Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

iPhone Xs και iPhone Xs Max: Επίσημη παρουσίαση

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
999 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#481   vagfilippo

vagfilippo

iPH Elite Poster

• 2.287 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 18/09/2018 - 21:38

Νίκο προχωρά σε διαγραφές τον ποστ....
Ξέρεις εσυ όπως και οι άλλοι mod...

Έλεος για τηλέφωνα μιλάμε....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#482   Spyros3636

Spyros3636

iPH newbie

• 44 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 18/09/2018 - 22:10

κι επειδή έχει εμφανισθεί πολλές φορές η φράση 'δεν θα το πάρουνε πολύ', ας μάθουμε επιτέλους τη διαφορά 'πολλοί (επίθετο)' από 'πολύ (επίρρημα)' γιατί μας διαβάζει νέος κόσμος κι όσο κι αν το φυσάμε το χρήμα εκτιθέμεθα....

#483   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 18/09/2018 - 22:26

Τα άσχετα και προσβλητικά σχόλια αφαιρέθηκαν.

Την επόμενη θα έχει και μπανάκι μιας και το σηκώνει ο καιρός.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#484   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 19/09/2018 - 07:22

To review που περιμεναμε...

Εντυπωση μου κανει ποσο θετικος ειναι για τις επιδοσεις της καμερας, μιλαει για σημαντικη βελτιωση στο θεμα φωτο.

Επισης διπλα-διπλα στο Note 9 παιρνουμε μια καλη εικονα για το μεγεθος του Xs Max.

#485   vagfilippo

vagfilippo

iPH Elite Poster

• 2.287 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2018 - 07:31

To review που περιμεναμε...

Εντυπωση μου κανει ποσο θετικος ειναι για τις επιδοσεις της καμερας, μιλαει για σημαντικη βελτιωση στο θεμα φωτο.

Επισης διπλα-διπλα στο Note 9 παιρνουμε μια καλη εικονα για το μεγεθος του Xs Max.

Τελικα απο οτι ειδα και απο το video σου φιλε, το gold  xs εχει μαλλον το ιδιο περσινο χρωμα με το gold του 8/8+....

Κριμα γιατι το συγκεκριμενο, τουλαχιστον για μενα, λογω χρωματος απορριπτεται.

Δεν ξερω για σας, αλλα αυτο το χρυσο γυρω γυρω μου κανει πιο πολυ φλωρινιωτης και ειναι κυριως για το ασθενες φυλο

Καλημερα

#486   Valmac

Valmac

iPH Addict

• 631 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Supercamelot

Δημοσίευση 19/09/2018 - 07:56

Καλημερα και από εμένα. Εγώ σαν χρήστης 6plus που έσπασε πριν 3 μηνες θα προχωρήσω στην αγορά το xs max 256 gold. Μπορεί να είναι ακριβη συσκευή αλλά θα το αγοράσω χωρίς ΦΠΑ και επειδή 5 χρόνια δεν είχα ξοδέψει Φράγκο για αγορά κινητού.

Να λοιπόν ένα καλό που έχουν τα αγαπημένα μας μήλα. Κάνουν εξαιρετική δουλειά για πολλά χρόνια αλλά έχουν μεγάλο αρχικό κόστος. Σκοπεύω πρώτα ο Θεός να το κρατήσω και αυτό αρκετό καιρό.

Η ετήσια αναβάθμιση συσκευης κατά τη γνώμη μου είναι άσκοπη. Βέβαια με τα λεφτά του ο καθένας κάνει ότι γουστάρει.

Σε ότι αφορά τις τιμές , ναι ειναι πολύ τσιμπημένες όμως ρε παιδιά πείτε με όπως θέλετε αλλά στο iphone δεν κοιτάω μόνο τα tech specs αλλά είναι και το ios, είναι και η αίσθηση να το πιάνεις και να το βλέπεις, είναι η φοβερή του εργονομία . Αγοράζεις όλο το πακέτο. Κοιτάζοντας μόνο τα tech specs αδικούμε τη συσκευή, αν και δε νομίζω ότι υστερούν σε σχέση με τον ανταγωνισμο.

Επίσης να πω ότι περνάμε σε μια εποχή που θα υπάρχουν συσκευές από πολλές εταιρίες με τιμή άνω των 1000€ , το πίξελ 3 εκεί θα βρίσκεται και αυτο, η Apple ως συνήθως κανει το πρώτο βήμα και γι'αυτό ακουει τα σχολιανα της. Όταν όμως στην αγορά μπουν κι άλλες συσκευές σε αυτό το επίπεδο τιμής θα αρχιζουμε να το συνηθίζουμε.

Πλέον όμως περνάμε και σε μια εποχή που η ετησια αναβάθμιση είναι μάταιη αφού οι αναβαθμίσεις θα ειναι μικρές ενώ η συσκευή μας είναι φουλ τουμπανιασμενη ώστε να μας υπηρετήσει για αρκετά χρόνια στο μέλλον.

Το κύριο μέλημα πλέον της apple ειναι να σε κρατήσει στο οικοσύστημα της και όχι απαραίτητα να αγοράζεις τη συσκευή της κάθε χρόνο . Το iphone X εξαιρετικοτατο είναι , τι νόημα έχει καποιος να πάει τώρα στο XS. Ας το χαρεί βρε αδερφέ !!!

Τελευταία επεξεργασία από: Valmac, 19/09/2018 - 07:59

#487   tasos1

tasos1

iPH Addict

• 780 μηνύματα
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 19/09/2018 - 09:04

Τελικα απο οτι ειδα και απο το video σου φιλε, το gold  xs εχει μαλλον το ιδιο περσινο χρωμα με το gold του 8/8+....
Κριμα γιατι το συγκεκριμενο, τουλαχιστον για μενα, λογω χρωματος απορριπτεται.
Δεν ξερω για σας, αλλα αυτο το χρυσο γυρω γυρω μου κανει πιο πολυ φλωρινιωτης και ειναι κυριως για το ασθενες φυλο

Καλημερα

Καλημερα

Συγνωμη για το offtopic αλλα το bacground που εχει στο video υπαρχει περιπτωση να το βρουμε καπου ?
Ευχαριστω

#488   vagfilippo

vagfilippo

iPH Elite Poster

• 2.287 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2018 - 09:08

Καλημερα

Συγνωμη για το offtopic αλλα το bacground που εχει στο video υπαρχει περιπτωση να το βρουμε καπου ?
Ευχαριστω

Nα σου πω την αληθεια Τασο, δεν ξερω...

Αν ειναι στα background των νεων μηλων θα δειξει....

Στο Χ παντως δεν υπαρχει

καλημερα

#489   mihalis

mihalis

iPH Addict

• 681 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 19/09/2018 - 09:48

Το κύριο μέλημα πλέον της apple ειναι να σε κρατήσει στο οικοσύστημα της και όχι απαραίτητα να αγοράζεις τη συσκευή της κάθε χρόνο . Το iphone X εξαιρετικοτατο είναι , τι νόημα έχει καποιος να πάει τώρα στο XS. Ας το χαρεί βρε αδερφέ !!!

Αυτό ακριβώς. Θέλει όλο και πιο πολύ να σε βάζει μέσα στο οικοσύστημα της.
Λες θα πάρω iPhone, μετά θα πάρεις iPad, μετά Apple Watch μετά MacBook κ.ο.κ.
Όποτε επενδύεις μέσα στα χρόνια και μετά είναι πολύ δύσκολο να φύγεις.
Το να παίρνεις απλώς iPhone κάθε χρόνο δεν σε κρατάει στο οικοσύστημα γιατί φεύγεις όποτε θες. Αν όμως έχεις επενδύσει σε αρκετές Apple συσκευές είναι πιο δύσκολο να φύγεις μετά.
Εγώ ακόμα με το 5S είμαι και ειδικά με το iOS 12 πετάει. Βέβαια θέλω φέτος να κάνω μια αναβάθμιση αν και μάλλον για οικονομικούς λόγους δεν μπορώ να πάω στο XS. Θα προτιμήσω να πάρω το iPhone 8.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#490   Leftflowers

Leftflowers

iPH Contributor

• 1.030 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:leftflowers

Δημοσίευση 19/09/2018 - 10:05

Καλημερα - καλα απο το 5s στο 8   , θα δεις σιγουρα διαφορα ... 

εγω ομως με το X δεν νομιζω να κανω αναβαθμιση -- κι το max ακομα - δεν νομιζω να με βολεψει ( ειδα στο youtube video - δεν θα μπορω ουτε το status να κατεβασω ) 

#491   vagfilippo

vagfilippo

iPH Elite Poster

• 2.287 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2018 - 10:14

ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗΛΟ..... xaxaxaxaxa

(το ειδα και δεν μπορουσα να μην το ποσταρω.... 2018 τιμη xsmax 1700+)

Συνημμένα αρχεία

#492   mihalis

mihalis

iPH Addict

• 681 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2018 - 10:16

Καλημερα, είμαι βέβαιος πως θα δω τεράστια διαφορά. Αυτό που ήθελα να θίξω είναι πως είμαι με μια συσκευή 5 χρόνια (δεν έχω κρατήσει ποτέ για τόσο καιρό κινητό) και ακόμα δουλεύει άψογα.
Έχει μεν μεγάλο αρχικό κόστος αλλά αν το κρατάς 4-5 χρόνια και σε καλύπτει πλήρως τότε κάνεις μια χαρά απόσβεση.
Τώρα με το 8 το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι μπορώ να το πουλήσω σε ένα χρόνο ώστε να πάρω το iPhone που θα κυκλοφορήσει, αλλιώς θα το κρατήσω 3-4 χρόνια.

#493   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 19/09/2018 - 10:48

Καλημερα, είμαι βέβαιος πως θα δω τεράστια διαφορά. Αυτό που ήθελα να θίξω είναι πως είμαι με μια συσκευή 5 χρόνια (δεν έχω κρατήσει ποτέ για τόσο καιρό κινητό) και ακόμα δουλεύει άψογα.
Έχει μεν μεγάλο αρχικό κόστος αλλά αν το κρατάς 4-5 χρόνια και σε καλύπτει πλήρως τότε κάνεις μια χαρά απόσβεση.
Τώρα με το 8 το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι μπορώ να το πουλήσω σε ένα χρόνο ώστε να πάρω το iPhone που θα κυκλοφορήσει, αλλιώς θα το κρατήσω 3-4 χρόνια.

Το 7S 8 είναι τερατάκι. Και όπως έχω ξαναπεί, ΜΟΝΟ Product (RED).

Απο 'κει και πέρα το θέμα με τις αλλαγές συσκευής είναι καθαρά ψυχολογικό.

Δεν είναι τόσο μεγάλες οι διαφορές πλέον συγκριτικά με προηγούμενα χρόνια.

Π.χ. το φάσμα απο iPh 4 μέχρι την εμφάνιση του 5S.

Αυτά δε τα βλέπεις πλέον και ούτε θα τα ξαναδείς. Υπάρχει αναμενόμενος και φυσιολογικός κορεσμός.

Απλά στη συγκεκριμένη κατάσταση με τα X/Xs είναι η αλλαγή του σχεδιασμού που θα σε κάνει να πριζωθείς περισσότερο.

Διαφορετικά ουσιαστικός λόγος δεν υπάρχει νομίζω.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#494   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2018 - 10:53

Το 8 φαντάσου πως είναι ένα τουμπανιασμένο se τη δεδομένη στιγμή που αδυνατεί να κολλησει. Μην ακούς το Νικο. Το μαύρο σκέτο είναι το καλύτερο!!!

Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 19/09/2018 - 10:54

#495   mihalis

mihalis

iPH Addict

• 681 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2018 - 10:54

Το 7S 8 είναι τερατάκι. Και όπως έχω ξαναπεί, ΜΟΝΟ Product (RED).

Απο 'κει και πέρα το θέμα με τις αλλαγές συσκευής είναι καθαρά ψυχολογικό.

Δεν είναι τόσο μεγάλες οι διαφορές πλέον συγκριτικά με προηγούμενα χρόνια.

Π.χ. το φάσμα απο iPh 4 μέχρι την εμφάνιση του 5S.

Αυτά δε τα βλέπεις πλέον και ούτε θα τα ξαναδείς. Υπάρχει αναμενόμενος και φυσιολογικός κορεσμός.

Απλά στη συγκεκριμένη κατάσταση με τα X/Xs είναι η αλλαγή του σχεδιασμού που θα σε κάνει να πριζωθείς περισσότερο.

Διαφορετικά ουσιαστικός λόγος δεν υπάρχει νομίζω.

Χαχαχα!!! Έχεις κόλλημα με το Red ε;
Εγώ θα πάω σε space grey μιας και προτιμώ να είναι όλο το κινητό μαύρο.
Η αλήθεια είναι πως σκεφτόμουν να πάω και στο Χ αλλά πρώτον είναι αρκετά μεγάλη η οικονομική διαφορά (300€ σχεδόν) δευτερον θέλω να πάρω και aw 4 μέσα στη σεζόν όποτε σχεδόν με τα ίδια λεφτά θα έχω και καινούριο κινητό και aw.
Και τρίτον ακόμα δεν νοιωθω έτοιμος για bezelles κινητό. Δεν δηλώνω οπαδός των smartphone με μόνο οθόνη και προτιμώ το κουμπί.

Τελευταία επεξεργασία από: mihalis, 19/09/2018 - 10:54

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;