Apple Watch Series 4: Επίσημη παρουσίαση
Δημοσίευση 05/12/2018 - 13:25
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 05/12/2018 - 13:29
Προς τι η ειρωνεία μάγκες ;; Ρώτησα κάτι παράλογο δηλαδή κ έχετε αρχίσει το δούλεμα ;; Το ότι κάναμε θέμα την εγγύηση δηλαδή;Γι αυτό δεν είμαστε εδώ για να λέμε γνώμη σε θέματα και απορίες άλλων αν και εφόσον ξέρουμε ;; Βλέπω ότι όλοι σχεδόν στη κουβέντα έχετε Watch και ρώτησα!! 500 ευρώ είναι αυτά δεν είναι στραγάλια!!
Μην τα δίνεις τότε, μας κούρασες πραγματικά...
Και μπαίνω και στη θέση αυτού που θα στο πουλήσει αν τυχόν πάθει κάτι και χρειαστεί να το πάρει για να στο καλύψει τι έχει να τραβήξει
Κάνε μια χάρη και σε εμάς και στον εαυτό σου και στο κατάστημα που μπορεί να το αγοράσεις... ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ
Έλεος πια
Δημοσίευση 05/12/2018 - 13:32
Φίλε για κάποιους δεν είναι τόσο απλό να πετάξουν 500 ευρώ,όποτε ότι μάθεις πριν την αγορά ΚΑΛΟ είναι!!
Κανεις δε σου πε το αντιθετο, αλλα εισαι «αντρα θελω τωρα τον εθελω»..
Σου απαντησανε τι γινεται με την εγγυηση και τι λεει ο νομος, και μας αναφερεις το τι λεει το μαγαζι. Σου ειπαν τα παιδια πως αν φοβασαι αγορασετο απο αλλου, αλλα προφανως επειδη το χει ετοιμοπαραδοτο εχεις κολλησει. Ξανα μανά τα ιδια με την εγγυηση και παει λεγοντας.
Η περιμενεις να το αγορασεις απο επισημους διανομεις οπως εκαναν παρα πολλοι εδω μεσα και γλυτωνεις και τα +50€ που λες οτι εχει το σκρουτζομαγαζο, ή πας και το αγοραζεις απο εκει με οποιο ρισκο και οποια ταλαιπωρια στο μελλον για τηβ εγγυηση, ή πραγματικα δεν το αγοραζεις, διοτι σορυ και ολας, κανει 500€ και πραγματικα δεν σου ειναι χρησιμο διοτι ειναι προιον πολυτελειας και υπερκαταναλωτισμος. Δεν ειναι ουτε κινητο, ουτε ψυγειο, ουτε πλυντηριο για βα το χρειαζεσαι πραγματικα στην καθημερινοτητα σου. Και αν θες τρακινγκ για τρεξιμο κτλ υπαρχουν και αλλες φθηνοτερες λυσεις.
Τα ζυγιζεις και πρατεις αναλογα.
Δημοσίευση 05/12/2018 - 14:03
Ναι κ εγώ για istorm λέω!! Παράγγειλα 22/11 όποτε Ιανουάριο με το καλο ε ;;!!
Τελικά εσύ παράγγειλες ή όχι? δεν έχω κατάλαβει
"Δημοσίευση 03/12/2018 - 14:49
Sent from my iPhone using Tapatalk "
"Δημοσίευση 03/12/2018 - 18:27
Sent from my iPhone using Tapatalk "
Τελευταία επεξεργασία από: crossmo, 05/12/2018 - 14:08
Δημοσίευση 05/12/2018 - 14:05
Κανεις δε σου πε το αντιθετο, αλλα εισαι «αντρα θελω τωρα τον εθελω»..
Σου απαντησανε τι γινεται με την εγγυηση και τι λεει ο νομος, και μας αναφερεις το τι λεει το μαγαζι. Σου ειπαν τα παιδια πως αν φοβασαι αγορασετο απο αλλου, αλλα προφανως επειδη το χει ετοιμοπαραδοτο εχεις κολλησει. Ξανα μανά τα ιδια με την εγγυηση και παει λεγοντας.
Η περιμενεις να το αγορασεις απο επισημους διανομεις οπως εκαναν παρα πολλοι εδω μεσα και γλυτωνεις και τα +50€ που λες οτι εχει το σκρουτζομαγαζο, ή πας και το αγοραζεις απο εκει με οποιο ρισκο και οποια ταλαιπωρια στο μελλον για τηβ εγγυηση, ή πραγματικα δεν το αγοραζεις, διοτι σορυ και ολας, κανει 500€ και πραγματικα δεν σου ειναι χρησιμο διοτι ειναι προιον πολυτελειας και υπερκαταναλωτισμος. Δεν ειναι ουτε κινητο, ουτε ψυγειο, ουτε πλυντηριο για βα το χρειαζεσαι πραγματικα στην καθημερινοτητα σου. Και αν θες τρακινγκ για τρεξιμο κτλ υπαρχουν και αλλες φθηνοτερες λυσεις.
Τα ζυγιζεις και πρατεις αναλογα.
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 05/12/2018 - 14:39
Λοιπόν... μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με την Media Markt και μου είπαν πως όλες οι εκκρεμείς παραγγελίες θα ικανοποιηθούν μέσα στο επόμενο 10 ήμερο
Η δική μου κατά 99% θα φύγει αύριο με courier
Άντε να δούμε
Δημοσίευση 05/12/2018 - 15:35
Παιδιά καλησπέρα. Θέλω εδώ και καιρό να πάρω το aw 4 stainless steel σε χρυσό. Απ'ότι κατάλαβα, θα αργήσει πολύ να έρθει. Τι προτείνετε?
Δεν έρχονται επίσημα, μόνο αν βρείς απο Skroutz.
Αυτό μέχρι να υποστηριχθεί η eSIM απο τους παρόχους μέσα στο '19.
Δημοσίευση 05/12/2018 - 16:29
Δημοσίευση 05/12/2018 - 17:08
Ε δε μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο.
Μετά κοιτάς να το φέρεις απο αλλού. Π.χ. cyberport.de.
Μια γνώμη γιατί είμαι σε μεγάλο δίλλημα
Με ενημέρωσαν από τον κωτσοβολο οτι την Παρασκευή θα έρθει η παραγγελιά που έχω κάνει για αυτό απο 28/9... έχω ομως την επιλογή την άλλη εβδομάδα να μου φέρει φίλος το ίδιο σε cellular με 100 ευρώ παραπάνω.
Οι Ενδοιασμοί μου για το cellular ειναι οι εξής:
1) Εαν η υπηρεσία κοστίζει πάνω απο 10 ευρώ τον μήνα όταν έρθει στην Ελλάδα δεν πρόκειται να την χρησιμοποιήσω. *(Eίμαι Vodafone Φοιτητικό)
2) Η υπηρεσία θα έχει την ίδια κάλυψη που έχει και στα κινητά; γιατί διαβάζω στο εξωτερικό ότι σε πολλα σημεία στην ίδια χώρα δεν πιάνει...
3) Πρακτικά η μπαταρία θα την βγάζει μία μέρα ή θα θέλει φόρτιση στο 5άωρο;
Ευχαριστώ Πολύ
Τελευταία επεξεργασία από: Chaplin, 05/12/2018 - 17:18
Δημοσίευση 05/12/2018 - 17:21
Άρα λογικά υπήρξε παραλαβή και για τις άλλες αλυσίδες να υποθέσω
Δημοσίευση 05/12/2018 - 17:25
Και μόλις πήρα ενημέρωση ότι το ρολόι αύριο θα είναι στα χέρια μου, αποστολή σήμερα, παράδοση αύριο
Άρα λογικά υπήρξε παραλαβή και για τις άλλες αλυσίδες να υποθέσω
καλορίζικο! απο πιο μαγαζι σε ενημέρωσαν;
Δημοσίευση 05/12/2018 - 18:54
Δημοσίευση 05/12/2018 - 19:04
Έτσι μπράβο !
Να κινούνται οι παραγγελίες για να αρχίσουν να κινούνται και τα DOA - εγγυήσεις - αντικαταστάσεις.
Δημοσίευση 05/12/2018 - 21:00
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες