Δεν την έχω ενεργοποιημενηΚαλημέρα,
Την απαίτηση προσοχής την εχεις ενεργοποιημένη;;;Αν οχι,τότε ίσως να ευθύνεται αυτό.
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 06/01/2019 - 10:38
Δεν την έχω ενεργοποιημενηΚαλημέρα,
Την απαίτηση προσοχής την εχεις ενεργοποιημένη;;;Αν οχι,τότε ίσως να ευθύνεται αυτό.
Δημοσίευση 06/01/2019 - 10:44
Γι’αυτο σε πιάνει υπό γωνία.Αν το ενεργοποιήσεις χρειάζεται να έχεις κάθετα το τηλ,να μην φοράς γυαλιά ηλίου,σκούφους και κουκούλες.Ειναι ουσιαστικά πιο αυστηρός ο έλεγχος για να ξεκλειδώσει ή να ενεργοποιήσει τις διάφορες ρυθμίσεις μέσω Face ID.Δεν την έχω ενεργοποιημενη
Δημοσίευση 06/01/2019 - 11:46
Οκ,άρα το αφήνω όπως έχει,δεν είναι bug δηλαδή αυτό με την ένταση του ήχου,σωστά;Γι’αυτο σε πιάνει υπό γωνία.Αν το ενεργοποιήσεις χρειάζεται να έχεις κάθετα το τηλ,να μην φοράς γυαλιά ηλίου,σκούφους και κουκούλες.Ειναι ουσιαστικά πιο αυστηρός ο έλεγχος για να ξεκλειδώσει ή να ενεργοποιήσει τις διάφορες ρυθμίσεις μέσω Face ID.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 06/01/2019 - 11:48
Δημοσίευση 06/01/2019 - 12:01
Η λογική αυτό λέει.Δοκιμασε το και με ενεργοποιημένη τη ρύθμιση να δεις πως συμπεριφέρεται.Οκ,άρα το αφήνω όπως έχει,δεν είναι bug δηλαδή αυτό με την ένταση του ήχου,σωστά;
Δημοσίευση 06/01/2019 - 12:17
Ξύπνησα σήμερα το πρωί και παρατήρησα ότι το iPhone μου έχει ανοίξει Αρκετές εφαρμογές και είχε μείνει Με ανοιχτή την οθόνη Στην εφαρμογή quik της gopro Με αποτέλεσμα να χάσω 20% μπαταρία Εντωμεταξύ δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό γιατί εγώ το είχα αφήσει στην άκρη κλειδωμένο το κινητό και είχε 80% Μπαταρία τωρα αν εγω μεσα στον υπνο μου εβαλα το password η to faceid θα αρχισω να καταγραφω τον υπνο μου... δλδ τι στο καλο πρωτη φορα μου συμβενει αυτο ειμαι με την τελευταια 104
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 06/01/2019 - 12:28
Ξύπνησα σήμερα το πρωί και παρατήρησα ότι το iPhone μου έχει ανοίξει Αρκετές εφαρμογές και είχε μείνει Με ανοιχτή την οθόνη Στην εφαρμογή quik της gopro Με αποτέλεσμα να χάσω 20% μπαταρία Εντωμεταξύ δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό γιατί εγώ το είχα αφήσει στην άκρη κλειδωμένο το κινητό και είχε 80% Μπαταρία τωρα αν εγω μεσα στον υπνο μου εβαλα το password η to faceid θα αρχισω να καταγραφω τον υπνο μου... δλδ τι στο καλο πρωτη φορα μου συμβενει αυτο ειμαι με την τελευταια 104
Δημοσίευση 06/01/2019 - 12:48
Χαχαχαχα φαντάσματα!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 06/01/2019 - 12:57
Δημοσίευση 06/01/2019 - 13:19
Γι’αυτο σε πιάνει υπό γωνία.Αν το ενεργοποιήσεις χρειάζεται να έχεις κάθετα το τηλ,να μην φοράς γυαλιά ηλίου,σκούφους και κουκούλες.Ειναι ουσιαστικά πιο αυστηρός ο έλεγχος για να ξεκλειδώσει ή να ενεργοποιήσει τις διάφορες ρυθμίσεις μέσω Face ID.
Δημοσίευση 06/01/2019 - 13:22
Δεν νομίζω.Βασικα εικασίες κάνω κι εγώ.Εμενα πάντως με RayBan καθρέπτη δεν με αναγνώριζε.Απενεργοποιησα την λειτουργία και πλέον ξεκλειδώνει.Σε μένα πάντως που τα έχω όλα ενεργοποιημένα με αναγνωρίζει ακόμη και ταυτόχρονα με κράνος εργοταξίου, γυαλιά. Λες να έχω προβληματικό Face ID; Μια χαρά λειτουργεί βέβαια αλλά περίμενα να είναι πιο αυστηρό
Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
Δημοσίευση 06/01/2019 - 13:41
Δημοσίευση 06/01/2019 - 14:02
Το ίδιο κάνει,απλά μετά από πειράματα είδα ότι εάν σε βλέπει ή βλέπεις το κινητό την ώρα που χτυπάει τότε ξεκινάει δυνατά ο ήχος και μετά χαμηλωνει όπως όταν το σηκώνεις!!Η λογική αυτό λέει.Δοκιμασε το και με ενεργοποιημένη τη ρύθμιση να δεις πως συμπεριφέρεται.
Δημοσίευση 06/01/2019 - 22:28
Επειδή την έχω την εφαρμογή, κ την χρησιμοποίησα χθες κιόλας που έφτιαξα ένα βίντεο, μια χαρά κλείνει. Μετά από ένα λεπτό αν την αφήσω ανοιχτή κλείνει η οθόνη.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
αν την αφισεις στην αρχικη σελιδα στο flashback δεν κλεινει η οθονη... ειναι bug που δεν το εχει καταλαβει κανεις μαλλον... στο mystories ολα οκ...! πολυ περιεργα πραγματα....
Τελευταία επεξεργασία από: omorfonios, 06/01/2019 - 22:30
Δημοσίευση 06/01/2019 - 22:36
αν την αφισεις στην αρχικη σελιδα στο flashback δεν κλεινει η οθονη... ειναι bug που δεν το εχει καταλαβει κανεις μαλλον... στο mystories ολα οκ...! πολυ περιεργα πραγματα....
Μολις το δοκιμασα κ κλεινει κανονικα στο λεπτο που το εχω βαλει εγω.
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες