Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

iPhone Xs και iPhone Xs Max: Επίσημη παρουσίαση

• Please log in to reply
999 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#256   falakrospraktor000

falakrospraktor000

iPH newbie

• 98 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 14/09/2018 - 18:25

Να αγιάσει το στόμα σου. Τα είπες όλα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#257   krazekas

krazekas

iPH User

• 114 μηνύματα
  • Twitter:@krazekas

Δημοσίευση 14/09/2018 - 18:41

Πραγματικά για μένα αν εισαι κάτοχος του Χ δεν βρίσκω λόγο να αλλάξεις.

κάθε χρόνο πουλουσα το παλιό iphone και εβαζα 200+ ευρώ και επαιρνα το νεό .

υποθετικά πουλάς το Χ που αγόρασες 1250 ευρώ τον Νοέμβριο 2017 στα 800 ευρώ για να πάρεις στα 1350 το Xs max

Σε ενα χρόνο απο τώρα θα βγει το iphone 11 με 5G, 4 καμερες, super cpu etc. Δηλαδη ενα αλλο iphone...

Αρα η αξία του Xs max θα εξαφανιστεί τουλάχιστον στο μισό. Επομένως σε 2 χρόνια θα χεις χασει εντελώς τα λεφτά που εδωσε για το Χ.

Ο καθένας κανει οτι θέλει τα λεφτά του αλλα να δώσω οσα λεφτά πληρωσα στο macbook pro δε μου πάει....ψυχολογικά και οικονομικά.

Αν τα λεφτά δεν ηταν το πρόβλήμα πάρε το max και βάλε και μια θήκη απο χρυσό η διαμάντια..με 1500 ευρώ άλλος πάιρνει iphone, άλλος ανοιγει σαμπανιες αλλος παίρνει μια dslr full frame, άλλος φτιαχνει υπολογιστή για παιχνίδια.

Αν το Χs ειχε καλύτερη κάμερα, 40% καλύτερο επεξεργαστή, 4Κ οθόνη, active dual sim, nfc, dolby atmos, 4.000 μπαταρία θα τα δινα γιατι θα ελεγα στον εαυτό μου οτι το Χ που εχεισ ήδη τώρα ειναι ξεπερασμένο.. αλλα οταν με το ios 12

Συμπέρασμα αν το νέο iphone αποτύχει εμπορικά ίσως κάποιοι βάλουν μυαλό, αν πετύχει....τότε του χρόνου πάμε για 2.000 ευρώ iphone.

H γυφτιά της εταιρίας να αφαιρέσει τον αντάπτορα για τα σκουστικά και να μη δώσει φορτιστεί γρήγορης φόρτισης σε τηλέφωνο 1500 ευρώ δείχνει το πως αντιμετωπίζει τους πελάτες της.

όποιος θέλει με τα λεφτά του στηρίζει η αποδοκιμάζει...

Τα ίδια χάλια ισχύουν με τη samsung. 1100 ευρώ το note9 με ελάχιστες αλλαγές απο το παλιό 8αρι.

#258   panos027

panos027

iPH Contributor

• 998 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:PANOYKLAS027

Δημοσίευση 14/09/2018 - 19:24

Απλα, respect.

ειρωνικα το λες ?

#259   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 14/09/2018 - 19:31

ειρωνικα το λες ?

Οχι, συμφωνω απολυτα με τον φιλο.

#260   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1,434 μηνύματα

Δημοσίευση 14/09/2018 - 20:44

Προφανώς και οποίος έχει το x δεν έχει σοβαρό λόγο να αναβαθμίσει. Όπως δεν είχε κάποιος από το 7 στο 8 η το 6 στο 7.. Φυσικά υπάρχουν και οι χομπίστες σεβαστό αλλα δεν βρίσκω άλλη λογική.
Από εκεί και πέρα, τα λεφτά είναι παρά πολλά για να τα σκάσει κάποιος σε ένα κινητό μιλώντας πάντα για αυτόν που τα έχει γιατί αλλιώς κάτι δεν πάει καλά με τον εαυτό του

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

#261   michkal91

michkal91

iPH Elite Poster

• 2,337 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Michkal91

Δημοσίευση 14/09/2018 - 20:53

Για μένα ο μόνος λόγος είναι το dual sim ααααν το δούμε εδώ από την κοσμοτε

#262   garfield39gr

garfield39gr

iPH newbie

• 56 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 14/09/2018 - 21:15

Στην γερμανια ειναι δωρεαν με 24 μηνες συμβολαιο  και απεριοριστα λεπτα μηνυματα  και mb 89 ευρω το μηνα  γιατι λοιπον να μην το παρω το max το 512 ;;;;

#263   applyr

applyr

iPH Member

• 233 μηνύματα

Δημοσίευση 14/09/2018 - 21:32

Οχι, συμφωνω απολυτα με τον φιλο.

Nτάξει ξέρω σε τι φόρουμ βρίσκομαι αλλά νομίζω το παρακάναμε λίγο. Ποια ακριβώς ποιότητα πουλάει η Apple που δεν πουλάει κανένας άλλος; 

Προφανώς οι τιμές αυτές περνάνε γιατί υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πιστεύουν αυτό που είπε ο Dkoukou.

Εμένα φέτος μόνο το ρολόι με ενθουσίασε, τα υπόλοιπα Xs, Xr ήταν απλά ΟΚ κι αναμενόμενα πράγματα. Ελπίζω του χρόνου που λογικά θα αλλάξει ο σχεδιασμός λίγο να μικρύνουν το notch.

Τελευταία επεξεργασία από: applyr, 14/09/2018 - 21:35.

#264   spyros6spl

spyros6spl

iPH newbie

• 84 μηνύματα

Δημοσίευση 14/09/2018 - 21:34

Θίγεις ένα πολύ σωστό θέμα. Δυστυχώς οι εταιριες κινητής στην Ελλάδα είναι πολύ ακριβές και οι παροχές τους μέτριες. Αν θελεις να έχεις φουλ πακέτο και καλή επιδότηση πρέπει να πληρώσεις πολύ υψηλά συμβόλαια.
Φυσικά και τα νέα Iphone είναι πολύ ακριβά και δεν αξίζει σε καμία περίπτωση να πληρώνουμε τέτοια ποσά ακόμα κι αν το οικονομικό δεν είναι πρόβλημα
Προσωπικά θα παραμείνω στο 6s plus το οποίο αποδείχθηκε παρά πολύ καλό και πάει εξαιρετικά ακόμα και τώρα με το 12. Αν επιχειρήσω αλλαγή θα είναι μάλλον με το Xr και από το 2019.

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

#265   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 14/09/2018 - 22:02

Nτάξει ξέρω σε τι φόρουμ βρίσκομαι αλλά νομίζω το παρακάναμε λίγο. Ποια ακριβώς ποιότητα πουλάει η Apple που δεν πουλάει κανένας άλλος; 

Προφανώς οι τιμές αυτές περνάνε γιατί υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πιστεύουν αυτό που είπε ο Dkoukou.

Εμένα φέτος μόνο το ρολόι με ενθουσίασε, τα υπόλοιπα Xs, Xr ήταν απλά ΟΚ κι αναμενόμενα πράγματα. Ελπίζω του χρόνου που λογικά θα αλλάξει ο σχεδιασμός λίγο να μικρύνουν το notch.

Αντιθετα απο αυτο που πιστευεις, δεν ειμαι ουτε προβατο ουτε fanboy. Και σιγουρα δεν χαιρομαι με τις τιμες των νεων μοντελων (οπως δεν χαρηκα και με του Χ περυσι).

Απλα εχοντας δοκιμασει και αλλες "high end" υλοποιησεις εχω κατασταλαξει οτι η μοναδικη εταιρια με οραμα και στοχο στο χωρο αυτο ειναι η Apple. Μπορει να διαφωνει καποιος με τη φιλοσοφια τους αλλα δεν μπορει σε καμια περιπτωση να μην παραδεχτει οτι αυτη αντικατοπριζεται σε ολη τη γκαμα των προϊοντων τους. Σε αντιθεση με τις Android υλοποιησεις που ουτε καν εναν ενιαιο σχεδιασμο υπομενου μεσα στο ιδιο UI δεν εχει καταφερει να προσφερει ολοκληρη Samsung πχ. Για αλλες "ναυαρχιδες" δεν θα μιλησω καν (εκτος και αν ειμαστε φαν των καρτουνιστικων μενου και των μεταφρασεων επιπεδου Google translate).

Οταν πληρωνω ενα σεβαστο ποσο για κατι, απαιτω να ειναι λειτουργικα και σχεδιαστικα αψογο. Η Apple μου το προσφερει αυτο με υψηλο κοστος. Θα προτιμουσα να υπηρχαν ισαξιες εναλλακτικες με χαμηλοτερο κοστος. Αφου δεν υπαρχουν (με τα δικα μου κριτηρια), θα επιλεγω τα προϊοντα της οποτε θελω και μπορω. Δεν θα χασω και τον υπνο μου ομως αν βγαλει νεο μοντελο και κρινω οτι δεν το χρειαζομαι η δεν μπορω να το αποκτησω.

Τελευταία επεξεργασία από: Dkoukou, 14/09/2018 - 22:03.

#266   zEr0c0oL

zEr0c0oL

iPH Enthousiast

• 389 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:valexo83

Δημοσίευση 14/09/2018 - 22:25

Θα μείνω με το Χ μου φέτος..όπως το είχα αποφασίσει!

Μια χαρά κουκλιά και τα 2, αλλά δεν έχουν καμία καινοτομία..

Κάθε χρόνο, αν εξαιρέσεις μερικές S σειρές, όλο και κάτι μας έδινε για να μας γλυκάνει..

Μια το touch id, μετά το μεγαλύτερο μέγεθος, μετά ασύρματη φόρτιση, μετά full screen...

Εκτός από τα κλασικά upgrades σε επεξεργαστές κτλ., δεν βλέπω κάτι να με "γλυκάνει"!

Το ρολογάκι μάλλον θα είναι το πρώτο μου smartwatch...

Ευκαιρία να μεγαλώσω λίγο το "οικοσύστημα" που φτιάχνω σιγά σιγά, αντί απλά να το αναβαθμίσω!

Καλές αγορές σε όσους προχωρήσουν...θα σας παρακολουθούμε!  :P

Ελπίζω του χρόνου να αλλάξουν λίγο τα περιεχόμενα της συσκευασίας...δεν θα φανώ αχάριστος και να ζητήσω wireless charger(αν και θα έπρεπε), αλλά ένα fast charger τουλάχιστον!

Αν και σε 4-5 χρόνια όλες οι ναυαρχίδες θα έχουν μέσα wireless charger και airpods...οπότε ας κάνω λίγη υπομονή!

Ξεκινάω να πείθω/ψήνω την γυναίκα μου πόσο καλό θα της κάνει να έχει το Χ αντί για το 6s του χρόνου τον χειμώνα... :blush:

Και το όνομα του... iPhone X I   (χι γιωτα, ακα 11)

Μας φάγανε το 9ρι τελικά? Χεχε

Τελευταία επεξεργασία από: zEr0c0oL, 14/09/2018 - 22:29.

#267   grecophone

grecophone

iPH Enthousiast

• 352 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 14/09/2018 - 22:31

Δεν είναι η apple που τραβάει τις τιμές προς τα πάνω.. Είναι οι άλλες εταιρείες που δεν προσφέρουν την ίδια ποιότητα ώστε να τραβήξουν την apple προς τα κάτω. 

οταν ολες οι αλλες οι εταιριες αρχισουν να προσφερουν συσκευες με δικο τους ασφαλες κλειστο λειτουργικο τυπου ios ή ανωτερο οπως και ποιοτητα κατασκευης τοτε θα υπαρχει ανταγωνισμος και θα μειωθουν πολυ οι τιμες... εως τοτε πουληστε πουληστε καποια οργανα αν θελετε να αποκτησετε το τελευταιο... . Πληροφοριακα  τα όργανα τα οποία μπορούν να μεταμοσχευτούν είναι οι νεφροί, η καρδιά, το ήπαρ, οι πνεύμονες, το πάγκρεας και τμήμα του λεπτού εντέρου. Ιστοί και κύτταρα που μπορούν να μεταμοσχευτούν, είναι το δέρμα, τα οστά, οι χόνδροι, οι βαλβίδες της καρδιάς, ο κερατοειδής χιτώνας του οφθαλμού, αιμοποιητικά κύτταρα κ.α. 

Τωρα θελετε να πουλησετε καρδια ? απλα δεν θα ζειτε να το χαρειτε, γ αυτο επιλεξτε κατι αλλο οπως νεφρο ,ματι, κανενα οστο, δερμα... 

Για πολλους ειναι προσιτα για αλλους οχι, αυτα εχει η ζωη ειναι αδικη, ειτε συμβιβαζεστε ειτε αυτοκτονειτε !

#268   JohnSerres

JohnSerres

iPH newbie

• 98 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 14/09/2018 - 22:35

Τι να πουμε κι εμεις που απο τη μια δεν γουσταρουμε με την καμια το ξεκλειδωμα του Face ID για διαφορους λογους, αλλα ταυτοχρονως δεν παιζει να ξαναγυρισουμε πισω σε κινητα με τεραστια bezels (μολις πουλησα iPhone 7 Plus). Η μοναδικη μου λυση θα ηταν ενα 8 Plus, ομως..........απαντησα ηδη! Για android τυπου Note 9 ουτε λογος... Ατελειωτα χρηματα για τα νεα iPhone δεν υπαρχουν! Αρα παμε για iPhone X που μπορω να το τσιμπησω σφραγισμενο στα 770!

Ps: Αν και το εχω ξαναγραψει και αλλου... Υπαρχει καποιος να γνωριζει με απολυτη σιγουρια εαν μπορω με καποιον τροπο να απενεργοποιησω εντελως την TrueDepth camera κλπ μπας και γλυτωσω την ακτινοβολια καθε φορα που θα ξεκλειδωνω ή δεν παιζει? Δεν θελω να ανοιξω θεμα κατα ποσο ειναι ασφαλες μπλα μπλα μιας και ο καθενας εχει την δικη του αποψη... Ρωταω απλως αν εχω το δικαιωμα να ΜΗΝ το χρησιμοποιω ολο αυτο μιας και απ'οσα διαβασα μεχρι στιγμης, ακομη και να απενεργοποιησω το face id και τα Attention Awareness, αυτη η π@π@ρια συνεχιζει να λειτουργει στη μαπα μου 24/7.

#269   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 14/09/2018 - 22:49

Εδώ υπήρχε πρόβλημα πέρυσι που το Face iD ήταν απεν/ποιημένο με αρκετούς να καταλήγουν σε αντ/σταση συσκευής.

Όπως λοιπόν καταλαβαίνεις, δε γίνεται απεν/ποίηση του.

Πλέον ζείς με αυτό ή πας παρακάτω.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#270   JohnSerres

JohnSerres

iPH newbie

• 98 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 14/09/2018 - 23:09

Εδώ υπήρχε πρόβλημα πέρυσι που το Face iD ήταν απεν/ποιημένο με αρκετούς να καταλήγουν σε αντ/σταση συσκευής.

Όπως λοιπόν καταλαβαίνεις, δε γίνεται απεν/ποίηση του.

Πλέον ζείς με αυτό ή πας παρακάτω.

Σαν να μου λες να παρακαλαω να βγαλει προβλημα η συσκευη μου με την εν λογω καμερα... μπας και γλυτωσω! Χαχαχα....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες