Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

Apple Watch Series 4: Επίσημη παρουσίαση

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1510 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1006   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 13/11/2018 - 14:23

Εδώ μιλάει όμως μόνο για data, όχι για voice calls (διορθώστε με αν κάνω λάθος παρόλα αυτά) 

Επίσης το να πληρώνεις 15 λίρες για 1 γίγα δεδομένα θεωρώ ότι είναι κάπως υπερβολικό. Από τη στιγμή που δεν παρέχει ακόμη voice calls αυτό σημαίνει ότι είναι άχρηστη πρακτικά η υπηρεσία για το AW που συζητάμε και είναι και το αντικείμενο μας. 

Το θέμα δεν είναι απλά κάποιος να το προσφέρει αλλά να το προσφέρει σε λογικές τιμές αλλά και με πλήρεις υπηρεσίες για να δικαιολογεί την μετάβαση σε e-sim

Τα 15 είναι μια χαρά μπροστά σε αυτά που ζητάνε οι ελληνικοί πάροχοι για περιαγωγή εκτός Ευρώπης...

Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 13/11/2018 - 14:23

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1007   crossmo

crossmo

iPH Member

• 231 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini 3

Δημοσίευση 13/11/2018 - 14:30

Τα 15 είναι μια χαρά μπροστά σε αυτά που ζητάνε οι ελληνικοί πάροχοι για περιαγωγή εκτός Ευρώπης...

Λογικά όπου και αν βρεθείς wifi θα υπάρχει, και 1γίγα είναι πολλά για data που μάλλον δεν θα χρησιμοποιήσεις σε κινητό , εκτός και αν το θέλεις για hotspot σε laptop

Αυτό τουλάχιστον από δική μου εμπειρία με εξωτερικό αλλά και εντός Ελλάδας, άλλος φυσικά μπορεί να το χρειάζεται

Αλλά βασικά το θέμα μας είναι το AW και η esim, οπότε θεωρώ πως είναι άτοπο να μιλάμε μόνο για δεδομένα εδώ.

Τελευταία επεξεργασία από: crossmo, 13/11/2018 - 14:32

#1008   YAz

YAz

iPH Contributor

• 1.626 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 13/11/2018 - 14:52

Παιζει το LTE Ελλάδα ??θα παίξει κάποια στιγμή άραγε ?

Ναι θα παίξει σύντομα γιατί θα είναι η χήνα με τα χρυσά αυγά από άποψη κέρδους.

Με δεδομένη το πόσο μικρή σχετικά είναι η παγκόσμια αποδοχή της esim από τους παρόχους, θα μου κάνει τεράστια εντύπωση αν οι δικοί μας την υποστηρίξουν όντως από τώρα...

Αν εξαιρέσουμε την T-Telekom - T-Mobile που σε Γερμανία και γύρω χώρες είναι ουσιαστικά η ίδια, ήδη υπάρχει υποστήριξη σε Ουγγαρία και Κροατία. Μη σου φαίνεται παράξενο να την υποστηρίξει η Cosmote. Όσο και να την κράζουμε, σε γενικές γραμμές και με τα δεδομένα της Ελλάδος μια χαρά εταιρία είναι. 

Εδω ρε Νικο δεν μπορουν φτιαξουν το δικτυο τους θελουν και υποστηριξη esim παναθεμα τους..Εχει μια βδομαδα και βαλε που η Cosmote στη Θεσσαλονικη γ@μι$τ@ι.

Δε ξέρω σε ποια περιοχή αναφέρεσαι αλλά προσωπικά κέντρο Θεσσαλονίκης πετάει. Και επειδή δεν πιστεύω πως το σήμα μου έφτιαξε λόγο αναβάθμισης του iOS12 στο iPhone 7, πιστεύω πως είτε διόρθωσαν την κατάσταση με ρυθμίσεις, ή βάλαν κεραία. Παύλου Μελά με Τσιμισκή μέσα στο σπίτι μου έπιανα κοντά στο μπαλκόνι 1 μπάρα 4G, ενώ πλέον έχω σε όλο φουλ σήμα.

Το internet πάει σφαίρα και χτυπάω άνω των 100mbps ταχύτητες. Το καλό το σήμα το έχω παρατηρήσει και προς τα ανατολικά.

Δεν θεωρώ ότι οι providers εδώ στην Ελλάδα θα ακολουθήσουν γρήγορα το πραγματικό δρόμο που έχει ανοίξει με τις esim.

Θα αργήσουν να μπούνε στο τρένο και όταν μπούνε δεν θα με εκπλήξει αν μπούνε με νοοτροπία δεκαετίας πίσω, του τύπου πήγαινε στο περίπτερο να αγοράσεις esim  :lol:

Ήδη για τα iPhone Xs/XR έχουν αρχίσει να ξεπηδούν τρίτοι όπως η https://www.truphone...-dual-sim-plan/ που προσφέρουν τώρα worldwide esim. Και το καλύτερο ότι όλο αυτό γίνεται μέσα από app, το κατεβάζεις και το ενεργοποιείς άμεσως. Είναι απίστευτα βολικό για όποιον ταξιδεύει. Πάει το σενάριο τρέξε βρες physical store, αγόρασε προπληρωμένο πακέτο, προσπάθησε να βρεις nano sim, για να καταφέρεις να έχεις data. 

Θεωρώ ότι μέσα στο 2019 θα ξεπηδήσουν πολλοί αντίστοιχοι πάροχοι, ειδικά εντός Ευρώπης τώρα που δεν υπάρχει roaming. Αφού η Cosmote και η Vodafone κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, άστε τους να παρέχουν το δίκτυο και να παίρνουν τα λεφτά άλλοι.

Αφού έγινε για το iPhone, οσονούπω το ίδιο θα γίνει και για το watch. Και μάλιστα δεν υπάρχει και κάποιος τεχνικός περιορισμός να έχεις την ίδια esim και στο iPhone και στο watch (όπως και στις κανονικές sim, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση). Καθαρά εμπορική απόφαση είναι, και με τον ανταγωνισμό που θα υπάρξει είναι επόμενο κάποιος να το προσφέρει.

Όπως προείπα, η Cosmote δε θα αργήσει να το κάνει. Το έκανε και με το Wifi Calling, θα το κάνει και με την eSim. Σε γενικές γραμμές η Apple χαράζει πορείες, όπου εδώ στην Ελλάδα ακολουθούνται.

Σε αυτό το σημείο να μη ξεχνάμε πως η υπηρεσία της eSim δε θα είναι δωρεάν. Μην περιμένει κάποιος να παίρνει ας το πούμε απ'την Day 1 eSim What's up ή CU ή Q ή τέλος πάντων eSim για καρτοκινητά. Το πιο πιθανό είναι να υπάρχει μηνιαίο πάγιο, και να παρέχεται αρχικά είτε δωρεάν με συμβόλαιο ή κάτι παρόμοιο. Γνώμη μου πάντα. Άλλωστε δε θυμάμαι σε ποιο θέμα, αλλά αναφέρθηκε πως και στο εξωτερικό κάπου χρεώνεται. Για αυτό τον λόγο δεν πιστεύω πως θα αργήσει να μπει στο παιχνίδι η Cosmote.

Ναι, μόνο data είναι. Προφανώς τα πρώτα πακέτα για iPhone στοχεύουν σε αυτούς που ταξιδεύουν πολύ, και για αυτό και οι τιμές είναι τσιμπημένες. Αλλά είναι worldwide και καλύπτει και χώρες που πραγματικά για ψάξεις να βρεις τι παίζει σε prepaid, χαλάλι τα λεφτά που ζητάνε. Η ευκολία αξίζει με το παραπάνω τις 15 λίρες. Ένα χρόνο πριν για να έχω sim με only data που να παίζει σε both Canada & USA πλήρωσα 60$ για 1.5GΒ. 

Απλώς εγώ το έδωσα σαν παράδειγμα. Πάλι δεν υπάρχει τεχνικός περιορισμός για τη δυνατότητα voice. Θέμα συμφωνιών είναι μεταξύ των providers. Λόγω του iPhone θα εξαπλωθεί η esim στη μάζα, γιατί μη ξεχνάμε το watch το έχουν ένα πολύ μικρό ποσοστό, είναι πολύ πιο niche προϊόν. Οπότε θα πάρει η μπάλα (προς το θετικό) και τα προγράμματα του watch.

Άσχετο, αλλά δε ξέρω γιατί πλήρωσες τόσα πολλά σε Αμερική. Προσωπικά το 2017 που πήγα, υπήρχε πακέτο για 21 μέρες με 30 δολάρια για 2GB. Εγώ προσωπικά επειδή ήμουν για πάνω από 1 μήνα, αγόρασα πακέτο με Unlimited Data, Unlimited ομιλία και σε Αμερική αλλά και σε Ελλάδα είτε σε κινητά είτε σε σταθερά με 90$.

Κοινώς, η επίσκεψη σε χώρες εκτός Ε.Ε. δε χρειάζεται πλέον να σου βγει φαρμάκι. Υπάρχουν και οι επιλογές με τους local παρόχους.

#1009   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.592 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 13/11/2018 - 15:10

Η Cosmote φαίνεται πως μέχρι τον Απρίλιο (μπορεί να λέω και πολύ) θα το 'χει έτοιμο.

Εννοείται πως θα υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις.

Μη περιμένει κανείς απλά μια προέκταση της SIM στο ρολόι και τέλος.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1010   Hik

Hik

iPH newbie

• 3 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/11/2018 - 15:11

Άσχετο, αλλά δε ξέρω γιατί πλήρωσες τόσα πολλά σε Αμερική. Προσωπικά το 2017 που πήγα, υπήρχε πακέτο για 21 μέρες με 30 δολάρια για 2GB. Εγώ προσωπικά επειδή ήμουν για πάνω από 1 μήνα, αγόρασα πακέτο με Unlimited Data, Unlimited ομιλία και σε Αμερική αλλά και σε Ελλάδα είτε σε κινητά είτε σε σταθερά με 90$.

Κοινώς, η επίσκεψη σε χώρες εκτός Ε.Ε. δε χρειάζεται πλέον να σου βγει φαρμάκι. Υπάρχουν και οι επιλογές με τους local παρόχους.

Ήταν γιατί ήθελα ένα κοινό πακέτο για USA και Καναδά. Είναι το σημείο που ανέφερα ότι αν κάποιος ταξιδεύει σε πολλαπλές χώρες το να αλλάζει sim σε κάθε μια είναι τεράστιος μπελάς. Έκει βοηθάνε επιλογές τύπου Truphone.

#1011   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 13/11/2018 - 17:06

Ναι θα παίξει σύντομα γιατί θα είναι η χήνα με τα χρυσά αυγά από άποψη κέρδους.

Όπως προείπα, η Cosmote δε θα αργήσει να το κάνει. Το έκανε και με το Wifi Calling, θα το κάνει και με την eSim. Σε γενικές γραμμές η Apple χαράζει πορείες, όπου εδώ στην Ελλάδα ακολουθούνται.

Σε αυτό το σημείο να μη ξεχνάμε πως η υπηρεσία της eSim δε θα είναι δωρεάν. Μην περιμένει κάποιος να παίρνει ας το πούμε απ'την Day 1 eSim What's up ή CU ή Q ή τέλος πάντων eSim για καρτοκινητά. Το πιο πιθανό είναι να υπάρχει μηνιαίο πάγιο, και να παρέχεται αρχικά είτε δωρεάν με συμβόλαιο ή κάτι παρόμοιο. Γνώμη μου πάντα. Άλλωστε δε θυμάμαι σε ποιο θέμα, αλλά αναφέρθηκε πως και στο εξωτερικό κάπου χρεώνεται. Για αυτό τον λόγο δεν πιστεύω πως θα αργήσει να μπει στο παιχνίδι η Cosmote.

Η Cosmote φαίνεται πως μέχρι τον Απρίλιο (μπορεί να λέω και πολύ) θα το 'χει έτοιμο.

Εννοείται πως θα υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις.

Μη περιμένει κανείς απλά μια προέκταση της SIM στο ρολόι και τέλος.

Σε  λιγες γραμμες τα παιδια συνοψισανε γιατι αποφασισα να πληρωσω τη διαφορα για το φετινο LTE.

Η υποστηριξη για τηλεφωνικες κλησεις ερχεται στο AW4, ειναι βεβαιο.

Τελευταία επεξεργασία από: Dkoukou, 13/11/2018 - 17:06

#1012   johnythedirector

johnythedirector

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 13/11/2018 - 19:43

https://eu.usatoday....tch/1987298002/

Επίσημα πλέον Spotify!

#1013   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.927 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 13/11/2018 - 19:44

Μόλις μου ήρθε αυτό από document αν ενδιαφέρει κάποιον ας καλέσει .
Αγαπητοί Πελάτες,

Ξέρω ότι δεν είναι το προιόν που μας έχετε ζητήσει αλλά σας ενημερώνω:

Υπάρχει μια πολύ μικρή ποσότητα WATCH 4 44mm GOLD/PINK SPORT BAND που μας περισσεύουν από μια παραλαβή που θα κάνουμε μεθαύριο.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1014   sakissalonika

sakissalonika

iPH Contributor

• 904 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 14/11/2018 - 19:16

Αν το πάρω από Αγγλία Apple store θα έχω θέμα με την εγγύηση;

Θα ισχύει όμως ο ένας χρόνος και όχι δυο ε;

#1015   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 14/11/2018 - 20:53

Εχει χιλιοειπωθεί ότι ο δεύτερος χρόνος της εγγύησης είναι υποχρέωση του πωλητή.Απο όπου κι αν το αγοράσεις απευθύνεσαι στον πωλητή για το δεύτερο έτος.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1016   sevarton

sevarton

iPH Enthousiast

• 574 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 14/11/2018 - 21:11

Ίσα ίσα στη Αγγλία υπάρχει ανώτερη προστασία του καταναλωτή απ´οτι στην Ελλάδα ειδικά αν αγοραστεί από Apple store

#1017   sakissalonika

sakissalonika

iPH Contributor

• 904 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2018 - 21:26

Παιδιά νόμιζα ότι ο δεύτερος χρόνος που αγορά τον πωλητή, αναφέρεται σε καταστήματα εκτός Apple store.
Οκ το θέμα είναι ότι αν τύχει κάτι τον 2ο χρόνο, θα πρέπει με κάποιον τρόπο να σταλεί Αγγλία, κάπως αδύνατο για μένα.

Δεν ξέρω παίδες! Έχω κολλήσει να το ψάχνω και σήμερα το βρήκα Αγγλία σε Apple store.
Ακόμα και στην Ολλανδία είναι άφαντο.

Τελευταία επεξεργασία από: sakissalonika, 14/11/2018 - 21:27

#1018   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 14/11/2018 - 21:28

Παιδιά νόμιζα ότι ο δεύτερος χρόνος που αγορά τον πωλητή, αναφέρεται σε καταστήματα εκτός Apple store.
Οκ το θέμα είναι ότι αν τύχει κάτι τον 2ο χρόνο, θα πρέπει με κάποιον τρόπο να σταλεί Αγγλία, κάπως αδύνατο για μένα.

Δεν ξέρω παίδες! Έχω κολλήσει να το ψάχνω και σήμερα το βρήκα Αγγλία.
Ακόμα και στην Ολλανδία είναι άφαντο.

Παρτο μην το σκέφτεσαι τίποτα δεν θα πάθει.Και πάνω στον χρόνο το πουλάς και παίρνεις το 5 από Ελλάδα.

Sent from my iPad using Tapatalk

#1019   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.592 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 14/11/2018 - 23:43

2ετία.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1020   sofnik69

sofnik69

iPH Enthousiast

• 592 μηνύματα
  • Twitter:@sofnik1
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 15/11/2018 - 00:23

Το Public στο Mall έχει ένα aw 44 σε χρυσό !

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες