iOS 12
Δημοσίευση 01/08/2019 - 17:29
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk Pro
Ad
Δημοσίευση 01/08/2019 - 19:14
Αυτο που ξαφνικα μαυριζει η οθονη με welcome to vodafone και επιλογες για αποδοχη η ακυρωση μπορουμε με καποιο τροπο να το εμποδισουμε να βγαινει τοσο συχνα ;
Εχει καταντησει κουραστικο και εκνευριστικο πια.
Αυτό είναι θέμα του εκάστοτε φορέα.
Δημοσίευση 01/08/2019 - 19:24
Τι να πω ....Αυτό είναι θέμα του εκάστοτε φορέα.
Και στο ipad που εχω κλειστα τα δεδομενα εμφανιζεται συχνα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 02/08/2019 - 12:03
Τι να πω ....
Και στο ipad που εχω κλειστα τα δεδομενα εμφανιζεται συχνα.
καλημέρα, έτσι στα ξεκάρφωτα ή όταν κάνεις επανεκκίνηση εσύ ?
Δημοσίευση 02/08/2019 - 12:39
Ξεκαρφωτα.καλημέρα, έτσι στα ξεκάρφωτα ή όταν κάνεις επανεκκίνηση εσύ ?
Εκει που κανω οτιδηποτε, απο σερφαρισμα μεχρι ταινια, μαυριζει η οθονη με το σχετικο μηνυμα.
Δημοσίευση 02/08/2019 - 12:43
Εφόσον έχει επικοινωνήσει με την κεραία δεν χρειάζεται να ξαναστείλει τα στοιχεία σου εκ νέου και να απαντήσει(το μνμ που βλέπεις εσύ)
Η κάρτα sim πιθανόν είναι.Δοκίμασε για αρχή να την βγάλεις δεν αν έχει υγρασία επάνω,σκουπισέ την και ξαναδοκίμασε
με κλειστό κινητό
Τελευταία επεξεργασία από: Giorgio2112, 02/08/2019 - 12:46
Δημοσίευση 02/08/2019 - 13:37
καθε φορά που κάνω ρεστορ ανεβαίνει από 94 στο 97 η και 98 και ξαναπέφτει αργά σε δυο τρεις μήνες στο 94 μετά ξανά κ ξαναπάει 97 μυστήριο !Και εμένα σε xs από 98 πήγε 95 και τι έγινε; Όταν και αν το πουλήσω θα έχει φτάσει στο 80 μη σου πω και πιο κάτω.
Μούφες να γελάμε είναι αυτές.
Δημοσίευση 02/08/2019 - 13:47
καθε φορά που κάνω ρεστορ ανεβαίνει από 94 στο 97 η και 98 και ξαναπέφτει αργά σε δυο τρεις μήνες στο 94 μετά ξανά κ ξαναπάει 97 μυστήριο !
το health δημιουργήθηκε για να πουλήσει μπαταρίες, μην το παίρνεις πολύ σοβαρά
Δημοσίευση 02/08/2019 - 13:59
Σε εμενα τουλαχιστον δεν παιζει κατι τετοιο.Εφόσον έχει επικοινωνήσει με την κεραία δεν χρειάζεται να ξαναστείλει τα στοιχεία σου εκ νέου και να απαντήσει(το μνμ που βλέπεις εσύ)
Η κάρτα sim πιθανόν είναι.Δοκίμασε για αρχή να την βγάλεις δεν αν έχει υγρασία επάνω,σκουπισέ την και ξαναδοκίμασε
με κλειστό κινητό
Στο τηλεφωνο εβαλα την καρτα χθες που το παρελαβα απο το σερβις. 15 ημερες που ηταν η καρτα σε android συσκευη δεν εμφανιστηκε ποτε.
Και 2/2 σε διαφορετικες συσκευες πολυ απιθανο μου κανει.
Δημοσίευση 02/08/2019 - 14:11
το μαυρο μήνυμα που βλέπεις εσύ καλως ήρθατε στην vodafone Ή σε οποιαδήποτε εταιρία είναι το μνμ που στελνει το κινητό στην κεράια να συνδεθεί που λέει τα στοιχεία της και απαντάει ή κεραία.
αν δεν είναι η sim που μπλοκάρει τότε μήπως είσαι οριακά να έχεις κάλυψη δικτύου και σε χάνει και σε ξαναβρίσκει σαν σήμα? κάνει επανεκκινήσεις μικρές η συσκευή ,τσέκαρες για αναπάντεχους τερματισμούς ?
Δημοσίευση 02/08/2019 - 14:31
Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 02/08/2019 - 18:04
Τιποτα απο αυτα που περιγραφεις δεν συμβαινει σε καμμια συσκευη. Το πιο κουφο ειναι οτι συμβαινει πολυ συχνοτερα στο ipad οπου εχω κλειστα τα δεδομενα και λειτουργει μεσω wifi μονο.το μαυρο μήνυμα που βλέπεις εσύ καλως ήρθατε στην vodafone Ή σε οποιαδήποτε εταιρία είναι το μνμ που στελνει το κινητό στην κεράια να συνδεθεί που λέει τα στοιχεία της και απαντάει ή κεραία.
αν δεν είναι η sim που μπλοκάρει τότε μήπως είσαι οριακά να έχεις κάλυψη δικτύου και σε χάνει και σε ξαναβρίσκει σαν σήμα? κάνει επανεκκινήσεις μικρές η συσκευή ,τσέκαρες για αναπάντεχους τερματισμούς ?
Οσο να γραψω αυτες τις γραμμες συνεβη ηδη 2 φορες.
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 02/08/2019 - 21:09
Αυτο που ξαφνικα μαυριζει η οθονη με welcome to vodafone και επιλογες για αποδοχη η ακυρωση μπορουμε με καποιο τροπο να το εμποδισουμε να βγαινει τοσο συχνα ;
Εχει καταντησει κουραστικο και εκνευριστικο πια.
Συμβαίνει πάρα πολύ συχνά και σε εμένα το τελευταίο εξάμηνο. iPhone 6s, και νόμιζα ότι συμβαίνει επειδή το χρησιμοποιώ κυρίως στην Κύπρο ή ότι έχει πάθει κάτι το κινητό, μιας και έχει σταματήσει να λειτουργεί και το lock button.
Δημοσίευση 02/08/2019 - 22:26
Τιποτα απο αυτα που περιγραφεις δεν συμβαινει σε καμμια συσκευη. Το πιο κουφο ειναι οτι συμβαινει πολυ συχνοτερα στο ipad οπου εχω κλειστα τα δεδομενα και λειτουργει μεσω wifi μονο.
Οσο να γραψω αυτες τις γραμμες συνεβη ηδη 2 φορες.
Δεν έχει σχέση αν έχεις κλειστά τα δεδομένα από την στιγμή που ψάχνει για κεραία για να κάνει login στο εκάστοτε δίκτυο . Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι τότε εφόσον έχεις και καλό σήμα.Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι θέμα κεραίας/παρόχου .
Δημοσίευση 02/08/2019 - 23:48
Γιατι να ψαχνει για κεραια αφου ειναι απενεργποιημενα τα δεδομενα ;Δεν έχει σχέση αν έχεις κλειστά τα δεδομένα από την στιγμή που ψάχνει για κεραία για να κάνει login στο εκάστοτε δίκτυο . Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι τότε εφόσον έχεις και καλό σήμα.Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι θέμα κεραίας/παρόχου .
Για κεραια δεν θα πρεπει να ψαξει οταν ενεργοποιηθουν προκειμενου να συνδεθει ;
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες