Οσα δε φτανει η αλεπου......
Δημοσίευση 05/11/2018 - 11:34
Λογικο ειναι να ειμαστε χαρουμενοι για την επιλογη μας, αλλα προβλεπω σε μερικους μηνες να αναζητουμε τροπους απαλαγης απο τη συγκεκριμενη συσκευη λογο μεγεθους, βαρους, ασθητικη bazels.
Νομιζω οτι η μακροχρονια συνηπαρξη μετ την συγκεκριμενη συσκευη θα ειναι αρνητικη!
Δημοσίευση 05/11/2018 - 14:41
Μιλησα μονο για την δικη μου αποψη, και την δικια μου ασθητικη, και τελικα κατεληξα να αγορασω το 8 (προηγουμενη συσκευη το 6s 64gb) θεμα τιμης δεν υπηρξε διοτι το XR στα 715 ευρω το 8 στα 610 ευρω.
κυριως με απετρεψε η αισθητικη λογο παχους και bezels, νομιζω οτι οι επομενες συσκευες θα ειναι λεπτοτερες.
Δημοσίευση 05/11/2018 - 15:35
Να τα ξαναπουμε σε μερικους μηνες οταν εχει περασει η "μαγεια" του καινουργου, και θα εχει αρχισει να σου χτυπαει το "μαυρο" παραθυρο γυρω-γυρω το ματι, οταν αρχισεις να ψαχνεις λεπτη θηκη διοτι το κινητο δειχνει σαν hot-dog, και βεβαια το βαρος (συσκευη + θηκη + tempered glass).........και ερθει καπακι τα rumors που θα λενε οτι τα επομενα κινητα θα ειναι κατα 20% - 40% λεπτοτερα!!!!!!!!
Δημοσίευση Σήμερα, 10:38
Δεν ειναι το θεμα τι προσφερει τεχνολογικα (εαν και τις δυνατοτητες του λιγοτερο απο το 50% των κατοχων θα της αξιοποιήσουν) το θεμα (κατα την δικη μου οπτικη και αισθητικη) ειναι οτι ειναι ενα χοντρο και βαρυ τηλεφωνο, μακρυα απο τις γραμμες που μας ειχε συνηθησει η Apple, για το οποίο είμαι σίγουρος ότι η μακροχρόνια συμβίωση (ο λογος για το οποίο δεν το αγόρασα αλλα προτίμησα το 8, και δικαιώνομαι σύμφωνα με τα στοιχεία που βγήκαν στην δημοσιότητα ότι οι πωλήσεις των 8 πανε turbo) θα είναι προβληματική εάν δεν είσαι χρήστης Plus.
Φετος βεβαια ειδαμε το Samsung με stylus το οποιο εισερχετε στην συσκευη (καπου εκει ψηλα ο Steve θα εχει σκασει στα γελια!!!!!)
Δημοσίευση Εχθές, 12:04
Συνεχή υποχώρηση σημειώνουν οι μετοχές των υποκατασκευαστών και προμηθευτών της Apple στην Ασία, μετά τη γνωστοποίηση ότι η εταιρεία από το Κουπερτίνο ζήτησε να σταματήσουν τα σχέδια για πρόσθετες γραμμές παραγωγής του iPhone XR. https://www.liberal.gr/sh/227019
Δημοσίευση Εχθές, 14:34
Apple reportedly asked smaller Taiwanese assembler Wistron to prepare for rush orders, but it won't be getting XR orders this holiday season.
However, Apple has ordered around 5 million more iPhone 8 models (mostly made by Pegatron) and iPhone 8 Plus models (primarily from Foxconn), bringing the order for those to 25 million, the report said. The two 2017 iPhone 8 models start at $600 and $700 respectively, compared to $750 for the XR.
Δημοσίευση Σήμερα, 13:40
Ο χρήστης SmartSteli0s, στις 07 Nov 2018 - 11:38, έγραψε:
το ρητο οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια το ξερεις;
προσπαθησε να πεισεις τον εαυτο σου για την τελεια επιλογη σου και μην προσπαθεις να πεισεις κανεναν χεραικακα για την αγορα του .
περιτο τοση κακια .
Στην Σιγκαπούρη στο Apple store στην Orchard to XR μετα την επιστροφή φορου στο Changi είναι στα €700 πολύ χαμηλότερα από οσο θα το αγοράσεις εσυ από το Ελληνικο σκρουτζομαγαζο, βέβαια για σένα είναι μακριά και η Σιγκαπούρη, φαντάζομαι ότι το apple store το εχεις δει μονο από φωτογραφίες....