Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

Apple Watch Series 4: Επίσημη παρουσίαση

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1510 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#406   takisot

takisot

iPH Enthousiast

• 560 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 04/10/2018 - 16:45

Παιδιά να σας ρωτήσω ελπίζω να μην πετάξω βλακεία. Με τιμολόγιο μπορεί να πάει ένας φίλος που έχει αφμ στο Apple store στην Αγγλία / Γερμανία κτλ να κόψει τιμολόγιο και πίσω Ελλάδα να πάρει το ΦΠΑ πίσω. Γίνεται κάτι τέτοιο;

Και εγώ έχω την ίδια απορία.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#407   jtheogr

jtheogr

iPH Enthousiast

• 482 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • GameCenter:John.

Δημοσίευση 04/10/2018 - 17:03

Και εγώ έχω την ίδια απορία.

Όχι δεν γίνεται 

#408   takisot

takisot

iPH Enthousiast

• 560 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2018 - 17:38

Όχι δεν γίνεται 

Σιγουρα; Εννοω την αγορα σε όνομα εταιρίας χωρίς όμως να αφαιρεθεί ΦΠΑ. Το είχε κάνει ένας γνωστός μου με αγορα σε apple store στην Αμερικη.

#409   jtheogr

jtheogr

iPH Enthousiast

• 482 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2018 - 18:00

Σιγουρα; Εννοω την αγορα σε όνομα εταιρίας χωρίς όμως να αφαιρεθεί ΦΠΑ. Το είχε κάνει ένας γνωστός μου με αγορα σε apple store στην Αμερικη.

Στην Αμερική γίνεται γιατί είναι τρίτη χώρα, Αγγλία/Γερμανία είναι εντός ΕΕ για αυτό νομίζω δεν γίνεται, δεν είμαι και 100% σίγουρος. 

#410   takisot

takisot

iPH Enthousiast

• 560 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2018 - 18:42

Στην Αμερική γίνεται γιατί είναι τρίτη χώρα, Αγγλία/Γερμανία είναι εντός ΕΕ για αυτό νομίζω δεν γίνεται, δεν είμαι και 100% σίγουρος. 

Δεν νομίζω, αν αγοράζεις σε όνομα εταιρίας δεν θα έπρεπε να έχει διαφορα.

#411   takisot

takisot

iPH Enthousiast

• 560 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2018 - 18:58

Νομιζω ότι βρήκα τι παίζεται:

https://www.apple.co...p/help/payments

VAT and Invoicing
Where do I enter my VAT registration number?

If you are buying for a business, you may enter your VAT registration number during checkout when you choose your payment method and verify your order. The VAT registration number will be printed on your invoice.

What VAT rate will I be charged?

Your apple.com purchases will be taxed using the applicable VAT tax rate for your country. No intra-community purchases can be made on apple.com.

#412   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 04/10/2018 - 19:06

Στις χώρες εκτός ΕΕ ο ΦΠΑ που καταβάλεις κατά την αγορά επιστρέφεται στο αεροδρόμιο σε ειδικό τμήμα με την επίδειξη της απόδειξης.
Εντός ΕΕ ένωσης οι συναλλαγές δεν υπόκεινται σε ΦΠΑ.Απλως το θέμα είναι λίγο πολύπλοκο.Εαν γίνει παραγγελία σε κάποιο κατάσταστημα ηλεκτρονικά και ζητήσεις έκδοση τιμολογίου τότε αφαιρείται ο ΦΠΑ της χώρας αφού φεύγει από εκεί και παραδίδεται σε άλλη χώρα.Με τη φυσική σου παρουσία εκεί δεν κατοχυρώνεται το κατάστημα ότι θα φύγει το αγαθό από την χώρα αφού δεν φαίνεται πουθενά η έξοδο του από τη χώρα.
Για περισσότερες λεπτομέρειες απευθυνθείτε στα καταστήματα των χωρών που σας ενδιαφέρουν αν και νομίζω ότι δεν πρόκειται να κόψουν τιμολόγιο χωρίς τον ΦΠΑ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#413   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 04/10/2018 - 19:22

Παράγγειλα από κοτσωβολο 28 Σεπτέμβρη το 44 space με μαύρο λουρί. Και από τότε καμία ενημέρωση :( το έχω πληρώσει κι όλας

#414   jtheogr

jtheogr

iPH Enthousiast

• 482 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2018 - 19:23

Αυτά που λεει ο @tselpemts γνωρίζω και εγώ, τίποτα παραπάνω ... Τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ εφόσον η αγορά γίνει με φυσική παρουσία δεν εκδίδει κανείς για αυτό είμαι σίγουρος το έχω δοκιμάσει εντός & εκτος ΕΕ.

#415   LaQuaLe

LaQuaLe

iPH newbie

• 54 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 04/10/2018 - 23:37

Πότε υπολογίζεται να έρθει στο Skroutz το Stainless Steel με βάση τα προηγούμενα χρόνια?

#416   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 05/10/2018 - 00:08

Δεν υπάρχει κάτι δεδομένο.

Θεωρητικά προς το τέλος αυτού του μήνα.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#417   Chaplin

Chaplin

iPH Enthousiast

• 446 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 05/10/2018 - 05:57

Μίλησα πάλι με κωτσόβολο και μου είπα ότι δεν έχουν ιδέα πότε θα έρθει η δεύτερη φουρνιά.

#418   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 05/10/2018 - 07:18

Μίλησα πάλι με κωτσόβολο και μου είπα ότι δεν έχουν ιδέα πότε θα έρθει η δεύτερη φουρνιά.

η isquare προμηθεύει όλους τους επισήμους όποτε καλύτερα να ρωτήσετε αυτούς ποτέ περιμένουν παρτίδα.

#419   takisot

takisot

iPH Enthousiast

• 560 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2018 - 08:07

Στις χώρες εκτός ΕΕ ο ΦΠΑ που καταβάλεις κατά την αγορά επιστρέφεται στο αεροδρόμιο σε ειδικό τμήμα με την επίδειξη της απόδειξης.
Εντός ΕΕ ένωσης οι συναλλαγές δεν υπόκεινται σε ΦΠΑ.Απλως το θέμα είναι λίγο πολύπλοκο.Εαν γίνει παραγγελία σε κάποιο κατάσταστημα ηλεκτρονικά και ζητήσεις έκδοση τιμολογίου τότε αφαιρείται ο ΦΠΑ της χώρας αφού φεύγει από εκεί και παραδίδεται σε άλλη χώρα.Με τη φυσική σου παρουσία εκεί δεν κατοχυρώνεται το κατάστημα ότι θα φύγει το αγαθό από την χώρα αφού δεν φαίνεται πουθενά η έξοδο του από τη χώρα.
Για περισσότερες λεπτομέρειες απευθυνθείτε στα καταστήματα των χωρών που σας ενδιαφέρουν αν και νομίζω ότι δεν πρόκειται να κόψουν τιμολόγιο χωρίς τον ΦΠΑ.

Thanks
Σωστό αυτό για τον ΦΠΑ στην Αμερική, το είχα ξεχάσει. Εδώ όμως δεν βρίσκουμε άκρη στο να πάρουμε προϊόν από Apple Store με τιμολόγιο ακόμα και αν δεν αφαιρέσει τον ΦΠΑ!

#420   takisot

takisot

iPH Enthousiast

• 560 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2018 - 08:08

Αυτά που λεει ο @tselpemts γνωρίζω και εγώ, τίποτα παραπάνω ... Τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ εφόσον η αγορά γίνει με φυσική παρουσία δεν εκδίδει κανείς για αυτό είμαι σίγουρος το έχω δοκιμάσει εντός & εκτος ΕΕ.

Σωστός. Τιμολόγιο με ΦΠΑ σου έχουν εκδώσει σε Apple store?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες