Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

Apple Watch Series 4: Επίσημη παρουσίαση

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1510 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1066   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 22/11/2018 - 10:25

Η μεγαλύτερη ψευτιά που έχει βγάλει ποτέ η apple από άποψης αντοχής και το κακό είναι ότι δεν το παραδέχεται. Γρατσουνιεται με το άγγιγμα και σπάει η οθόνη με το κοίταγμα.

Επιβεβαιώνω.

Πολύ κακή εμπειρία από series 2

Πτώση από τραπεζάκι που φόρτιζε (70 cm) σπάσιμο οθόνης, ρώτησα παντού service = αντικατασταση 300-329 ευρώ ανάλογα την εταιρία

Μη πιστοποιημένα service δεν είχαν τζαμάκι για series 2 (μπορεί ΄τώρα να υπάρχει) και αν θα είχαν κόστος 120-180 και θα έχανε την αδιαβροχοποίηση (50m)

Κοινώς repairability μηδέν.

Ας ενημέρωναν με μεγάλα κοκκινα γράμματα FRAGILE να πέρναμε τα μέτρα μας

Βέβαια δεν ξέρω πόσοι θα αγοραζαν FRAGILE wearabies

Μην βγάζετε συμπεράσματα αν όλα πάνε καλα.

Από τις αναποδιές μπορειτε να καταλάβετε τι ακριβώς έχετε στα χέρια σας.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1067   tsitadim

tsitadim

iPH Elite Poster

• 2.263 μηνύματα
  • Twitter:@tsitadim
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 22/11/2018 - 11:30

Επιβεβαιώνω.
Πολύ κακή εμπειρία από series 2
Πτώση από τραπεζάκι που φόρτιζε (70 cm) σπάσιμο οθόνης, ρώτησα παντού service = αντικατασταση 300-329 ευρώ ανάλογα την εταιρία
Μη πιστοποιημένα service δεν είχαν τζαμάκι για series 2 (μπορεί ΄τώρα να υπάρχει) και αν θα είχαν κόστος 120-180 και θα έχανε την αδιαβροχοποίηση (50m)
Κοινώς repairability μηδέν.
Ας ενημέρωναν με μεγάλα κοκκινα γράμματα FRAGILE να πέρναμε τα μέτρα μας
Βέβαια δεν ξέρω πόσοι θα αγοραζαν FRAGILE wearabies

Μην βγάζετε συμπεράσματα αν όλα πάνε καλα.
Από τις αναποδιές μπορειτε να καταλάβετε τι ακριβώς έχετε στα χέρια σας.

Όποιος ξέρει κάνει και ένα AppleCare + και έχει το κεφάλι του ήσυχο. Το ίδιο πάντως θα γινόταν αν έσπαγε και το τζαμάκι στο tag heuer του γάμου μου. Σιγά μην έβρισκα και αν έβρισκα θα ήταν πανάκριβο.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#1068   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2018 - 12:10

Όποιος ξέρει κάνει και ένα AppleCare + και έχει το κεφάλι του ήσυχο. Το ίδιο πάντως θα γινόταν αν έσπαγε και το τζαμάκι στο tag heuer του γάμου μου. Σιγά μην έβρισκα και αν έβρισκα θα ήταν πανάκριβο.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Θες να πεις ότι το tag αν το αφήσεις στο τραπέζι και πάει η κόρη σου να το πιάσει και της πέσει στο πάτωμα μπορεί να σπάσει;;;;;;

Βάζο είναι ;

Γιατί η κόρη μου έχει ρίξει ποτήρι και έμεινε ανέπαφο και έριξε και το Apple Watch και θρυμματίστηκε .

Αν αυτό το θεωρείς απλά ατυχία τι να σου πω ....

Ελπίζω να μην έχεις συγγένεια με τον Tim Cook για να τους δικαιολογείς έτσι !!!!

Ακόμη και στο σενάριο που σου έσπαγε το κρύσταλλο του Tag πως θα αντιδρούσε αν σου έλεγαν ότι επισκευάζεται με κόστος 70% της αρχικής αξίας του ( όχι 70% της σημερινής αξίας ως μεταχειρισμένο )

Τελευταία επεξεργασία από: AlG, 22/11/2018 - 12:15

#1069   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 22/11/2018 - 12:14

παίδες μην μπερδεύουμε την υψηλή ωρολογοποιία με τα smartwatch .

#1070   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2018 - 12:30

Και για να μην θεωρηθώ υπερβολικός επισημαίνω 2 πράγματα από αυτή την ατυχή εμπειρία μου
1- είναι εξαιρετικά ευαίσθητα γιατί άλλο είναι να το πατήσει τρένο και άλλο να σου πέσει από το τραπεζάκι του καφέ
2- το κόστος επισκευής είναι εξωπραγματικό , καθώς και οι ίδιοι λένε ότι δεν επισκευάζεται αλλά αντικαθιστάται

Κοινώς εύθραυστο και μη επισκεύασιμο
Έπαθα κι έμαθα
Και τα 2 αυτά δεδομένα δεν τα είχα καταλάβει όταν αγόραζα ρολόι για να φοράω σε δραστηριότητες. Δεν είχα κατάλαβει ότι φοράω ένα κρυστάλλινο βάζο στο χέρι μου

Επίσης δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για series 4 μπορεί όντως να έχουν διορθωθεί κάποιες σχεδιαστικές αστοχίες που το έκαναν εξαιρετικά εύθραυστο . Μπορεί και όχι
Επίσης μιλάω για το sport μοντέλο όχι το ακριβότερο

Τελευταία επεξεργασία από: AlG, 22/11/2018 - 12:33

#1071   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 22/11/2018 - 14:40

Θες να πεις ότι το tag αν το αφήσεις στο τραπέζι και πάει η κόρη σου να το πιάσει και της πέσει στο πάτωμα μπορεί να σπάσει;;;;;;

Βάζο είναι ;

Γιατί η κόρη μου έχει ρίξει ποτήρι και έμεινε ανέπαφο και έριξε και το Apple Watch και θρυμματίστηκε .

Αν αυτό το θεωρείς απλά ατυχία τι να σου πω ....

Ελπίζω να μην έχεις συγγένεια με τον Tim Cook για να τους δικαιολογείς έτσι !!!!

Ακόμη και στο σενάριο που σου έσπαγε το κρύσταλλο του Tag πως θα αντιδρούσε αν σου έλεγαν ότι επισκευάζεται με κόστος 70% της αρχικής αξίας του ( όχι 70% της σημερινής αξίας ως μεταχειρισμένο )

Σου απαντάει κάποιος και αμέσως να απαντήσεις ειρωνικά αν έχει ξάδερφο τον κουκ. Δεν έχεις πάρει ρολόι κανονικό αλλά smartwatch το οποίο ναι αν σου πέσει από το τραπέζι όπως και το κινητό υπάρχει περίπτωση να το σπάσεις και να το χρυσοπληρώσεις. Πριν αγοράσεις κάτι κάνε μια έρευνα αγοράς για το σέρβις και αν δεις ότι δεν σε συμφέρει αγοράζεις και ένα apple care μαζί η πας και πέρνεις μια κινεζιά με 20 ευρώ και δεν σε νοιάζει τίποτα.
Εντάξει το παιδί που του έσπασε στο χιόνι να το καταλάβω αλλά να λες έπεσε από το τραπέζι και έσπασε και να σου κάνει και εντύπωση δεν μπορώ να το καταλάβω. Μήπως έπρεπε να σου πούνε όταν το αγοράζεις πρόσεχε μην σου πέσει από τραπεζάκι πάνω από 50cm?

#1072   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2018 - 16:57

Κατ αρχας δεν σε ειρωνεύτηκα απλά λίγο εμφατικά αναρωτήθηκα γιατί να δικαιολογούμε τις εταιρίες που θέλουν απλά να μεγιστοποιούν τα κέρδη τους ενώ πρέπει εμείς να είμαστε υπέρ του καταναλωτή .
Η γνώμη σου σεβαστή αλλά θα έλεγε κάνεις ότι μόνο αν είχες συμφέρον θα είχες υιοθετήσει μια τέτοια θέση.
Τώρα αν μια δόση (κακού ίσως) humor την εξέλαβες ως ειρωνία ζήτω συγγνώμη.
Για τα υπόλοιπα δεν με έχεις πείσει ότι δεν έχω δικαιολογημένη αν μη τι άλλο ενόχληση.
Φυσικά και θα έπρεπε να υπάρχει η ένδειξη FRAGILE εφόσον είναι ρολόι που το χρησιμοποιείς σε έντονη δραστηριότητα αρα μπορεί να σπάσει και να βρεθεί κανένα γυαλάκι στο μάτι σου . Δεν θα έπρεπε να το ξέρεις ; Κάποια κομμάτια θα μπορούσαν να προκαλέσουν θλαστικό τραύμα κάτω από ακραίες συνθήκες.
Και ακραία συνθήκη φαίνεται να είναι η παθητική πτώση από το ιλιγγιώδες ύψος των 70cm....

Δεν θρυμματίστηκε απλά , έφυγε κομμάτι γυαλιού και χάλασε και το digitizer

Τελευταία επεξεργασία από: AlG, 22/11/2018 - 17:05

#1073   peripolo

peripolo

iPH Enthousiast

• 583 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 22/11/2018 - 20:28

Καλησπέρα παιδιά επειδή περιμένω από istorm να παραλάβω ξέρετε αν μπορώ να αγοράσω apple care για το ρολόι αν ναι από που και ποσό θα κοστίσει και τι καλύπτει ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1074   sakissalonika

sakissalonika

iPH Contributor

• 904 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 22/11/2018 - 20:33

Καλησπέρα παιδιά επειδή περιμένω από istorm να παραλάβω ξέρετε αν μπορώ να αγοράσω apple care για το ρολόι αν ναι από που και ποσό θα κοστίσει και τι καλύπτει ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Για τσέκαρε εδώ http://www.iphonehel...-5#entry1972701

#1075   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2018 - 21:25

ddb788bd08da4b75d61b6cec4f7ec862.jpgb5097c9bc1a92831177e63a467644624.jpg
Για του λόγου το αληθές αν αυτή η ζημιά προκύπτει από πτώση 70 cm τι θα γινόταν σε βομβιστική επίθεση στην Καμπούλ άραγε ;

#1076   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.592 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 22/11/2018 - 23:27

Καταλαβαίνεις πως μιλάς για ψηφιακή οθόνη και όχι ένα κλασικό καντράν απλού ρολογιού έτσι?

Πρέπει να ξεχωρίσουμε κάποια στιγμή τα ρολόγια που φοράγαμε τόσα χρόνια, με τα Gadgets που υπάρχουν τώρα.

Αναμενόμενη η ζημιά αφού σου έπεσε, όπως θα γινόταν και με ένα iPh που απλά είναι μεγαλύτερο.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1077   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2018 - 20:05

Μόλις παράγγειλα από skroutz kaizer αύριο πάω να το παραλάβω από το κατάστημα και καπάκι έφυγα για κωτσοβωλο να ακυρώσω την παραγγελία και να μου βάλουν πίσω τα χρήματα των 2/6 δόσεων

#1078   marga

marga

iPH newbie

• 53 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 23/11/2018 - 20:58

Συγγνώμη αλλά όπως σπάνε οι οθόνες των κινητών, σπάνε και των smart watch.
Γιατί να διαφερουν;

Πραγματικά κρίμα αλλά δε βλέπω σε τι φταίει η Apple. Και δεν έχω καν aw για να το υποστηρίξω...

Άμα θες ανθεκτικό ρολοι παίρνεις g-shock.

Το ότι δεν επισκευάζεται ναι ειναι μεγάλη βλακεία...Αλλά κι αυτό πρέπει να το ξέρεις πριν το αγοράσεις.

Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

#1079   alphakernel2000

alphakernel2000

iPH newbie

• 7 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/11/2018 - 21:36

Ενημερωτικά, όσοι περιμένουν από kotsovolo, το 23/11 έγινε 28/11 στην αποθήκη, και 30/11 στο κατάστημα. Για το 44mm Sport Band Space Gray.

#1080   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2018 - 22:39

Ενημερωτικά, όσοι περιμένουν από kotsovolo, το 23/11 έγινε 28/11 στην αποθήκη, και 30/11 στο κατάστημα. Για το 44mm Sport Band Space Gray.

Σκρουτζ και πάλι Σκρουτζ. Δεν ξέρω τι με έπιασε και παράγγειλα από μεγάλο κατάστημα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες