Και υπάρχουν άλλοι τόσοι που δεν είδαν καμία διαφορά η είδαν και βελτίωση.
Εγώ είμαι οριακά το ίδιο.
Δημοσίευση 15/11/2018 - 17:17
Και υπάρχουν άλλοι τόσοι που δεν είδαν καμία διαφορά η είδαν και βελτίωση.
Δημοσίευση 15/11/2018 - 18:07
ΔΕΝ είναι θέμα μπαταρίας. Σας λέει πως μέσα σε μια μέρα, μετά την αναβάθμιση σε ios12 το κινητό άλλαξε συμπεριφορά,
Πραγματικά δεν νομίζω πως θα μπορούσα να κάνω καλύτερη περιγραφή στο πρόβλημα που υπάρχει στο θέμα της μπαταρίας και μιλάμε για περίπτωση που η μπαταρία ήταν άψογη (που ακόμα το πιστεύω αυτό αλλά με το update κάτι τρέχει....)
Φίλε μου η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική,οπότε θεωρώ λάθος να τις βάζουμε όλες στο ίδιο τσουβάλι,εγώ απλά έγραψα αυτό που αντιμετωπίζω με το κινητό από τη μέρα που μπήκα στην 12.1,είναι τραγικό να βγαίνει ένα update και η συσκευή σου ενώ δεν είχε ποτέ κανένα πρόβλημα αυτονομίας στην μπαταρία να αντέχει πλέον στο 1/3 της ίδιας χρήσης που κάνεις κάθε μέρα.......Εννοείται πώς δεν μου περνά καν η ιδέα πως η μπαταρία μου έχει ξαφνικά πρόβλημα και να μπω στην διαδικασία αντικατάστασης,αν φυσικά έβλεπα εδώ και καιρό πως έχω πρόβλημα και δεν την βγάζω θα το είχα κάνει καιρό τώρα.
Τελευταία επεξεργασία από: techplastic, 15/11/2018 - 18:14
Δημοσίευση 15/11/2018 - 20:14
Δημοσίευση 15/11/2018 - 20:14
Δημοσίευση 15/11/2018 - 21:01
Δημοσίευση 15/11/2018 - 21:10
Τώρα ξύνεις πληγές. Έχεις απόλυτο δίκαιο.Όλα τα κακά ξεκινάνε και τελειώνουν με την εμμονή-επιμονή της apple να μην αφήνει τον χρήστη μετά το Iphone 3g να γυρίσει στην έκδοση λειτουργικού της επιλογής του...
Για αυτό θέλει ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ πριν την όποια αναβάθμιση γιατί το παράθυρο επιστροφής στην προηγούμενη έκδοση είναι πολύ μικρό και είναι ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟ...
Δημοσίευση 15/11/2018 - 21:38
Όλα τα κακά ξεκινάνε και τελειώνουν με την εμμονή-επιμονή της apple να μην αφήνει τον χρήστη μετά το Iphone 3g να γυρίσει στην έκδοση λειτουργικού της επιλογής του...
Για αυτό θέλει ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ πριν την όποια αναβάθμιση γιατί το παράθυρο επιστροφής στην προηγούμενη έκδοση είναι πολύ μικρό και είναι ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟ...
Έτσι είναι.....και στο παρελθόν υπήρχαν εκδόσεις που ήταν ότι νάνε αλλά πίστευα πως αυτό δεν θα ξαναγινότανε....
Θυμάμαι με το 5s που είχα κάποτε,είχε βγει έκδοση και η μπαταρία πάλι είχε θέματα,μετά βγήκε έκδοση (10.3.3)και το μαζέψανε το πρόβλημα και είπα πως αφού το κινητό δουλεύει πολύ σωστά δεν θα του περάσω ξανά νέο update αφού την δουλειά του την κάνει,μάλιστα όταν το πούλησα σε member τον είχα ενημερώσει να μην προχωρήσει σε new update.
Δυστυχώς όμως την πάτησα με το 6s που έχω και αντί να περιμένω να διαβάσω σχετικά με την 12.1 και τα προβλήματα που θα μπορούσε να παρουσιάσει εγώ προχώρησα στο update και τώρα γμτ.......άνετα έμενα στην 12.0.1
Δημοσίευση 15/11/2018 - 22:30
Δημοσίευση 15/11/2018 - 22:54
Τελευταία επεξεργασία από: dgeorge4, 15/11/2018 - 23:02
Δημοσίευση 15/11/2018 - 23:12
Δημοσίευση 16/11/2018 - 07:38
Έτσι είναι.....και στο παρελθόν υπήρχαν εκδόσεις που ήταν ότι νάνε αλλά πίστευα πως αυτό δεν θα ξαναγινότανε....
Θυμάμαι με το 5s που είχα κάποτε,είχε βγει έκδοση και η μπαταρία πάλι είχε θέματα,μετά βγήκε έκδοση (10.3.3)και το μαζέψανε το πρόβλημα και είπα πως αφού το κινητό δουλεύει πολύ σωστά δεν θα του περάσω ξανά νέο update αφού την δουλειά του την κάνει,μάλιστα όταν το πούλησα σε member τον είχα ενημερώσει να μην προχωρήσει σε new update.
Δυστυχώς όμως την πάτησα με το 6s που έχω και αντί να περιμένω να διαβάσω σχετικά με την 12.1 και τα προβλήματα που θα μπορούσε να παρουσιάσει εγώ προχώρησα στο update και τώρα γμτ.......άνετα έμενα στην 12.0.1
Μπορείς ακόμα αν θές να κατεβάσεις και να περάσεις την 12.0.1 μέσω itunes αν θές.Στο λέω γιατί το έκανα και εγώ προχθές λόγω αισθητής πτώσης της διάρκειας της μπαταρίας!
Δημοσίευση 16/11/2018 - 08:39
Μπορείς ακόμα αν θές να κατεβάσεις και να περάσεις την 12.0.1 μέσω itunes αν θές.Στο λέω γιατί το έκανα και εγώ προχθές λόγω αισθητής πτώσης της διάρκειας της μπαταρίας!
Δημοσίευση 16/11/2018 - 08:52
Η συσκευή είναι σχεδόν 4 ετών. Η μπαταρία έχει παραδώσει πνεύμα. Ας μεταβεί στους επισήμους να την αλλάξει όσο ισχύει η προσφορά ακόμα. Μετά θα παρατηρησει πως και η μπαταρία θα κρατάει και η απόδοση της συσκευής θα επανέλθει στην ταχύτητα. Τόσα άτομα το λέμε. Δεν μπορεί όλοι να έχουμε άδικο. Εν κατακλείδι αν έχει mac ας τρέξει το coconut ή εάν έχει windows ας τρέξει το αντίστοιχο πρόγραμμμα 3u iTools να δει πόσους κύκλους έχει η μπαταρία του.
Ναι ρε συ δεν αντιλέγω,απλά του λέω οτι μπορεί να μεταβεί ακόμα στην 12.0.1 αν αυτό ειναι το θέμα του.Η αλήθεια πάντως ειναι οτι και εγω είδα αισθητή διαφορά στην διάρκεια της μπαταρίας σε iph X 6 μηνών με 100% health και την ίδια χρήση!
Δημοσίευση 16/11/2018 - 09:02
Ναι ρε συ δεν αντιλέγω,απλά του λέω οτι μπορεί να μεταβεί ακόμα στην 12.0.1 αν αυτό ειναι το θέμα του.Η αλήθεια πάντως ειναι οτι και εγω είδα αισθητή διαφορά στην διάρκεια της μπαταρίας σε iph X 6 μηνών με 100% health και την ίδια χρήση!
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες