Ελα μην κανεις τον δύσκολο στο τέλος θα το πάρεις χαχαχαΠροσωπικά κατα τον Ιούνιο είχα αρχίσει να σκέφτομαι το τί θα παρουσιάσουν..Τότε μερικοί youtubers οπως ο everything apple pro μας είχε δημιουργήσει κάποιες προσδοκίες σχετικά με το "μεγάλο"..Χρήση apple pencil , multi tasking οπως στο ipad, usb type c , fast wireless charging,dual sim κ.α Προς το τέλος του Αυγούστου και με τις πρώτες διαρροές φάνηκε ότι πάμε για σειρά "S", αναβάθμιση σε επεξεργαστή,κάμερα ( και ραμ για το μεγάλο. Εκεί σκέφτηκα ότι μάλλον δεν αξίζει να αλλάξω το Χ 256gb που έχω. Χθες ψήθηκα για το ρολόι! Πιστευω ότι εκεί έπεσε το βάρος της παρουσίασης η οποία δεν μου άρεσε. Πρέπει μάλλον να αρχίσουν να σκέφτονται και άλλες λέξεις πέρα από το next big thing και το ever ..Παρ'ολα αυτά λόγω του ότι έχω τη δυνατότητα, έχω επαγγελματικό αφμ (για απαλλαγή φπα) και έχω και έναν φίλο που θέλει σαν τρελός το Χ μου σκέφτομαι να πάω για το Χ max 256gb..Μπορεί και όχι, δηλώνω αναποφάσιστος για 1η φορά και σε αυτό παίζει ρόλο και το μέγεθος του Χ. Από την μία είναι ιδανικό και μπαίνει σε τσέπη , από την άλλη το Χ max στις διαστάσεις του plus αλλά όλο οθόνη πρέπει να τα σπάει!!! Για το xs και το xr πάντως δεν αλλάζω το Χ ..
Sent from my iPhone using Tapatalk