Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone Xs/Xs Max - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2531 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1891   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1.647 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 08/01/2019 - 23:18

Κάτι δεν πάει καλά με την συσκευή σου τότε. 1,5 μέρα με βγάζει με άνεση. Κι άλλους που ξέρω κι έχουν το Max είναι πολύ ικανοποιημένοι με την αυτονομία. Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

δεν ξερω ρε συ τοσο γκαντεμιά πια να έχω.... ?

εγώ αυτό που είδα είναι ότι η υγεία της μπαταρίας εκτος ότι έπεσε σε 6 φόρτισης συνολικά στο 98% παρατηρώ ότι το βραδυ μπορεί να το αφήσω με 48% μπαταρία... και το πρωί να έχω 32% με τα παντα κλειστα...

κάτι εντελώς κουλό που μόλις ανακάλυψα είναι ότι παρόλο που κλείνω μερικά apps όταν πάω να το ανοίξω ξανά πάει εκεί που το είχα κλείσει την τελευταία φορα..  για παράδειγμα στο game smash hit το οποιο έπαιζα ήτανε σα να το έβαλα σε παύση.. με το που το άνοιξα έδειξε ότι φορτώνει και άμεσος έλεγε resume

αντίστοιχη περίπτωση συμβαίνει άκυρα και σε άλλες εφαρμογές όπως το gmail... μπορεί να με πάει στο mail που είχα αφήσει ανοιχτό πριν κλείσω το αρ... μήπως να κάνω ένα restore γιατί όλα αυτά μου φαίνονται εμενα software bug....  επίσης δεν νομίζω να είμαι ο μονος που συμβαίνει αυτό... στο google αν γράψεις iOS 12.1.2 θα δεις ότι έχουνε και αλλα άτομα πιο σοβαρά προβλήματα με την ενημέρωση αυτή.... έχει να κάνει με κάθε παρτίδα συσκευής λογικά.

από την άλλη σκευτικα μήπως κάποιο app μένει ανοιχτό παρόλο που το κλείνω εγώ... αυτό πως θα το τσεκάρω όμως :huh:

μεχρι και τα location services εχω κλειστα... 

Τελευταία επεξεργασία από: omorfonios, 08/01/2019 - 23:20

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1892   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1.647 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2019 - 23:20

Αυτό δεν είναι fast charge. Θες περισσότερα watt και καλώδιο USB-C to Lighting για να έχεις γρηγορότερη φόρτιση

α οκ..! εχεις να προτινεις κατι καλο απο Ελλαδα για αγορα? 

#1893   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.808 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 08/01/2019 - 23:21

Κοιτά της Anker. Εγώ αυτό έχω.

#1894   Thanasiskok

Thanasiskok

iPH Addict

• 609 μηνύματα
  • Twitter:@thanasiskok
  • GameCenter:thanasiskok

Δημοσίευση 10/01/2019 - 01:19

Καλησπέρα στην παρέα! Λοιπόν θα προσπαθήσω να είμαι λακωνικός!
Τέλη Δεκέμβρη μου είπε ο λογιστής μου να κάνω κάποιες εξτρα αγορές και αποφάσισα (ενώ δεν πέθαινα κιολας) να πάρω το ενώ XS MAX 64gb gold.
Λόγω εορτών, λόγο έλλειψης αυτού που ήθελα συνεννοήθηκα υπεύθυνο γνωστής αλυσίδας καταστημάτων να μου χρεώσει το iPhone να το πληρώσω και να κοπεί το τιμολόγιο μέχρι 31/12 και ας ερχόταν σε δεύτερο χρόνο το κινητό!
Μετά από κόπο και ψάξιμο έτσι και έγινε βρέθηκε μια συσκευή που ουσιαστικά την δέσμευσα πλήρωσα και κόπηκε το τιμολόγιο 30/12/18!
Σήμερα πήγα στο κατάστημα και την παρέλαβα και επειδή το αγόρασα με τιμολόγιο μου είπανε ότι έχει μόνο 1 χρόνο εγγύηση (κάτι είχα ακούσει) και ζήτησα να μου κάνουν και ασφάλεια συσκευής ή επέκταση εγγύησης με εξτρα πληρωμή φυσικα!( το είχα ζητήσει και με την πληρωμή στις 30/12 αλλά μου είπαν είναι Κυριακή που ήταν κανονικά ανοιχτά τα καταστήματα και πως δεν ήταν ο υπεύθυνος εκείνη τη στιγμή εκεί)!
Σήμερα που την παρέλαβα πάλι τα ίδια μου είπαν και μου πέταξαν πως άμα είχα συμβόλαιο στην συγκεκριμένη εταιρία τηλεπικοινωνιών ίσως κάτι να γινόταν τώρα δεν ξέρουν και άφησα τον αριθμό μου να με πάρει τηλεφωνο ο υπεύθυνος!
Την συσκευή ενώ την έχω από το πρωί δεν έχω ξεσφραγισει το κουτί ούτε την έχω ανοίξει!
Επισκέφτηκα τα Public και μου είπαν ότι μόνο αν αγοράσω από αυτούς κάνουν επέκταση εγγύησης!
Επειδή είμαι επαρχία κάνει κανείς ασφάλεια/επέκταση εγγύησης συσκευής ή με κάποιον τρόπο πρέπει να πίσω το κατάστημα από όπου και το αγόρασα;
Μπορεί κανείς να βοηθήσει;

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1895   hlias77

hlias77

iPH Enthousiast

• 540 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2019 - 15:28

https://www.xirogian...oi_mobiles1.pdf

Τελευταία επεξεργασία από: hlias77, 10/01/2019 - 15:34

#1896   Thanasiskok

Thanasiskok

iPH Addict

• 609 μηνύματα
  • Twitter:@thanasiskok
  • GameCenter:thanasiskok

Δημοσίευση 10/01/2019 - 17:44

https://www.xirogian...oi_mobiles1.pdf

Με πήρανε τηλεφωνο από τον ΟΤΕ και μου είπαν ότι τελικά μπορούν να μου το ασφαλίσουν για 1 χρονο με 150€! Πολλά δεν είναι για ένα χρόνο μόνο;
Πήρα και στην iStorm αλλά δεν με πήραν ποτέ πίσω!
Αυτός ο ξηρογιαννοπουλος είναι έμπιστος; Έχει κάνει κανείς ασφάλεια;

#1897   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1.448 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2019 - 17:47

Εμένα μου φαίνονται υπερβολικά τα λεφτά και στην τελική δεν ξέρω τι σου καλύπτει σε περίπτωση ζημιάς αν πχ είναι 100% η βάζεις και από την τσέπη σου.

Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk

#1898   Badass

Badass

iPH Contributor

• 1.128 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 10/01/2019 - 17:52

Ασφαλεια εχω κανει εγω στο Χ πριν ενα χρονο. Σου καλυπτε ενα περιστατικο και με ενα επασφαλιστρο των 15 ευρω αλλο ενα μεσα στο χρονο. Πλην ομως ηταν για ενα χρονο και τελος. Καλυπτε στο 100% της αξιας του παραστατικου του κινητου που ασφαλιζε. Δε γνωριζω καποιον που να χρειαστηκε να τη χρησιμοποησει οπως ουτε και εγω. Απο τοτε εχουν αλλαξει οι οροι αποζημιωνει νομιζως γυρω στο 80% της αξιας αν θυμαμαι καλα και με ελαφρως αυξημενο ασφαλιστρο. Ειχα πληρωσει 32 ευρω εγω. Αν το αλλαζεις στο χρονο, βασικα και στη 2 ετια αξιζει θεωρω. Μικρο ποσο για μα εχεις σχετικα το κεφαλι σου ησυχο εστω και για ενα χρονο.

#1899   hlias77

hlias77

iPH Enthousiast

• 540 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2019 - 18:17

Με πήρανε τηλεφωνο από τον ΟΤΕ και μου είπαν ότι τελικά μπορούν να μου το ασφαλίσουν για 1 χρονο με 150€! Πολλά δεν είναι για ένα χρόνο μόνο;
Πήρα και στην iStorm αλλά δεν με πήραν ποτέ πίσω!
Αυτός ο ξηρογιαννοπουλος είναι έμπιστος; Έχει κάνει κανείς ασφάλεια;

Παρα πολλά χρήματα.για εμενα μην την κανεις εκεί.φαντασου iStorm αυτή τη στιγμή xs Max έχει 79 ευρώ η ασφάλεια.για τον Ξηρογιαννοπουλο δεν έχει ακουστεί κάτι αρνητικό.ψαξε και στο google και θα βρεις κάποια αποτελέσματα.ουτως η άλλως και της iStorm μέσω generali είναι η ασφάλιση.

#1900   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1.647 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2019 - 18:29

τι μας προσφερει η ασφαλεια συσκευης? για μενα αυτα ειναι χαζομαρες.... για να περνουν λευτα....

προτιμω να κανω ενα ταξιδι και να παω σε ενα apple store... γιατι εδω Ακρη δεν βγαζεις.......  την προβληματική συσκευή θα την βγάλουνε μια χαρά.... είχα πάρει ένα imac και είχε πρόβλημα και στην infoquest το βρίσκανε φυσιολογικό και τελικά κάηκε σε 1 χρόνο......

#1901   hlias77

hlias77

iPH Enthousiast

• 540 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2019 - 18:32

Δεν έχεις άδικο.ποιο πολύ ψυχολογικό είναι.εγω την εκανα μόνο και μόνο για περίπτωση κλοπής ή θραύσης.και μπροστά στα τόσα που δίνουμε για την αγορά της συσκευής το ποσο της ασφάλειας είναι μηδαμινό.

#1902   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1.647 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2019 - 18:43

Δεν έχεις άδικο.ποιο πολύ ψυχολογικό είναι.εγω την εκανα μόνο και μόνο για περίπτωση κλοπής ή θραύσης.και μπροστά στα τόσα που δίνουμε για την αγορά της συσκευής το ποσο της ασφάλειας είναι μηδαμινό.

σε περιπτωση κλοπης τι κανουν δηλαδη? δινουνε  τα λευτα?  :lol:  

αν ειναι να κλεψω το δικο μου και να παρω 1400 ευρω.. για να φτιαξω ενα pc και να εχω το p20 pro για κινητο..  :lol:  :lol:

#1903   hlias77

hlias77

iPH Enthousiast

• 540 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2019 - 18:53

σε περιπτωση κλοπης τι κανουν δηλαδη? δινουνε τα λευτα? :lol:

αν ειναι να κλεψω το δικο μου και να παρω 1400 ευρω.. για να φτιαξω ενα pc και να εχω το p20 pro για κινητο.. :lol: :lol:

Στο αυτοκίνητο σου έχεις ασφάλεια;έχεις.αν,χτυπα ξύλο στο κλέψουν,θα πάρεις όλα τα χρήματα που το έχεις ασφαλίσει;ένας θεός ξέρει ποσα θα σου κόψουν.ειναι κάποια πράγματα που τα κανεις,και εύχεσαι να μην διαπιστώσεις ο ίδιος αν λειτουργούν σωστά.:)
Παντως υπάρχουν αναφορές στο Ίντερνετ,για σωστή αντιμετώπιση για θραύση.για κλοπή δεν είναι τόσο απλό οσο λες,γιατί πρέπει να πας στο τμήμα να το δηλώσεις και μετά στην ασφάλεια.Καταθεση,χαρτιά και χάσιμο χρόνου που πιστεύω αν πραγματικά δεν στο έχουν κλέψει δεν θα μπεις στην διαδικασία να τα κανεις για τον χαβαλέ σου.

#1904   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1.647 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2019 - 19:00

Στο αυτοκίνητο σου έχεις ασφάλεια;έχεις.αν,χτυπα ξύλο στο κλέψουν,θα πάρεις όλα τα χρήματα που το έχεις ασφαλίσει;ένας θεός ξέρει ποσα θα σου κόψουν.ειναι κάποια πράγματα που τα κανεις,και εύχεσαι να μην διαπιστώσεις ο ίδιος αν λειτουργούν σωστά. :)
Παντως υπάρχουν αναφορές στο Ίντερνετ,για σωστή αντιμετώπιση για θραύση.για κλοπή δεν είναι τόσο απλό οσο λες,γιατί πρέπει να πας στο τμήμα να το δηλώσεις και μετά στην ασφάλεια.Καταθεση,χαρτιά και χάσιμο χρόνου που πιστεύω αν πραγματικά δεν στο έχουν κλέψει δεν θα μπεις στην διαδικασία να τα κανεις για τον χαβαλέ σου.

για την οθονη ισχιειι στο φτιαχνουν δωρεαν... αλλα περιμενεις πολλες μερες,  για την κλοπη ειναι θεμα... ουτε να το σκευτομαι δεν θελω... 

καλα ενοειτε πως σε καμια περιπτωση δεν θα εκανα τετια βλακεια... δεν ειμαι τοσο καφρος... ειπαμε  :lol:

απλα οπως ειπα το βλεπω λιγο βλακεια... για καπια ατομα που προσεχουν την συσκευη τους...! 

#1905   Phaethon77

Phaethon77

iPH User

• 121 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2019 - 19:03

Νέο "φρούτο" με το doa....Από το vodafone store στο mall μου είπαν ότι νέα ενημέρωση λέει ότι δεν υπάρχει doa 7 ημερών....Το στέλνουν απευθείας στην apple και αυτοί θα επιληφθούν για την οποία επιδιόρθωση κ εάν δεν...τότε αντικατασταση.Ο,τι να'ναι

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12

0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες