Μας τα παίρνει η ρημάδα και το κακό είναι ότι χαίρεσαι που της τα σκας...
Δεν κρατήθηκα. Πήγα σήμερα Media Markt που τα είχε διαθέσιμα και τα αγόρασα.
Δημοσίευση 16/12/2018 - 16:16
Δημοσίευση 16/12/2018 - 18:19
To μονο κακο ειναι οτι τα πηρες σε μεγαλη τιμη. Πως τα πηγαν ετσι ρε γαμωτο.. Κ στο σκρουτζ 170.
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 16/12/2018 - 19:05
Μεγιες!! Εγω ημουνα κατα αλλα λόγω ευκολίας σε αυτοκίνητο -γραφείο-σχολή τα πήρα και πραγματικα αξίζουν 10000%
Δημοσίευση 16/12/2018 - 23:13
Δημοσίευση 17/12/2018 - 09:29
Καλημέρα. Μια γρήγορη ερώτηση. Το ακουστικό των airpods είναι το ίδιο με τα earpods που έρχονται μαζί με τα iphone; Ρωτάω γιατί τα earpods δεν κάθονται στα αυτιά μου, οπότε αν είναι ίδια δεν θα μου κάνουν. Ευχαριστώ.
Δημοσίευση 17/12/2018 - 09:52
Καλημέρα. Μια γρήγορη ερώτηση. Το ακουστικό των airpods είναι το ίδιο με τα earpods που έρχονται μαζί με τα iphone; Ρωτάω γιατί τα earpods δεν κάθονται στα αυτιά μου, οπότε αν είναι ίδια δεν θα μου κάνουν. Ευχαριστώ.
Καλημέρα, είναι ελαφρώς μεγαλύτερα και εγώ είχα τον ίδιο προβληματισμό αλλά όλα καλά τελικά.
Για παράδειγμα, δεν μπορούσα να κάνω τρέξιμο καλά καλά με τα earpods και με τα airpods 8 μήνες δεν μου έχουν φύγει ποτέ.
Δημοσίευση 17/12/2018 - 11:50
Γιατί ανέβηκε κατακόρυφα η τιμή τους απ την μια μερα στην άλλη ρε παιδιά;;
Δημοσίευση 17/12/2018 - 12:11
Επειδή είχα τον ίδιο ενδοιασμό πρίν προχωρήσω σε αγορά -τα EarPods δε μου κάθονταν με τίποτα- μπορώ να σου πω πως παρόλο που είναι ίδια, δεν έχουν καμία σχέση σε αυτό.
Δε ξέρω πως το έχουν καταφέρει, αλλά δε φεύγουν με τίποτα απο τα αυτιά.
Ακόμα και στην απίθανη περίπτωση να έχεις πρόβλημα, υπάρχουν σιλικονάτα καλύμματα που προσαρμόζονται.
Δημοσίευση 17/12/2018 - 12:14
Επειδή είχα τον ίδιο ενδοιασμό πρίν προχωρήσω σε αγορά -τα EarPods δε μου κάθονταν με τίποτα- μπορώ να σου πω πως παρόλο που είναι ίδια, δεν έχουν καμία σχέση σε αυτό.
Δε ξέρω πως το έχουν καταφέρει, αλλά δε φεύγουν με τίποτα απο τα αυτιά.
Ακόμα και στην απίθανη περίπτωση να έχεις πρόβλημα, υπάρχουν σιλικονάτα καλύμματα που προσαρμόζονται.
Σε ευχαριστώ Νίκο. Είμαι ανάμεσα σε airpods & Beats X που έχουν το W1 chip. Τα θέλω για προπόνηση κυρίως, οπότε η σταθερότητα στα αυτιά είναι το πιο σημαντικό.
Δημοσίευση 19/12/2018 - 07:51
Καλημέρα. Να κάνω μια ερώτηση για την ποιοτική ή όχι κατασκευή των AirPods.
"Παίζει" και σε σας το καπάκι της μπαταρίας; δηλαδή ακόμη και κλειστό, κουνιέται αριστερά-δεξιά με το χέρι σας; έχει τζόγο;
Δημοσίευση 19/12/2018 - 08:09
Δημοσίευση 19/12/2018 - 08:38
Καλημέρα. Να κάνω μια ερώτηση για την ποιοτική ή όχι κατασκευή των AirPods.
"Παίζει" και σε σας το καπάκι της μπαταρίας; δηλαδή ακόμη και κλειστό, κουνιέται αριστερά-δεξιά με το χέρι σας; έχει τζόγο;
Δημοσίευση 19/12/2018 - 09:32
ανέβηκε πολύ η τιμή, εγώ το καλοκαίρι τα είχα πάρει 130 ευρώ από skroutzομαγαζο..
Δημοσίευση 19/12/2018 - 10:15
Δημοσίευση 19/12/2018 - 10:30
Supply & demand παιδια... αφου τωρα τρεχουν ολοι να τα παρουνε, τσουυυππ
Supply & Demand γιατί να αυξάνετε το 2ο και όχι να πέφτει το supply? Είχε παρατηρηθεί μείωση αποθεμάτων σε όλη την Ευρώπη, και τότε είχε βγει φήμη ότι είναι κοντά τα 2
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες