Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

iPhone Xs και iPhone Xs Max: Επίσημη παρουσίαση

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
999 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#766   baspil66

baspil66

iPH Enthousiast

• 432 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 26/09/2018 - 17:57

Καλησπέρα και απο εμένα ,
Δεν μπορω να καταλάβω πως σε ένα νέο τηλεφωνο υπάρχουν κάποιοι που έχουν προβλημα με το σήμα τους και το WiFi ,ενώ οι περισσότεροι ειναι ευχαριστημένοι για κάποιο θέμα που εαν υπαρχει θα πρέπει να το έχουν ολοι.!,,

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#767   PetrosMac

PetrosMac

iPH Contributor

• 1.013 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2018 - 17:58

Εγώ θα έλεγα να μην αγχώνεσαι τόσο.

Αν αυτός είναι ο λόγος για να πας σε Χ, θα έλεγα να μην.

AppleCare απο Apple Store και σε καλύπτουν τα εξουσιοδοτημένα μετά.

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές, απλά δεν θέλω να κάνω το ίδιο λάθος όπως με το 7αρι Jet Black που μετά από 3 μήνες ξεκίνησε να ξεφλουδίζει μόνο του και το μόνο που ήξεραν να πουν ήταν ότι είναι cosmetic damage

Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

#768   panos027

panos027

iPH Contributor

• 998 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:PANOYKLAS027

Δημοσίευση 26/09/2018 - 18:07

Εγώ θα έλεγα να μην αγχώνεσαι τόσο.

Αν αυτός είναι ο λόγος για να πας σε Χ, θα έλεγα να μην.

AppleCare απο Apple Store και σε καλύπτουν τα εξουσιοδοτημένα μετά.

Αρα Νικο λες να το παρουμε χωρις να αγχωνομαστε τοσο ε ?

#769   Valmac

Valmac

iPH Addict

• 631 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Supercamelot

Δημοσίευση 26/09/2018 - 18:12

Γίνεται να αγοράσουμε applecare+ από ευρωπαϊκό apple store για κινητό που αγοράστηκε στην Ελλάδα ;

#770   Valmac

Valmac

iPH Addict

• 631 μηνύματα
  • GameCenter:Supercamelot

Δημοσίευση 26/09/2018 - 18:12

Γίνεται να αγοράσουμε applecare+ από ευρωπαϊκό apple store για κινητό που αγοράστηκε στην Ελλάδα ;

Ωχ sorry για το double post , αλλά μου έβγαλε πρόβλημα όταν ποσταρησα το πρώτο και θεώρησα ότι δεν έγινε .

Τελευταία επεξεργασία από: Valmac, 26/09/2018 - 18:13

#771   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 26/09/2018 - 18:18

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές, απλά δεν θέλω να κάνω το ίδιο λάθος όπως με το 7αρι Jet Black που μετά από 3 μήνες ξεκίνησε να ξεφλουδίζει μόνο του και το μόνο που ήξεραν να πουν ήταν ότι είναι cosmetic damage

"It's a feature..!"

Αρα Νικο λες να το παρουμε χωρις να αγχωνομαστε τοσο ε ?

Αυτό θα το κρίνεις εσύ η αλήθεια είναι :)

Δεν είναι υποχρεωτικό το AppleCare έτσι και αλλιώς.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#772   panos027

panos027

iPH Contributor

• 998 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2018 - 18:23

"It's a feature..!"

Αυτό θα το κρίνεις εσύ η αλήθεια είναι :)

Δεν είναι υποχρεωτικό το AppleCare έτσι και αλλιώς.

Στο ρωταω πιο πολυ σε φαση αν το προλβημα ειναι οντως τοσο μεγαλο και δν αξιζει η αγορα του κινητου ! Θελω σαν τρελος να το παρω ! Με εχει εντυπωσιασει με τα οσα εχω δει μεχρι τωρα...παρολο που λενε ολοι διαφορα , εγω βλεπω να εχει τρομερη καμερα , αρκετα καλη διαρκεια μπαταριας με συγκριση με τον ανταγωνισμο και επισης η ολη αισθηση της μεγαλης οθονης να αποτελει πραγματικη attraction για αυτο το τηλεφωνο ! Αν κανω σε κατι λαθος διαορθωσε με  :P

#773   fdlap

fdlap

iPH Contributor

• 999 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2018 - 19:09

το χειρότερο είναι να φύγεις από ένα κινητό που δε σου βγάζει προβλήματα και να πάρεις ένα και εκεί που είχες σήμα καμπάνα με το παλιό, να έχεις θέματα με το καινούργιο... πω πω βλέπω από Παρασκευή όσοι το πάρουν και το ενεργοποιήσουν την ίδια μέρα να ξεκινήσουν τα παράπονα και είναι κρίμα για ένα τόσο ακριβό κινητό. Επίσης δεν υπάρχει πουθενά αναφορά ότι στη 12.1 beta 1 έχει διορθωθεί το πρόβλημα...

#774   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 26/09/2018 - 19:14

Εγω παλι γιατι νομιζω οτι ειναι οι γνωστες υπερβολες απο trolls/haters που αναπαραγονται απο διαφορα sites στο βωμο της επισκεψιμοτητας και στο τελος αποδεικνυεται οτι το "θεμα" ειχε στην πραγματικοτητα μικροτερη εκταση και σημασια απ'οση του αποδοθηκε;

#775   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 26/09/2018 - 19:18

Στο ρωταω πιο πολυ σε φαση αν το προλβημα ειναι οντως τοσο μεγαλο και δν αξιζει η αγορα του κινητου ! Θελω σαν τρελος να το παρω ! Με εχει εντυπωσιασει με τα οσα εχω δει μεχρι τωρα...παρολο που λενε ολοι διαφορα , εγω βλεπω να εχει τρομερη καμερα , αρκετα καλη διαρκεια μπαταριας με συγκριση με τον ανταγωνισμο και επισης η ολη αισθηση της μεγαλης οθονης να αποτελει πραγματικη attraction για αυτο το τηλεφωνο ! Αν κανω σε κατι λαθος διαορθωσε με  :P

Να το πάρεις να το ευχαριστηθείς :)

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#776   panos027

panos027

iPH Contributor

• 998 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2018 - 19:50

Τι πρωτο screenshot απο το εβριτικο iphone θα ειναι σε εσενα λοιπον την Παρασκευη !  :D

#777   panos027

panos027

iPH Contributor

• 998 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2018 - 19:51

Εγω παλι γιατι νομιζω οτι ειναι οι γνωστες υπερβολες απο trolls/haters που αναπαραγονται απο διαφορα sites στο βωμο της επισκεψιμοτητας και στο τελος αποδεικνυεται οτι το "θεμα" ειχε στην πραγματικοτητα μικροτερη εκταση και σημασια απ'οση του αποδοθηκε;

Πολυ μισος ρε φιλε για αυτο το τηλεφωνο πραγματικα ! Ποσο τους ποναει οταν βλεπουν οτι τα υπολοιπα κινητα android ειναι πιο αργα βλ. galaxy note 9 και με χειροτερη καμερα συγρκιτικα ξαναβλ. galaxy note 9 ! 

#778   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 26/09/2018 - 20:09

Πολυ μισος ρε φιλε για αυτο το τηλεφωνο πραγματικα ! Ποσο τους ποναει οταν βλεπουν οτι τα υπολοιπα κινητα android ειναι πιο αργα βλ. galaxy note 9 και με χειροτερη καμερα συγρκιτικα ξαναβλ. galaxy note 9 !

Φιλε και γω θα το τσιμπήσω το max αλλά μη συγκρίνεις ανόμοια πράγματα...Το note είναι εργαλείο πραγματικά και με πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες στο σύνολο...

#779   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 26/09/2018 - 20:13

Η ειρωνια ειναι οτι πραγματικα, οσα reviews και αν δεις-διαβασεις, το μονο που εχουν να του καταλογισουν οσοι γκρινιαζουν ειναι για τη τιμη και το οτι δεν ειναι πολυ βελτιωμενο (τουλαχιστον εκ πρωτης οψεως) σε σχεση με το Χ.

Φτασαμε στο σημειο τα κινητα της Apple να ειναι τοσο καλα που μονο αυτα μπορεις να τους προσαψεις.

Δεν θα ψωνισω φετος γιατι θελω να χαρω το Χ, καλα-καλα χρονο δεν εκλεισε ακομα και πραγματικα με εχει καλυψει 100%, αλλα απ'οτι εχουμε δει μεχρι τωρα, well done Apple. Well done.

#780   fdlap

fdlap

iPH Contributor

• 999 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2018 - 20:19

εγώ επίσης να προσθέσω κάτι που δε ξέρω αν έχει σχολιαστεί, έχουμε το καλύτερο επεξεργαστή και λέμε ότι έχουμε και το πιο καλό λειτουργικό αλλά πως εξηγείτε σε μερικά VS που τα android μπορεί να αποδίδουν καλύτερα με πιο αργό επεξεργαστή (δηλαδή να ανοίγουν ταχύτερα κάποιες εφαρμογές και παιχνίδια). Άρα το IOS δεν είναι τόσο μπροστά όσο νομίζουμε... επίσης αν προσέξετε οι συσκευές δεν έχουν "χώρο" και γι αυτό δε μπορούν να χωρέσουν μεγαλύτερες μπαταρίες όταν άλλα κινητά με ίδιο μέγεθος έχουν μεγαλύτερες και αποδίδουν το ίδιο καλά με τα iphone που έχουν ταχύτερους επεξεργαστές και κάρτες γραφικών.

δε θέλω να ξεκινήσω κάποια debate, απλά τροφή για σκέψη.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14

0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες