iOS 12
Δημοσίευση 19/09/2018 - 07:03
Ad
Δημοσίευση 19/09/2018 - 08:04
Γιατί βιάζεσαι?
Καλημέρα Νίκο. Δεν είναι ότι βιάζομαι απλά επειδή ήδη μου κάνει αυτά με τα restart στο 7+ στο ios 10 με έχει κουράσει λίγο και από την άλλη όπως και το ipad που είναι στο ios 9 με jailbreak τα έχω κάπου στα 2 χρόνια έτσι και σίγουρα θα έχουν μαζέψει αρκετό σκουπίδι. Για αυτό έλεγα να πάω στη 12 αν είναι καλύτερη και να περιμένω εκεί κάποιο jailbreak αν υπάρξει κάποια στιγμή.
Δημοσίευση 19/09/2018 - 08:05
Καλημέρα στο forum!
Χθες βράδυ κατέβασα το iOS12 (ΟΤΑ) σε iPhone 6.
Κανένα απολύτως πρόβλημα, αξίζει και με το παραπάνω, βλέπω ήδη μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα (πλοήγηση, άνοιγμα μενού, ρυθμίσεων κλπ).
Δημοσίευση 19/09/2018 - 08:35
Καλημερα.Εκανα πατατα.Εκανα Backup το βραδυ στο icloud.Εβαλα μετα την 12 και Setup as new με την λογικη να περασω μετα το backup απο το icloud και ειναι αφαντο.
Δημοσίευση 19/09/2018 - 09:15
Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να αποκρύψω το μήνυμα που εμφανίζεται στην lock screen όταν είναι ενεργοποιημένο το "Do not Distrub"?
Δημοσίευση 19/09/2018 - 09:24
Δημοσίευση 19/09/2018 - 09:30
παιδια καλημερα εγω στο 7αρι ειδα μεγαλη διαφορα σε θεματα ταχυτητας στις εφαρμογες και στην καμερα.γενικα μ εχει κανει καλη εντυπωση
Δημοσίευση 19/09/2018 - 10:11
Μια τρυπα στο
Καλημερα.Εκανα πατατα.Εκανα Backup το βραδυ στο icloud.Εβαλα μετα την 12 και Setup as new με την λογικη να περασω μετα το backup απο το icloud και ειναι αφαντο.
Τελικα βρεθηκε αλλα δεν επανηλθαν ουτε τα μυνηματα του viber ουτε του whatsapp ουτε οι φωτογραφιες.Ωραιο το Icloud και γρηγορο.Ουστ!
Θα του ξανακανω απο την αρχη restore, θα περασω χειροκινητα τις φωτογραφιες που τις εχω κρατησει στο pc (παλι καλα) και τα μυνηματα..αντιο.
Παντως σαν ios το 12 ειναι γρηγοροτατο.
Επισης παροτι εκανα restore απο icloud παλι περασε σκουπιδι απο το jailbreak.Ειχε το προφιλ του jailbreak το κινητο μετα την επαναφορα του , και επισης μου ζηταγε κωδικους για εφαρμογες απο περιεργα apple id.
Δημοσίευση 19/09/2018 - 10:16
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 19/09/2018 - 10:17
Μια τρυπα στο
Τελικα βρεθηκε αλλα δεν επανηλθαν ουτε τα μυνηματα του viber ουτε του whatsapp ουτε οι φωτογραφιες.Ωραιο το Icloud και γρηγορο.Ουστ!
Θα του ξανακανω απο την αρχη restore, θα περασω χειροκινητα τις φωτογραφιες που τις εχω κρατησει στο pc (παλι καλα) και τα μυνηματα..αντιο.
Επισης παροτι εκανα restore απο icloud παλι περασε σκουπιδι απο το jailbreak.Ειχε το προφιλ του jailbreak το κινητο μετα την επαναφορα του , και επισης μου ζηταγε κωδικους για εφαρμογες απο περιεργα apple id.
Το Viber είναι υπεύθυνο για τα μηνύματα και όχι το iCloud. Ενημέρωσε τουυς
Δημοσίευση 19/09/2018 - 10:17
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Τελευταία επεξεργασία από: dgeorge4, 19/09/2018 - 10:17
Δημοσίευση 19/09/2018 - 10:26
Ούτε σε μένα εμφανίζεται το Bluetooth icon. Είναι bug;
Αν ναι, πως τους ξέφυγε κάτι τέτοιο παρόλο που έχουν γίνει αναφορές από τις προηγούμενες beta; Αν όχι,τότε σε τι χρησιμεύει αυτή η βλακεία;
Είναι νέο χαρακτηριστικό του iOS 12 δεν ξέρω γιατί όμως
Δημοσίευση 19/09/2018 - 10:30
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 19/09/2018 - 10:39
Μολις εκανα το μεγαλο βημα για μενα και πηγα στο ios12 απ την 10.3.3
Μια ερωτηση: ξερω πως απ το ios 11 υπαρχει αυτη η αηδια οπου οταν μπαινεις στις ρυθμισεις, γραφει επανω με bold Ρυθμισεις, στα μηνυματα, Μηνυματα.. κοκ
Μπορει να απενεργοποιηθει αυτο;
Όταν ξανακάνεις JB
Έκανα ακόμη και επαναφορά στο iOS 11.4 και restore from backup και ενώ όλα είναι στη θέση τους πάλι το Viber είναι κενό από μηνύματα. Έχω κρυπτογραφημένο αντίγραφο και το ibackupbot δε μπορούσε να το δει
Αν δε στα επανέφερε και πάλι δε μπορείς να κάνεις κάτι.
Κάτι παίζει με το Backup.
Εν/ποίησε τουλάχιστον το Daily Βackup απο ρυθμίσεις του Viber στο iCloud.
Καλημέρα Νίκο. Δεν είναι ότι βιάζομαι απλά επειδή ήδη μου κάνει αυτά με τα restart στο 7+ στο ios 10 με έχει κουράσει λίγο και από την άλλη όπως και το ipad που είναι στο ios 9 με jailbreak τα έχω κάπου στα 2 χρόνια έτσι και σίγουρα θα έχουν μαζέψει αρκετό σκουπίδι. Για αυτό έλεγα να πάω στη 12 αν είναι καλύτερη και να περιμένω εκεί κάποιο jailbreak αν υπάρξει κάποια στιγμή.
Nα τα πας τότε. Ειδικά το iPad θα ξανανοιώσει.
Μια τρυπα στο
Όπως έχουμε πει πολλές φορές, καλό είναι το βασικό Backup σου να το έχεις τοπικά στο iTunes.
Απο 'κει και πέρα, δεν επαναφέρεις Backup με JB.
Δημοσίευση 19/09/2018 - 11:01
καλημερα παιδια!
δυο ερωτηματα
1) εχω 8+ με 11.3.1 Jb clean or update ?
2) σε iPad Mini 2 το δοκιμασε κανεις;
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες