Και μετά σου λέει κρίση...... Φαίνεται τελικά υπάρχουν πάρα πολλοί φραγκάτοι σε αυτή τη χώρα. Το πρόβλημα είναι ότι έτσι δεν τιμωρείται η Apple για την απαράδεκτη τιμολογιακή πολιτική της, καθώς δυστυχώς όλοι τρέχουν να αγοράσουν... Θα μου πεις οι Έλληνες πότε έκαναν κάτι σωστό σε τέτοια θέματα;; Εδώ τα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα στις διακοπές, καλοκαιρινές και χειμερινές, είναι απαράδεκτα στα ύψη χωρίς να προσφέρουν σχεδόν σε καμία περίπτωση (παρά πολύ σπάνια) όσα τα τιμολογούν και ο Ελληνάρας που έχει πολλά ή λίγο παραπάνω λεφτά από άλλους πάει και κλείνει για να μείνει χωρίς 2η σκέψη, αντί να μην πηγαίνει κανείς και να βαράνε μύγες, μήπως και μειώσουν τις απαράδεκτες τιμές τους!!... Το θέμα δεν είναι μόνο να έχεις λεφτά και να τα σκορπάς, αλλά και να μην σε πιάνουν κορόϊδο, για παράδειγμα να πηγαίνεις σε ένα ξενοδοχείο που δεν αξίζει ούτε 60 ευρώ και να πληρώνεις 100 την βραδιά επειδή αυτή είναι η τιμή χωρίς να το αμφισβητείς και να μην πηγαίνεις εκεί.
Ε κάτι παρόμοιο ισχύει και με τα iPhone, που έχουν ξεφύγει εντελώς. Και εγώ πάρα πολλά χρόνια με Apple είμαι και κανείς δεν θα πει ότι δεν είναι πολύ καλά και ποιοτικά τα Apple iPhone, αλλά μέχρι ένα σημείο, όταν φτάνεις να πληρώνεις πάνω από 1000 ευρώ για ένα κινητό (που και αυτά πάρα πολλά είναι), καταντάει πραγματικά υπερβολικό. Ο Tim Cook το έχει παρα.έσει το θέμα, πιστεύω, με βάση το παρελθόν, ότι το όραμα του Jobs δεν ήταν το iPhone να είναι για τους λίγους και για τους πλούσιους μόνο, αλλά για πολύ περισσότερο κόσμο.