Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

Apple Watch Series 4: Επίσημη παρουσίαση

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1510 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1171   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.927 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 29/11/2018 - 11:26

1000 ευρώ για smartwatch είναι υπερβολή ,με τα ίδια χρήματα παίρνεις  ρολόι που σβολωνει .

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1172   petervgr

petervgr

iPH Elite Poster

• 2.599 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 29/11/2018 - 11:26

Έτσι !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#1173   takisot

takisot

iPH Enthousiast

• 562 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 29/11/2018 - 12:08

Μα τι λέτε ρε παιδιά , έχετε ιδέα ποσό κοστίζουν τα καλα ρολόγια; Εμένα πχ το Tag Carrera (που παροπλισα πλέον) κάνει 2Κ και δείχνει μόνο την... ώρα!
1Κ για κομψό smartwatch που του αλλάζεις στο φτερό ότι λουράκι θες, δεν είναι πολλά, στον κόσμο της ορολογοποιίας πάντα....

#1174   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.592 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 29/11/2018 - 12:09

.. αφού το αλουμινένιο δείχνει φθηνιαρικο.

Έτσι ακριβώς.

Μα είναι δυνατόν να φοράς κοτζάμ δερμάτινο με ρολόι απο αλουμίνιο? Που ακούστηκαν αυτά..

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1175   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.927 μηνύματα

Δημοσίευση 29/11/2018 - 13:09

Μα τι λέτε ρε παιδιά , έχετε ιδέα ποσό κοστίζουν τα καλα ρολόγια; Εμένα πχ το Tag Carrera (που παροπλισα πλέον) κάνει 2Κ και δείχνει μόνο την... ώρα!
1Κ για κομψό smartwatch που του αλλάζεις στο φτερό ότι λουράκι θες, δεν είναι πολλά, στον κόσμο της ορολογοποιίας πάντα....

Φίλε μου έχω ιδέα ποσό κοστίζουν κάτοχος corum.
Και λέω ξανά λοιπόν είναι πολλά για smartwatch.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1176   tsitadim

tsitadim

iPH Elite Poster

• 2.263 μηνύματα
  • Twitter:@tsitadim
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 29/11/2018 - 13:15

Πού ρε παιδιά τα 749€ έγιναν 1000€ δεν καταλαβαίνω και με LTE. Τεσπα ότι αρέσει στον καθένα. Όσον αφορά το videακι ας γίνει το πείραμα και με απλό να δούμε τα αποτελέσματα. Περί ορέξεως θα μου πείτε ...b0fc758a1517af6d0f1b3a12e3bc3197.jpg
8547ce5cb9ab0714cd8d1db205ac04b0.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#1177   crossmo

crossmo

iPH Member

• 231 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini 3

Δημοσίευση 29/11/2018 - 14:07

Στον κόσμο της ωρολογοποιίας θα εκτιμούσες το τι αγοράζεις με 3 και 4 και παραπάνω Κ, τα smartwatches δεν είναι ωρολογοποιία για όσους ασχολούνται με αυτή.

Μην τα συγκρίνουμε... άλλο το ένα άλλο το άλλο, και στο λέει άνθρωπος που έχει πάρει ότι υπάρχει από high end smartwatch αλλά και που ασχολείται με την ωρολογοποιία χρόνια 

#1178   takisot

takisot

iPH Enthousiast

• 562 μηνύματα

Δημοσίευση 29/11/2018 - 15:33

Στον κόσμο της ωρολογοποιίας θα εκτιμούσες το τι αγοράζεις με 3 και 4 και παραπάνω Κ, τα smartwatches δεν είναι ωρολογοποιία για όσους ασχολούνται με αυτή.

Μην τα συγκρίνουμε... άλλο το ένα άλλο το άλλο, και στο λέει άνθρωπος που έχει πάρει ότι υπάρχει από high end smartwatch αλλά και που ασχολείται με την ωρολογοποιία χρόνια 

Μια χαρα συγκρίνονται. Το ατσάλι τωv apple watch είναι 316L όπως των καλων ρολογιών (tag, omega etc), ως ρολοι είναι κομψό (στο τετράγωνο στυλ tag monaco), υποστηρίζεται από luxury brands όπως η Hermes και έχει πληθώρα εξαιρετικών λουριων για όλα τα βαλάντια. Και φυσικά είναι τεχνολογικά state of the art, κάτι που κανένα συμβατικό ρολοι δεν μπορεί να είναι. 

Προσωπικά δεν μπορώ πλέον να βάλω συμβατικό ρολοι στο χέρι μου γιατί μου λείπουν τα καλούδια του Watch, αλλα δεν θέλω να δείχνει φθηνό ή έστω τόσο σπορτίφ όταν φοράω πχ κουστούμι.

Το ατσαλένιο apple watch είναι η χρυση τομή για εμενα.

#1179   crossmo

crossmo

iPH Member

• 231 μηνύματα

Δημοσίευση 29/11/2018 - 15:52

Μια χαρα συγκρίνονται. Το ατσάλι τωv apple watch είναι 316L όπως των καλων ρολογιών (tag, omega etc), ως ρολοι είναι κομψό (στο τετράγωνο στυλ tag monaco), υποστηρίζεται από luxury brands όπως η Hermes και έχει πληθώρα εξαιρετικών λουριων για όλα τα βαλάντια. Και φυσικά είναι τεχνολογικά state of the art, κάτι που κανένα συμβατικό ρολοι δεν μπορεί να είναι. 

Προσωπικά δεν μπορώ πλέον να βάλω συμβατικό ρολοι στο χέρι μου γιατί μου λείπουν τα καλούδια του Watch, αλλα δεν θέλω να δείχνει φθηνό ή έστω τόσο σπορτίφ όταν φοράω πχ κουστούμι.

Το ατσαλένιο apple watch είναι η χρυση τομή για εμενα.

Αν για εσένα ωρολογοποιία και μάλιστα υψηλή είναι το ατσάλι 316L και το λουράκι Hermes τότε πάμε παρακάτω, ας μείνουμε στα smartwatches, δεν έχει νόημα να συζητάμε, άσε που βγαίνουμε και off topic.

Και η σωστή ορολογία είναι μηχανικά ρολόγια και όχι συμβατικά, αν μιλάμε για υψηλή ωρολογοποιία.Και αυτή η ορολογία είναι που τα κάνει ξεχωριστά και τα διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα, αν θες να μιλήσουμε για state of the art, γιατί εκεί είναι η τέχνη η πραγματική, και δεν μιλάω για omega και tag αλλά για ωρολογοποιούς όπως ο Philippe Dufour , αλλά και complications όπως το sky moon της Patek.

Τεχνολόγικά state of the art δεν είναι, είναι κινητά τηλέφωνα με λουράκι αν πάρουμε τα LTE και notification devices που εξαρτώνται απόλυτα από μια άλλη συσκευή όπως είναι το κινητό τηλέφωνο για να κάνουν αυτά που πρέπει να κάνουν... βήματα δεν μετράνε σωστά, καρδιακούς παλμούς δεν μετράνε σωστά... άρα τι state of the art είναι?

Έχω δοκιμάσει όλα τα "high end" smartwatches, κανένα μα κανένα δεν κάλυπτει πλήρως αυτά που λέει ότι καλύπτει. Λάθος μετρήσεις, θέματα επικοινωνίας κ.α 

Αν δε πάμε και στο κομμάτι του standalone (Samsung gear S) με κάρτα sim και πλήρη λειτουργία, δεν βγάζει ούτε μισή μέρα από  μπαταρία.

Οπότε μην βιαζόμαστε να μιλάμε για state of the art συσκευές ακόμη. Όμορφες? ναι... λειτουργικές στα πλαίσια του ανεκτού? ναι

Kαι μην μου πεις για το ECG.. άσε πρώτα να γίνει διαθέσιμο, να πιστοποιηθεί ότι δουλεύει σωστά και μετά το συζητάμε.

Τελευταία επεξεργασία από: crossmo, 29/11/2018 - 15:57

#1180   takisot

takisot

iPH Enthousiast

• 562 μηνύματα

Δημοσίευση 29/11/2018 - 15:54

Παιδιά, μιας που πιάσαμε την κουβέντα, οποιος ενδιαφέρεται για το ατσαλένιο, υπάρχει διαθεσιμότητα εδώ:

https://www.electron...ticle&ID=434986 (1 κομματι, απο εδω παραγγειλα)

-https://www.jigsaw24...el-case-mtx02ba (10 κομματια)

Και οι δυο αφαιρούν ΦΠΑ αν έχει η εταιρία σας ενδοκοινοτικές συναλλαγές.

#1181   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 29/11/2018 - 15:56

Κατι τετοια διαβαζουν οι Androidακηδες και μας στολιζουν με διαφορα κοσμητικα μετα σε οποιο forum βρεθουν.

Τα προϊοντα της  Apple δεν ειναι luxury items αλλα premium gadgets. Υπαρχει τεραστια διαφορα, οσο και αν προσπαθει ο Cook να πλασαρει στο αγοραστικο κοινο του τον αερα της πολυτελειας "για λιγους". Καθε πληβειος (σαν εμενα) μπορει να κανει το σκατο του παξιμαδι για 1-2-6 μηνες και να αγορασει iPhone/MacBook/iPad/AppleWatch ωστε να καμαρωνει σα γυφτικο σκεπαρνι στη καφετερια της πλατειας, δεν μπορει ομως να κανει το ιδιο ωστε να αποκτησει ενα Jaeger-LeCoultre Duometre πχ.

Ignorance is bliss βεβαιως...

#1182   takisot

takisot

iPH Enthousiast

• 562 μηνύματα

Δημοσίευση 29/11/2018 - 16:02

Αν για εσένα ωρολογοποιία και μάλιστα υψηλή είναι το ατσάλι 316L και το λουράκι Hermes τότε πάμε παρακάτω, ας μείνουμε στα smartwatches, δεν έχει νόημα να συζητάμε, άσε που βγαίνουμε και off topic.

Τεχνολόγικά state of the art δεν είναι, είναι κινητά τηλέφωνα με λουράκι αν πάρουμε τα LTE και notification devices που εξαρτώνται απόλυτα από μια άλλη συσκευή όπως είναι το κινητό τηλέφωνο για να κάνουν αυτά που πρέπει να κάνουν... βήματα δεν μετράνε σωστά, καρδιακούς παλμούς δεν μετράνε σωστά... άρα τι state of the art είναι?

Έχω δοκιμάσει όλα τα "high end" smartwatches, κανένα μα κανένα δεν κάλυπτει πλήρως αυτά που λέει ότι καλύπτει. Λάθος μετρήσεις, θέματα επικοινωνίας κ.α 

Αν δε πάμε και στο κομμάτι του standalone (Samsung gear S) με κάρτα sim και πλήρη λειτουργία, δεν βγάζει ούτε μισή μέρα από  μπαταρία.

Οπότε μην βιαζόμαστε να μιλάμε για state of the art συσκευές ακόμη. Όμορφες? ναι... λειτουργικές στα πλαίσια του ανεκτού? ναι

Kαι μην μου πεις για το ECG.. άσε πρώτα να γίνει διαθέσιμο, να πιστοποιηθεί ότι δουλεύει σωστά και μετά το συζητάμε.

Σώπα μωρέ που δεν έχει νόημα να συζητάμε, λες και το συγκρίνουμε με Patek Philippe των 30Κ!!  Για ωρολογοποιία μίλησα και μάλιστα όχι της πλακας (Tag Heuer, Omega) και για ρολόγια που κάνουν 3 και 4 φορές πάνω από το ατσαλένιο apple watch, όχι για υψηλη ωρολογοποιία που δεν έχει σχέση με την κουβέντα μας.

Και τεχνολογικά το AW 4 είναι state of the art από όλες τις απόψεις, πολύ μπροστά από τον ανταγωνισμό και φυσικά από οποιοδήποτε ρολοι, ανεξάρτητου τιμής. 

#1183   takisot

takisot

iPH Enthousiast

• 562 μηνύματα

Δημοσίευση 29/11/2018 - 16:05

Κατι τετοια διαβαζουν οι Androidακηδες και μας στολιζουν με διαφορα κοσμητικα μετα σε οποιο forum βρεθουν.

Τα προϊοντα της  Apple δεν ειναι luxury items αλλα premium gadgets. Υπαρχει τεραστια διαφορα, οσο και αν προσπαθει ο Cook να πλασαρει στο αγοραστικο κοινο του τον αερα της πολυτελειας "για λιγους". Καθε πληβειος (σαν εμενα) μπορει να κανει το σκατο του παξιμαδι για 1-2-6 μηνες και να αγορασει iPhone/MacBook/iPad/AppleWatch ωστε να καμαρωνει σα γυφτικο σκεπαρνι στη καφετερια της πλατειας, δεν μπορει ομως να κανει το ιδιο ωστε να αποκτησει ενα Jaeger-LeCoultre Duometre πχ.

Και πάλι, η σύγκριση δεν γίνεται με high end ρολόγια αλλα επώνυμα ρολόγια εταιριών όπως η Tag και η Omega. Προφανώς βεβαια για έναν που αγοράζει Jaeger-LeCoultre και αυτές οι μάρκες είναι πλέμπα.

Όλα είναι σχετικά. 

#1184   crossmo

crossmo

iPH Member

• 231 μηνύματα

Δημοσίευση 29/11/2018 - 16:16

Αυτό ακριβώς...

Απλά δεν μπορούμε να μπαίνουμε στα χωράφια της ωρολόγοποιίας με το να συγκρίνουμε smartwatches με μηχανικά ρολόγια όπως έκανε ατυχέστατα ο takisot και συνεχίζει να κάνει χωρίς να έχει γνώση του αντικειμένου. Και όχι 1000 ευρώ δεν αξίζει κανένα smartwatch εκτός και αν έχει υλικά τα οποία έχουν αξία όπως πολύτιμα μέταλλα κ.λ.π

Και το galaxy watch με τα 300 μια χαρά δείχνει με κουστούμι αν του βάλεις το κατάλληλο λουράκι ή μπρασελέ, και δεν περίμενεις και 3 μήνες να το πάρεις λες και έχεις παραγγείλει daytona με λίστα αναμονής.

Είμαι σε αναμονή παραλαβής από τις 8/10 και ακόμη δεν ξέρω πότε θα παραλάβω... απογοητευτικότατο.

#1185   crossmo

crossmo

iPH Member

• 231 μηνύματα

Δημοσίευση 29/11/2018 - 16:19

Και πάλι, η σύγκριση δεν γίνεται με high end ρολόγια αλλα επώνυμα ρολόγια εταιριών όπως η Tag και η Omega. Προφανώς βεβαια για έναν που αγοράζει Jaeger-LeCoultre και αυτές οι μάρκες είναι πλέμπα.

Όλα είναι σχετικά. 

Εξακολουθείς να μιλάς για κάτι που δεν γνωρίζεις... και να συγκρίνεις προιόντα ηλεκτρονικά με κάτι που απαιτεί άλλου είδους τεχνολογία και κατασκευή

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες