Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone Xs/Xs Max - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
2531 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1786   soki7

soki7

iPH Contributor

• 1,547 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:sokhetfield

Δημοσίευση 04/01/2019 - 12:16

παιδια μονο γνωμη μου οτι η apple εχει παρει κλιση φθηνουσα που δυσκολα θα γυρισει; αντικειμενικα το λεω.. εχω iphones κτλ απο το 2009 απλα πιστευω οτι ειδικα τα τελευταια 2 χρονια εκανε το breaking point που νομιζω οτι δε γυριζει.. παρουσιασε το νεο design με ελλειψη touch id..με ενα face id κουτσο και στην ουσια αχρηστο.. με notch..προκειμενου να βαλει σωνει και καλα το face id χαλασε το interface..εκανε βηματα πισω στην εξελιγη του iOS.. χαλασε reliability..χαλασε functionality, ανακατεψε το menu.. και μεσα σε ολα αυτα ανεβασε τις τιμες στο Θεο.. με μονη προσθηκη (στην οποια εδωσε εμφαση)..τα animojis... τα οποια μπορουν στην ουσια να παιξουν σε οποιοδηποτε κινητο με front cam..απλα ειναι κλειδωμενα. τεσπα.. με απογοητευει αυτο το γεγονος παρα πολυ καθως μου αρεσει πολυ το iOS.. ακομα και κουτσο οπως το καταντησαν...πολυ φοβαμαι οτι σε βαθος 2-3 ετων θα χρειαστει να παμε σε android αν δεν κανει αλλαγες ριζικες η apple (το οποιο φανταζει αστειο)...ηδη βρισκονται οι πωλησεις των phones σε φθηνουσα πορεια για δευτερη χρονια και η πλειοψηφια εχει δειξει οτι δεν γουσταρει καθολου τις αλλαγες που εφερε το Χ.. και φυσικα τις τιμες.. κριμα

Μόνο για τις τιμές θα συμφωνήσω. Γιατί εγώ βλέπω ότι όλοι κατασκευαστές ακολουθούν το τι κάνει η apple.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1787   el3ctronick

el3ctronick

iPH Enthousiast

• 493 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 04/01/2019 - 12:29

ειναι γεγονος παντως επισημα οτι οι πωλησεις εχουν παρει την κατιουσα

σχετικα μα το λειτουργικο..να ρωτησω, θεωρειτε οτι τα κουμπια του wifi και bluetooth στο control center που δεν κανουν disable..ειναι λογικο? ή πχ.. να επιλεξεις provider (επειδη ταξιδευω συχνα με τη δουλεια) στο roaming..απο το το phone που βρισκοταν πλεον ειναι στο mobile data?...ή το auto brightness ειναι πλεον στα accesibility options? και αλλα τετοια μικρα διαφορα... τεσπα.. γνωμη μου..θεωρω οτι εχουν κανει παρα πολλα λαθη και εχουν πειραξει πραγματα που ηταν μια χαρα..

#1788   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,594 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 04/01/2019 - 12:50

Μην τα φορτωνουμε όλα στη χώρα....Εάν ο κάθε "επαγγελματίας" ή εταιρεία δε θέλει να είναι σωστός ,εάν η ίδια η μαμα εταιρεία δεν σε σέβεται εσένα-εμας ως αγοραστή που δίνουμε 1000+ ευρώ για ένα προϊόν της δεν φταίει η χώρα.Φταιμε κ εμείς πουδεν την κράζουμε ή δεν προχωρανε σε περαιτέρω ενέργειες

Τη χώρα τη κάνουν οι άνθρωποι που ζούνε σε αυτή με τις νοοτροπίες και τη παιδεία που κουβαλάνε.

Σε αυτό λοιπόν μερίδιο ευθύνης έχουν όλοι.

Και αυτός που πουλάει και αυτός που αγοράζει και συμβιβάζεται (ευτυχώς αυτό τα τελευταία χρόνια αλλάζει).

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1789   GiannisSot

GiannisSot

iPH Enthousiast

• 534 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 04/01/2019 - 12:50

παιδια μονο γνωμη μου οτι η apple εχει παρει κλιση φθηνουσα που δυσκολα θα γυρισει; αντικειμενικα το λεω.. εχω iphones κτλ απο το 2009 απλα πιστευω οτι ειδικα τα τελευταια 2 χρονια εκανε το breaking point που νομιζω οτι δε γυριζει.. παρουσιασε το νεο design με ελλειψη touch id..με ενα face id κουτσο και στην ουσια αχρηστο.. με notch..προκειμενου να βαλει σωνει και καλα το face id χαλασε το interface..εκανε βηματα πισω στην εξελιγη του iOS.. χαλασε reliability..χαλασε functionality, ανακατεψε το menu.. και μεσα σε ολα αυτα ανεβασε τις τιμες στο Θεο.. με μονη προσθηκη (στην οποια εδωσε εμφαση)..τα animojis... τα οποια μπορουν στην ουσια να παιξουν σε οποιοδηποτε κινητο με front cam..απλα ειναι κλειδωμενα. τεσπα.. με απογοητευει αυτο το γεγονος παρα πολυ καθως μου αρεσει πολυ το iOS.. ακομα και κουτσο οπως το καταντησαν...πολυ φοβαμαι οτι σε βαθος 2-3 ετων θα χρειαστει να παμε σε android αν δεν κανει αλλαγες ριζικες η apple (το οποιο φανταζει αστειο)...ηδη βρισκονται οι πωλησεις των phones σε φθηνουσα πορεια για δευτερη χρονια και η πλειοψηφια εχει δειξει οτι δεν γουσταρει καθολου τις αλλαγες που εφερε το Χ.. και φυσικα τις τιμες.. κριμα

Αλλού για αλλού. Όσα iPhone και να έχεις, είναι σαν τα φάρμακα. Όσα και να παίρνεις, δεν σε κάνουν γιατρό. 

#1790   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9,849 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2019 - 13:01

ειναι γεγονος παντως επισημα οτι οι πωλησεις εχουν παρει την κατιουσα

σχετικα μα το λειτουργικο..να ρωτησω, θεωρειτε οτι τα κουμπια του wifi και bluetooth στο control center που δεν κανουν disable..ειναι λογικο? ή πχ.. να επιλεξεις provider (επειδη ταξιδευω συχνα με τη δουλεια) στο roaming..απο το το phone που βρισκοταν πλεον ειναι στο mobile data?...ή το auto brightness ειναι πλεον στα accesibility options? και αλλα τετοια μικρα διαφορα... τεσπα.. γνωμη μου..θεωρω οτι εχουν κανει παρα πολλα λαθη και εχουν πειραξει πραγματα που ηταν μια χαρα..

μικρομαλακιες υπαρχουν οπως και στα αλλα λειτουργικα, οτι καποια πραγματα θα μπορουσαν να ειναι καλυτερα ειναι γεγονος.Επισης η κατιουσα πορεια των πωλησεων εχει να κανει με την ανιουσα των τιμων και την κατιουσα της παγκοσμιας οικονομιας (επιβραδυνση) συν λαθος εκτιμησεις εκ μερους της apple

#1791   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1,448 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2019 - 13:05

Η apple λέει ότι φταίει ο εμπορικός πόλεμος με την Κίνα και μετά λένε ότι φταίνε και οι μπαταρίες που αναστησανε τα παλαιότερα μοντέλα.. Κοινώς μπούρδες όταν έχεις φτάσει τις τιμές στο θεό και αυτά που προσφέρεις είναι ψίχουλα σε σχέση με ανταγωνισμό και προηγούμενα μοντέλα

Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk

#1792   kiriakosa

kiriakosa

iPH Elite Poster

• 2,101 μηνύματα
  • Twitter:@Kiriakosa
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:kiriakosa

Δημοσίευση 04/01/2019 - 16:01

Για το κουτσό Face ID θα διαφωνήσω καθέτως, για τις τιμές, εννοείται πως δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την απαράδεκτη πολιτική τους. Η αλήθεια είναι ότι καθόλου δε στενοχωριέμαι που η μετοχή τους «βούλιαξε»(για τα δεδομένα της) τον τελευταίο χρόνο, μήπως καταλάβουν τίποτα.

#1793   teogn7

teogn7

iPH Member

• 279 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2019 - 16:29

Σε όλο αυτό δεν φταίει καμιά Apple αλλά ο ανταγωνισμός. Η Apple πάντα θέλει να ξεχωρίζει έστω κ σε τιμές, βλέπουμε Sam κ hawaii 5 0 με την τελευταία να έχει πιάσει ταβάνι (1000). Ασύγκριτα φυσικά τα υλικά κατασκευής ενός Apple με τα hawaii 5 0, Xiaomi αλλά κ Sam. Mε τα 2 πρώτα να έχουν της πανάγιας τα μάτια με τιμές 100e μέχρι 1000e (mate20 pro). Με προσφορές πάρε κόσμε (με την αγορά ενός, άλλο ένα δώρο) Mην ξεχνάμε φυσικά το Ιos που μας βρίσκει απροσπελαστους.

Σταθερή μεν η εξέλιξη με το τελευταίο μοντέλο Χs σε σχέση με το Χ αλλά κ με το πρώτο να έχει τα πλεονεκτηματα ενός S όπως έκανε πάντα στα μοντέλα της η Apple.

Στα τωρινά τώρα: πόσο μπροστά να φτάσει ένα κινητό? Καφέ να φτιάξει δεν παίζει, να πάει τα παιδιά σχολείο ούτε αυτό. :P  Προσωπικά βλέπω αργό βήμα εξέλιξης χρόνο με το χρόνο. Στην Ελλάδα λογικό να έχουν γυρίσει πολύ την πλάτη σε ένα Apple για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω. Μισθοί, περικοπές, τιμές στα ύψη σε σχέση με ένα Apple πριν χρόνια πίσω μας έβρισκε το κορυφαίο στα 800e. 6s 32gb  από 549e στα 369e (media) 7αρι 32gb στα 569e (Kωτσο), 8plus 64gb στα 869e (Κωτσο) Η μεταπώληση σε όλους μας μας βρίσκει ψηλά σε σχέση ενός hawaii 5 0, Xiaomi αλλά κ Sam κ εδώ μας βρίσκει κερδισμένους πάλι. Αλλα ότι πληρώνεις παίρνεις παιδιά χρόνια τώρα (προσωπική μου άποψη)

#1794   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1,647 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2019 - 17:09

κανε ενα restore και δες αν συνεχιζει η εστω πρωτα μια επαναφορα ρυθμισεων δικτυου

φιλε μου εκανα restore kai ολα τα σχετικα... δεν βλεπω να αλλαζει κατι... αλλα επιδει εχω και αλλες συσκευες apple βλεπω το κανει σε ολες... με 4G ολα ειναι κομπλε... μαλλον αυτο το router ths vodafone to zte θα φτεει... 

#1795   applyr

applyr

iPH Member

• 237 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 04/01/2019 - 20:18

Να αναφέρω ότι μόλις διαπίστωσα πως υπάρχουν κάποια καμένα pixels στην οθόνη του Xs μου ξανά!  <_<

Για την ιστορία, η πρώτη συσκευή που είχα αγοράσει είχε καμένα pixels εξ΄αρχής και είχα προβεί σε αντικατάσταση οθόνης από Document. Προς έκπληξη μου όμως ΚΑΙ η καινούρια οθόνη είχε το ίδιο πρόβλημα! Μετά από "φασαρία" που είχα κάνει στο κατάστημα από όπου το αγόρασα (παρολίγον να με βγάλουν τρελό κιόλας), το έστειλαν για έλεγχο στην Infoquest η οποία δεν εντόπισε το πρόβλημα (δεν ήμουν παρόν κατά τον έλεγχο και πολύ αμφιβάλλω για το αν θα καθόντουσαν να ψάξουν για πίξελς, απλά θα έτρεξαν τα διαγνωστικά της Apple and that's it). Το αποτέλεσμα ήταν ότι έμεινα σχεδόν 1 εβδομάδα χωρίς κινητό και στο τέλος πήρα την ίδια συσκευή γεμάτη δαχτυλιές.

Επειδή είμαι ψείρας και τέρμα ψυχαναγκαστικός, τελικά αποφασίζω να πουλήσω τη συσκευή και να αγοράσω καινούρια χάνοντας εννοείται κάποια χρήματα στην πορεία. Και τώρα διαπιστώνω το ίδιο θέμα ξανά στην οθόνη. Απλά τραγικό.

Καταλήγω οπότε στο ότι ή υπάρχει τεράστιο θέμα με τις Oled οθόνες στο συγκεκριμένο θέμα και κανείς δεν ασχολείται/δεν το προσέχει ή είμαι εγώ τόσο γκαντέμης. Δεν ξέρω τι από τα δύο. Τώρα να κάτσω να ασχοληθώ ξανά για να μη βγάλω άκρη πάλι και να χαλαστώ ψυχολογικά; Δεν ξέρω πραγματικά αν αξίζει. Υπάρχει κάποιο επίσημο email της Apple να προωθήσω παράπονο ακόμα και για την αντιμετώπιση που έχουμε εδώ πέρα στο service? Ξέρω ότι δεν θα ασχοληθούν άλλα έστω για το γαμώτο ρε παιδί μου.

#1796   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3,766 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 04/01/2019 - 21:10

Να αναφέρω ότι μόλις διαπίστωσα πως υπάρχουν κάποια καμένα pixels στην οθόνη του Xs μου ξανά! <_<

Για την ιστορία, η πρώτη συσκευή που είχα αγοράσει είχε καμένα pixels εξ΄αρχής και είχα προβεί σε αντικατάσταση οθόνης από Document. Προς έκπληξη μου όμως ΚΑΙ η καινούρια οθόνη είχε το ίδιο πρόβλημα! Μετά από "φασαρία" που είχα κάνει στο κατάστημα από όπου το αγόρασα (παρολίγον να με βγάλουν τρελό κιόλας), το έστειλαν για έλεγχο στην Infoquest η οποία δεν εντόπισε το πρόβλημα (δεν ήμουν παρόν κατά τον έλεγχο και πολύ αμφιβάλλω για το αν θα καθόντουσαν να ψάξουν για πίξελς, απλά θα έτρεξαν τα διαγνωστικά της Apple and that's it). Το αποτέλεσμα ήταν ότι έμεινα σχεδόν 1 εβδομάδα χωρίς κινητό και στο τέλος πήρα την ίδια συσκευή γεμάτη δαχτυλιές.

Επειδή είμαι ψείρας και τέρμα ψυχαναγκαστικός, τελικά αποφασίζω να πουλήσω τη συσκευή και να αγοράσω καινούρια χάνοντας εννοείται κάποια χρήματα στην πορεία. Και τώρα διαπιστώνω το ίδιο θέμα ξανά στην οθόνη. Απλά τραγικό.

Καταλήγω οπότε στο ότι ή υπάρχει τεράστιο θέμα με τις Oled οθόνες στο συγκεκριμένο θέμα και κανείς δεν ασχολείται/δεν το προσέχει ή είμαι εγώ τόσο γκαντέμης. Δεν ξέρω τι από τα δύο. Τώρα να κάτσω να ασχοληθώ ξανά για να μη βγάλω άκρη πάλι και να χαλαστώ ψυχολογικά; Δεν ξέρω πραγματικά αν αξίζει. Υπάρχει κάποιο επίσημο email της Apple να προωθήσω παράπονο ακόμα και για την αντιμετώπιση που έχουμε εδώ πέρα στο service? Ξέρω ότι δεν θα ασχοληθούν άλλα έστω για το γαμώτο ρε παιδί μου.

https://getsupport.apple.com
Στο αμερικανικό apple store στο support.Επελεξε περιοχή Αμερική για να σε κατευθύνει σωστά.

#1797   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,594 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 04/01/2019 - 22:33

Να αναφέρω ότι μόλις διαπίστωσα πως υπάρχουν κάποια καμένα pixels στην οθόνη του Xs μου ξανά!  <_<

Πονεμένη ιστορία το θέμα με τα καμμένα Pixels γενικότερα.

Πέρυσι τέτοια εποχή έπρεπε να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας.

Χρειάστηκε να το τραβήξω φωτ/φία με Macro φακό για να φανεί και να περάσει. Αστείο απλά.

Απο 'κει και πέρα μπορείς να κάνεις ένα τηλ. στο Support και απο εκεί ευγενικά ζήτησε να σε συνδέσουν με Customer Relations.

Μιλάνε αγγλικά οπότε και να είσαι προετοιμασμένος.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1798   johnythedirector

johnythedirector

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 05/01/2019 - 01:51

Με την φωτεινοτητα εχετε κανει κατι;
Το εχω αφησει στο αυτοματο για εξοικονομηση μπαταριας και η ιδια η apple αυτο προτεινει..

#1799   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1,448 μηνύματα

Δημοσίευση 05/01/2019 - 08:39

Κι εγώ στο αυτόματο το έχω αφήσει αν και νομίζω ότι για εξοικονόμηση ίσως είναι καλύτερα να το έχεις κάπου στάνταρ χαμηλά (και βολικά προφανώς)

Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk

#1800   tsitadim

tsitadim

iPH Elite Poster

• 2,263 μηνύματα
  • Twitter:@tsitadim
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 05/01/2019 - 09:16

Τελικά δεν άντεξα, το πήρα και αυτό εξαιτίας των δυο καρτών. Οι διαδικασίες έγιναν όλες κανονικά.
1. Αποζευγοποίηση Apple Watch
2. Backup σε iCloud παλιάς συσκευής
3. Ενημέρωση iOS νέας συσκευής
4. Restore from a backup νέας συσκευής (ίδιο iOS)
5. Ζευγοποίηση Apple Watch σε νέα συσκευή, επαναφορά από backup.
Όλο το βράδυ συγχρονίζει και σήμερα το πρωί παρατηρώ ότι δεν έχουν συγχρονιστεί τα δεδομένα υγείας της προηγούμενης εβδομάδας. Τις παίζει; Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5