Apple Watch Series 4: Επίσημη παρουσίαση
Δημοσίευση 27/02/2019 - 11:49
Ad
Δημοσίευση 27/02/2019 - 14:00
Δημοσίευση 27/02/2019 - 15:35
Μ.ο είναι 2 μέρες στη καλύτερη.
Χειρότερα απο το περσινό S3.
Δεν έχει καλύ αυτονομία το ρολόι. Δυστυχώς.
Κακή αυτόνομια Νίκο... δυστυχώς
Τελευταία επεξεργασία από: Phaethon77, 27/02/2019 - 15:36
Δημοσίευση 27/02/2019 - 23:14
Δημοσίευση 28/02/2019 - 11:47
εγω παντως θα το ξαναπω. γιατι χολοσκάτε με την μπαταρια του S4; προσωπικά μου φαινεται "κουλο" να αγοραζει καποιος το 3 ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για την καλυτερη μπαταρια. Εγω με φουλ ειδοποιησεις και χρηση (και sleep tracking/ autowake το βραδυ) στις 12 το βαζω στο φορτιστη με 40-50% μπαταρια.σε μια ωρα εχει φορτισει.
δεν υπαρχει λογος να το πιεζετε στα ορια απο θεμα μπαταριας γιατι φορτωνει κυκλους φορτισης. Πολυ απλα. αρα μεσοπροθεσμα κανετε ζημια στη μπαταρια. Αυτος ειναι κ ο λογος που βλεπουμε σε αγγελιες iphone 1 ετους που εχουν χασει 30% υγεια μπαταριας. το ιδιο μοτιβο ακολουθω σε ολες τις συσκευες μου και πΟΤΕ μα ποτε δεν ειχα θεμα με τη μπαταρια (πχ πουλησα τηλεφωνο 3 ετων με 87% υγεια μπαταριας)
αναλογιστειτε τις στιγμες που μπορειτε να ζησετε χωρις το ρολοι για 20 λεπτα. πχ στο ντουζ (που προφανως του κανουν κακο τα σαπουνια και οι υδρατμοι οποτε ειναι λογικο να μην το φοραει καποιος). την ωρα που τρωτε μεσημεριανο
αυτα αμεσως αμεσως σας δινουν 30-40 λεπτα φορτισης του ρολογιου μεσα στη μερα που αρκουν για να το φτασουν σχεδον σε φουλ φορτιση.
μην τρελενεστε, χαρειτε το..
Δημοσίευση 28/02/2019 - 12:35
εγω παντως θα το ξαναπω. γιατι χολοσκάτε με την μπαταρια του S4; προσωπικά μου φαινεται "κουλο" να αγοραζει καποιος το 3 ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για την καλυτερη μπαταρια. Εγω με φουλ ειδοποιησεις και χρηση (και sleep tracking/ autowake το βραδυ) στις 12 το βαζω στο φορτιστη με 40-50% μπαταρια.σε μια ωρα εχει φορτισει.
δεν υπαρχει λογος να το πιεζετε στα ορια απο θεμα μπαταριας γιατι φορτωνει κυκλους φορτισης. Πολυ απλα. αρα μεσοπροθεσμα κανετε ζημια στη μπαταρια. Αυτος ειναι κ ο λογος που βλεπουμε σε αγγελιες iphone 1 ετους που εχουν χασει 30% υγεια μπαταριας. το ιδιο μοτιβο ακολουθω σε ολες τις συσκευες μου και πΟΤΕ μα ποτε δεν ειχα θεμα με τη μπαταρια (πχ πουλησα τηλεφωνο 3 ετων με 87% υγεια μπαταριας)
αναλογιστειτε τις στιγμες που μπορειτε να ζησετε χωρις το ρολοι για 20 λεπτα. πχ στο ντουζ (που προφανως του κανουν κακο τα σαπουνια και οι υδρατμοι οποτε ειναι λογικο να μην το φοραει καποιος). την ωρα που τρωτε μεσημεριανο
αυτα αμεσως αμεσως σας δινουν 30-40 λεπτα φορτισης του ρολογιου μεσα στη μερα που αρκουν για να το φτασουν σχεδον σε φουλ φορτιση.
μην τρελενεστε, χαρειτε το..
Συμφωνώ απόλυτα
Εγώ π.χ στο γραφείο όσο δεν χρειάζομαι κινητές συσκευές τα έχω και τα δυο στη βάση φόρτισης και είναι κομπλέ για όποτε τα χρειαστώ εκτός γραφείου την υπόλοιπη μέρα
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 01/03/2019 - 22:54
Καλησπέρα στο Forum. Μια ερώτηση μιας και ήρθε η ώρα να πάρω και εγώ το Series 4. Τα Space Grey σε περίπτωση που χτυπηθούν, είναι ίδια φάση με τα iPhone?? Δλδ. φαίνεται από κάτω το ασημί του αλουμινίου?? Κοιτάω προς το Silver γενικά μιας και όλες οι υπόλοιπες συσκευές μου είναι Silver, αλλά το Space Grey φαίνεται πιο "κιμπάρικο"...
Δημοσίευση 01/03/2019 - 23:43
Δεν είναι τόσο ευαίσθητο..
Παρόλα αυτά φαίνεται ναι.
Νίκο το stainless ως προς φθορά ξέρουμε τι κ πως?
Δημοσίευση 02/03/2019 - 00:10
...οι οποίες φεύγουν με ειδική αλοιφή η πανάκι.Ε δε συγκρίνεται με το αλουμίνιο..
Εκεί θα έχεις μόνο τις "ψιλές" γρατζουνιές που φαίνονται στο φώς.
Δημοσίευση 02/03/2019 - 20:19
Σύμφωνοι το stainless είναι ανώτερο σαν υλικό, αλλά το "παντρεύεσαι" σχεδόν...νομίζω υστερεί σε μεταπώληση και περιορίζεις πολύ το κοινό που θα έχεις για αγοραστές...αν θέλεις να μείνεις με αυτό για 3-4 χρόνια, οκ, έχει ένα νόημα, αλλά μέχρι εκεί.
Μακράν πιο συμφέρον το αλουμινένιο.
Δημοσίευση 02/03/2019 - 23:58
Προφανώς υστερεί στη μεταπώληση, αλλά το κρατάς άνετα αρκετά χρόνια, ειδικά το 4ρι που είναι σφαίρα. Το παλιό μου ατσαλένιο το έδωσα στην σύζυγο και το οποίο με ένα γυάλισμα και νέα δερμάτινα λουράκια δείχνει brand new.Σύμφωνοι το stainless είναι ανώτερο σαν υλικό, αλλά το "παντρεύεσαι" σχεδόν...νομίζω υστερεί σε μεταπώληση και περιορίζεις πολύ το κοινό που θα έχεις για αγοραστές...αν θέλεις να μείνεις με αυτό για 3-4 χρόνια, οκ, έχει ένα νόημα, αλλά μέχρι εκεί.
Μακράν πιο συμφέρον το αλουμινένιο.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 17
0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες