Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

Apple Watch Series 4: Επίσημη παρουσίαση

• Please log in to reply
1510 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1231   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 02/12/2018 - 11:57

Παλιοτερα υπηρχε ενας επιπλεον λογος να αγορασεις το Nike edition που δεν τον γνωριζαν πολλοι: αν και σχεδον ιδιο με το "απλο" αλουμινενιο Sport, ειχε ωστοσο την κεραμικη πλατη του ακριβοτερου μοντελου  ;)

Πλεον ολα τα AW4 μοντελα εχουν κεραμικο γυρω απο τον αισθητηρα παλμων οποτε δεν υπαρχει αλλος λογος να επιλεξεις το Nike περα απο τα faces και τα αποκλειστικα λουρακια της συγκεκριμενης εκδοσης.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1232   petervgr

petervgr

iPH Elite Poster

• 2,599 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 02/12/2018 - 12:41

Τα faces τα κατεβάζω και εγώ στο απλό.

11baa29a8d35ed3cd7ce29509133919e.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#1233   ramnoz

ramnoz

iPH newbie

• 45 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 02/12/2018 - 13:17

#comm4ndo
γιατί δεν παίρνεις το απλό και να βάλεις πρόσθετα ένα λουράκι από Nike ;
την πρόσοψη του nike στο oswatch από όσο ξέρω την κατεβάζεις και στο απλό.
Δεν νομίζω να υπάρχει κάποια άλλη διαφορά.
Πείτε όσοι έχετε Nike υπάρχει άλλη διαφορά ;
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

δεν νομίζω να μπορείς να κατεβάσεις σε όχι Nike ρολόι τις προσόψεις Nike. Αν κάποιος το έχει κάνει ας πει.

#1234   deltakilo

deltakilo

iPH Enthousiast

• 386 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2018 - 13:28

δεν νομίζω να μπορείς να κατεβάσεις σε όχι Nike ρολόι τις προσόψεις Nike. Αν κάποιος το έχει κάνει ας πει.

Δεν γίνεται.

Sent from my iPad using Tapatalk

#1235   CoMM4nd0

CoMM4nd0

iPH User

• 108 μηνύματα

Δημοσίευση 03/12/2018 - 12:26

Μόλις κάλεσα στο κατάστημα Think D που είναι στο στο Σκρουτζ και μ είπαν ότι γενικά μέσα σε μια με δυο εβδομάδες το πολύ,έρχονται οι παραγγελίες των πελάτων για applewatch!! Επειδή είμαι από Χανιά θα πληρώσω με αντικαταβολή στο κατάστημα Acs που θα παραλάβω!! Τι λέτε να προχωρήσω η μήπως δεν είναι και τόσο αξιόπιστο το πράγμα ως προς την γνησιότητα του Watch και στο τι θα βρω μέσα στο κουτί ;;

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1236   CoMM4nd0

CoMM4nd0

iPH User

• 108 μηνύματα

Δημοσίευση 03/12/2018 - 12:28

Επίσης σε περίπτωση που κάτι πάθει ας πούμε κάποια ζημιά μου είπε φίλος ότι ούτως η άλλως απ όπου και να είναι αγορασμένο άμα είσαι στην εγγύηση το στέλνεις στην infoquest !! Άρα δε θα έχω πρόβλημα στο τρέχα γύρευε την Think D!! Τα φώτα σας παρακαλώ !!

#1237   CoMM4nd0

CoMM4nd0

iPH User

• 108 μηνύματα

Δημοσίευση 03/12/2018 - 13:57

Μόλις κάλεσα στο κατάστημα Think D που είναι στο στο Σκρουτζ και μ είπαν ότι γενικά μέσα σε μια με δυο εβδομάδες το πολύ,έρχονται οι παραγγελίες των πελάτων για applewatch!! Επειδή είμαι από Χανιά θα πληρώσω με αντικαταβολή στο κατάστημα Acs που θα παραλάβω!! Τι λέτε να προχωρήσω η μήπως δεν είναι και τόσο αξιόπιστο το πράγμα ως προς την γνησιότητα του Watch και στο τι θα βρω μέσα στο κουτί ;;

Αυτό είναι το site του καταστήματος, ρίξτε μια Μάτια και πείτε μ κατά ποσό φαίνεται οκ,η αν έχει αγοράσει κάποιος κάτι από κει!!

https://www.thinkd.gr/watch/series-4

#1238   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 03/12/2018 - 14:44

Αυτό είναι το site του καταστήματος, ρίξτε μια Μάτια και πείτε μ κατά ποσό φαίνεται οκ,η αν έχει αγοράσει κάποιος κάτι από κει!!

https://www.thinkd.gr/watch/series-4

Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να πάρεις από εκεί; Έχει αισθητά ανεβασμένες τις τιμές.

