Κάτι δεν πάει καλά με την συσκευή σου τότε. 1,5 μέρα με βγάζει με άνεση. Κι άλλους που ξέρω κι έχουν το Max είναι πολύ ικανοποιημένοι με την αυτονομία. Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
δεν ξερω ρε συ τοσο γκαντεμιά πια να έχω.... ?
εγώ αυτό που είδα είναι ότι η υγεία της μπαταρίας εκτος ότι έπεσε σε 6 φόρτισης συνολικά στο 98% παρατηρώ ότι το βραδυ μπορεί να το αφήσω με 48% μπαταρία... και το πρωί να έχω 32% με τα παντα κλειστα...
κάτι εντελώς κουλό που μόλις ανακάλυψα είναι ότι παρόλο που κλείνω μερικά apps όταν πάω να το ανοίξω ξανά πάει εκεί που το είχα κλείσει την τελευταία φορα.. για παράδειγμα στο game smash hit το οποιο έπαιζα ήτανε σα να το έβαλα σε παύση.. με το που το άνοιξα έδειξε ότι φορτώνει και άμεσος έλεγε resume
αντίστοιχη περίπτωση συμβαίνει άκυρα και σε άλλες εφαρμογές όπως το gmail... μπορεί να με πάει στο mail που είχα αφήσει ανοιχτό πριν κλείσω το αρ... μήπως να κάνω ένα restore γιατί όλα αυτά μου φαίνονται εμενα software bug.... επίσης δεν νομίζω να είμαι ο μονος που συμβαίνει αυτό... στο google αν γράψεις iOS 12.1.2 θα δεις ότι έχουνε και αλλα άτομα πιο σοβαρά προβλήματα με την ενημέρωση αυτή.... έχει να κάνει με κάθε παρτίδα συσκευής λογικά.
από την άλλη σκευτικα μήπως κάποιο app μένει ανοιχτό παρόλο που το κλείνω εγώ... αυτό πως θα το τσεκάρω όμως
![:huh:](http://www.iphonehellas.gr/forum/public/style_emoticons/default/huh.png)
?
μεχρι και τα location services εχω κλειστα...
Τελευταία επεξεργασία από: omorfonios, 08/01/2019 - 23:20