]
Urban legend. Δε χρειάζεται να τις κλείνεις
![;)](http://www.iphonehellas.gr/forum/public/style_emoticons/default/wink.png)
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 15/12/2018 - 19:20
Δημοσίευση 15/12/2018 - 19:48
Αντιμετωπίζει κανεις πρόβλημα με την εφαρμογη της Alpha Bank στο Xs Max?
Ενω στο X που ειχα παλαιοτερα για log in χρησιμοποιουσα το FaceID στο Xs Max μου βγανει error.
Δημοσίευση 15/12/2018 - 19:56
Όχι δουλεύει μια χαρά.
Τελευταίο update 3/12. Δες μήπως δεν το έχεις κατεβάσει.
Δημοσίευση 16/12/2018 - 00:06
Δημοσίευση 16/12/2018 - 02:49
αμΑντιμετωπίζει κανεις πρόβλημα με την εφαρμογη της Alpha Bank στο Xs Max?
Ενω στο X που ειχα παλαιοτερα για log in χρησιμοποιουσα το FaceID στο Xs Max μου βγανει error.
Δημοσίευση 16/12/2018 - 08:41
μου το εκανε κι εμενα - 2-3 φορε , εβαλα παλι το password χειροκινητα κι τωρα παλι δουλευει το face id
Δημοσίευση 16/12/2018 - 12:46
Παιδιά δύο ερωτήσεις (ίσως λίγο χαζές)
1.Όταν με καλούν χτυπάει κανονικά ο ήχος αλλά μόλις το πιάνω στο χέρι μου και δεν απαντάω αμέσως ο ήχος χαμηλώνει αυτόματα...Έτσι πρέπει να γίνεται;
2.Το εικονάκι της μπαταρίας πάνω δεξιά είναι απλά με χρωματισμό άσπρο.Δεν γίνεται να δείχνει πόσο τοις εκατό έχει μείνει όπως γινόταν ούτως ή άλλως ως τώρα στο 7άρι..; Επίσης όταν φορτίζει το κινητό βγάζει το χαρακτηριστικό κεραυνό, αλλά το κινητό πάει 100% και ο κεραυνός συνεχίζει και φαίνεται,δεν σβήνει για να καταλάβω ότι έχει φορτίσει πλήρως.Έτσι πρέπει;
Δημοσίευση 16/12/2018 - 12:55
1.Όταν με καλούν χτυπάει κανονικά ο ήχος αλλά μόλις το πιάνω στο χέρι μου και δεν απαντάω αμέσως ο ήχος χαμηλώνει αυτόματα...Έτσι πρέπει να γίνεται;
2.Το εικονάκι της μπαταρίας πάνω δεξιά είναι απλά με χρωματισμό άσπρο.Δεν γίνεται να δείχνει πόσο τοις εκατό έχει μείνει όπως γινόταν ούτως ή άλλως ως τώρα στο 7άρι..; Επίσης όταν φορτίζει το κινητό βγάζει το χαρακτηριστικό κεραυνό, αλλά το κινητό πάει 100% και ο κεραυνός συνεχίζει και φαίνεται,δεν σβήνει για να καταλάβω ότι έχει φορτίσει πλήρως.Έτσι πρέπει;
Δημοσίευση 16/12/2018 - 12:57
1. Ναι. Λόγω Face iD.
2. Μόνο με JB μόνιμα το ποσοστό εκεί. Εναλλακτικά κατεβάζεις το CC.
Δημοσίευση 16/12/2018 - 13:11
1) Όταν το κοιτάς αντιλαμβάνεται ότι έχεις δει την κλήση και η ένταση χαμηλώνει (είναι στο χέρι σου να απαντήσεις η να το αφήσεις, μέχρι να αποφασίσεις δεν σου φταίμε να μας ξεκουφαινεις χαχαχα). Πρέπει να υπάρχει επιλογή να μην χαμηλώνει η ένταση από τις ρυθμίσεις δεν το έχω αλλάξει μου αρέσει έτσι προσωπικά
2) Το ποσοστό της μπαταρίας φαίνεται μόνο αν κανείς κύλιση προς τα κάτω από την δεξιά γωνία πάνω. Τα υπόλοιπα έτσι γίνονται σε όλα
Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
1. Ναι. Λόγω Face iD.
2. Μόνο με JB μόνιμα το ποσοστό εκεί. Εναλλακτικά κατεβάζεις το CC.
Απίστευτο και ΤΕΛΕΙΟ!!! Δεν θα το αλλάξω...
Νόμιζα ότι είχε προβλημα το κινητό μου... Τρελανέ με apple!
Δημοσίευση 16/12/2018 - 14:12
καλησπερα, να ρωτησω κατι....! ο φορτιστης του 6 κανει για το xs max? ρωταω για να τον κρατησω για καβατζα
Δημοσίευση 16/12/2018 - 14:14
καλησπερα, να ρωτησω κατι....! ο φορτιστης του 6 κανει για το xs max? ρωταω για να τον κρατησω για καβατζα
Ναι τον ίδιο έχουνε.
Δημοσίευση 16/12/2018 - 18:27
1) Όταν το κοιτάς αντιλαμβάνεται ότι έχεις δει την κλήση και η ένταση χαμηλώνει (είναι στο χέρι σου να απαντήσεις η να το αφήσεις, μέχρι να αποφασίσεις δεν σου φταίμε να μας ξεκουφαινεις χαχαχα). Πρέπει να υπάρχει επιλογή να μην χαμηλώνει η ένταση από τις ρυθμίσεις δεν το έχω αλλάξει μου αρέσει έτσι προσωπικά
Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
Αυτό το feature είναι μόνο στο Xs-Xs Max, ή υπάρχει και στο X;
Δημοσίευση 16/12/2018 - 18:29
Το εχουν όλα τα κινητά με FaceID (Χ, XR, XS/Max)
Τελευταία επεξεργασία από: Dkoukou, 16/12/2018 - 18:29
Δημοσίευση 16/12/2018 - 18:29
Αυτό το feature είναι μόνο στο Xs-Xs Max, ή υπάρχει και στο X;
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες