Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone Xs/Xs Max - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2531 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1861   kiriakosa

kiriakosa

iPH Elite Poster

• 2.101 μηνύματα
  • Twitter:@Kiriakosa
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:kiriakosa

Δημοσίευση 07/01/2019 - 11:26

Συμφωνώ ότι δε βολεύει για αγορά εφαρμογής, αλλά το προτιμώ από το να το κοιτάξω απλά και να κάνει αγορά.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1862   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1.647 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 07/01/2019 - 15:14

παιδια για να παρω ενα τηλ πρεπει να κανω ταμα.... με αλλες συσκευες δεν ειχα κανενα θεμα με το σημα.... πηγα σημερα στο γερμανο οπου πηρα την συσκευη και μου λενε φερε το αυριο που θα εχει τεχνικο... τι στο καλο να κανω;; το doa που ειναι;; 7 μερες δεν ισχιει;; 4 μερες το εχω και δεν παει αλλο αυτη η κατασταση τοσα λευτα εχει ειναι απαραδεκτο να εχει τοσο σοβαρα θεματα... και το χειροτερο να μην βγαζεις ακρη με το καταστημα... δηλαδη πρεπει να παω και να κανω φασαρια για το DOA;;;; ελεος δηλαδη να μην εχουμε ενα apple store στην Ελλαδα....

#1863   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1.448 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2019 - 15:49

Σε βλέπω να γυρνάς android πάλι.. Η έχεις πιάσει τζοκερακι η σου δώσανε μούφα. Πάνε το πάλι αύριο και πες μας τι σου είπε ο τεχνικός, να δούμε και τι ψάρια πιάνει ο Γερμανός από εξυπηρέτηση

Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk

#1864   teogn7

teogn7

iPH Member

• 279 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2019 - 16:16

παιδια για να παρω ενα τηλ πρεπει να κανω ταμα.... με αλλες συσκευες δεν ειχα κανενα θεμα με το σημα.... πηγα σημερα στο γερμανο οπου πηρα την συσκευη και μου λενε φερε το αυριο που θα εχει τεχνικο... τι στο καλο να κανω;; το doa που ειναι;; 7 μερες δεν ισχιει;; 4 μερες το εχω και δεν παει αλλο αυτη η κατασταση τοσα λευτα εχει ειναι απαραδεκτο να εχει τοσο σοβαρα θεματα... και το χειροτερο να μην βγαζεις ακρη με το καταστημα... δηλαδη πρεπει να παω και να κανω φασαρια για το DOA;;;; ελεος δηλαδη να μην εχουμε ενα apple store στην Ελλαδα....

Eιπαμε κ παραπάνω, δυστυχώς στα καταστήματα πρέπει να γίνει ένας ντόρος για τα αυτονόητα είτε είναι εγγύηση, είτε doa. Εγώ αυτό κατάλαβα μετά από Κωτσοβολο που πήρα 2 Xs κ το ένα είχε θέμα. Έγινε επιστροφή τελικά μιας κ είχε doa. Πιστεύω να ξεμπλέξεις σύντομα.

Τελευταία επεξεργασία από: teogn7, 07/01/2019 - 16:18

#1865   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1.647 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2019 - 16:18

Σε βλέπω να γυρνάς android πάλι.. Η έχεις πιάσει τζοκερακι η σου δώσανε μούφα. Πάνε το πάλι αύριο και πες μας τι σου είπε ο τεχνικός, να δούμε και τι ψάρια πιάνει ο Γερμανός από εξυπηρέτηση

Όχι συσκευή Android δεν παίζει να γυρίσω Θα το πάω αύριο να το δούνε.. Αν και διαβάζω την τελευταία ενημέρωση του λογισμικού έχει αρκετά προβλήματα με το σήμα Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουν όλοι πρόβλημα με το σήμα στο κινητό τους Έχουν απλά επηρεαστεί μερικές συσκευές αν είμαι σε αυτή την περίπτωση Ε δεν νομίζω να γίνει αντικατάσταση Πολύ γενικά παραπονιούνται γι’ αυτό το θέμα ότι η Cosmote αλλά κι άλλες εταιρείες αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με το iPhone xs/max Επίσης η μπαταρία αν μετακινούμαι γενικά παρατηρώ τελειώνει σχετικά γρήγορα Πιθανόν λόγω του σήματος γιατί όταν έχουμε Χάλια σήμα η μπαταρία φεύγει νερό Τι να πω θα το δω αύριο

Τελευταία επεξεργασία από: omorfonios, 07/01/2019 - 16:20

#1866   depesto

depesto

iPH newbie

• 33 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 07/01/2019 - 23:15

Συμφωνώ ότι δε βολεύει για αγορά εφαρμογής, αλλά το προτιμώ από το να το κοιτάξω απλά και να κάνει αγορά.

Προφανως δεν το έκαναν έτσι γιατί θα παταγες καταλαθος να αγοράσεις και τσουπ θα σε χρέωνε κατευθείαν. Για αυτό θέλει και παουερ, εξάλλου ποσό συχνά αγοράζεις εφαρμογές οέο;

#1867   depesto

depesto

iPH newbie

• 33 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 07/01/2019 - 23:17

Αδερφέ δυστυχως στον Γερμανό DOA έχει 3 μέρες. Και εγώ πήρα συσκευή και έχω ρωτήσει.. Όσο για το σερβισε έχουν δικό τους τμήμα αν δεν κάνω λάθος και δεν το πάνε στην αντιπροσωπεία.

#1868   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1.647 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2019 - 23:29

Αδερφέ δυστυχως στον Γερμανό DOA έχει 3 μέρες. Και εγώ πήρα συσκευή και έχω ρωτήσει.. Όσο για το σερβισε έχουν δικό τους τμήμα αν δεν κάνω λάθος και δεν το πάνε στην αντιπροσωπεία.

οχ τωρα το ειδα.... αυτη ειναι η μ...κια εδω... οπως ειπα δεν εχουνε ενα apple store... :/

#1869   cbol

cbol

iPH newbie

• 88 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/01/2019 - 01:03

Αγόρασα σήμερα ένα XS αλλά δεν απενεργοποιείται όταν πατάω παρατεταμένα το κουμπί πλαγιά.. το κουμπί είναι λειτουργικό στο κλείδωμα της συσκευής, αλλά μπορώ μόνο να το απενεργοποίηση από τις ρυθμίσεις... συμβαίνει κάτι που δεν ξέρω ?

#1870   pantelisn

pantelisn

iPH Contributor

• 1.439 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 08/01/2019 - 01:04

Αγόρασα σήμερα ένα XS αλλά δεν απενεργοποιείται όταν πατάω παρατεταμένα το κουμπί πλαγιά.. το κουμπί είναι λειτουργικό στο κλείδωμα της συσκευής, αλλά μπορώ μόνο να το απενεργοποίηση από τις ρυθμίσεις... συμβαίνει κάτι που δεν ξέρω ?

Πατάς κρατημένο το down volume και power button

iPhone X 256GB

#1871   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1.647 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2019 - 03:07

επεσε στο 98% στην 5η μερα......

#1872   vagfilippo

vagfilippo

iPH Elite Poster

• 2.290 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 08/01/2019 - 07:53

επεσε στο 98% στην 5η μερα......

Ακου...
Σε γνωστη μου που ειχε ενα 8αρι, ειχε το εξης θεμα:
Μενει σε σπιτι που το ρευμα ειναι ακομη βιομηχανικο (καπως ετσι) δηλ. δεν το εχουν ακομη κανει οικιακο.
Φορτιζε λοιπον το τηλεφωνο και λογω υψηλης τασης η υγεια της μπαταριας τα επαιξε και αρχισε να πεφτει οπως και σε σενα.
Οποτε δεν τσεκαρεις λιγο και τι γινεται με το ρευμα σπιτι σου?
Ετσι απλα για να εξασφαλισεις οτι δεν εχεις θεμα με το ρευμα σου

#1873   GiannisSot

GiannisSot

iPH Enthousiast

• 534 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2019 - 12:16

Άρα ποια η δουλειά του μετασχηματιστή;

#1874   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1.448 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2019 - 13:41

Μπορεί να έχεις ελαττωματικό φορτιστή. Δεν ξέρω μπορεί να λέω και βλακείες αλλά αυτό με το wireless αν δεν είναι ο ενδεδειγμένος για αυτή τη χρήση μπορεί να δημιουργεί θέματα. Εγώ έχω τον μαμά και δεν τον αλλάζω δεν βρίσκω άλλωστε και τον λόγο να το κάνω

#1875   Phaethon77

Phaethon77

iPH User

• 121 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2019 - 17:44

Τη χώρα τη κάνουν οι άνθρωποι που ζούνε σε αυτή με τις νοοτροπίες και τη παιδεία που κουβαλάνε.

Σε αυτό λοιπόν μερίδιο ευθύνης έχουν όλοι.

Και αυτός που πουλάει και αυτός που αγοράζει και συμβιβάζεται (ευτυχώς αυτό τα τελευταία χρόνια αλλάζει).

Αυτό ακριβώς!φταίμε εμείς οι αγοραστές που συνεχιζουνε να είμαστε "κολλημένοι" σε εταιρείες κ πωλητές με λάθος νοοτροπιες

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες