Να σαι καλά. ΚαλημέραΟΚ λοιπόν φιλε μου καλορίζικο .
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 27/09/2018 - 09:26
Να σαι καλά. ΚαλημέραΟΚ λοιπόν φιλε μου καλορίζικο .
Δημοσίευση 27/09/2018 - 09:27
Να σαι καλά. Καλημέρα
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
καλημέρα
Δημοσίευση 27/09/2018 - 09:29
Δεν θέλω να κάνω τον δικηγόρο της Apple αλλά το 449 αναφέρεται στο κόστος των ανταλλακτικών οπότε πάνω σε αυτό πρέπει να προστεθούν και άλλα πράγματα λειτουργικά, RD, marketing κλπ τότε το ποσοστό κέρδους μειώνεται όχι ότι δεν βγάζει κέρδος η Apple και η κάθε εταιρεία αλλά είναι σημαντικά μικρότερο από αυτό που φαίνεται.
Δημοσίευση 27/09/2018 - 10:31
Εμένα με ειδοποίησαν από τρία μαγαζιά Κωτσόβολος iStorm και Πλαίσιο να παραλάβω το τηλέφωνο τι Παρασκευή Max 256 silver. Τελικα θα το πάρω από iStorm για να πάρω και τα απαραίτητα αξεσουάρ μαζί θήκη τζάμι Κλπ ........άντε γιατί πουλώντας το 8 plus έμεινα με μια μπαχαντέλα.
Σημερα τελευταια φορα που φορτησα τι μπαχαντελα μου......απο αυριο θα εχω τι τηλεφωναρα !!!!!!!!!!
Δημοσίευση 27/09/2018 - 10:47
Ρε αδερφια, μια ερωτηση ετσι απο περιεργεια κυριως... Αρχικα να αναφερω πως ειμαι εντελως ασχετος με τιμολογια, αποδειξεις λιανικης κλπ! Πριν απο λιγο λοιπον τσιμπησα ενα σφραγισμενο iPhone X απο καποιον ιδιωτη, ο οποιος το αγορασε προχθες απο τα Public! Πακετο με την συσκευη, μου πασαρε και την "αποδειξη" που οντως το ΙΜΕΙ που γραφει πανω ταιριαζει με το ΙΜΕΙ του κινητου, αρα ολα καλα ως εδω! Το λοιπον, το συγκεκριμενο παραστατικο θεωρειται αποδειξη ή τιμολογιο? Οχι πως τρελενομαι, ομως ξερω πως οσα ειναι αγορασμενα με τιμολογιο ουσιαστικα χανουν τον 2ο χρονο της εγγυησης. Και αντε προσωπικα ποτε δεν κραταω συσκευη πανω απο χρονο, ομως σκεφτομαι τον επομενο οταν θα ερθει η ωρα να το πουλησω.
Τελευταία επεξεργασία από: JohnSerres, 27/09/2018 - 10:50
Δημοσίευση 27/09/2018 - 10:49
Πληρωσες κι τη σακουλα ?? χαχαχαχχα !! Μια χαρα τιμουλα ! να το χαρεις . 2 χρονια εχεις εγγυηση κανονικα κι εσυ κι ο επομενος που θα το δωσεις
Δημοσίευση 27/09/2018 - 10:50
Το παραστατικό που έχεις επισυνάψει είναι τιμολόγιο και το γράφει.
Δημοσίευση 27/09/2018 - 10:54
Ρε αδερφια, μια ερωτηση ετσι απο περιεργεια κυριως... Αρχικα να αναφερω πως ειμαι εντελως ασχετος με τιμολογια, αποδειξεις λιανικης κλπ! Πριν απο λιγο λοιπον τσιμπησα ενα σφραγισμενο iPhone X απο καποιον ιδιωτη, ο οποιος το αγορασε προχθες απο τα Public! Πακετο με την συσκευη, μου πασαρε και την "αποδειξη" που οντως το ΙΜΕΙ που γραφει πανω ταιριαζει με το ΙΜΕΙ του κινητου, αρα ολα καλα ως εδω! Το λοιπον, το συγκεκριμενο παραστατικο θεωρειται αποδειξη ή τιμολογιο? Οχι πως τρελενομαι, ομως ξερω πως οσα ειναι αγορασμενα με τιμολογιο ουσιαστικα χανουν τον 2ο χρονο της εγγυησης. Και αντε προσωπικα ποτε δεν κραταω συσκευη πανω απο χρονο, ομως σκεφτομαι τον επομενο οταν θα ερθει η ωρα να το πουλησω.
Είναι τιμολόγιο, το θέμα είναι όμως ότι δεν αναγράφει τα στοιχεία του αγοραστή, εκτός αν τα έχεις σβήσει εσύ
Δημοσίευση 27/09/2018 - 10:54
Πληρωσες κι τη σακουλα ?? χαχαχαχχα !! Μια χαρα τιμουλα ! να το χαρεις . 2 χρονια εχεις εγγυηση κανονικα κι εσυ κι ο επομενος που θα το δωσεις
Χαχαχα... Προσωπικα εδωσα 800€. Η φωτογραφια ειναι απο την αποδειξη που το αγορασε ο τυπος απο τα Public!
Δημοσίευση 27/09/2018 - 10:55
Είναι τιμολόγιο, το θέμα είναι όμως ότι δεν αναγράφει τα στοιχεία του αγοραστή, εκτός αν τα έχεις σβήσει εσύ
Οχι δεν εσβησα κατι. Ετσι ηταν εξ αρχης!
Δημοσίευση 27/09/2018 - 10:58
1 χρόνο εγγύηση τα τιμολόγια, την μια χαρά τιμούλα που το είδες? το πήρε 1.099 και στο σκρουτζ έχει 930
Γράψε λάθος 800 το πήρε, όντως μια χαρά τιμή
Τελευταία επεξεργασία από: georgeol, 27/09/2018 - 11:00
Δημοσίευση 27/09/2018 - 10:59
Οχι δεν εσβησα κατι. Ετσι ηταν εξ αρχης!
Δεν στέκει τιμ χωρίς αφμ
Δημοσίευση 27/09/2018 - 11:13
Τελευταία επεξεργασία από: hlias77, 27/09/2018 - 11:15
Δημοσίευση 27/09/2018 - 11:33
Το παραστατικό φορολογικά είναι άκυρο κοινώς τιμολόγιο χωρίς τα στοιχεία του πελάτη δεν στέκει-υπάρχει. Ασχετα από τη φορολογική παράβαση αν δεν κάνω λάθος η αγορά με τιμολόγιο έχει 1 χρόνο εγγύηση ...
Δημοσίευση 27/09/2018 - 11:33
Είμαι σίγουρος πως έχει συζητηθεί ξανα αλλά θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την αγορά iphone από Ελλάδα και appleacare από άλλη χώρα πχ Ιταλία ή Γαλλία που ταξιδευω συχνά; Θα με καλύπτει αν το πάρω από Ιταλία μόνο στην Ιταλία ή καθόλου αφού θα αφορά σε "ελληνική" συσκευή; Πέρσι είχα κάνει την ασφάλεια στον Ξηρογιαννόπουλο για το iphone X και σκέφτομαι τι να κάνω για το xs max φετος.Ευχαριστώ.
0 μέλη, 18 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες