Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

Apple Watch Series 4: Επίσημη παρουσίαση

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1510 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#286   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 30/09/2018 - 08:06

Ψάχνω το silver 44mm με seashell sport loop στη Θεσσαλονίκη και δεν το έχει κανένα μαγαζί.Αν πάρει το μάτι σας κάτι ενημερώστε με.
Στο μεταξύ το παρήγγειλα από istorm αλλά είμαι σίγουρος ότι θα πάρει κανα μήνα να έρθει.

Sent from my iPad using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#287   petervgr

petervgr

iPH Elite Poster

• 2.599 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 30/09/2018 - 09:37

Ναι. Αυτά έβαλα εγώ στο δικό μου από χθες όπου το πήρα.

πες εντυπώσεις από το aw4 ....

#288   Thess1

Thess1

iPH newbie

• 23 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 30/09/2018 - 11:11

Ψάχνω το silver 44mm με seashell sport loop στη Θεσσαλονίκη και δεν το έχει κανένα μαγαζί.Αν πάρει το μάτι σας κάτι ενημερώστε με.
Στο μεταξύ το παρήγγειλα από istorm αλλά είμαι σίγουρος ότι θα πάρει κανα μήνα να έρθει.

Sent from my iPad using Tapatalk

Καλημέρα...Εγω παρηγγειλα το gold 44mm απο Κωτσοβολο παρασκευη απογευμα και αυριο Δευτερα θα ειναι σπιτι μου.

#289   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 30/09/2018 - 11:19

Καλημέρα...Εγω παρηγγειλα το gold 44mm απο Κωτσοβολο παρασκευη απογευμα και αυριο Δευτερα θα ειναι σπιτι μου.

Σε όλα τα site των αλυσίδων γράφει κατόπιν παραγγελίας.Κι εσυ όταν έκανες παραγγελία έτσι έγραφε ή ήταν άμεσα διαθέσιμο ;;

Sent from my iPhone using Tapatalk

#290   Gianniskaz

Gianniskaz

iPH Enthousiast

• 575 μηνύματα
  • GameCenter:Gianniskaz

Δημοσίευση 30/09/2018 - 11:38

Καλημέρα και από μένα, μετά τις αλλαγές που έφερε το apple watch 4 σκέφτομαι να προχωρήσω κι εγώ στην απόκτηση σου, απλά θέλω να ρωτήσω 2-3 πραγματάκια.

1) Επειδή αν είναι να το πάρω θα το χρησιμοποιώ σαν το αποκλειστικό ρολόι μου, δηλαδή κανέναν δερμάτινο λουράκι για δουλειά, κανένα milanese και nylon για βόλτα και κανένα σιλικόνης για γυμναστήριο. Αν αλλάζω κάθε μέρα τουλάχιστον 1 φορά το λουράκι θα υπάρχει πρόβλημα; Υπάρχει κανείς που να αλλάζει συχνά;
2) Υπάρχει καμία καλή εφαρμογή για strength training στο γυμναστήριο; Το χρησιμοποιεί κανείς για αυτόν τον σκοπό;

3) Αν είναι να δώσω τόσα λεφτά θα περιμένω να κρατήσει μία 3-4ετία τουλάχιστον, πιστεύετε μπορεί να τα καταφέρει σε αυτό το κομμάτι; Και αν ναι, πιστεύετε αξίζει και applecare;

Και τέλος 4) πιστεύετε αξίζει να πάω σε Xr+aw4 ή Xs+airpods;

#291   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 30/09/2018 - 12:02

Καλημέρα και από μένα, μετά τις αλλαγές που έφερε το apple watch 4 σκέφτομαι να προχωρήσω κι εγώ στην απόκτηση σου, απλά θέλω να ρωτήσω 2-3 πραγματάκια.

1) Επειδή αν είναι να το πάρω θα το χρησιμοποιώ σαν το αποκλειστικό ρολόι μου, δηλαδή κανέναν δερμάτινο λουράκι για δουλειά, κανένα milanese και nylon για βόλτα και κανένα σιλικόνης για γυμναστήριο. Αν αλλάζω κάθε μέρα τουλάχιστον 1 φορά το λουράκι θα υπάρχει πρόβλημα; Υπάρχει κανείς που να αλλάζει συχνά;
2) Υπάρχει καμία καλή εφαρμογή για strength training στο γυμναστήριο; Το χρησιμοποιεί κανείς για αυτόν τον σκοπό;

3) Αν είναι να δώσω τόσα λεφτά θα περιμένω να κρατήσει μία 3-4ετία τουλάχιστον, πιστεύετε μπορεί να τα καταφέρει σε αυτό το κομμάτι; Και αν ναι, πιστεύετε αξίζει και applecare;

1. Προφανώς δεν υπάρχει πρόβλημα.

2. Το προεγκατεστημένο Workouts της Apple είναι εξαιρετικό. Δες και εδώ.

3. Τα 2-3 χρόνια στο πολύ εύκολο. Μη κοιτάς που μας την έκανε φέτος η Apple με το 4.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 30/09/2018 - 12:06

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#292   Spiroslp

Spiroslp

iPH Addict

• 720 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:Spiroslp

Δημοσίευση 30/09/2018 - 16:15

Εγώ έχω το 1 από τον Σεπτέμβριο του 2015 και το φοράω κάθε μέρα. Αλλάζω ρουλάκια σχεδόν συνέχεια και δεν έχω κανένα θέμα μέχρι και σήμερα.

#293   alfacinogr

alfacinogr

iPH newbie

• 27 μηνύματα

Δημοσίευση 30/09/2018 - 18:16

Τα stainless ποτέ θα κυκλοφορήσουν;

#294   iStar

iStar

iPH Elite Poster

• 3.419 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 30/09/2018 - 18:24

Δεν θα έρθουν Ελλάδα τα stainless, επίσημα. Αν φέρει, κανένα σκρουτζομάγαζο.

4sB  5sG  6SG  7+B  XB  12ProPB  MiniB  MiniRetinaSG  Pro9.7SG  iPad10.2  MBPRetina13  MBP132017  MacMini2.6  AW42mmSG  AW3Nike+42mmSG  AW444mmG  ATV4Gen  Airpods  Airpods Pro HomePodMiniB 

#295   canecorso

canecorso

iPH Elite Poster

• 1.962 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 30/09/2018 - 18:35

3. Τα 2-3 χρόνια στο πολύ εύκολο. Μη κοιτάς που μας την έκανε φέτος η Apple με το 4.

Niko θεωρείς ότι του χρόνου θα βγάλει εντελώς νέο καλούπι apple watch ,η θα κινηθεί πάνω κάτω στα ιδια επίπεδα ?

Τελευταία επεξεργασία από: canecorso, 30/09/2018 - 18:35

• Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .

#296   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 30/09/2018 - 18:51

Νομίζω δύσκολα θα αλλάξει αυτό σύντομα.

Θεωρώ είναι και πιο δύσκολο σε σχέση π.χ. με τα iPh για πολλούς λόγους, όπως ας πούμε το μέγεθος της συσκευής.

Γιατί ουσιαστικά αν άλλαζε ριζικά θα έπρεπε να πάει σε κυκλικό σχεδιασμό που προσωπικά εύχομαι πάλι να μη γίνει ποτέ.

Ίσως να είχε κάποιες πιθανότητες αυτό αν φέτος δεν μειωνόντουσαν τα Bezels.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 30/09/2018 - 18:52

LG8ISzO.gif

#297   Spiroslp

Spiroslp

iPH Addict

• 720 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:Spiroslp

Δημοσίευση 30/09/2018 - 18:54

Υπομονή και εγώ μαζί σου. Αν πας στο site της apple σε οποιαδήποτε χώρα λέει estimate delivery 2-3 weeks άρα υπομονή να βγουν στοκ μπας και τα δούμε εδώ

#298   canecorso

canecorso

iPH Elite Poster

• 1.962 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 30/09/2018 - 19:01

Νομίζω δύσκολα θα αλλάξει αυτό σύντομα.

Θεωρώ είναι και πιο δύσκολο σε σχέση π.χ. με τα iPh για πολλούς λόγους, όπως ας πούμε το μέγεθος της συσκευής.

Γιατί ουσιαστικά αν άλλαζε ριζικά θα έπρεπε να πάει σε κυκλικό σχεδιασμό που προσωπικά εύχομαι πάλι να μη γίνει ποτέ.

Ίσως να είχε κάποιες πιθανότητες αυτό αν φέτος δεν μειωνόντουσαν τα Bezels.

ok  Niko σε ευχαριστώ 

• Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .

#299   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 30/09/2018 - 19:05

ok  Niko σε ευχαριστώ 

Παρέλαβες?

LG8ISzO.gif

#300   alfacinogr

alfacinogr

iPH newbie

• 27 μηνύματα

Δημοσίευση 30/09/2018 - 19:08

Υπομονή και εγώ μαζί σου. Αν πας στο site της apple σε οποιαδήποτε χώρα λέει estimate delivery 2-3 weeks άρα υπομονή να βγουν στοκ μπας και τα δούμε εδώ

Άμα είναι μόνο από Σκρουτζομαγαζα, δεν με ψήνει. Αν και αυτό το χρυσό είναι πολύ ωραίο το άτιμο!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6