Αυτό ακριβώς ρε φίλε και νόμιζα ότι μόνο εγώ είμαι περίεργος που δεν αλλάζω το iphone 5s λόγω διαστάσεων. Έτσι όπως το πάνε θα κυκλοφορούμε με κινητά 10 ίντσες, πάρε tablet ρε φίλε εάν θες μεγάλη οθόνη γιατι ακόμα και no bezel με 6 ίντσες οθόνη κινητό δεν το λες...
Παλιά ξεκινήσαμε με παντόφλες και όταν έβγαζε η ΝΟΚΙΑ κάτι κινητά τύπου 8310, 6510 κλπ λέγαμε τέλεια δεν υπαρχει αυτό...
Τώρα πάμε ανάποδα εκτός και αν είσαι πάνω από 1,98 για να χρησιμοποιείς το κινητό με το ένα χέρι...
Δεν είσαι καθόλου περίεργος και συμφωνώ μαζί σου 10000% ασχέτως αν είμαι κάτοχος iPhone 7...(κοιτάω να τσιμπήσω ένα se)
Το σουλούπι από τα 4αρια αλλά και από τα 5αρια περισσότερο μου αρέσει πιο πολύ από τα 6 - 8...αλλά αυτό είναι υποκειμενικό...όπως επίσης και το μέγεθος οθόνης...εσυ θες φαμπλετ εγώ όχι δεν είναι κατακριτέο ούτε περίεργο είναι καθαρά θέμα επιλογής και γούστου.-
Πάντως η Apple νομίζω είδε στο se μια κίνηση που της απέφερε αρκετό χρήμα με «ξεπερασμένες» τεχνολογίες αλλά και ένα σύνολο χαρακτηριστικών/αποδοσης/ποιοτητας που πραγματικά δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από ναυαρχίδες άλλων εταιριών ακόμα κ της μαμάς Apple κυρίως για τους χρήστες που ήθελαν κάτι φτηνό σε μήλο ή ακόμα και αυτοι που το επέλεξαν λόγω μεγέθους!!!
Από όλο αυτό ορμώμενος θέλω να πιστεύω ότι δεν θα μας απογοητεύσει και θα βγάλει κάτι μικρό στο μάτι και στο χέρι αλλά μεγάλο σε όλα τα αλλά!!!
Οψόμεθα!!!