ποιο φόρουμ είναι?
Insomnia
Δημοσίευση 27/09/2018 - 13:02
ποιο φόρουμ είναι?
Insomnia
Δημοσίευση 27/09/2018 - 13:10
Mπορει καποιος να μου λύσει την απορία , τι ειναι αυτο στης αγγελίες σε γειτονικο φορουμ ,που αυριο δλδ 28/9 πουλάνε καινούργια XS K XS MAX απο ενα εωσ τρια κομμάτια και αγορασμένα απο πλαίσιο και Istorm ? τα παίρνουνε τζαμπα ? τα παίρνουνε με πιστωτική π.χ και θέλουνε μετρητά ? εχουνε κατι σε δωρω ?δεν μπορω να καταλαβω ..
Δημοσίευση 27/09/2018 - 13:25
Παιδια θελω να αναφερω το εξης περιστατικο και να μου πειτε τις αποψεις σας ! Πηγαινω σημερα στον ΟΤΕ απο οπου εχω παραγγειλει το νεο iphone και μου λενε οτι αυριο δεν υπαρχει περιπτωση να το εχουν επειδη παραλαμβανουν καθε Τριτη , Πεμπτη και Σαββατο ! Παιρνω τηλ στον Γερμανο για να μου πει κατι σχετικο και να παρω τουλαχιστον μια πληροφορια για τις παραλαβες και μου λενε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μην παραλαβουν αυριο στον ΟΤΕ ! Καλω στο 13888 και μου λενε οτι εμεις δεν ξερουμε κατι σχετικα με την παραγγελια που εχετε κανει και δεν μπορω να σας βοηθησω ! Πηγαινετε πισω στον ΟΤΕ να σας πουνε κατι σχετικα ! Ξαναπηγαινω στον ΟΤΕ και λενε οτι τελικα αυριο θα παραλαβουν μονο ενα μοντελο ! Και καθομαι και σκεφτομαι αυτο που μου ειπαν απο τον ΟΤΕ οταν τους πηρα τηλεφωνο...οτι εμεις δεν βλεπουμε καμια παραγγελια ! Αξιο αναφορας το γεγονος πως χ8ες με πηραν απο την 3 φορες (!!) απο την COSMOTE για να επιβεβαιωσουν την παραγγελια ! Τι πιθανοτητα δινετε να το παρω αυριο ?
Δημοσίευση 27/09/2018 - 13:39
Τελευταία επεξεργασία από: manosvitacar, 27/09/2018 - 13:41
Δημοσίευση 27/09/2018 - 13:40
Βάλε το χρήμα στην τσέπη (κάρτα )και όπου το βρεις το παίρνεις .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 27/09/2018 - 13:41
Το πιθανότερο είναι να παίρνουν επιδότηση από εταιρεία κινητής, παλαιότερα αυτό έκαναν.Mπορει καποιος να μου λύσει την απορία , τι ειναι αυτο στης αγγελίες σε γειτονικο φορουμ ,που αυριο δλδ 28/9 πουλάνε καινούργια XS K XS MAX απο ενα εωσ τρια κομμάτια και αγορασμένα απο πλαίσιο και Istorm ? τα παίρνουνε τζαμπα ? τα παίρνουνε με πιστωτική π.χ και θέλουνε μετρητά ? εχουνε κατι σε δωρω ?δεν μπορω να καταλαβω ..
Τελευταία επεξεργασία από: jtheogr, 27/09/2018 - 13:43
Δημοσίευση 27/09/2018 - 13:43
Παιδια θελω να αναφερω το εξης περιστατικο και να μου πειτε τις αποψεις σας ! Πηγαινω σημερα στον ΟΤΕ απο οπου εχω παραγγειλει το νεο iphone και μου λενε οτι αυριο δεν υπαρχει περιπτωση να το εχουν επειδη παραλαμβανουν καθε Τριτη , Πεμπτη και Σαββατο ! Παιρνω τηλ στον Γερμανο για να μου πει κατι σχετικο και να παρω τουλαχιστον μια πληροφορια για τις παραλαβες και μου λενε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μην παραλαβουν αυριο στον ΟΤΕ ! Καλω στο 13888 και μου λενε οτι εμεις δεν ξερουμε κατι σχετικα με την παραγγελια που εχετε κανει και δεν μπορω να σας βοηθησω ! Πηγαινετε πισω στον ΟΤΕ να σας πουνε κατι σχετικα ! Ξαναπηγαινω στον ΟΤΕ και λενε οτι τελικα αυριο θα παραλαβουν μονο ενα μοντελο ! Και καθομαι και σκεφτομαι αυτο που μου ειπαν απο τον ΟΤΕ οταν τους πηρα τηλεφωνο...οτι εμεις δεν βλεπουμε καμια παραγγελια ! Αξιο αναφορας το γεγονος πως χ8ες με πηραν απο την 3 φορες (!!) απο την COSMOTE για να επιβεβαιωσουν την παραγγελια ! Τι πιθανοτητα δινετε να το παρω αυριο ?
Παρεπιπτοντως δεν ξερω αν γνωριζεις, ομως Γερμανος και Cosmote ειναι η ιδια εταιρια!
Δημοσίευση 27/09/2018 - 14:04
Παρεπιπτοντως δεν ξερω αν γνωριζεις, ομως Γερμανος και Cosmote ειναι η ιδια εταιρια!
Εισαι σιγουρος πως αυτο συμβαινει και στις προπαραγγελιες ? Ο Γερμανος οταν πηρε τηλεφωνο μου ειπε οτι σε εμας μπορεις να κανεις προπαραγγελια μονο μεσω καρτας για να το πληρωσεις απευθειας...στον ΟΤΕ την εκανα απλα προφορικα ! Εχεις κατι ουσιαστικο να προτεινεις τωρα ?
Δημοσίευση 27/09/2018 - 14:12
Εισαι σιγουρος πως αυτο συμβαινει και στις προπαραγγελιες ? Ο Γερμανος οταν πηρε τηλεφωνο μου ειπε οτι σε εμας μπορεις να κανεις προπαραγγελια μονο μεσω καρτας για να το πληρωσεις απευθειας...στον ΟΤΕ την εκανα απλα προφορικα ! Εχεις κατι ουσιαστικο να προτεινεις τωρα ?
Φανταζομαι πως σχετικα με τις προπαραγγελιες δεν ειναι ακριβως το ιδιο μιας και μιλαμε για διαφορετικα καταστηματα κλπ. Ομως ειναι 100% η ιδια εταιρια ειτε Γερμανος, ειτε Cosmote. Εσυ εχεις κανει προπαραγγελια μονο απο Cosmote? Θελω να πω αφου εχεις το χρημα, εαν ειχες προπαραγγειλει και απο αλλα καταστηματα (Public, Κωτσοβολο, κλπ), ολο και καπου θα πετυχεις αυτο που θελεις! Οι περισσοτεροι ετσι κανανε για να ειναι σιγουροι πως θα παραλαβουν απο καπου την Παρασκευη!
Τελευταία επεξεργασία από: JohnSerres, 27/09/2018 - 14:13
Δημοσίευση 27/09/2018 - 14:25
Vodafone , Cosmote και Γερμανος ! ΣΕ ολα μου ειπαν πως δεν εχουν ιδεα ποτε θα ερθουν ! Μν ξεχνας πως ειμαι απο Αλεξανδρουπολη και οχι καπου κοντα στην Αθηνα !
Το θεμα ειναι το εξης και ας μας βοηθησει οποιοσ ξειρει κατι παραπανω...ο ΟΤΕ κανει παραλαβες την Παρασκευη ?
Δημοσίευση 27/09/2018 - 14:54
Το πιθανότερο είναι να παίρνουν επιδότηση από εταιρεία κινητής, παλαιότερα αυτό έκαναν.
Για αυτό το λόγο το τιμολόγιο δεν έχει στοιχεία το περνάνε σαν λάθος και βγάζουν καινούργιο με τα στοιχεία του πελάτη.
ποια επιδοτηση ρε παιδια ! πανω απο 150 για 2 χρονια δεν δινει κανενας πλεον ! δεν νομιζω να ειναι αυτο ,και τι σχεσει εχει π.χ το istorm με κινητη τηλ και να δινει εως και 4 κοματια !!!
Δημοσίευση 27/09/2018 - 15:01
ποια επιδοτηση ρε παιδια ! πανω απο 150 για 2 χρονια δεν δινει κανενας πλεον ! δεν νομιζω να ειναι αυτο ,και τι σχεσει εχει π.χ το istorm με κινητη τηλ και να δινει εως και 4 κοματια !!!
Δημοσίευση 27/09/2018 - 15:31
Δημοσίευση 27/09/2018 - 15:39
Τελευταία επεξεργασία από: Valmac, 27/09/2018 - 15:39
Δημοσίευση 27/09/2018 - 15:54
Υπάρχει η περίπτωση να αγοράζουν με τιμολόγιο 39Α , δηλαδή χωρίς ΦΠΑ και το πουλανε με κέρδος το μισό ΦΠΑ που δεν πλήρωσαν
και διαθέτη ο αλλος 4500 ευρώ ( 3 κοματια ) για να τα πάρει, με το ρίσκο να τα πουλάει σε φόρουμ ? και να κάνει παζάρια με τον κάθε τυχόντα ?
δεν ξερω τι να πω ,.
Τελευταία επεξεργασία από: bill_2, 27/09/2018 - 15:54
0 μέλη, 23 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες