iPhone Xs και iPhone Xs Max: Επίσημη παρουσίαση
Δημοσίευση 24/09/2018 - 09:50
Σε λίγες ημέρες θα αγοράσω το XS αλλά το 7αρι μου είναι 128Gb και δεν ξέρω αν αξίζει να δώσω τα παραπάνω λεφτά για να πάρω το 256
Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 24/09/2018 - 11:16
Καλημέρα σε όλους, κάποιος με συσκευή 128Gb πήγε σε iPhone Χ πέρυσι στα 64Gb?
Σε λίγες ημέρες θα αγοράσω το XS αλλά το 7αρι μου είναι 128Gb και δεν ξέρω αν αξίζει να δώσω τα παραπάνω λεφτά για να πάρω το 256
Αυτό έχει να κάνει με τις ανάγκες σου, αλλά σίγουρα να έχεις μία τέτοια συσκευή και να την έχεις με χωρητικότητα 64GB, χωρίς να έχεις "αέρα" να φορτώσεις φωτογραφίες, βίντεο, μουσική, ταινίες και ότι αλλο θες, το βλέπω λίγο λάθος. Βέβαια, είναι εντελώς σεβαστό ότι οικονομικά ξεφεύγει απο το ηδη μεγάλο νούμερο που ξεκινάει η 64GB έκδοση.
Δημοσίευση 24/09/2018 - 11:19
Καλημέρα σε όλους, κάποιος με συσκευή 128Gb πήγε σε iPhone Χ πέρυσι στα 64Gb?
Πήγα απο τα 128GB του 7 Plus, στα 64GB του 7S 8 Plus.
Δε θα σου πω ψέματα, μου φαίνονται λίγα και περιορίζομαι.
Τα 256GB απο την άλλη είναι το άλλο άκρο.
Δημοσίευση 24/09/2018 - 11:33
Αυτό έχει να κάνει με τις ανάγκες σου, αλλά σίγουρα να έχεις μία τέτοια συσκευή και να την έχεις με χωρητικότητα 64GB, χωρίς να έχεις "αέρα" να φορτώσεις φωτογραφίες, βίντεο, μουσική, ταινίες και ότι αλλο θες, το βλέπω λίγο λάθος. Βέβαια, είναι εντελώς σεβαστό ότι οικονομικά ξεφεύγει απο το ηδη μεγάλο νούμερο που ξεκινάει η 64GB έκδοση.
Πήγα απο τα 128GB του 7 Plus, στα 64GB του
7S8 Plus.
Δε θα σου πω ψέματα, μου φαίνονται λίγα και περιορίζομαι.
Τα 256GB απο την άλλη είναι το άλλο άκρο.
Αυτό ακριβώς, έχω σκοπό να το κρατήσω πάνω από χρόνο αλλά τα 256Gb φαίνονται υπερβολικά, βέβαια για να πω τη αλήθεια η τιμή περνάει και αυτή σε άλλο επίπεδο, όχι πως δεν θα τα δώσω για κάτι που μου αρέσει και θα χρησιμοποιώ καθημερινά αλλά το θέμα είναι ότι το 2016 έδωσα 1700€ και πήρα το MacBook Pro 13” χωρίς TouchBar. Για υπολογιστή θα έδινα και παραπάνω γιατί το χρησιμοποιώ και για την δουλειά μου και είναι πάντα ενας υπολογιστής αλλά 1359€ για κινητό με βάζει σε δίλλημα.
Οπότε το θέμα είναι ότι αν πάω σε 256Gb δεν θα αγοράσω Apple Care ενώ στα 64Gb θα το αγοράσω!
Δεν καθόμουν καλύτερα στα αυγά μου!!! Τι το ήθελα και ξεσηκώθηκα και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω.
Πάντως στο 7αρι μου 128Gb χρησιμοποιώ κάπου στα 40Gb γιατί έχω αρκετή μουσική και φωτογραφίες, βίντεο βγάζω σε 1080p 60fps γιατί είναι πιο smooth αλλά στο Xs λογικά πάμε 4Κ 24 ή 60 fps οπότε πιάνουν περισσότερο χρόνο.
Δημοσίευση 24/09/2018 - 11:40
Υπάρχει AppleCare για iPhone στην Ελλαδα;
Δημοσίευση 24/09/2018 - 11:46
Η χαμηλή χωρητικότητα συσκευής θέλει επιπλέον χώρο στο icloud.
έχω 14.000 φωτό 8GB , χώρια τα videos που είναι ανεβασμένα στο icloud και τα βλέπω όλα σε μια 16GB συσκευή.
Το ίδιο και η μουσική μου κλπ .
Προσωπικά από τα 16 μια χαρά θα με βολέψουν τα 64. Νομίζω ότι με το icloud (έχω πρόγραμμα 200GB εκ των οποίων χρησιμοποιούνται τα 81) θα μου μείνει και πολύς χώρος στη συσκευή.
Επιπλέον δεν θα εμπιστευόμουν ποτέ να τα έχω όλα μόνο στη συσκευή μου για λόγους ασφαλείας . ( την έχω πατήσει να χάσω το κινητό και έκλαιγα μήνες για όλα αυτά που είχε μέσα, ποτέ ξανά).
Δημοσίευση 24/09/2018 - 11:51
Αυτό ακριβώς, έχω σκοπό να το κρατήσω πάνω από χρόνο αλλά τα 256Gb φαίνονται υπερβολικά, βέβαια για να πω τη αλήθεια η τιμή περνάει και αυτή σε άλλο επίπεδο, όχι πως δεν θα τα δώσω για κάτι που μου αρέσει και θα χρησιμοποιώ καθημερινά αλλά το θέμα είναι ότι το 2016 έδωσα 1700€ και πήρα το MacBook Pro 13” χωρίς TouchBar. Για υπολογιστή θα έδινα και παραπάνω γιατί το χρησιμοποιώ και για την δουλειά μου και είναι πάντα ενας υπολογιστής αλλά 1359€ για κινητό με βάζει σε δίλλημα.
Οπότε το θέμα είναι ότι αν πάω σε 256Gb δεν θα αγοράσω Apple Care ενώ στα 64Gb θα το αγοράσω!
Δεν καθόμουν καλύτερα στα αυγά μου!!! Τι το ήθελα και ξεσηκώθηκα και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω.
Πάντως στο 7αρι μου 128Gb χρησιμοποιώ κάπου στα 40Gb γιατί έχω αρκετή μουσική και φωτογραφίες, βίντεο βγάζω σε 1080p 60fps γιατί είναι πιο smooth αλλά στο Xs λογικά πάμε 4Κ 24 ή 60 fps οπότε πιάνουν περισσότερο χρόνο.
Τα μάμησαν όλα με την αφαίρεση των 128GB.
Αν δεν είσαι επιρρεπής σε πτώσεις, θυσίασε το AppleCare.
Έτσι και αλλιώς υπάρχει 2ετία της εγγύησης.
Υπάρχει AppleCare για iPhone στην Ελλαδα;
Αγορά κάνεις απο Apple Store (και) Online.
Σε καλύπτουν τα εξουσιοδοτημένα εδώ μετά.
Δημοσίευση 24/09/2018 - 11:51
Οκ, το είδα και όντως έχει. Βέβαι δεν έχει το AppleCare+ που καλύπτει θράυση των κρυστάλων
2 χρόνια είναι η εγγύηση ή 1 ?
Τελευταία επεξεργασία από: Valmac, 24/09/2018 - 11:53.
Δημοσίευση 24/09/2018 - 12:14
Τα μάμησαν όλα με την αφαίρεση των 128GB.
Αν δεν είσαι επιρρεπής σε πτώσεις, θυσίασε το AppleCare.
Έτσι και αλλιώς υπάρχει 2ετία της εγγύησης.
Για να πω την αλήθεια μόνο μια φορα εχω σπάσει οθόνη σε κινητό και αυτό ήταν το 5S το μακρινό 2014 Αλλά το θέμα είναι ότι με αυτές τι συσκευές δεν ξέρεις ποτέ τι γίνετε, για να φανταστείς πριν από ενα μήνα ήρθε ένας πελάτης στο μαγαζί και μου λέει '' μου έσπασε το πίσω γυαλί στο iPhone 8 ενώ ήταν μέσα στην θήκη'', παρόμοια με την αυθεντική σιλικόνης. Οπότε από θέμα εμπειρίας και μόνο μου είχε μπει η σκέψη για Apple Care+....
Μετά υπάρχει και το άλλο θέμα, δεν νομίζω να είμαι το μοναδικό ατομο στον πλανήτη που απεχθάνεται τις θήκες, στο 7άρι μου τώρα τελευταία είχα την αυθεντική δερμάτινη αλλά με έπιανε ένας κόμπος στην καρδιά κάθε φορά που το έβγαζα από την θήκη και ρωτούσα τον εαυτό μου γιατί ψυχαναγκάζομαι
Δημοσίευση 24/09/2018 - 12:21
Αν χρησιμοποιείς ήδη τα 40GB, είναι απαγορευτικό να πας στα 64GB. Θα είσαι οριακά και δεν θα ευχαριστηθείς την συσκευή σου.
Δημοσίευση 24/09/2018 - 12:34
ΥΓ. Αυτό είναι το άσχημο με την Apple να μην δίνει sd
Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
Δημοσίευση 24/09/2018 - 12:45
Εγώ με βαριά καρδιά παρήγγειλα το 256. Από τη μια τα 64 ισως να είναι λίγα, από την άλλη τα 256 είναι πάρα πολλά. Δεν συζητάμε για τα 512.
Τα 64 ίσως αποδειχθούν λίγα τα επόμενα χρόνια με το 4Κ βίντεο και με το Netflix που συνηθίζω να κατεβάζω τις ταινίες ώστε να τις έχω offline όταν ταξιδεύω.
Δημοσίευση 24/09/2018 - 13:19
Μακροπρόθεσμα έκανες την καλύτερη επιλογή.Εγώ με βαριά καρδιά παρήγγειλα το 256. Από τη μια τα 64 ισως να είναι λίγα, από την άλλη τα 256 είναι πάρα πολλά. Δεν συζητάμε για τα 512.
Τα 64 ίσως αποδειχθούν λίγα τα επόμενα χρόνια με το 4Κ βίντεο και με το Netflix που συνηθίζω να κατεβάζω τις ταινίες ώστε να τις έχω offline όταν ταξιδεύω.
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δημοσίευση 24/09/2018 - 13:22
Οκ, το είδα και όντως έχει. Βέβαι δεν έχει το AppleCare+ που καλύπτει θράυση των κρυστάλων
2 χρόνια είναι η εγγύηση ή 1 ?
Νομίζω πως σε καλύπτει και σε θραύση οθόνης ή back panel ακόμα και στην Ελλάδα, είναι παγκόσμιο το AppleCare+. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος ωστόσο.
Βέβαια επειδή κι εγώ το σκέφτομαι με την αγορά του επόμενου iPhone, δεν ξέρω όμως καταπόσο αξίζει αν αγοράσεις την συσκευή με κανονική απόδειξη οπότε και έχεις 2 χρόνια εγγύηση.
Δημοσίευση 24/09/2018 - 13:39
Για να πω την αλήθεια μόνο μια φορα εχω σπάσει οθόνη σε κινητό και αυτό ήταν το 5S το μακρινό 2014 Αλλά το θέμα είναι ότι με αυτές τι συσκευές δεν ξέρεις ποτέ τι γίνετε, για να φανταστείς πριν από ενα μήνα ήρθε ένας πελάτης στο μαγαζί και μου λέει '' μου έσπασε το πίσω γυαλί στο iPhone 8 ενώ ήταν μέσα στην θήκη'', παρόμοια με την αυθεντική σιλικόνης. Οπότε από θέμα εμπειρίας και μόνο μου είχε μπει η σκέψη για Apple Care+....
Μετά υπάρχει και το άλλο θέμα, δεν νομίζω να είμαι το μοναδικό ατομο στον πλανήτη που απεχθάνεται τις θήκες, στο 7άρι μου τώρα τελευταία είχα την αυθεντική δερμάτινη αλλά με έπιανε ένας κόμπος στην καρδιά κάθε φορά που το έβγαζα από την θήκη και ρωτούσα τον εαυτό μου γιατί ψυχαναγκάζομαι
Αφού είσαι χωρίς θήκες, είναι μονόδρομος το AppleCare.
Πάντως σκέψου και τη λύση του Χ αντί του S. Εκτός και αν πας για το Max.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες