Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

iPhone Xs και iPhone Xs Max: Επίσημη παρουσίαση

• Please log in to reply
999 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#271   JohnSerres

JohnSerres

iPH newbie

• 98 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 14/09/2018 - 23:11

Και μια συμβουλη παρακατω, σε οσους εχουν σκοπο να αγορασουν με "με καθε τιμημα" καποιο απο τα νεα iPhone...........

Τελευταία επεξεργασία από: JohnSerres, 14/09/2018 - 23:12.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#272   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 14/09/2018 - 23:14

Θα 'ταν και αυτό μια λύση όντως αν το 'παιρνες πέρυσι τέτοια εποχή.

Απίθανο να το συναντήσεις πλέον.

Όπως και να 'χει, να το χάρεις. Μη σκας τόσο με τα παραπάνω.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#273   playerxks

playerxks

iPH newbie

• 7 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 14/09/2018 - 23:54

Nτάξει ξέρω σε τι φόρουμ βρίσκομαι αλλά νομίζω το παρακάναμε λίγο. Ποια ακριβώς ποιότητα πουλάει η Apple που δεν πουλάει κανένας άλλος; 

Προφανώς οι τιμές αυτές περνάνε γιατί υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πιστεύουν αυτό που είπε ο Dkoukou.

Εμένα φέτος μόνο το ρολόι με ενθουσίασε, τα υπόλοιπα Xs, Xr ήταν απλά ΟΚ κι αναμενόμενα πράγματα. Ελπίζω του χρόνου που λογικά θα αλλάξει ο σχεδιασμός λίγο να μικρύνουν το notch.

Αν διαβάσεις αυτά που έγραψα σε προηγούμενο post θα δεις ότι και εγώ από την apple έμεινα σχετικά απογοητευμένος φέτος.. Άλλα περίμενα και άλλα είδα... Περίμενα πολύ περισσότερα αλλά μάλλον τα κρατάνε για την αλλαγή του μοντέλου (το 11) και όχι για τα "s". Επίσης έγραψα ότι το ρολόι είανι αυτό που αξίζει περισσότερο σε αυτή τη φάση.

Όμως όπως και να το κάνουμε δεν υπάρχει σύγκριση της apple με τις άλλες εταιρείες... Αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχω ένα note 8 [την καλύτερη ναυαρχίδα της κύριας ανταγωνίστριας εταιρείας (μέχρι που βγήκε το note9)... με τους άλλους δεν χρειάζεται καν να ασχοληθούμε] και πραγματικά ώρες ώρες μου έρχεται να το σπάσω... Μπορέι θεωρητικά να κάνει παπάδες αλλά στην πράξη τα πράγματα είναι αλλιώς...

Στην αρχή έλεγα τι χαζός που ήμουν τόσα χρόνια με την apple και τα iphone... Στον μήνα πάνω είχα αλλάξει γνώμη... Μπορώ να σου γράφω ώρες για τα κολλήματα του... (Έχω και βίντεο που τα έδειχνα σε φίλους που μου υποστήριζαν τα android)!

Πχ.. Μιλάς στο τηλ, θες να κλήσεις και δεν παίρνει την εντολή η οθόνη..., Πολλές φορές όταν είμαι ξαπλωμένος με κλειστά φώτα δεν παίρνει αυτόματα την φωτεινότητα..., τα email αργούν να εμφανιστούν... Πατάς πλήκτρα και δεν παίρνει εντολές... το bixby δεν λειτουργεί σωστά κλπ κλπ... 
Προβλήματα που δεν έιχα ποτέ σε ένα iphone... Όταν τα έλεγα σε φίλους μου με android άρχισαν... "Για τα email κατέβασε το outlouk και όχι της samsung", "για τις επαφές έχε το gmail", "για ημερολόγιο κατέβασε το τάδε", αυτό που λες είναι όντως πρόβλημα αλλά δεν είναι και πολύ σοβαρό πρόβλημα" και άλλα τέτοια..

Φαντάσου ότι δεν κάνει backup την συσκευή με όλες τις ρυθμίσεις για επαναφορά μέσω cloud... Πρέπει να ξαναπερνάς γραμματοσειρές, ρυθμίσεις κ.α.

Αν έκανε τα μισά από αυτά σωστά, η apple θα με έχανε (έμενα και πολλούς ακόμη)... Το ίδιο έπαθαν και φίλοι μου παλαιότερα .. πήγαν σε άλλες εταιρείες και ξαναγύρισαν! Νομίζεις η apple δεν ξέρει ότι οι περισσότεροι φεύγουν και μετά ξαναγυρνάνε... Το ακούς σχεδόν από όλους! Οπότε για αυτό λέω ότι οι άλλες εταιρείες φταίνε.. Φταίνε και χάνουν μάλιστα και την ευκαιρία να σε κρατήσουν κοντά τους.. Γιατί όταν φύγεις και ξαναγυρίσεις είναι πολύ πιο δύσκολο να ξαναφύγεις... Και εννοείτε ότι η apple το εκμεταλλεύεται και ευτυχώς για αυτή και δυστυχώς για εμάς δεν βλέπω να σταματάει αυτή την πολιτική της!

Ρολοί, vr και άλλα gadgets που πήρα από την samsung ντρέπομαι και να τα πουλήσω... Ήδη κανόνισα και θα τα χαρίσω!

Α, το apple watch 1 λειτουργεί πιο ομαλά και χωρίς προβλήματα σε σχέση με το gear S3 (Που το έχουν κρατήσει 2 φόρες για 5 μέρες στο servise μέσα σε ένα εξάμηνο..)

#274   applyr

applyr

iPH Member

• 233 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 14/09/2018 - 23:54

Αντιθετα απο αυτο που πιστευεις, δεν ειμαι ουτε προβατο ουτε fanboy. Και σιγουρα δεν χαιρομαι με τις τιμες των νεων μοντελων (οπως δεν χαρηκα και με του Χ περυσι).

Απλα εχοντας δοκιμασει και αλλες "high end" υλοποιησεις εχω κατασταλαξει οτι η μοναδικη εταιρια με οραμα και στοχο στο χωρο αυτο ειναι η Apple. Μπορει να διαφωνει καποιος με τη φιλοσοφια τους αλλα δεν μπορει σε καμια περιπτωση να μην παραδεχτει οτι αυτη αντικατοπριζεται σε ολη τη γκαμα των προϊοντων τους. Σε αντιθεση με τις Android υλοποιησεις που ουτε καν εναν ενιαιο σχεδιασμο υπομενου μεσα στο ιδιο UI δεν εχει καταφερει να προσφερει ολοκληρη Samsung πχ. Για αλλες "ναυαρχιδες" δεν θα μιλησω καν (εκτος και αν ειμαστε φαν των καρτουνιστικων μενου και των μεταφρασεων επιπεδου Google translate).

Οταν πληρωνω ενα σεβαστο ποσο για κατι, απαιτω να ειναι λειτουργικα και σχεδιαστικα αψογο. Η Apple μου το προσφερει αυτο με υψηλο κοστος. Θα προτιμουσα να υπηρχαν ισαξιες εναλλακτικες με χαμηλοτερο κοστος. Αφου δεν υπαρχουν (με τα δικα μου κριτηρια), θα επιλεγω τα προϊοντα της οποτε θελω και μπορω. Δεν θα χασω και τον υπνο μου ομως αν βγαλει νεο μοντελο και κρινω οτι δεν το χρειαζομαι η δεν μπορω να το αποκτησω.

Άψογο δεν είναι τίποτα κατά τη γνώμη μου. Επίσης όλα είναι υποκειμενικά και θέμα προτιμήσεων σε ότι αφορά τη χρήση μιας συσκευής: κάτι που βολεύει εσένα και μένα μπορεί να μη βολεύει κάποιον άλλον.

Μου μιλάς για οράματα και φιλοσοφίες αλλά δεν μου λες τίποτα χειροπιαστό που να μη μπορείς να βρεις σε άλλα κινητά ανάλογης κλάσης. Δηλαδή τι ακριβώς είναι αυτό που μπορεί να κάνει το iPhone και όχι το Note, το Pixel κτλ;

Ναι, αν είσαι βουτηγμένος μέσα στο οικοσύστημα (που λέμε) δεν εξυπηρετεί να μην έχεις και Apple κινητό ή αν είσαι χρήστης iOS με δεκάδες αγορασμένα apps ανά τα χρόνια δε συμφέρει να αλλάξεις λειτουργικό αλλά όχι ότι αυτές οι τιμές δικαιολογούνται λόγω κάποιας ουσιαστικής ανωτερότητας και ποιότητας που δεν υπάρχει αλλού. Η Apple πατάει καθαρά στο brand και την εικόνα που έχουν οι καταναλωτές γι' αυτή. 

#275   darklordvader77

darklordvader77

iPH Contributor

• 1,117 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:darklordvader77

Δημοσίευση 15/09/2018 - 00:16

Εμενα παιδες επειδη δε μου γεμισαν το ματι τα specs σε σχεση με περυσι, ουτε ειχαν καποιο κραχτη σα χαρακτηριστικο τα XS (μη πως για τις απαραδεκτες τιμες).

Για μενα προσωπικα παντα η καλυτερη επιλογη αναβαθμισης αυτη τη στιγμη ειναι το Χ, οπου και το παρηγγειλα ηδη, πρωην κατοχος 7 Plus. Δε θελω να φαω αλλη μια 2ετια με το Xr και την LCD, κι ας ειναι λιγο μεγαλυτερη σε διαστασεις και επεξεργαστη. Ολα τα υπολοιπα υποδεεστερα.

Τελευταία επεξεργασία από: darklordvader77, 15/09/2018 - 00:16.

#276   enwsiths

enwsiths

iPH User

• 173 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 1st gen + 4G
  • GameCenter:enwsiths

Δημοσίευση 15/09/2018 - 01:32

Μάλιστα... δεν βλέπω να ξανά αγοράζω iPhone πότε ποια η μόνο μετάχειρο... 929 για το "μικρο" με ούτε καλά καλά FHD οθόνη... ώσπου να σαπίσει να διαλυθεί θα μείνω 6 Plus... Το ξεφτίλισε η Apple... Χρόνια υποστηρικτής με πληθώρα συσκευές Apple πλέων έχω αρχίσει να αντιπαθώ την τιμολογιακή της "λογική" 1340 - 1540 - 1790 ευρώ για τηλέφωνο... με αυτά τα χρήματα παίρνεις MacBook η κάποιο άλλο πολύ δυνατό λάπτοπ...

Μπα, τα αξιοπρεπή Μακ τα πήγε πάνω από διχιλιαρο..

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

#277   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 15/09/2018 - 05:46

Απ το iPhone 3 και μετά έχω πάρει όλα τα iphone με εξαίρεση το 5...Ενδιάμεσα τα έδινα έπαιρνα κάποια ναυαρχίδα Android τη ξανά έδινα και πάλι iphone...Φέτος αν και το Χ αντικειμενικά είχε πολλά αρνητικά το πήρα και αυτό και το είχα 6 μήνες μέχρι πριν μια εβδομάδα που το έδωσα πιο πολύ γιατί βρηκα καλή τιμή να το δώσω πριν βγει το καινούργιο.

Με note 9 είμαι αυτή τη στιγμή και το πιο πιθανό είναι να πάρω το Xsmax ΑΛΛΑ να λέμε και αλήθειες.Θα το κάνω καθαρά από κόλλημα με το iphone και όχι επειδή θα μου προσφέρει παραπάνω απ το note...Αντικειμενικά θα μου προσφέρει λιγότερες δυνατότητες...
Ας παραδεχθούμε λοιπόν το κόλλημα μας και μη πηγαίνουμε ντε και καλά να το βγάζουμε κορυφαίο για να δικαιολογήθουμε,
Το Android αυτή τη στιγμή δεν έχει τα θέματα του παρελθόντος με κολλήματα αργοπορίες κλπ...αντίθετα δίνει περισσότερα στο σύνολο του απ το iphone...

Υ.Γ.Η βλακεία του Android κατά τη γνώμη μου είναι πως χρόνο με το χρόνο κλειδώνει περισσότερο...Ήδη η 9 που θα βγει σύντομα κόβει και άλλες ελευθερίες...Έτσι όπως το πάει βλέπω να χάνει σιγά σιγά τα οποία πλεονεκτήματα απέναντι στο iOS...

Τελευταία επεξεργασία από: eddiedimitris, 15/09/2018 - 05:47.

#278   spetreli64

spetreli64

iPH Enthousiast

• 351 μηνύματα
  • Twitter:@Spetrelis
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 15/09/2018 - 06:18

Ευτυχώς πάντος που απ’οτι διαβάζω δεν θα το αγοράσουν πολλοί για να το βρούμε εμείς οι υπόλοιποι πιο εύκολα στήσει 28/9
Thank you very much my friends

#279   fdlap

fdlap

iPH Contributor

• 999 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2018 - 07:39

Ποιο χρωμα σας αρέσει; Νομίζω το gold παλεύετε

Τελευταία επεξεργασία από: fdlap, 15/09/2018 - 07:39.

#280   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3,766 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 15/09/2018 - 08:37

Ποιο χρωμα σας αρέσει; Νομίζω το gold παλεύετε

Το λευκό το είχα πέρυσι στο Χ για κανα δίμηνο.Πολυ ωραιο χρωμα...Το gold νομίζω μου έκανε κλικ φέτος

Sent from my iPhone using Tapatalk

#281   fdlap

fdlap

iPH Contributor

• 999 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2018 - 09:46

Και μένα

#282   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 15/09/2018 - 10:36

Η λυπητερή για τους επιρρεπείς σε σχέση με πέρυσι.

CL6g28x.png

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#283   DoSMaN

DoSMaN

iPH Contributor

• 925 μηνύματα
  • Twitter:@dosman_gr
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:VeZReVouLiS

Δημοσίευση 15/09/2018 - 10:41

Το iPhone Xs Max στα 1789 ευρώ λέει...
...προφανώς σε πάει και διακοπές στη λειτουργία πτήσης...!!

#284   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9,340 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2018 - 10:53

Και μια συμβουλη παρακατω, σε οσους εχουν σκοπο να αγορασουν με "με καθε τιμημα" καποιο απο τα νεα iPhone...........

Νόμιζα μόνο εμείς έχουμε τα πρωτεία με τον Αρτέμη! Όχι!!!!! Υπάρχουν και χειρότεροι!

#285   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10,209 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 15/09/2018 - 10:55

Εμενα παιδες επειδη δε μου γεμισαν το ματι τα specs σε σχεση με περυσι, ουτε ειχαν καποιο κραχτη σα χαρακτηριστικο τα XS (μη πως για τις απαραδεκτες τιμες).

Για μενα προσωπικα παντα η καλυτερη επιλογη αναβαθμισης αυτη τη στιγμη ειναι το Χ, οπου και το παρηγγειλα ηδη, πρωην κατοχος 7 Plus. Δε θελω να φαω αλλη μια 2ετια με το Xr και την LCD, κι ας ειναι λιγο μεγαλυτερη σε διαστασεις και επεξεργαστη. Ολα τα υπολοιπα υποδεεστερα.

Μια από τα ίδια. Βέβαια για να είμαι ειλικρινής αν είχα τα χρήματα όλα θα πήγαινα για το XS αλλά έχω ταβάνι. 

Once You Go Mac You Never Go Back

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2