Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

iPhone Xs και iPhone Xs Max: Επίσημη παρουσίαση

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
999 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#511   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 19/09/2018 - 23:44

Ευτυχως που δεν θα το παρουνε πολυ

Προκαλεις πιτσιρικά θα σου χώσει κανα χοντρό πρόσεχε

Sent from my iPad using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#512   teogn7

teogn7

iPH Member

• 279 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 20/09/2018 - 00:33

Kαι οι ανάλογες τιμές από skroutz για το νεο XS και XS MAX

https://www.skroutz....hrase=iphone xs

Τελευταία επεξεργασία από: teogn7, 20/09/2018 - 00:36

#513   johntrou7

johntrou7

iPH User

• 154 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 20/09/2018 - 05:04

Μόλις πουλησα το 7 plus και ακόμα είμαι σε δίλλημα.x 850? Ή Xs 1200?

#514   Evaggelostzi

Evaggelostzi

iPH newbie

• 37 μηνύματα
  • Twitter:@euaggelos6
  • Κινητό: iPhone XR

Δημοσίευση 20/09/2018 - 06:33

700?? Στις 10 αγγελιες, θα βρεις 1-2 που τα πουλανε 700-750... Μιλαμε για συσκευες 5-10 μηνων που οι περισσοτεροι τα πουλανε 800+++ (850 σημερα το πιο φθηνο στο bestprice)... Η μεγαλη πλακα ειναι οταν τονιζουν πως ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ συσκευη και οχι παραεισαγωγης, μονο και μονο για να βαλουν εξτρα καπελο στην τιμη... Λες και τα σκρουτζομαγαζα σου πουλανε κατωτερης ποιοτητας iPhone!

Καλημερα  ;)  οταν εβαλα αγγελια πριν ημερες και το ζητουσα εναντι 700 ευρω, δεχθηκα ενα ειρωνικο pm απο μελος το οποιο εγραφε εαν το εβρισκα σε τετοια τιμη να κρατουσα ενα και για αυτον, προφανως καποιοι στις αγγελιες εχουν μαυρα μεσανυχτα, συσκευες 10 μηνων και ουσιαστικα δευτερη με την ελευση των νεων, εν τελει πηρα καινουριο και τελος.  ;)

#515   petervgr

petervgr

iPH Elite Poster

• 2.599 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 20/09/2018 - 06:40

Μόλις πουλησα το 7 plus και ακόμα είμαι σε δίλλημα.x 850? Ή Xs 1200?

Στο ίδιο δηλημα είμαι και εγώ.

Με τιμολόγιο βρίσκω 833€ το Χ και 990€ το Χs ,

Νομίζω τα 150€ όταν δίνεις σχεδόν ένα 1000ρικο δεν είναι μεγάλη διαφορά.

Αν το Xs είναι σαν το 6s ποιοτικά μια χαρά θα είναι.

Περιμένω να κυκλοφορήσει πρώτα να διαβάσω κριτικές και μετά θα δω αν θα το τολμήσω.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#516   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 20/09/2018 - 06:50

Με λιγα λογια τοσες μερες που διαβαζω η διαφορα του X με το XS ειναι ο επεξεργαστης και το κολπο που κανει με το bokeh; Το οποιο γινετει με δωρεαν app απο το Appstore αφου ειναι καθαρα software και το x μπορει να το κανει.

Εγω εχω X και μενω με αυτο εννοειται καθως δε με ψησε καθολου το νεο. Για το XS max X large( γαμω τα ονονατα) δε θα ηθελα μεγαλυτερη οθονη ειμαι ικανοποιημενος με το X.

Ωραιο και το XR αλλα τοσα λεφτα για οθονη lcd. Πισωγυρισμα.

Κλεινοντας αν ειχα καποιο παλιοτερο 7/8 θα πηγαινα σε Χ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#517   Valmac

Valmac

iPH Addict

• 631 μηνύματα
  • GameCenter:Supercamelot

Δημοσίευση 20/09/2018 - 07:01

Το xs max 256 αυτή τη στιγμή στο skroutz παίζει στα 1400. Αλλά δεν ξέρω αν κόβουν τιμολόγιο. Ρώτησα και θα ενημερώσω .

#518   malias4

malias4

iPH Elite Poster

• 2.593 μηνύματα
  • Twitter:@Gate4
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 20/09/2018 - 07:09

Πιστευω τωρα που επεσε στο σκρουτζ η τιμη του Χ ειναι πολυ καλη κινηση η αγορα του.

Τοσα παραπανω λεφτα για το xs δεν αξιζουν .

Μονο για το plus θα εδινα παραπανω χρημα γιατι τετοια οθοναρα σε αφηνει χαζο !!

iPhone 12 pro max ios 14.2.1 jb  Apple watch series 7 nike

#519   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 20/09/2018 - 07:14

Καλημερα  ;)  οταν εβαλα αγγελια πριν ημερες και το ζητουσα εναντι 700 ευρω, δεχθηκα ενα ειρωνικο pm απο μελος το οποιο εγραφε εαν το εβρισκα σε τετοια τιμη να κρατουσα ενα και για αυτον, προφανως καποιοι στις αγγελιες εχουν μαυρα μεσανυχτα, συσκευες 10 μηνων και ουσιαστικα δευτερη με την ελευση των νεων, εν τελει πηρα καινουριο και τελος.  ;)

Καλημερα, φυσικα ειναι δικαιωμα σου να ψαχνεις συγκεκριμενο κινητο με οποια τιμη εσυ επιθυμεις. Απο την αλλη προφανως και δεν μπορεις να υποχρεωσεις κανεναν να σου πουλησει το κινητο του στη τιμη που εσυ θελεις. Εντελως λαθος το ειρωνικο pm που δεχτηκες, αλλα απο την αλλη "beggars (δεν το λεω κυριολεκτικα φυσικα) can't be choosers".  Καλλιστα θα μπορουσες απλα να περιμενεις ισως λιγες ημερες καποια αγγελια για πωληση στα 700 ευρω που εβαλες εσυ ταβανι, αλλα προφανως το να μειωνεις δημοσιως τη συσκευη που επιθυμουσες διακαως εσυ να αγορασεις ("...συσκευες 10 μηνων και ουσιαστικα δευτερη...") δεν αλλαζει το γεγονος οτι για το συγκεκριμενο κινητο η ατυπη αγορα μεταχειρισμενων εχει αποφασισει αλλες τιμες, καλως η κακως.

#520   SmartSteli0s

SmartSteli0s

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 20/09/2018 - 10:37

Το xs max 256 αυτή τη στιγμή στο skroutz παίζει στα 1400. Αλλά δεν ξέρω αν κόβουν τιμολόγιο. Ρώτησα και θα ενημερώσω .

τετοια τιμη που λες δεν παιζει πουθενα. ακυρο λοιποννννννννννννν

#521   panos027

panos027

iPH Contributor

• 998 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:PANOYKLAS027

Δημοσίευση 20/09/2018 - 10:54

Ευτυχως που δεν θα το παρουνε πολυ

Ελπιζω να μν υπαρχει αλλος φιλε μου εδω μεσα απο Αλεξανδρουπολη , για να το παρω χωρις καθυστερηση χαχαχα !

#522   degothia

degothia

iPH Enthousiast

• 405 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2018 - 10:56

https://www.youtube....h?v=UdgOA3rI7Ho

οποιος εχει το 8+ πρέπει να πει στο max...εκει αξίζει η μετάβαση γιατι θα έχει άλλο τηλέφωνο.

Βέβαια θα χάσει λεφτά γιατι το 8+ πόσο να το δώσει.... αλλά όσοι το αγόρασαν ήξεραν τότε οτι ηταν υπερτιμολογημένο.

Με το Χ άνετα βγάζεις και αυτή τη χρονιά... θα περιμένω να το δώ απο κοντά όμως...

To  8plus έχω και εγώ και το σκέφτομαι να σου πω την αλήθεια, αλλά με σταματάει ότι με σταμάτηούσε και πέρυσι με το X , η απουσία touch ID, Περίμενα φέτος να είναι εντός οθόνης και απογοητεύτηκα,(δεν διαβάζω γενικά τις προβλέψεις ) . το θεωρώ πάρα πολυ βολικό αλλά δυστυχώς βλέπω οτι δεν πάει προς τη διατήρησή του το πράγμα και ούτε μπαίνει εντός οθόνης...

#523   MethAvrio

MethAvrio

iPH Addict

• 792 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 20/09/2018 - 11:13

Απο apple store Αμερικής θα αγοράσει κανείς?

#524   teogn7

teogn7

iPH Member

• 279 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2018 - 11:59

Η λογική: το θα προβώ σε αγορά του Χ στα 900e και απορρίπτω το Χs για 300e για μένα πραγματικά δεν ισχύει. Oτι κ να διαβάζω είναι νέο κ όχι περυσινό, με ΝΕΟ επεξεργαστή.
Όσο για την κάμερα για τις βραδινές φωτογραφίες η Apple αναφέρει πως το νέο A12 Bionic chip σε συνεργασία με τους νέους αισθητήρες της κάμερας θα προσφέρουν καλύτερες αποδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. 
Επίσης το νέο xs και max  έρχεται με πιστοποίηση IP68 έναντι IP67.
H αυτονομία του xs είναι κατά 30 λεπτά χρήσης σε σχέση με το iPhone X και του Xs max κατά 90 λεπτά σε σχέση με το περυσινό Χ.
Όσο άφορα τον Α12 μας βρίσκει: 15% πιο γρήγορους με 50% ταχύτερες επιδόσεις στα γραφικά σε σχέση με τον προκάτοχό του, A11 Bionic του iPhone X, και εξοικονομεί έως και 50% ενέργεια από το σύνολο των λειτουργιών.
Όπως και φέτος με το νέο Α12 έτσι κ του χρόνου με τον Α13 ο Α12 θα είναι υποδεέστερος έναντι του Α13.
Άντε κάνατε την αγορά του Χ και?  Ότι κ να διαβάζω είναι αγορά περυσινού μοντέλου κ φυσικά υποδεέστερο από το xs και xs plus. Η λογική αγοράζω νέο κινητό αλλά το περυσινό προσωπικά δεν με καλύπτει, σεβαστό μεν αλλά αδίκως τα 900e για συσκευή που καταργήθηκε. Kαλες αγορές παιδιά!!

fregree.jpg

Τελευταία επεξεργασία από: teogn7, 20/09/2018 - 12:00

#525   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 20/09/2018 - 12:00

iPhone XS - 2658mAH