Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

iPhone Xs και iPhone Xs Max: Επίσημη παρουσίαση

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
999 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#781   panos027

panos027

iPH Contributor

• 998 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:PANOYKLAS027

Δημοσίευση 26/09/2018 - 20:21

Φιλε και γω θα το τσιμπήσω το max αλλά μη συγκρίνεις ανόμοια πράγματα...Το note είναι εργαλείο πραγματικά και με πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες στο σύνολο...

Γιατι δεν παει τοτε στο Note 9 ?  :P  :P

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#782   JohnSerres

JohnSerres

iPH newbie

• 98 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 26/09/2018 - 20:23

Η ειρωνια ειναι οτι πραγματικα, οσα reviews και αν δεις-διαβασεις, το μονο που εχουν να του καταλογισουν οσοι γκρινιαζουν ειναι για τη τιμη και το οτι δεν ειναι πολυ βελτιωμενο (τουλαχιστον εκ πρωτης οψεως) σε σχεση με το Χ.

Φτασαμε στο σημειο τα κινητα της Apple να ειναι τοσο καλα που μονο αυτα μπορεις να τους προσαψεις.

Δεν θα ψωνισω φετος γιατι θελω να χαρω το Χ, καλα-καλα χρονο δεν εκλεισε ακομα και πραγματικα με εχει καλυψει 100%, αλλα απ'οτι εχουμε δει μεχρι τωρα, well done Apple. Well done.

Καλα αυτο που λες κατα μια εννοια ειναι μεγαλη αληθεια... Φτασαμε σε ενα σημειο που πλεον υπαρχει κυριως μονο ο εσωτερικος ανταγωνισμος! Σε καμια περιπτωση δεν λεω οτι συσκευες τυπου Note 9 ειναι αχρηστες... Αντιθετως μαλιστα! Ομως αυτο που αισθανομαι ειναι αυτο που ειπα (και ειπες)... Ανταγωνισμος μεταξυ των συσκευων της ιδιας εταιριας!

#783   panos027

panos027

iPH Contributor

• 998 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2018 - 20:24

εγώ επίσης να προσθέσω κάτι που δε ξέρω αν έχει σχολιαστεί, έχουμε το καλύτερο επεξεργαστή και λέμε ότι έχουμε και το πιο καλό λειτουργικό αλλά πως εξηγείτε σε μερικά VS που τα android μπορεί να αποδίδουν καλύτερα με πιο αργό επεξεργαστή (δηλαδή να ανοίγουν ταχύτερα κάποιες εφαρμογές και παιχνίδια). Άρα το IOS δεν είναι τόσο μπροστά όσο νομίζουμε... επίσης αν προσέξετε οι συσκευές δεν έχουν "χώρο" και γι αυτό δε μπορούν να χωρέσουν μεγαλύτερες μπαταρίες όταν άλλα κινητά με ίδιο μέγεθος έχουν μεγαλύτερες και αποδίδουν το ίδιο καλά με τα iphone που έχουν ταχύτερους επεξεργαστές και κάρτες γραφικών.

δε θέλω να ξεκινήσω κάποια debate, απλά τροφή για σκέψη.

Τι ακριβως εννοεις φιλε μου ?

#784   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 26/09/2018 - 20:26

Χαλαρώστε ρε παιδιά και να αληθεύουν αυτά με το σήμα είναι ένα ποσοστό πολύ μικρό που να αποτρέπει τους υπόλοιπους από την αγορά.
Πάρτε τη συσκευή όσοι το έχετε αποφασίσει και μην την γκαντεμιαζετε...Και στην τελική και πρόβλημα να έχει θα σας την αντικαταστήσουν μη σκάτε τσάμπα!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

#785   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1.442 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2018 - 20:28

Στο μόνο που υστερεί το iPhone σε σχέση με το note είναι το θέμα της ΦΙΞ χωρητικότητας και στις βραδινές λήψεις που πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί η Apple δεν κάνει κάτι για αυτό

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

#786   JohnSerres

JohnSerres

iPH newbie

• 98 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 26/09/2018 - 20:59

Ερωτηση μηπως ξερει καποιος να μου απαντησει σχετικα με ασφαλεια κινητου. Οπως ειπα πιο πριν, αυριο παραλαμβανω ενα iPhone X, το οποιο βρηκα απο αγγελια τελος παντων. Η αγορα της συσκευης εγινε προχθες απο Public και προφανως η αποδειξη αγορας δεν εχει τα δικα μου στοιχεια αλλα αυτου που μου το πουλαει. Μπορω να το ασφαλισω πανω μου? Μιλαω για τις ασφαλειες τυπου Ξηρογιαννοπουλου/Generali κλπ.

Τελευταία επεξεργασία από: JohnSerres, 26/09/2018 - 21:02

#787   marga

marga

iPH newbie

• 53 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 26/09/2018 - 21:00

Πολυ μισος ρε φιλε για αυτο το τηλεφωνο πραγματικα ! Ποσο τους ποναει οταν βλεπουν οτι τα υπολοιπα κινητα android ειναι πιο αργα βλ. galaxy note 9 και με χειροτερη καμερα συγρκιτικα ξαναβλ. galaxy note 9 !

Είσαι λιγο φάουλ εδώ. Το note ειναι εξαιρετική συσκευη που κάνει τα πάντα.

Επειδή «βασανίζομαι» στην επιλογή iPhone vs Samsung γι αγορά, έχω δει κι ο,τι συγκριτικό έχει ανεβεί για τις καμερες.
Με ενδιαφέρει κυρίως η φωτογραφία. Εκει λοιπόν πραγματικά οι διάφορες ειναι πολυ μικρές, στις νυχτερινές τα Samsung εξακολουθούν να έχουν προβάδισμα. Επισης στο Xs δεν έβαλαν -για μένα πολυ κακώς- wide κάμερα μπροστά.
Τωρα στα θετικά, το Xs στις selfie ειναι το μονο που δεν καίει το φόντο όταν αυτο ειναι ουρανός ή πχ φώτα δρόμου. Το Smart hdr φαίνεται πως ειναι εξαιρετική υλοποίηση.
Επισης η Samsung ήδη έδινε τη δυνατότητα επιλογής βαθμου θολωτητας στο bokeh effect , η apple το πρόσθεσε τωρα.
Τέλος, συγκρίνοντας live η ίδια, X με s9+, διαπίστωσα πως μου άρεσε περισσότερο η λειτουργία πορτρέτο της Apple απο την αντίστοιχη της Samsung σε ο,τι αφορά την πίσω κάμερα. Μπροστά η Samsung κερδίζει.

Με την έλευση των s10 λογικά το Xs θα χάσει στην κάμερα αλλα θα ναι και λογικό αφού μιλάμε για μεταγενέστερη συσκευη.

Sent from my iPad using Tapatalk

#788   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 26/09/2018 - 21:07

Ερωτηση μηπως ξερει καποιος να μου απαντησει σχετικα με ασφαλεια κινητου. Οπως ειπα πιο πριν, αυριο παραλαμβανω ενα iPhone X, το οποιο βρηκα απο αγγελια τελος παντων. Η αγορα της συσκευης εγινε προχθες απο Public και προφανως η αποδειξη αγορας δεν εχει τα δικα μου στοιχεια αλλα αυτου που μου το πουλαει. Μπορω να το ασφαλισω πανω μου? Μιλαω για τις ασφαλειες τυπου Ξηρογιαννοπουλου/Generali κλπ.

Μπορεις κανονικά.Καλεσε τους αύριο πρωί.7 μέρες από την ημερομηνία αγοράς η προθεσμία.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#789   panos027

panos027

iPH Contributor

• 998 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2018 - 21:19

Είσαι λιγο φάουλ εδώ. Το note ειναι εξαιρετική συσκευη που κάνει τα πάντα.

Επειδή «βασανίζομαι» στην επιλογή iPhone vs Samsung γι αγορά, έχω δει κι ο,τι συγκριτικό έχει ανεβεί για τις καμερες.
Με ενδιαφέρει κυρίως η φωτογραφία. Εκει λοιπόν πραγματικά οι διάφορες ειναι πολυ μικρές, στις νυχτερινές τα Samsung εξακολουθούν να έχουν προβάδισμα. Επισης στο Xs δεν έβαλαν -για μένα πολυ κακώς- wide κάμερα μπροστά.
Τωρα στα θετικά, το Xs στις selfie ειναι το μονο που δεν καίει το φόντο όταν αυτο ειναι ουρανός ή πχ φώτα δρόμου. Το Smart hdr φαίνεται πως ειναι εξαιρετική υλοποίηση.
Επισης η Samsung ήδη έδινε τη δυνατότητα επιλογής βαθμου θολωτητας στο bokeh effect , η apple το πρόσθεσε τωρα.
Τέλος, συγκρίνοντας live η ίδια, X με s9+, διαπίστωσα πως μου άρεσε περισσότερο η λειτουργία πορτρέτο της Apple απο την αντίστοιχη της Samsung σε ο,τι αφορά την πίσω κάμερα. Μπροστά η Samsung κερδίζει.

Με την έλευση των s10 λογικά το Xs θα χάσει στην κάμερα αλλα θα ναι και λογικό αφού μιλάμε για μεταγενέστερη συσκευη.

Καλησπερα ! Αναφερεις πως το iphone υπερεχει στις selfie και στο τελος πως η samsung υπερεχει στην μπροστινη καμερα ! Τι ισχυει τελικα ?  :P

#790   Leftflowers

Leftflowers

iPH Contributor

• 1.030 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:leftflowers

Δημοσίευση 26/09/2018 - 21:23

Μολις παρελαβα .... απο γειτονικο site αυπνιας , iphone xs max 64 Gb Grey με αποδειξη στα 1200 ε 

Με το καλο να λαβετε κι οι υπολοιποι αυριο ! Ερχομενος απο x , φοβομουν το επιπλεον βαρος κι μεγεθος ... Ολα μια συνηθεια ειναι , οσο για την οθονη , απλα Μαγικο ! 

#791   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1.442 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2018 - 21:24

Καλησπερα ! Αναφερεις πως το iphone υπερεχει στις selfie και στο τελος πως η samsung υπερεχει στην μπροστινη καμερα ! Τι ισχυει τελικα ? :P

Έχει καλύτερο dynamic range το iPhone αλλα όχι wide φακό που βοηθάει στις ομαδικές selfie η στο να πιανει “περισσότερο’’ τοπίο. Έχει που γίνεται βατερλό για το iPhone είναι στις βραδινές για άλλη μια φορα δυστυχώς.

#792   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 26/09/2018 - 21:26

Μολις παρελαβα .... απο γειτονικο site αυπνιας , iphone xs max 64 Gb Grey με αποδειξη στα 1200 ε 

Με το καλο να λαβετε κι οι υπολοιποι αυριο ! Ερχομενος απο x , φοβομουν το επιπλεον βαρος κι μεγεθος ... Ολα μια συνηθεια ειναι , οσο για την οθονη , απλα Μαγικο !

Καλορίζικο φίλε

#793   panos027

panos027

iPH Contributor

• 998 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2018 - 21:31

Στειλε καμοα φωτο , κανε κατι τελος παντων !  :P  :P  :P  :D

#794   MethAvrio

MethAvrio

iPH Addict

• 792 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 26/09/2018 - 21:34

Εάν θες να είσαι λαϊκό παιδί της πιάτσας πας σε note 9, εάν θες να είσαι το βουτυρόπαιδο της γειτονιάς πας σε xs max.

#795   marga

marga

iPH newbie

• 53 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 26/09/2018 - 21:35

Έχει καλύτερο dynamic range το iPhone αλλα όχι wide φακό που βοηθάει στις ομαδικές selfie η στο να πιανει “περισσότερο’’ τοπίο. Έχει που γίνεται βατερλό για το iPhone είναι στις βραδινές για άλλη μια φορα δυστυχώς.

Σ ευχαριστώ. Όντως αυτο ήθελα να πω.
Το dynamic range της δινει τη δυνατότητα να πιανει λεπτομέρειες που στα Samsung χάνονται. Ομως έπρεπε ο φακός να ειναι ευρυγωνιος.

Μετά αναφέρθηκα στη λειτουργία πορτρέτο. Στην πίσω κάμερα στη λειτουργία αυτή μου αρέσει περισσότερο το X ενώ μπροστά το Samsung τα πηγαινει εξαιρετικά.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9