![Φωτογραφία](http://www.iphonehellas.gr/forum/uploads/profile/photo-thumb-21561.jpg?_r=1539078983)
Τα πρώτα iPhone Xs/Xs Max - Εντυπώσεις
Δημοσίευση 07/01/2019 - 11:26
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 07/01/2019 - 15:14
Δημοσίευση 07/01/2019 - 15:49
Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
Δημοσίευση 07/01/2019 - 16:16
παιδια για να παρω ενα τηλ πρεπει να κανω ταμα.... με αλλες συσκευες δεν ειχα κανενα θεμα με το σημα.... πηγα σημερα στο γερμανο οπου πηρα την συσκευη και μου λενε φερε το αυριο που θα εχει τεχνικο... τι στο καλο να κανω;; το doa που ειναι;; 7 μερες δεν ισχιει;; 4 μερες το εχω και δεν παει αλλο αυτη η κατασταση τοσα λευτα εχει ειναι απαραδεκτο να εχει τοσο σοβαρα θεματα... και το χειροτερο να μην βγαζεις ακρη με το καταστημα... δηλαδη πρεπει να παω και να κανω φασαρια για το DOA;;;; ελεος δηλαδη να μην εχουμε ενα apple store στην Ελλαδα....
Eιπαμε κ παραπάνω, δυστυχώς στα καταστήματα πρέπει να γίνει ένας ντόρος για τα αυτονόητα είτε είναι εγγύηση, είτε doa. Εγώ αυτό κατάλαβα μετά από Κωτσοβολο που πήρα 2 Xs κ το ένα είχε θέμα. Έγινε επιστροφή τελικά μιας κ είχε doa. Πιστεύω να ξεμπλέξεις σύντομα.
Τελευταία επεξεργασία από: teogn7, 07/01/2019 - 16:18
Δημοσίευση 07/01/2019 - 16:18
Όχι συσκευή Android δεν παίζει να γυρίσω Θα το πάω αύριο να το δούνε.. Αν και διαβάζω την τελευταία ενημέρωση του λογισμικού έχει αρκετά προβλήματα με το σήμα Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουν όλοι πρόβλημα με το σήμα στο κινητό τους Έχουν απλά επηρεαστεί μερικές συσκευές αν είμαι σε αυτή την περίπτωση Ε δεν νομίζω να γίνει αντικατάσταση Πολύ γενικά παραπονιούνται γι’ αυτό το θέμα ότι η Cosmote αλλά κι άλλες εταιρείες αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με το iPhone xs/max Επίσης η μπαταρία αν μετακινούμαι γενικά παρατηρώ τελειώνει σχετικά γρήγορα Πιθανόν λόγω του σήματος γιατί όταν έχουμε Χάλια σήμα η μπαταρία φεύγει νερό Τι να πω θα το δω αύριοΣε βλέπω να γυρνάς android πάλι.. Η έχεις πιάσει τζοκερακι η σου δώσανε μούφα. Πάνε το πάλι αύριο και πες μας τι σου είπε ο τεχνικός, να δούμε και τι ψάρια πιάνει ο Γερμανός από εξυπηρέτηση
Τελευταία επεξεργασία από: omorfonios, 07/01/2019 - 16:20
Δημοσίευση 07/01/2019 - 23:15
Προφανως δεν το έκαναν έτσι γιατί θα παταγες καταλαθος να αγοράσεις και τσουπ θα σε χρέωνε κατευθείαν. Για αυτό θέλει και παουερ, εξάλλου ποσό συχνά αγοράζεις εφαρμογές οέο;Συμφωνώ ότι δε βολεύει για αγορά εφαρμογής, αλλά το προτιμώ από το να το κοιτάξω απλά και να κάνει αγορά.
Δημοσίευση 07/01/2019 - 23:17
παιδια για να παρω ενα τηλ πρεπει να κανω ταμα.... με αλλες συσκευες δεν ειχα κανενα θεμα με το σημα.... πηγα σημερα στο γερμανο οπου πηρα την συσκευη και μου λενε φερε το αυριο που θα εχει τεχνικο... τι στο καλο να κανω;; το doa που ειναι;; 7 μερες δεν ισχιει;; 4 μερες το εχω και δεν παει αλλο αυτη η κατασταση τοσα λευτα εχει ειναι απαραδεκτο να εχει τοσο σοβαρα θεματα... και το χειροτερο να μην βγαζεις ακρη με το καταστημα... δηλαδη πρεπει να παω και να κανω φασαρια για το DOA;;;; ελεος δηλαδη να μην εχουμε ενα apple store στην Ελλαδα....
Αδερφέ δυστυχως στον Γερμανό DOA έχει 3 μέρες. Και εγώ πήρα συσκευή και έχω ρωτήσει.. Όσο για το σερβισε έχουν δικό τους τμήμα αν δεν κάνω λάθος και δεν το πάνε στην αντιπροσωπεία.
Δημοσίευση 07/01/2019 - 23:29
Αδερφέ δυστυχως στον Γερμανό DOA έχει 3 μέρες. Και εγώ πήρα συσκευή και έχω ρωτήσει.. Όσο για το σερβισε έχουν δικό τους τμήμα αν δεν κάνω λάθος και δεν το πάνε στην αντιπροσωπεία.
οχ τωρα το ειδα.... αυτη ειναι η μ...κια εδω... οπως ειπα δεν εχουνε ενα apple store... :/
Δημοσίευση 08/01/2019 - 01:03
Δημοσίευση 08/01/2019 - 01:04
Αγόρασα σήμερα ένα XS αλλά δεν απενεργοποιείται όταν πατάω παρατεταμένα το κουμπί πλαγιά.. το κουμπί είναι λειτουργικό στο κλείδωμα της συσκευής, αλλά μπορώ μόνο να το απενεργοποίηση από τις ρυθμίσεις... συμβαίνει κάτι που δεν ξέρω ?
Πατάς κρατημένο το down volume και power button
iPhone X 256GB
Δημοσίευση 08/01/2019 - 03:07
επεσε στο 98% στην 5η μερα......
Δημοσίευση 08/01/2019 - 07:53
επεσε στο 98% στην 5η μερα......
Ακου...
Σε γνωστη μου που ειχε ενα 8αρι, ειχε το εξης θεμα:
Μενει σε σπιτι που το ρευμα ειναι ακομη βιομηχανικο (καπως ετσι) δηλ. δεν το εχουν ακομη κανει οικιακο.
Φορτιζε λοιπον το τηλεφωνο και λογω υψηλης τασης η υγεια της μπαταριας τα επαιξε και αρχισε να πεφτει οπως και σε σενα.
Οποτε δεν τσεκαρεις λιγο και τι γινεται με το ρευμα σπιτι σου?
Ετσι απλα για να εξασφαλισεις οτι δεν εχεις θεμα με το ρευμα σου
Δημοσίευση 08/01/2019 - 12:16
Άρα ποια η δουλειά του μετασχηματιστή;
Δημοσίευση 08/01/2019 - 13:41
Δημοσίευση 08/01/2019 - 17:44
Τη χώρα τη κάνουν οι άνθρωποι που ζούνε σε αυτή με τις νοοτροπίες και τη παιδεία που κουβαλάνε.
Σε αυτό λοιπόν μερίδιο ευθύνης έχουν όλοι.
Και αυτός που πουλάει και αυτός που αγοράζει και συμβιβάζεται (ευτυχώς αυτό τα τελευταία χρόνια αλλάζει).
Αυτό ακριβώς!φταίμε εμείς οι αγοραστές που συνεχιζουνε να είμαστε "κολλημένοι" σε εταιρείες κ πωλητές με λάθος νοοτροπιες
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες