Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

iPhone Xs και iPhone Xs Max: Επίσημη παρουσίαση

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
999 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#196   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3.874 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 14/09/2018 - 00:22

Τόσο όμως το πηρες από Skroutz γιατί αρχική είχε 810€ την πρώτη μέρα κυκλοφορίας,το πήρα στη γυναίκα μου από MediaMarkt

Ναι, από το σκρουτζ το είχα πάρει. Βέβαια αν πάρω (το τονίζω το "αν") το xs από σκρουτζ θέλω γύρω στα 1.100€, απαγορευτική τιμή για κινητό!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#197   FlushRoyal

FlushRoyal

iPH User

• 116 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 14/09/2018 - 00:30

Τελικά καταλάβαμε ποιο ηταν το βαθύτερο νόημα του κύκλου στο φετινό event...    :rolleyes:

#198   tassr

tassr

iPH Member

• 212 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 14/09/2018 - 01:17

Τελικά καταλάβαμε ποιο ηταν το βαθύτερο νόημα του κύκλου στο φετινό event... :rolleyes:

Χαχαχαχαχα

#199   babooni75

babooni75

iPH Member

• 223 μηνύματα

Δημοσίευση 14/09/2018 - 01:38

Να προσέξει η apple πως ο κόσμος που την φούσκωσε τόσο πολύ και την έφτασε εκεί που έχει φτάσει μπορεί κάποια στιγμή και να την ξεφουσκώσει.
Ο κόσμος μπορεί να αργεί λίγο αλλά καταναλωτική συνείδηση έχει ή αποκτά κάποια στιγμή. Όλα στην ζωή έχουν την ακμή τους και την παρακμή τους και συνήθως η παρακμή έρχεται μετά από την αλαζονεία που ακολουθεί την ακμή. Η apple δυστυχώς έχει αρχίσει να γίνεται αλαζόνικη και ο κόσμος έχει αρχίσει και το καταλαβαίνει.
Ο Jobs όσο ζούσε έκανε πρωτοπόρεια είχε ένα όραμα αυτοί το μόνο όραμα που,έχουν είναι το κέρδος......και ο κόσμος το καταλαβαίνει αυτό.
Το μόνο πρωτοποριακό,και εκεί αξίζουν συγχαρητήρια είναι ο ηλεκτροκαρδιογραφος στο Apple Watch που μπορεί να σώσει ζωές όλα τα αλλά είναι ανούσια

Τελευταία επεξεργασία από: babooni75, 14/09/2018 - 01:41

#200   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 14/09/2018 - 02:09

Οι τιμές θα πέσουν όταν ανακοινώσουν πωλήσεις μικρότερες του αναμενόμενου κι αρχίσει η πτώση της μετοχής.

Πριν ένα χρόνο είχαμε την ίδια κουβέντα και τελικά οι πωλήσεις απέδειξαν ότι η τιμολογιακή τους πολιτική είναι μια χαρά (για αυτούς).

Φέτος έβγαλαν και το Xr με χαμηλότερη τιμή από το X οπότε έχουν και να λένε.

Στην γκάμα υπάρχει ακόμα το 7, κινητό άξιο σεβασμού με καλή τιμή.

Ο ανταγωνισμός σηκώνει κι αυτός τις τιμές οπότε ας μην περιμένουμε πτώσεις τιμών στο άμεσο μέλλον.

Η μεγαλύτερη απογοήτευση για μένα είναι η μπαταρία. Κινητό με 1.789,00€ και μπαταρία του τεχνολογία 10ετιας... 

#201   teogn7

teogn7

iPH Member

• 279 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 14/09/2018 - 02:20

Παιδιά μιλάμε για εταιρία Κολοσσο στο είδος του όπως γνωρίζουμε όλοι μας. Αυτό που πληρώνεις παίρνεις, νόμος. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω όμως το τόσο κράξιμο από όλους όταν κράζατε για την ιδια τιμουλα κ πέρυσι κ καταλήξατε μετά από κάποιο χρόνο αναμονής στα χέρια σας με το νέο κινητό κ μπράβο σας!! Δεν βλέπεται να έγινε κάποια αναβάθμιση όσο αφορά κατόχων 5, 6, 7, 8, Χ μένετε εκεί, βλέπεται ότι έγινε προχωράτε σε αγορά, απλά είναι. Θέλετε κάθε χρόνο κάτι νέο? Σας καλύπτει αυτό που έχετε μένετε εκεί, σεβαστό βασικά το καθένα.  

Δεν σας αρέσει κάτι από αυτή την εταιρία?  Υπάρχουν άπειρες εταιρίες εκεί έξω. Δεν σας αναγκάζει η apple να κάνετε κάποια αγορά. 

Πάμε τώρα στο σήμερα. Η εταιρία ανακοίνωσε τις τιμές, αυτές είναι κ σε όποιον αρέσει κ είναι σεβαστές μιας κ παρέμειναν ίδιες με πέρυσι άσο αφορά πχ το xs. Ο καθένας αγοράζει οτιδήποτε σύμφωνα με την τσέπη του κ τις ανάγκες που έχει από ένα κινητό. ποιος ο λόγος να κραζεται την Αpple όμως? Που κράτησε την ίδια τιμή με το περυσινό? 

Σε καλύπτει αυτό που έχεις στην κατοχή σου? Αν ναι μένεις. Αν δεν σε καλύπτει δίνεις απλόχερα το ποσό που αναλογεί κ τέλος. Άλλοι αλλάζουν κάθε χρόνο, άλλοι κάθε 2 χρόνια κ άλλοι κάθε 4 αυτό είναι καθαρά προσωπικό το τι θα κάνει ο καθένας, εξάλλου επιλογή του καθενός είναι κ που θα κάνει δώρο στο εαυτό του. Εγώ προσωπικά αναμένω ήδη για το xs μιας κ βαρέθηκα το 5s που με κάλυψε πλήρως τόσα χρόνια χωρίς κανένα θέμα κ επιθυμώ κάτι νέο. Μου ζητάει 1200 οκ?. Μου ζητάει για την αγορά του 1800 οκ πάλι. Είμαι υπεύθυνος των πράξεων μου κ κανένας δεν έχει το παραμικρό δικαίωμα να αναφέρει το κάτι. Επιλογές του καθενός είναι κ τίποτα παραπάνω. Καλές αγορές σε όσους προβούν κ φέτος κ καλορίζικα τα νέα μήλα μας!! 

#202   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.743 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 14/09/2018 - 02:56

Για όποιον δεν κατάλαβε τι συμβολίζει το wallpaper.

Συνημμένο αρχείο  57C54177-672B-4725-94B1-DB09000BFFD3.jpeg   80,72KB   90 λήψεις

Τελευταία επεξεργασία από: Paris1986, 14/09/2018 - 02:57

#203   Darkoulis

Darkoulis

iPH Elite Poster

• 2.320 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Pro 1st gen + 4G
  • GameCenter:Darkoulis

Δημοσίευση 14/09/2018 - 04:02

Για όποιον δεν κατάλαβε τι συμβολίζει το wallpaper.

attachicon.gif57C54177-672B-4725-94B1-DB09000BFFD3.jpeg

Χμ... Βάλε και από το δεύτερο νεφρό... ένα δεν φτάνει...

Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1

#204   gtferrari

gtferrari

iPH Enthousiast

• 388 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 14/09/2018 - 06:30

Κρίμα για τις τιμές. Πραγματικά ξέφυγαν. Έχω μείνει στο 6s plus και φέτος μου προέκυψε η ανάγκη να πάρω dual sim τηλέφωνο. Όταν άκουσα τις φήμες για dual sim στο καινούργιο iPhone και ενθουσιάστηκα και περίμενα πως και πως να βγει. Εγώ είμαι από αυτούς που μου άρεσε το Xs max μιας και η αλλάγη από το δικό μου σε αυτό θα ήταν τεράστια!

Είπαν λοιπόν dual sim. Dual sim με esim που δεν υπάρχει πουθενά. Συνεργάζονται λέει με τις εταιρίες να το βγάλουν. Οκ. Οπότε είπα θα πάρω κινέζικο που μπορώ να το δουλέψω άμεσα με διπλή sim. Είδα και τις τιμές στην Αμερική. Οκ είπα. 1100 δολάρια δεν είναι απαγορευτική η τιμή. Βγήκαν και οι τιμές στην Γαλλία. Άρχισε να δυσκολεύει το πράγμα. Και εχθές το κερασάκι στην τούρτα! Email από το public με τις τιμές και μου έπεσε το σαγόνι! 

Συγνώμη αλλά δεν θα πάρω.

Ναι το τηλέφωνο υπέροχο! Ναι η ποιότητα πολύ καλή! Ναι το iOS πάρα πολύ καλο! Τα λεφτά όμως πολλά για την ελληνική πραγματικότητα!

κάποιοι το σύγκριναν με τις άλλες ναυαρχίδες όπως το Note 9. Το συγκεκριμένο το έδιναν με κουπόνι στον Γερμανό με 200€ κουπόνι και σου έβγαινε στα 850-900€. Όχι τα μικρά μαγαζάκια αλλά πολύ γνωστό κατάστημα!!!

Βγάλτε μου λοιπόν στα 1100 το Xs max και θα το πάρω. Και να σημειώσω ότι το μικρότερο note 9 είναι 128Gb και όχι 64Gb.

Άσε το ότι δεν μπορώ να στείλω μια απλή φωτογραφία στον καθένα παρά μόνο στους όμοιους μου. Άσε που περιμέναμε να κάνουν κάτι στην φόρτιση αλλά δεν έκαναν τίποτα!

Και είμαι ένας από αυτούς που πάντα την συσκευή τους την είχαν με jailbreak για να μπορώ να κάνω τα πράγματα που εγώ θέλω στο τηλέφωνο μου και να το έχω εμφανισιακά όπως εγώ θέλω και όχι να είμαι φυλακισμένος σε αυτό που οι άλλοι θέλουν. Αυτό σημαίνει κιόλας όχι άμεση αναβάθμιση στην συσκευή τους. Άσε που δεν με ένοιαζε και τόσο. Στην συσκευή μου έχω 9.3.3 και χαίρομαι που δεν το ανέβασα γιατί τώρα η συσκευή μου θα σερνόταν λόγοι παλιάς μπαταρίας.

Για να κλείσω και να μην κουράζω ναι αν πέσει η τιμή του και δουλέψει η esim στην Ελλάδα θα είμαι από αυτούς που θα το πάρουν γιατί μου αρέσει η συσκευή αν και τεχνολογικά είναι πίσω σε κάποια θέματα από τις άλλες αλλά δουλεύει άψογα. Μέχρι τότε όμως ίσως σκεφτώ και εγώ πιο σοβαρά να πάω σε κάτι άλλο το οποίο θα μου προσφέρει το να μην κουβαλάω 2 τηλέφωνα μαζί μου.

Τελευταία επεξεργασία από: gtferrari, 14/09/2018 - 06:31

#205   wolfmandim

wolfmandim

iPH Member

• 307 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 14/09/2018 - 06:44

Απογοήτευση...

Θα μείνω στο 6s Plus.

#206   soki7

soki7

iPH Contributor

• 1.544 μηνύματα
  • GameCenter:sokhetfield

Δημοσίευση 14/09/2018 - 06:55

Κάτοχος Iphone X, απογοητευτικό ότι η Apple σταμάτησε την παραγωγή και καλά του επετειακού της μοντέλου. Δεν βρίσκω όμως καμία ουσιαστική διαφορά να δώσω το Χ για να πάω σε κάποια απ τα νέα μοντέλα. Νομίζω φέτος ότι αξίζει η αγορά του Apple Watch series 4 και αφού δεν θα αλλάξω κινητό, νομίζω ότι ήρθε η ώρα για την αγορά του πρώτου μου Apple Watch.

#207   vagfilippo

vagfilippo

iPH Elite Poster

• 2.287 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 14/09/2018 - 07:05

Κάτοχος Iphone X, απογοητευτικό ότι η Apple σταμάτησε την παραγωγή και καλά του επετειακού της μοντέλου. Δεν βρίσκω όμως καμία ουσιαστική διαφορά να δώσω το Χ για να πάω σε κάποια απ τα νέα μοντέλα. Νομίζω φέτος ότι αξίζει η αγορά του Apple Watch series 4 και αφού δεν θα αλλάξω κινητό, νομίζω ότι ήρθε η ώρα για την αγορά του πρώτου μου Apple Watch.

Kαι καλα θα κανουμε να κρατησουμε και κανα φραγκο...

Που ξερεις, μπορει του χρονου το XI να εχει κανα 2000ευρω οποτε καλο ειναι να μαζευουμε απο τωρα  :D  :D

#208   giolnts

giolnts

iPH Elite Poster

• 3.429 μηνύματα

Δημοσίευση 14/09/2018 - 07:51

Πάντως φήμες λένε πως το iPhone XVs Max θα το ανταλλάζεις σε λίγα χρόνια με διαμερισματάκι στο κέντρο.🏼‍♂️🏼‍♂️

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#209   petran17

petran17

iPH Enthousiast

• 383 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 14/09/2018 - 08:03

Το θέμα είναι αν αντέχεις να πας σε Android...Έκανα τη μετάβαση πριν 1,5 χρόνο...Πήρα και το s7 edge και το s8 και το tablet το s3...Μισό χρόνο άντεξα και επέστρεψα...Για μένα το Χ σε τιμή Σκρουτζ είναι αυτη τη στιγμή μια χαρά....Οποτε αν δε θες να σκάσεις 1300 πας σε Χ με 950.

Sent from my iPhone using Tapatalk

O μονος μου φοβος αυτος ειναι και η σκεψη που με εχει ηδη κρατησει κατι μηνες τωρα!! Η μεγαλυτερη προκληση για μενα ειναι να προσαρμοστω σε Android παλι...Αν γινει τελικα η αλλαγη και ερθει και το ξενερωμα οπως σε σενα τοτε πρεπει να το παρω αποφαση να τα σκαω για τα καλα... Αλλα πλεον θελει να αγοραζεις με μυαλο..

Ψάξε να βρεις Χ. Υπάρχουν site αγγελιών που τα βρίσκεις πιο νορμαλ σε τιμή...
Είναι η πιο προσιτή λύση για αυτό που λες δηλ κινητό χωρίς bezels...
Τώρα αν το X-r αξίζει θα περιμένουμε.
Τα αλλά δυο είναι για αυτά που λες απλησίαστα οικονομικά

Αυτη ειναι ισως και η μοναδικη λυση πλεον... Αξιοπρεπεστατη επιλογη και το σκεφτομαι πολυ σοβαρα πλεον...Ελπιζω μονο να υπαρχει στοκ μεχρι τα χριστουγεννα γιατι τοτε εχω προγραμματισει την αλλαγη απο οικονομικης πλευρας.. Σταματησαν και την παραγωγη .... τι να τους πεις.. Απογοητευτικο για μενα αυτο..

#210   vagfilippo

vagfilippo

iPH Elite Poster

• 2.287 μηνύματα

Δημοσίευση 14/09/2018 - 08:05

Αυτη ειναι ισως και η μοναδικη λυση πλεον... Αξιοπρεπεστατη επιλογη και το σκεφτομαι πολυ σοβαρα πλεον...Ελπιζω μονο να υπαρχει στοκ μεχρι τα χριστουγεννα γιατι τοτε εχω προγραμματισει την αλλαγη απο οικονομικης πλευρας.. Σταματησαν και την παραγωγη .... τι να τους πεις.. Απογοητευτικο για μενα αυτο..

Μια χαρα θα βρεις και σε καλη τιμη ειδικα μεχρι τα Χριστουγεννα!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες