Καλημέρα φίλε μου, προσωπικά είμαι των iPhone, αλλά νομίζω ότι από το S8 θα δυσκολευτείς να δεις τα θετικά, ξεκινώντας από την οθόνη. Εγώ δεν μπορώ να πάω σε Android, αλλά εσυ από ένα εξαιρετικό κινητό, θα δεις την απέναντι πλευρά σε ένα κινητό τριετίας. Εξήγησε μας και τα προβληματάκια να είμαστε πιο συγκεκριμένοι.
Sent from my iPad using Tapatalk
Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση
Ίσως δεν το έθεσα σωστά.
Δεν θα δώσω το S8 για να πάρω το 6s γιατί αυτό θα ήταν άδικο και για εμένα αλλα και για την σύγκριση που θα είχα μεταξύ Samsung και iphone.
Αν το έδινα για iphone θα έπαιρνα το 8.
Απλά επειδή μου έχει κολλήσει στο μυαλό να μάθω και το iOS και βρήκα αυτό το κινητό που έχω διαβάσει ότι ήταν απο τα καλά iphone που έχουν βγει, σκέφτηκα να το έχω για δεύτερη συσκευή και να το μάθω σιγά σιγά.
Τα θέματα που έχει είναι τα εξής -και θέλω να μου πείτε περίπου τι ποσό θα χρειαστεί για να τα αντιμετωπίσω όταν και αν θελήσω αργότερα, γιατί προς το παρόν δεν με πειράζουν καθόλου-.
Το πρώτο είναι το wifi.
Έχει χαλάσει και δεν μπαίνει παρά μόνο σε δεδομένα.
Με αποτέλεσμα λόγο του wifi να κάνει 1 επανεκκίνηση μόνο του μία φορά την ημέρα.
Δεν με απασχολεί αυτό αφού στην αρχή θα μου φαίνεται τόσο διαφορετικό απο αυτά που ξέρω που θα το έχω απλά για να μάθω την φιλοσοφία του λογισμικού.
Το δεύτερο που έχει είναι ότι μετά την αναβάθμιση δεν δουλέυει το δακτυλικό αποτύπωμα -κάτι που δεν με νοιάζει καθόλου , ειδικά που μπορεί με κάποια επόμενη αναβάθμιση να διορθωθεί αυτό-
Απλά το βρήκα 100 ευρώ κάτω από οτι τα πουλάνε συνήθως και προσωπικά το θεωρώ ευκαιρία.
Ίσως κάποια στιγμή θελήσω να φτιάξω το wifi μόνο..
Τελευταία επεξεργασία από: iliemp, 04/09/2018 - 10:14