παιδια μονο γνωμη μου οτι η apple εχει παρει κλιση φθηνουσα που δυσκολα θα γυρισει; αντικειμενικα το λεω.. εχω iphones κτλ απο το 2009 απλα πιστευω οτι ειδικα τα τελευταια 2 χρονια εκανε το breaking point που νομιζω οτι δε γυριζει.. παρουσιασε το νεο design με ελλειψη touch id..με ενα face id κουτσο και στην ουσια αχρηστο.. με notch..προκειμενου να βαλει σωνει και καλα το face id χαλασε το interface..εκανε βηματα πισω στην εξελιγη του iOS.. χαλασε reliability..χαλασε functionality, ανακατεψε το menu.. και μεσα σε ολα αυτα ανεβασε τις τιμες στο Θεο.. με μονη προσθηκη (στην οποια εδωσε εμφαση)..τα animojis... τα οποια μπορουν στην ουσια να παιξουν σε οποιοδηποτε κινητο με front cam..απλα ειναι κλειδωμενα. τεσπα.. με απογοητευει αυτο το γεγονος παρα πολυ καθως μου αρεσει πολυ το iOS.. ακομα και κουτσο οπως το καταντησαν...πολυ φοβαμαι οτι σε βαθος 2-3 ετων θα χρειαστει να παμε σε android αν δεν κανει αλλαγες ριζικες η apple (το οποιο φανταζει αστειο)...ηδη βρισκονται οι πωλησεις των phones σε φθηνουσα πορεια για δευτερη χρονια και η πλειοψηφια εχει δειξει οτι δεν γουσταρει καθολου τις αλλαγες που εφερε το Χ.. και φυσικα τις τιμες.. κριμα
Μόνο για τις τιμές θα συμφωνήσω. Γιατί εγώ βλέπω ότι όλοι κατασκευαστές ακολουθούν το τι κάνει η apple.
Sent from my iPhone using Tapatalk