System Requirements
- iPhone, iPad and iPod touch models with iOS 10 or later
Εκεί θα έχεις μόνο τα βασικά.
Δημοσίευση 20/09/2018 - 17:07
Δημοσίευση 22/09/2018 - 01:05
Το ακουστικό έχει θέμα απλά έπεσες στη περίπτωση.
Πήγαινε απο εκεί ξανά και απλά προσπάθησε να αναπαράγεις μπροστά τους το πρόβλημα, χωρίς να συνδεθεί σε άλλη συσκευή αλλα με τη δική σου.
Δημοσίευση 22/09/2018 - 14:33
Δημοσίευση 22/09/2018 - 17:43
Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν.ανεφερε και το μαγαζι που τα πήρες,γιατί βλέπω ότι οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες.και την πρώτη φορά που τα πηγές πίσω ασχολήθηκε αλλά και την δεύτερη στα άλλαξε.
Δημοσίευση 22/09/2018 - 17:53
Δημοσίευση 04/10/2018 - 17:16
Εδω και λιγο καιρο εχει σταματησει να λειτουργει το καναλι το οποιο μπαινει μεσα στο αυτι απο το δεξι μου airpod.
Ηχος ακουγεται μονο απο το πλαινο καναλι.
Ανοιξα case στην apple και μου προτειναν να μου στειλουν mail in πακετο για να τους το στειλω ωστε να το τσεκαρουν.
Στο μεταξυ μου ζητανε να πληρωσω καινουριο σε περιπτωση που η βλαβη εχει προκυψει απο υγρο πχ.
Εαν αποδειχθει οτι δεν εγινε απο υγρο μου ειπαν οτι θα μου επιστρεψουν τα χρηματα.
Δεν εχω πληρωσει ακομη γιατι αναρωτιεμαι αν ειναι αρπαχτη η φαση ή οχι.
Θα παρω τα λεφτα πισω η θα το βγαλουν εκτος εγγυησης λογω υγρου οπως και να χει και θα τα κλαιω τα $;
Καποιος με αναλογη εμπειρια;
Τελευταία επεξεργασία από: iPuertoRico, 04/10/2018 - 17:17
Δημοσίευση 04/10/2018 - 18:21
Πήγαινε Document.
Κατά 99% θα σου κάνουν αντ/σταση.
Διαμένω στο εξωτερικό.
Στην περιοχή μου δεν υπάρχει επίσημο apple store παρα μόνο authorized partners της apple και δε γνώριζε ο υπάλληλος της apple με τον οποίο μίλησα έαν θα μπορέσουν να μου κάνουν αντικατάσταση ή όχι.
Οπότε και προτίμησα τη λύση του mail in.
Δημοσίευση 07/10/2018 - 22:58
Δημοσίευση 07/10/2018 - 23:07
Καλησπερα!Μια ερώτηση γιατι σκεφτομαι να αγορασω τα airpods!
Επειδη κατα κορον γα τα χρησιμοποιω για ομιλια...Ξερει κανεις εαν μππρω να εχω μονο το ενα εξω απο τη θηκη στην τσεπη και να ειναι μονιμα συνδεδεμενο αυτο και μονο αυτο στο κινητο ετσι ωστε να ατο βαζω στο αυτι και να απανταω αμεσως στην κληση;
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες