Ναι οκ απλά από περιέργεια ρωτάω γιατί σε μένα δεν υπάρχει αυτό το μενού ούτε στο 8αρι της γυναίκας
iPhone X 256GB
Τελευταία επεξεργασία από: pantelisn, 09/04/2019 - 22:57.
Δημοσίευση 09/04/2019 - 22:55
Τελευταία επεξεργασία από: pantelisn, 09/04/2019 - 22:57.
Δημοσίευση 09/04/2019 - 23:26
Δημοσίευση 10/04/2019 - 15:15
Δημοσίευση 10/04/2019 - 17:40
Την είχα περασμένη με ΟΤΑ και είχε τρελαθεί στα bugs.Την πέρασα με restore και σήμερα μου εμφάνισε καινούργιο.Με το κουμπί των ακουστικών αντί να απαντάει στις κλείσεις τις τερμάτιζε.Εστρωσε με hard reset.
Δεν ξέρω αν και άλλοι έχετε διαφορα θέματα αλλά εγώ είμαι απογοητευμένος.Καθε τρεις και λίγο θέλει hard reset.
Sent from my iPhone using Tapatalk
δεν παει καλα το iOS 12.2 πολλα προβληματα μου κανει στο xs..... περιμενω το iOS 13....
Δημοσίευση 13/04/2019 - 12:16
Μετα την 12.2 εχει κανενας αλλος προβλημα με την εφαρμογη της εθνικης τραπεζας;
Συγκεκριμμενα αφου μπω δινοντας ονομα και κωδικο δεν μπορω να ενεργοποιησω την εισοδο με δακτυλικο αποτυπωμα αφου μετα την αποστολη του κωδικου με μηνυμα δεν ειναι δυνατη η εισαγωγη του για επιβεβαιωση και ολοκλρωση της διαδικασιας.
Τα παραπανω σε iphone και ipad.
Sent from my iPad using Tapatalk
Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Άλλαξα συσκευή και εγκατέστησα εκ νέου την εφαρμογή της Εθνικής αλλά μου κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Απευθύνθηκα στην εξυπηρέτηση πελατών της τράπεζας δίχως όμως αποτέλεσμα.
Δημοσίευση 13/04/2019 - 12:40
Στο ipad τελικα ολοκληρωσα την εγγραφη κρατωντας την συσκευη καθετα και οχι οριζοντια.Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Άλλαξα συσκευή και εγκατέστησα εκ νέου την εφαρμογή της Εθνικής αλλά μου κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Απευθύνθηκα στην εξυπηρέτηση πελατών της τράπεζας δίχως όμως αποτέλεσμα.
Δημοσίευση 14/04/2019 - 19:45
Δημοσίευση 15/04/2019 - 09:06
Δημοσίευση 15/04/2019 - 10:05
Η εφαρμογή των μηνυμάτων έχει bug??
Όταν είμαι σε μια επαφή και πατάω στο εικονίδιο του μηνύματος δεν μου ανοίγει αυτόματα τη δημιουργία μηνυματος στην επαφή αλλά με μεταφέρει στην κεντρική οθόνη που βλέπω τα υπόλοιπα μηνύματα.
Επίσης αφού στείλω τελικά το μήνυμα δεν έχει την επιλογή πίσω.Οποτε κάθε φορά πρέπει να κάνω force restart την εφαρμογή για να διορθώνεται.
Έκανα hard reset το κινητό και δεν διορθώθηκε.
Στέλιο καλημέρα. Σε μένα φίλε δουλεύει εξαιρετικά η 12.2 περασμένη ΟΤΑ σε όλα τα τηλέφωνα. Ακόμα και στο se..Στα μηνύματα δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Αν πάω από τις επαφές, επιλέξω ένα όνομα και πατήσω για μήνυμα ανοίγει για δημιουργία μηνύματος στη συγκεκριμένη επαφή.. Κάτι δε σου κούμπωσε καλά και με το restore μάλλον.
Δημοσίευση 15/04/2019 - 11:34
Ρε φίλε με έχει τρελάνει πραγματικά.Την είχα ΟΤΑ,την έκανα restore και πάλι όλο bugs.Δεν ξέρω αν φταίει το back up που περνάω αλλά να στήσω από την αρχή δεν υπάρχει πιθανότητα.Στέλιο καλημέρα. Σε μένα φίλε δουλεύει εξαιρετικά η 12.2 περασμένη ΟΤΑ σε όλα τα τηλέφωνα. Ακόμα και στο se..Στα μηνύματα δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Αν πάω από τις επαφές, επιλέξω ένα όνομα και πατήσω για μήνυμα ανοίγει για δημιουργία μηνύματος στη συγκεκριμένη επαφή.. Κάτι δε σου κούμπωσε καλά και με το restore μάλλον.
Δημοσίευση 15/04/2019 - 11:48
Ρε φίλε με έχει τρελάνει πραγματικά.Την είχα ΟΤΑ,την έκανα restore και πάλι όλο bugs.Δεν ξέρω αν φταίει το back up που περνάω αλλά να στήσω από την αρχή δεν υπάρχει πιθανότητα.
Όσο για τα μηνύματα.Δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλά μόλις συνδέθηκα με WiFi ξεκίνησε να λειτουργεί όπως πρέπει.
Σε καταλαβαίνω...βασικά δοκίμασα το μήνυμα και με data και με wifi με το ίδιο αποτέλεσμα οπότε σίγουρα κάτι σου έχει κάτσει στραβά..Αφού δε στήνεις από την αρχή μάλλον θα περιμένεις την επόμενη μικρή αναβάθμιση..Υπομονή..
Δημοσίευση 16/04/2019 - 08:10
Δημοσίευση 18/04/2019 - 12:04
Δημοσίευση 18/04/2019 - 20:11
0 μέλη, 61 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες