Φίλε είμαι με iphone 6s στην 10.3.3. Με κάνεις να σκέφτομαι σοβαρά την αναβάθμιση. Έχω κρατηθεί γιατί δεν γουστάρω καθόλου το lag και γενικά να υποβαθμιστεί η εμπειρία χρήσης του κινητού μου σε σχέση με το πως ήταν όταν το αγόρασα. Είμαι από τους παθόντες που αναβάθμισαν 4s από την ios 6 στην 7 και δεν μου άρεσε καθόλου η διαφορά στην εμπειρία χρήσης. Τα αυτονόητα είχαν γίνει ζητούμενα.
Κοιτα, μπορω να σου πω πως εκανα την αναβαθμιση και στο iphone 6 της γυναικας μου και περασα απο πανω την ios 12 χωρις να κανω set up as new, και μπορω να σοφ πω πως το κινητο εχει 2GB ελευθερα μονο. Το κινητο δεν δειχνει καταπονημένο σε καμμια περιπτωση. Ειχα δει ενα videaki στο youtube οπου εκανε ο αλλος τεστ σε iphone 6 10.3.3 vs ios 12.
Στα πρωτα ανοιγματα των εφαρμογων, ηταν 50-50. Καποιες εφαρμογες ανοιγαν πιο γρηγορα σε ios10, καποιες αλλες πιο γρηγορα σε ios12. Η μεγαλη διαφορα ομως ηταν πως εφοσον ειχαν ανοιχτει οι εφαρμογες, οταν πατουσες διπλο κλικ στο κουμπι και πηγαινες απ τη μια εφαρμογη στην αλλη, το ios12 νικουσε κατα κρατος, επειδη απ οτι καταλαβαινω κραταει καλυτερη μνημη των εφαρμογων και φορτωνουν γρηγοροτερα. Παντως και στο 7αρι και στο 6αρι, μπορω σιγουρα για τα δικα μας κινητα να πω πως πηγαινουν αν οχι καλυτερα, το ιδιο γρηγορα.
Sent from my iPhone using Tapatalk