#1239   CoMM4nd0

CoMM4nd0

iPH User

• 108 μηνύματα

Δημοσίευση 03/12/2018 - 14:47

Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να πάρεις από εκεί; Έχει αισθητά ανεβασμένες τις τιμές.

Η αλήθεια είναι ότι το έχει 50 ευρώ πάνω από το κανονικό, δηλαδή 538 το 44mm αλλά μ είπε παραλαμβάνει συχνά !! Στο istorm που έκανα παραγγελία 22/11 τους πήρα και δεν έχουν ενημέρωση και μ είπαν επίσης ότι μπορεί να είναι και μήνας π έχουν μα φέρουν watches , γενικά δε τσουλάει καθόλου απ ότι κατάλαβα !! Δεν ξέρω αν αληθεύει βέβαια η αν μ το είπαν έτσι και στο κατάστημα πουλάνε συνέχεια ρολόγια!! Απ Ότι βλέπω όμως άλλοι παραλαμβάνουν συχνά είτε από document είτε από αλλά μαγαζιά!!! Το ξέρεις το μαγαζί ;; Στο κέντρο της Αθήνας είναι λέει!!

#1240   CoMM4nd0

CoMM4nd0

iPH User

• 108 μηνύματα

Δημοσίευση 03/12/2018 - 14:49

Δε με βιάζει η αλήθεια είναι μπορώ να περιμένω αλλά αν τον τελευταίο μήνα δεν έχουν παραλάβει το ρολόγια φανταστείτε ποσό θα περιμένω εγώ π έκανα παραγγελία στις 22/11 και αν παραλάβω και ποτέ και δε μ έχουν στο περίμενε μέχρι το καλοκαίρι !!

#1241   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3,766 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 03/12/2018 - 14:53

Δε με βιάζει η αλήθεια είναι μπορώ να περιμένω αλλά αν τον τελευταίο μήνα δεν έχουν παραλάβει το ρολόγια φανταστείτε ποσό θα περιμένω εγώ π έκανα παραγγελία στις 22/11 και αν παραλάβω και ποτέ και δε μ έχουν στο περίμενε μέχρι το καλοκαίρι !!

Αφου η Document τους εξυπηρετεί όλους εντός δυο εβδομάδων το πολύ γιατί δεν παίρνεις από εκεί και θες να πληρώνεις καπέλα στους άλλους;;;

#1242   CoMM4nd0

CoMM4nd0

iPH User

• 108 μηνύματα

Δημοσίευση 03/12/2018 - 14:59

Αφου η Document τους εξυπηρετεί όλους εντός δυο εβδομάδων το πολύ γιατί δεν παίρνεις από εκεί και θες να πληρώνεις καπέλα στους άλλους;;;

Επειδή εγώ θέλω την Nike έκδοση, μ αρέσουν αυτά τα Nike Watch faces,αλλά να μ πεις θα δώσεις +50 για τα faces ?? Απλά λέω αφού θα δώσω π θα δώσω τοσα λεφτά τουλάχιστον να το πάρω όπως το θέλω!! Θα το σκεφτώ!! Ως προς την αξιοπιστία του καταστήματος δε γνωρίζουμε κάτι ;; Αν κάποιος έχει αγοράσει κάτι από κει ας άναφερει!!

#1243   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3,766 μηνύματα

Δημοσίευση 03/12/2018 - 15:01

Επειδή εγώ θέλω την Nike έκδοση, μ αρέσουν αυτά τα Nike Watch faces,αλλά να μ πεις θα δώσεις +50 για τα faces ?? Απλά λέω αφού θα δώσω π θα δώσω τοσα λεφτά τουλάχιστον να το πάρω όπως το θέλω!! Θα το σκεφτώ!! Ως προς την αξιοπιστία του καταστήματος δε γνωρίζουμε κάτι ;; Αν κάποιος έχει αγοράσει κάτι από κει ας άναφερει!!

Μια χαρά είναι το μαγαζί αγοράζεις άφοβα.

#1244   CoMM4nd0

CoMM4nd0

iPH User

• 108 μηνύματα

Δημοσίευση 03/12/2018 - 15:04

Μια χαρά είναι το μαγαζί αγοράζεις άφοβα.

Μιλάς από προσωπική εμπειρία ;

#1245   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3,766 μηνύματα

Δημοσίευση 03/12/2018 - 15:06

Μιλάς από προσωπική εμπειρία ;

Ναι έχω αγοράσει iPhone από αυτούς.Και έχουν αγοράσει και παιδιά εδώ.100% αξιόπιστο μαγαζί.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11