Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

iPhone Xs και iPhone Xs Max: Επίσημη παρουσίαση

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
999 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#406   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 17/09/2018 - 19:14

Όντως το smart hdr είναι ανατρεπτικό!!

jpeg.gif

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#407   vagfilippo

vagfilippo

iPH Elite Poster

• 2.287 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 17/09/2018 - 19:45

Οχι βέβαια αλλά μιλάμε για 2-3 μήνες υπομονή που η τιμή θα πέσει στ 1.000 και θα είναι πιο κοντά στο Χ.Αν βέβαια τότε πέσει και το Χ στα 700 πάλι δε θα συμφέρει.
Sent from my iPhone using Tapatalk

2-3 μήνες δεν έπεσε το Χ στο 1000.
Γιατί να πέσει το Χs?
Εγώ σου βάζω στοίχημα ότι και το Χ θα ξανά ανεβεί. Πέρυσι τέτοια εποχή που βγήκε το Χ είχα το 8+. Στην αρχή έπεσε λίγο στα σκρουτζομαγαζα και μετά άρχισε πάλι να ανεβαίνει.
Ο λόγος? Απλα δεν είναι εύκολο το 1280 για τα νέα όποτε ο άλλος πάει ακόμη στα προηγούμενα.

Και φέτος ειδικά που ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ όσο θα υπάρχουν Χ θα πουλάνε παρά πολύ καλά.

#408   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 17/09/2018 - 19:50

2-3 μήνες δεν έπεσε το Χ στο 1000.
Γιατί να πέσει το Χs?
Εγώ σου βάζω στοίχημα ότι και το Χ θα ξανά ανεβεί. Πέρυσι τέτοια εποχή που βγήκε το Χ είχα το 8+. Στην αρχή έπεσε λίγο στα σκρουτζομαγαζα και μετά άρχισε πάλι να ανεβαίνει.
Ο λόγος? Απλα δεν είναι εύκολο το 1280 για τα νέα όποτε ο άλλος πάει ακόμη στα προηγούμενα.

Και φέτος ειδικά που ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ όσο θα υπάρχουν Χ θα πουλάνε παρά πολύ καλά.

Απο τη στιγμή που το τηλέφωνο είναι φωτοτυπία και πολύς κόσμος θα πρεοτιμησει το Χ τότε το Χs θα χάσει τιμή λόγω μη ζήτησης.Οποτε αρχικά πιστεύω θα πέφτει η τιμή του Χs και θα ανεβεί αυτή του Χ.Τα δυο αυτά κινητά μεταξύ τους είναι υποκατάστατα άρα και η αυξομείωση στην τιμή τους καθενός θα είναι αντιστρόφως αναλογη του άλλου...Πω θυμήθηκα την πολιτική οικονομία που κάναμε στην Γ Λυκείου το μακρινό 1997!!!

Sent from my iPad using Tapatalk

#409   vagfilippo

vagfilippo

iPH Elite Poster

• 2.287 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 17/09/2018 - 19:57

Απο τη στιγμή που το τηλέφωνο είναι φωτοτυπία και πολύς κόσμος θα πρεοτιμησει το Χ τότε το Χs θα χάσει τιμή λόγω μη ζήτησης.Οποτε αρχικά πιστεύω θα πέφτει η τιμή του Χs και θα ανεβεί αυτή του Χ.Τα δυο αυτά κινητά μεταξύ τους είναι υποκατάστατα άρα και η αυξομείωση στην τιμή τους καθενός θα είναι αντιστρόφως αναλογη του άλλου...Πω θυμήθηκα την πολιτική οικονομία που κάναμε στην Γ Λυκείου το μακρινό 1997!!!
Sent from my iPad using Tapatalk

Χαχαχαχα
Αλλά εγώ ήμουν Γ λυκείου το 1991 (ταχω τα χρονάκια μου).
Στο θέμα μας λοιπόν πιστεύω ότι και τα 2 θα πουλήσουν. Όσοι πάνε για τα φετινά και χαλαστουν με τις τιμές θα στραφούν στο Χ.
Για αυτό στο είπα ότι θα αργήσει η πτώση κατ εμε του Xs

#410   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 17/09/2018 - 20:01

Χαχαχαχα
Αλλά εγώ ήμουν Γ λυκείου το 1991 (ταχω τα χρονάκια μου).
Στο θέμα μας λοιπόν πιστεύω ότι και τα 2 θα πουλήσουν. Όσοι πάνε για τα φετινά και χαλαστουν με τις τιμές θα στραφούν στο Χ.
Για αυτό στο είπα ότι θα αργήσει η πτώση κατ εμε του Xs

Καλα να είμαστε να δούμε πως θα κυμανθούν οι τιμές τους επόμενους μήνες !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

#411   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1.699 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2018 - 20:14

Δεν εναι ακριβως ετσι τα πραγματα....  πολυς κοσμος απο πέρσι  περιμενε την μεγαλη οθονη και γιαυτο πολλοι τοτε  δεν πηραν το Χ και πηγαν σε 8 Plus...

φετος εννοείται πως η μεγαλλη αλλαγη ειναι το Xs MAX και οχι το ΧS  και ειναι αυτο που θα πουλησει και περισσοτερο πιστευω

#412   ChefAlexander

ChefAlexander

iPH Contributor

• 1.332 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2018 - 20:50

Ρε παιδιά τα πράγματα είναι απλά όταν θες να πας να αγοράσεις αυτοκίνητο κοιτάς το πορτοφόλι σου και λες θα πάρω ένα Fiat ή θα πάρω ένα Opel η μία Mercedes ο καθένας ότι μπορεί παίρνει Και κάθε εταιρεία σου προσφέρει αυτά που σου προσφέρει άνεση και πολυτέλεια. Αν εσυ δεν συμφωνείς δεν το παίρνεις απλά τα πράγματα δε χρειάζεται να κράζεις

Στην Ελλάδα αυτό που λες δεν ισχύει. Οι περισσότεροι έχουν δεν έχουν, θα αγοράσουν αυτό που τους αρέσει και όχι αυτό που πραγματικά χρειάζονται. Αυτός είναι και ένας λόγος για τον οποίο χρεώνονται με πολλές δόσεις, τόκους κλπ και αρκετοί καταλήγουν να χάνουν το σπίτι και το αυτοκίνητο τους επειδή δεν μπορούν πλέον να το αποπληρώσουν. Με τις τιμές που ακολουθούν εταιρίες όπως η Apple σύντομα θα βλέπουμε και κατασχετήρια για κινητές συσκευές.

#413   JohnSerres

JohnSerres

iPH newbie

• 98 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 17/09/2018 - 21:01

Μια παρατηρηση για τους φιλους απο πανω.... Το Χ σημερα στο πιο φθηνο καταστημα (και μαλιστα με καλες αξιολογησεις), κοστιζει 839 για την ακριβεια. Ουτε 900, ουτε 950, ουτε φυσικα 1099 που το εχουν οι αλυσιδες, οι οποιες το κατεβασαν μετα την παρουσιαση των νεων iPhone απο 1299 που το ειχαν!

https://www.kiniti.n...ef=bestprice.gr

Τελευταία επεξεργασία από: JohnSerres, 17/09/2018 - 21:04

#414   fdlap

fdlap

iPH Contributor

• 999 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2018 - 21:06

παιδιά όσον αφορά τη φωτογραφία ΟΚ δε δείχνει κάτι τρομερό αλλά αυτές που έδειξαν σε χαμηλό φωτισμό (όπως εκείνη μέσα στη θάλασσα) ήταν όντως εντυπωσιακή. Ας περιμένουμε να δούμε τι βαθμολογία θα πάρει η κάμερα σε σχέση με το Χ και μετά συζητάμε.

#415   MethAvrio

MethAvrio

iPH Addict

• 792 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 17/09/2018 - 21:09

παιδιά όσον αφορά τη φωτογραφία ΟΚ δε δείχνει κάτι τρομερό αλλά αυτές που έδειξαν σε χαμηλό φωτισμό (όπως εκείνη μέσα στη θάλασσα) ήταν όντως εντυπωσιακή. Ας περιμένουμε να δούμε τι βαθμολογία θα πάρει η κάμερα σε σχέση με το Χ και μετά συζητάμε.

Τους ίδιους φακούς έχουν, σε παρουσίαση περίμενες μάπα αποτέλεσμα?!

#416   fdlap

fdlap

iPH Contributor

• 999 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2018 - 21:23

είπαν ότι έχουν βελτιώσει το φακό... τι να σου πω; δεν ανέφεραν τεχνικές πληροφορίες αλλά κάποιες φωτογραφίες ήταν εντυπωσιακές... υπομονή..

#417   spetreli64

spetreli64

iPH Enthousiast

• 351 μηνύματα
  • Twitter:@Spetrelis

Δημοσίευση 17/09/2018 - 22:58

Στην Ελλάδα αυτό που λες δεν ισχύει. Οι περισσότεροι έχουν δεν έχουν, θα αγοράσουν αυτό που τους αρέσει και όχι αυτό που πραγματικά χρειάζονται. Αυτός είναι και ένας λόγος για τον οποίο χρεώνονται με πολλές δόσεις, τόκους κλπ και αρκετοί καταλήγουν να χάνουν το σπίτι και το αυτοκίνητο τους επειδή δεν μπορούν πλέον να το αποπληρώσουν. Με τις τιμές που ακολουθούν εταιρίες όπως η Apple σύντομα θα βλέπουμε και κατασχετήρια για κινητές συσκευές.

Χαχαχαχα σωραίος......να το δω κι’αυτο να κατάσχονται κινητά !!!!!

#418   panos027

panos027

iPH Contributor

• 998 μηνύματα
  • GameCenter:PANOYKLAS027

Δημοσίευση 17/09/2018 - 23:11

Ρε παιδια συγγνωμη ! Εκανα μια ερωτηση και δεν πηρα καν απαντηση ! Πειτε τουλαχιστον ενα δεν ξερω !!!!! 

#419   fdlap

fdlap

iPH Contributor

• 999 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2018 - 23:37

Ρε παιδια συγγνωμη ! Εκανα μια ερωτηση και δεν πηρα καν απαντηση ! Πειτε τουλαχιστον ενα δεν ξερω !!!!! 

εννοείς να φορτίζει εξ αποστάσεως;;;; 1η φορά το ακούω αυτό... δε νομίζω. Εγώ θέλω να δω αν η oled του ΜΑΧ κατασκευάζεται από την LG αν θα έχει ίδια ποιότητα με τη samsung oled του Χ

#420   aelaraole

aelaraole

iPH Member

• 206 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2018 - 00:08

Είναι πραγματικά μεγάλος ο προβληματισμός για όσους έχουμε μείνει στο 6. Από τα μια είτε θα σκάσουμε τα 1100 για να πάρουμε την πιο καινούργια συσκευή που υπάρχει ή θα πάμε σε X κάπου τα 850. Το ερώτημα είναι,που πρέπει να απαντήσουμε οι ίδιοι) για πόσο καιρό θα έχουμε το καινούργιο μας κινητό...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες