Παίδες όταν γράφετε ένα σχόλιο για απόδοση/μπαταρία καλό είναι να αναφέρετε πάντα και τη συσκευή σας, το λέω σαν καημένος που έψαχνα σε όλο το internet για σχόλια για iPhone 6s και δεν καταλάβαινα τι κινητό είχε ο άλλος.
Λοιπόν σχόλια για iPhone 6s - iOS12
Είμαι 3η μέρα με το νέο λογισμικό.
Ερχόμενος απο 10.3.3 όντως βλέπω διαφορά στην μπαταρία. Είχα κάνει την προσπάθεια να βάλω παλιά την 11, αλλά είχα γυρίσει εσπευσμένα πίσω, οπότε δεν έχω άποψη για την 11. Σχετικά λοιπόν με 10.3.3 βλέπω όντως οτι καταναλώνει πολύ, πάντα όμως on screen , όχι stand by. Δηλαδή ξαφνικά μπορεί να χάσω 2-3% όσο σερφάρω. Θέλω να το κρίνω όσο περνάει ο καιρός, δεν έχω επίσης και ποσοστό απο την τελευταία φόρτιση, το βγάλανε, έχει μόνο 24ωρο οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω με την ίδια ασφάλεια. Πάντως κάνει μεταπηδήσεις οπότε το καταλαβαίνεις οτι ρουφάει.
Γενικά πάντως σχόλια, παρά την επιπλέον κατανάλωση, είναι λες και έχω ΑΛΛΟ κινητό. Απίστευτο το νέο iOS αν έρχεσαι απο το 10. Πραγματικά το αισθάνομαι να είναι και πιο γρήγορο όχι απλά το ίδιο, λες και αγόρασες νέο τηλέφωνο. Οπότε μόνο και μόνο για αυτό δεν με πειράζει η επιπλέον κατανάλωση, για μένα αξίζει να το περάσεις και ας χάσεις στη μπαταρία.
Ερωτήσεις αν μπορεί κάποιος για μπαταρία:
- Πιθανότατα να παίζει ακόμα indexing? Τώρα του έκανα και ένα restart το είχα ξεχάσει.
- Έχω ενεργοποιήσει Siri Search & Lookup κτλ σε σχέση με 10.3.3, τρώει μπαταρία αρκετή αυτό?
- Το νέο Screen Time με τις πληροφορίες, καταναλώνει επίσης?
- Τέλος με τη φθορά η μπαταρία έχει φτάσει 86%, αξίζει να την αλλάξω με τα 39 ευρώ? Αν ναι, το αλλάζουν επιτόπου στην document χωρίς ελέγχους?