροστά μόνο οθόνη, χωρίς κάμερες, face id, δαχτυλικά αποτυπώματα και τα λοιπά καλούδια (έτσι και αλλιώς το τηλέφωνο δεν το κλειδώνω). Να φτιάξει μια τέτοια κινητάρα, να γίνει χαμός στις πωλήσεις, αλλά, όσο ξεπουλάει κάθε χρόνο με τις πατέντες που μας πλασάρει, ας προσέχαμε...
Δημοσίευση 08/10/2018 - 18:09
τι ρυθμισεις εχεις κανει για να μην ρουφαει μπαταρια?
Δημοσίευση 08/10/2018 - 18:15
Δημοσίευση 08/10/2018 - 18:42
Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες