Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone Xs/Xs Max - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2531 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1756   teogn7

teogn7

iPH Member

• 279 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 03/01/2019 - 00:03

Eδω είναι εμφανές το θέμα, αγορασμένο 31/12

2222_2.jpg

Τελευταία επεξεργασία από: teogn7, 03/01/2019 - 00:04

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1757   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.594 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 03/01/2019 - 01:09

Μπορεί να έχει πάρει και υγρασία.

Αν το κατάστημα που έκανε αγορά δίνει DOA να το πάει πίσω.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1758   teogn7

teogn7

iPH Member

• 279 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2019 - 01:15

Μπορεί να έχει πάρει και υγρασία.

Αν το κατάστημα που έκανε αγορά δίνει DOA να το πάει πίσω.

Κωτσοβολος 10 μέρες doa Νικο.

#1759   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.594 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 03/01/2019 - 02:23

Ναι 10. Ας το πάει αύριο.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1760   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1.448 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2019 - 09:06

Μπορεί και το τζαμάκι να μην έχει μπει καλά...
Εμένα μου έκανε το Max 1-2 φορές κάτι κουλό. Δεν έβγαζε κλήση με την καμία. Έπρεπε να το κάνω επανεκκίνηση για να παίξει..

Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk

#1761   giannisk82

giannisk82

iPH Addict

• 793 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 03/01/2019 - 09:39

Καλημέρα. Θα σας κάνω κανα δυο ερωτήσεις μιας και από το 6 που είχα υπάρχει χάος μέχρι το xs max. Το Tap to wake δεν πιάνει πάντα με την πρώτη ενώ το raise to wake λειτουργεί 100%. Και ενίοτε το πληκτρολόγιο μου δείχνει ότι χρειάζεται ζωηρό πάτημα. Παίζει να φταίει το τζαμάκι; Στο 6 δεν είχα καμία προστασία οθόνης και τώρα μου φαίνεται κάπως.....

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1762   teogn7

teogn7

iPH Member

• 279 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2019 - 10:11

Μπορεί και το τζαμάκι να μην έχει μπει καλά...
Εμένα μου έκανε το Max 1-2 φορές κάτι κουλό. Δεν έβγαζε κλήση με την καμία. Έπρεπε να το κάνω επανεκκίνηση για να παίξει..

Όπως θα δεις δεν έχει βάλει τζαμακι full είναι το κοφτό που δεν καλύπτει όλη την οθόνη πάνω. Έτοιμο για αλλαγή κ ενημερώνω παιδιά.

#1763   teogn7

teogn7

iPH Member

• 279 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2019 - 17:33

Aυτο το πράγμα που συμβαίνει στην Ελλάδα πραγματικά είναι αξεπέραστο. Σήμερα επίσης κατάλαβα ότι στην Ελλάδα μας θα πρέπει να κάνεις μανούρα για να βρεις το δίκιο σου κ ότι δεν θα σταματήσει ποτέ όλο αυτό!! 

Πήγα σήμερα το πρωί Κωτσοβολο στο αρμόδιο τμήμα κ άρχισαν να μου τα μασάνε του τύπου ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι αυτοί παρά μόνο να το στείλουν Infoquest περιμένοντας για καινούργιο κινητό κανένα μήνα, ενώ αν το πάω εγώ ο ίδιος ποιο νωρίς. Σε καταλαβαίνω απόλυτα μου λέει αλλά αυτή είναι η πολιτική εδώ στην Ελλάδα. Με την Apple καλό θα είναι να το πας εσύ στα αναφερόμενα του τύπου document, i storm, infoquest κ Isystem για ποιο σύντομα. Το μόνο που μπορώ να κάνω μου λέει είναι να τους πάρω τηλ. Οκ τους λέω καλέστε. Καλούν την infoquest κ μανουριασαν και οι δυο τους μιας κ είπαν ότι ίσως να μην το καλύπτει γιατί είναι μόνο αισθητικό το πρόβλημα. Τους λέει το τμήμα ότι στην κάμερα έχει θέμα στεγανοποιησης, έχει doa κ πρέπει άμεση αντικατάσταση. Στην συνέχεια μου λένε οκ να το πάω εγώ κ παίρνω την απόφαση να κάνω βήμα να φύγω. Την ώρα εκείνη βλέπω ένα πωλητή που είχαμε μιλήσει προχθές κ πιάσαμε την κουβέντα περί τούτου. Μου λέει ότι δεν παίζει κ του αναφέρω ότι θέλω προσωπικά τον διευθυντή η κάποιον προϊστάμενο. Εκείνη την ώρα ήταν δίπλα μου ο προϊστάμενος του τμήματος. Πιάνω κουβέντα με τον προϊστάμενο του τμήματος κ του αναφέρω ότι είναι ανεπίτρεπτο όλο αυτό, να με αναγκάζεται να τρέχω να βρω το δίκιο μου κ ότι είναι δικιάς σας η αντικατασταση αυτού κ ότι εγώ θέλω άμεσα νέο κινητό. Του εξηγώ επίσης ότι δουλεύω σε μεγάλη εμπορική εταιρία κ κάθε χρόνο το after sales μας βρίσκει πρώτους. Εσείς σαν μεγάλη αλυσίδα που είστε αφήνετε τον πελάτη στο έλεος. Συγνώμη αλλά δεν πάει έτσι, για να λέγεστε μεγάλη εταιρία δεν πρέπει να σας βρίσκει μόνο στης πωλήσεις αλλά κ στο μετά, αίσχος του λέω τόσα χρόνια πελάτης κ να έχω τέτοια αντιμετώπιση. Φυσικά του λέω ότι μου αναφέρετε τα θέλω κ γραφτός. κ ότι αν σας είχα πελάτη μου δεν θα σας έστελνα στα κεντρικά αλλά σαν αντιπρόσωπος θα σας εξυπηρετούσα εγώ. Τσεκάρει το κινητό πάει στον διευθυντή τα λένε κ γυρνάει κ μου αναφέρει ότι οκ ειμαστε doa, καινούργια συσκευή κ ότι είναι από μένα προσωπικά (δλδ από τον προϊστάμενο) Να ξέρεις μου λέει ότι αυτό το κινητό θα το φάμε δλδ ότι θα το χρεωθούν. Γελάω από μέσα μου κ του λέω ευχαριστώ πολύ.

Sorry παιδιά για το μακροσκελές post αλλά ήθελα να σας τα αναφέρω με κάθε λεπτομέρεια!! :D  :P  :lol:

Τελευταία επεξεργασία από: teogn7, 03/01/2019 - 17:39

#1764   giannisk82

giannisk82

iPH Addict

• 793 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 03/01/2019 - 17:39

Αποκλείεται να χρεωθούν το κινητό. Στο είπε έτσι για να δείξει ότι σε εξυπηρετεί.

#1765   teogn7

teogn7

iPH Member

• 279 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2019 - 17:47

Αποκλείεται να χρεωθούν το κινητό. Στο είπε έτσι για να δείξει ότι σε εξυπηρετεί.

Φυσικά Γιάννη γιαυτό γέλασα μιας κ γνωρίζω τι παίζει στα παρασκήνια μετά από κάθε τέτοια περίπτωση.

#1766   johnythedirector

johnythedirector

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2019 - 18:15

Aυτο το πράγμα που συμβαίνει στην Ελλάδα πραγματικά είναι αξεπέραστο. Σήμερα επίσης κατάλαβα ότι στην Ελλάδα μας θα πρέπει να κάνεις μανούρα για να βρεις το δίκιο σου κ ότι δεν θα σταματήσει ποτέ όλο αυτό!!
Πήγα σήμερα το πρωί Κωτσοβολο στο αρμόδιο τμήμα κ άρχισαν να μου τα μασάνε του τύπου ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι αυτοί παρά μόνο να το στείλουν Infoquest περιμένοντας για καινούργιο κινητό κανένα μήνα, ενώ αν το πάω εγώ ο ίδιος ποιο νωρίς. Σε καταλαβαίνω απόλυτα μου λέει αλλά αυτή είναι η πολιτική εδώ στην Ελλάδα. Με την Apple καλό θα είναι να το πας εσύ στα αναφερόμενα του τύπου document, i storm, infoquest κ Isystem για ποιο σύντομα. Το μόνο που μπορώ να κάνω μου λέει είναι να τους πάρω τηλ. Οκ τους λέω καλέστε. Καλούν την infoquest κ μανουριασαν και οι δυο τους μιας κ είπαν ότι ίσως να μην το καλύπτει γιατί είναι μόνο αισθητικό το πρόβλημα. Τους λέει το τμήμα ότι στην κάμερα έχει θέμα στεγανοποιησης, έχει doa κ πρέπει άμεση αντικατάσταση. Στην συνέχεια μου λένε οκ να το πάω εγώ κ παίρνω την απόφαση να κάνω βήμα να φύγω. Την ώρα εκείνη βλέπω ένα πωλητή που είχαμε μιλήσει προχθές κ πιάσαμε την κουβέντα περί τούτου. Μου λέει ότι δεν παίζει κ του αναφέρω ότι θέλω προσωπικά τον διευθυντή η κάποιον προϊστάμενο. Εκείνη την ώρα ήταν δίπλα μου ο προϊστάμενος του τμήματος. Πιάνω κουβέντα με τον προϊστάμενο του τμήματος κ του αναφέρω ότι είναι ανεπίτρεπτο όλο αυτό, να με αναγκάζεται να τρέχω να βρω το δίκιο μου κ ότι είναι δικιάς σας η αντικατασταση αυτού κ ότι εγώ θέλω άμεσα νέο κινητό. Του εξηγώ επίσης ότι δουλεύω σε μεγάλη εμπορική εταιρία κ κάθε χρόνο το after sales μας βρίσκει πρώτους. Εσείς σαν μεγάλη αλυσίδα που είστε αφήνετε τον πελάτη στο έλεος. Συγνώμη αλλά δεν πάει έτσι, για να λέγεστε μεγάλη εταιρία δεν πρέπει να σας βρίσκει μόνο στης πωλήσεις αλλά κ στο μετά, αίσχος του λέω τόσα χρόνια πελάτης κ να έχω τέτοια αντιμετώπιση. Φυσικά του λέω ότι μου αναφέρετε τα θέλω κ γραφτός. κ ότι αν σας είχα πελάτη μου δεν θα σας έστελνα στα κεντρικά αλλά σαν αντιπρόσωπος θα σας εξυπηρετούσα εγώ. Τσεκάρει το κινητό πάει στον διευθυντή τα λένε κ γυρνάει κ μου αναφέρει ότι οκ ειμαστε doa, καινούργια συσκευή κ ότι είναι από μένα προσωπικά (δλδ από τον προϊστάμενο) Να ξέρεις μου λέει ότι αυτό το κινητό θα το φάμε δλδ ότι θα το χρεωθούν. Γελάω από μέσα μου κ του λέω ευχαριστώ πολύ.

Sorry παιδιά για το μακροσκελές post αλλά ήθελα να σας τα αναφέρω με κάθε λεπτομέρεια!! :D :P :lol:

Δυστυχως εχουμε τελειωσει ως χωρα.
Και αυτο εχει παγιωθει σε ολους τους τομεις.
Λειτουργουμε με ορους χειροτερα απο τριτοκοσμικο κρατος, με γνωριμιες, βρισιες, και απειλες και οχι βασει νομοθεσιας.
Και μετα καποιοι αναρωτιουνται γιατι εφυγαν 600.000 αριστα λαμπρα μυαλα..
Εξαιτιας της επικρατησης διαπροσωπικων σχεσεων και ελλειψης αξιοκρατιας....
Sorry για το offtopic.

Τελευταία επεξεργασία από: johnythedirector, 03/01/2019 - 18:16

#1767   sakis697

sakis697

iPH Hero

• 4.003 μηνύματα
  • Twitter:@sakis3112
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:RED-BLUE BLUR 12

Δημοσίευση 03/01/2019 - 18:20

Sorry παιδιά για το μακροσκελές post αλλά ήθελα να σας τα αναφέρω με κάθε λεπτομέρεια!! :D :P :lol:

Διαβάζω όλο αυτό κ πραγματικά γελάω.

Όχι με εσένα φυσικά αλλά με τον Κώτσο.

Είμαστε κ εμείς μικρομεσαία εταιρία κ έχουμε μεγάλο τζίρο σε apple συσκευές επειδή κάνουμε προμήθεια στα πανεπιστήμια.

Αν μας πει ο πελάτης ότι έχει κάποιο πρόβλημα μια συσκευή τους, την φέρνουν σε μας, κ εμείς αναλαμβάνουμε το τι θα γίνει μετά.

Σε καμία περίπτωση δεν έχω στείλει πελάτη να μιλήσει με την InfoQuest. Τα στέλνουμε όλα εμείς. Τα κανονίζουμε όλα εμείς. Αν είναι κάτι που μπορούμε να το φτιάξουμε το κάνουμε εμείς.

24/12 δώσαμε ένα τούμπανο MacBook κ μας το έφερε πίσω στις 27/12 επειδή κρασαρε στο update κ δεν άνοιγε με τίποτα.

Έκανα τα δικά μου κ στις 28/12 το είχε πίσω.

Πραγματικά γελάω.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων! 

#1768   YAz

YAz

iPH Contributor

• 1.626 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 03/01/2019 - 18:34

Καπου μπερδευτηκε το θεμα. Οι πωλητες που μιλησες παιζει να μπερδευουν το θεμα της εγγυησης με το DOA.
Αλλο το ενα, αλλο το αλλο. Αν δεν ειχε DOA ο Κωτσοβολος, θα γινοταν η διαδικασια που σου περιεγραψαν: αποστολη infoquest, καθυστερησεις, cosmetic και δε συμμαζεύετε. Εγω πιστευω πως μπορει και οι πωλητες να μην γνωριζανε τι ειναι το DOA, και να σου απαντουσανε ετσι.
Οπως και να χει, σε ολες τις περιπτωσεις ζηταμε γραπτως τις απαντησεις τους και ως δια μαγειας τις περισσοτερες περιπτωσεις λυνονται τα ζητηματα..

#1769   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.849 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2019 - 19:09

Καπου μπερδευτηκε το θεμα. Οι πωλητες που μιλησες παιζει να μπερδευουν το θεμα της εγγυησης με το DOA.
Αλλο το ενα, αλλο το αλλο. Αν δεν ειχε DOA ο Κωτσοβολος, θα γινοταν η διαδικασια που σου περιεγραψαν: αποστολη infoquest, καθυστερησεις, cosmetic και δε συμμαζεύετε. Εγω πιστευω πως μπορει και οι πωλητες να μην γνωριζανε τι ειναι το DOA, και να σου απαντουσανε ετσι.
Οπως και να χει, σε ολες τις περιπτωσεις ζηταμε γραπτως τις απαντησεις τους και ως δια μαγειας τις περισσοτερες περιπτωσεις λυνονται τα ζητηματα..

ελα ντε, τι σοι doa ηταν αυτο δηλαδη

#1770   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1.448 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2019 - 19:11

Σωστά, βγάζουν και αυτοί κάτι ονομασίες τι να του πεις δηλαδή αν έχει ντι-οου-ει; Που να ξέρει...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5