Κρίμα για τις τιμές. Πραγματικά ξέφυγαν. Έχω μείνει στο 6s plus και φέτος μου προέκυψε η ανάγκη να πάρω dual sim τηλέφωνο. Όταν άκουσα τις φήμες για dual sim στο καινούργιο iPhone και ενθουσιάστηκα και περίμενα πως και πως να βγει. Εγώ είμαι από αυτούς που μου άρεσε το Xs max μιας και η αλλάγη από το δικό μου σε αυτό θα ήταν τεράστια!
Είπαν λοιπόν dual sim. Dual sim με esim που δεν υπάρχει πουθενά. Συνεργάζονται λέει με τις εταιρίες να το βγάλουν. Οκ. Οπότε είπα θα πάρω κινέζικο που μπορώ να το δουλέψω άμεσα με διπλή sim. Είδα και τις τιμές στην Αμερική. Οκ είπα. 1100 δολάρια δεν είναι απαγορευτική η τιμή. Βγήκαν και οι τιμές στην Γαλλία. Άρχισε να δυσκολεύει το πράγμα. Και εχθές το κερασάκι στην τούρτα! Email από το public με τις τιμές και μου έπεσε το σαγόνι!
Συγνώμη αλλά δεν θα πάρω.
Ναι το τηλέφωνο υπέροχο! Ναι η ποιότητα πολύ καλή! Ναι το iOS πάρα πολύ καλο! Τα λεφτά όμως πολλά για την ελληνική πραγματικότητα!
κάποιοι το σύγκριναν με τις άλλες ναυαρχίδες όπως το Note 9. Το συγκεκριμένο το έδιναν με κουπόνι στον Γερμανό με 200€ κουπόνι και σου έβγαινε στα 850-900€. Όχι τα μικρά μαγαζάκια αλλά πολύ γνωστό κατάστημα!!!
Βγάλτε μου λοιπόν στα 1100 το Xs max και θα το πάρω. Και να σημειώσω ότι το μικρότερο note 9 είναι 128Gb και όχι 64Gb.
Άσε το ότι δεν μπορώ να στείλω μια απλή φωτογραφία στον καθένα παρά μόνο στους όμοιους μου. Άσε που περιμέναμε να κάνουν κάτι στην φόρτιση αλλά δεν έκαναν τίποτα!
Και είμαι ένας από αυτούς που πάντα την συσκευή τους την είχαν με jailbreak για να μπορώ να κάνω τα πράγματα που εγώ θέλω στο τηλέφωνο μου και να το έχω εμφανισιακά όπως εγώ θέλω και όχι να είμαι φυλακισμένος σε αυτό που οι άλλοι θέλουν. Αυτό σημαίνει κιόλας όχι άμεση αναβάθμιση στην συσκευή τους. Άσε που δεν με ένοιαζε και τόσο. Στην συσκευή μου έχω 9.3.3 και χαίρομαι που δεν το ανέβασα γιατί τώρα η συσκευή μου θα σερνόταν λόγοι παλιάς μπαταρίας.
Για να κλείσω και να μην κουράζω ναι αν πέσει η τιμή του και δουλέψει η esim στην Ελλάδα θα είμαι από αυτούς που θα το πάρουν γιατί μου αρέσει η συσκευή αν και τεχνολογικά είναι πίσω σε κάποια θέματα από τις άλλες αλλά δουλεύει άψογα. Μέχρι τότε όμως ίσως σκεφτώ και εγώ πιο σοβαρά να πάω σε κάτι άλλο το οποίο θα μου προσφέρει το να μην κουβαλάω 2 τηλέφωνα μαζί μου.
Τελευταία επεξεργασία από: gtferrari, 14/09/2018 - 06:31