Δε διακρίνεται εύκολα.
Δες με το γκρί Wallpaper.
Δημοσίευση 05/12/2018 - 00:10
Δημοσίευση 05/12/2018 - 02:35
Είμαι ένα βήμα πριν πάρω να τους πω μα το στείλουν, με προβληματίζει η αλήθεια είναι το θέμα με τις οθόνες και τις μωβ γραμμές...αλλά θα μ λύσει τα χέρια στη δουλειά μ με τις ειδοποιήσεις να έρχονται στο ρολόι!! Εάν υπάρχει θέμα με την οθόνη σ δίνουν άλλο απ Ότι έχω καταλάβει απ λεγόμενα σας!! Αν και το επόμενο είναι έτσι τότε πάλι άλλο;;; Όσο είσαι στην εγγύηση υπάρχει περιορισμένος αριθμός αλλαγών μπορεί να σ κάνουν ή μέχρι να λυθεί το πρόβλημα;;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 05/12/2018 - 07:03
Commando, δεν ξερω τι και πως και γιατι, αλλα θα σου δωσω μια συμβουλη. Παρακαλετο μ*υνι, ξινο γαμ*σι.
Αν ειναι να ψειριζεις τη μαιμου, αστο ρε παιδι μου
Δημοσίευση 05/12/2018 - 08:24
Δημοσίευση 05/12/2018 - 09:28
5 σελίδες τώρα έχεις μάθει τα πάντα. Πάνε πάρε ένα Xiaomi για αρχή και μετά για Apple Watch γιατί σε κόβω να θες άλλες 25 σελίδες με διευκρινίσειςΦίλε για κάποιους δεν είναι τόσο απλό να πετάξουν 500 ευρώ,όποτε ότι μάθεις πριν την αγορά ΚΑΛΟ είναι!!
Δημοσίευση 05/12/2018 - 10:01
Παιδιά και εγώ το έχω πάρει από τις πρώτες μέρες το χαίρομαι το ρολοι και δεν το πολύ ψάχνω
Απλα να το χαρεί ο καθένας
Σαφώς και τα 500 ευρω δεν είναι λίγα , αν σκεφτεί κανεις με τόσα περνεις και ένα καλο ρολοι
Δημοσίευση 05/12/2018 - 10:13
Μάλλον και εγώ για τζόκερ είμαι εκτός αν κάνω κάτι λάθος. Και σαν φωτογραφία με πλήρη φωτεινότητα και σαν wallpaper και στις δυο παρακάτω περιπτώσεις δεν φαίνεται τίποτα.Μη περιμένεις να σου πω εγώ ή κάποιος άλλος απο τις φώτο εδώ.
Μόνο απο κοντά το καταλαβαίνεις και αν το προσέξεις πολύ.
Αν πάλι δεν έχει κάτι, παίξει Τζόκερ.
Δημοσίευση 05/12/2018 - 10:45
Μάλλον και εγώ για τζόκερ είμαι εκτός αν κάνω κάτι λάθος. Και σαν φωτογραφία με πλήρη φωτεινότητα και σαν wallpaper και στις δυο παρακάτω περιπτώσεις δεν φαίνεται τίποτα.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 05/12/2018 - 11:24
Μάλλον και εγώ για τζόκερ είμαι εκτός αν κάνω κάτι λάθος. Και σαν φωτογραφία με πλήρη φωτεινότητα και σαν wallpaper και στις δυο παρακάτω περιπτώσεις δεν φαίνεται τίποτα.
Με Screenshot πως να φανεί...?
(Αν όντως κατάλαβα καλά δηλαδή)
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 05/12/2018 - 11:34
Δημοσίευση 05/12/2018 - 11:27
Προς τι η ειρωνεία μάγκες ;; Ρώτησα κάτι παράλογο δηλαδή κ έχετε αρχίσει το δούλεμα ;; Το ότι κάναμε θέμα την εγγύηση δηλαδή;Γι αυτό δεν είμαστε εδώ για να λέμε γνώμη σε θέματα και απορίες άλλων αν και εφόσον ξέρουμε ;; Βλέπω ότι όλοι σχεδόν στη κουβέντα έχετε Watch και ρώτησα!! 500 ευρώ είναι αυτά δεν είναι στραγάλια!!
Αγαπητέ ρωτάμε όποιες Απορίες έχουμε αλλά μια φορά!
Όχι το ίδιο Συνεχώς!
Και είναι πολύ Ενοχλητικό να Διαβάζουμε το Ίδιο θεμα σε αρκετές Σελίδες!!!
Δημοσίευση 05/12/2018 - 12:01
Δημοσίευση 05/12/2018 - 13:05
Απλά δείχνω τι χρησιμοποίησα.Με Screenshot πως να φανεί...?
(Αν όντως κατάλαβα καλά δηλαδή)
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες