Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone Xs/Xs Max - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2531 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1906   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1.647 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 10/01/2019 - 19:05

Νέο "φρούτο" με το doa....Από το vodafone store στο mall μου είπαν ότι νέα ενημέρωση λέει ότι δεν υπάρχει doa 7 ημερών....Το στέλνουν απευθείας στην apple και αυτοί θα επιληφθούν για την οποία επιδιόρθωση κ εάν δεν...τότε αντικατασταση.Ο,τι να'ναι

λολ... οπως εχω πει... το DOA στην Ελλαδα για Apple το ξεχνας......  

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1907   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1.448 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2019 - 19:11

Καταρχήν αν δεις καλά στους όρους της ασφαλείας στην περίπτωση κλοπής, (αν δεν κάνω λάθος) αναφέρεται μόνο σε περίπτωση παραβίασης. Δηλαδή να μπουκάρουν στο σπίτι και μέσα σε όλα που θα αρπάξουν να πάρουν και το κινητό.. Δεν σε καλύπτει σε περίπτωση που στο πάρουν πχ μέσα σε τρένο η το ξέχασες σε κανα τραπεζάκι κτλ.. Κλάιν μαιν δηλαδή
Για το νερό μιλάει για τυχαία εισροή νερού. Σαν να λέμε ότι δεν σε καλύπτει αν σου έπεσε σε πισίνα, θάλασσα κτλ.. Θα σου ζαλίζουν τον έρωτα με τη διερεύνηση
Τώρα για τη θραύση σου λένε πλήρωσε το και έλα με την απόδειξη να πάρεις τα λεφτά (δεν διευκρινίζει ποσα θα πάρεις). Φυσικά αν δεν τα έχεις να το φτιάξεις μένεις ως έχεις
Ένα κατακλείδι ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Για μένα είναι πεταμένα λεφτά να ασφαλίσεις κινητό μέσα σε όλα τα αλλά που πληρώνουμε σε κράτος υποχρεώσεις να έχουμε και ασφάλεια συσκευής.. Και αυτό για ένα και μόνο χρόνο

Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk

#1908   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1.647 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2019 - 19:26

σα να σου λεει δηλαδη μην το βγαζεις το κινητο εξω απο το σπιτι....  :lol:

υπεροχα...!  Xiaomi μονο...!!!!  B)

Τελευταία επεξεργασία από: omorfonios, 10/01/2019 - 19:26

#1909   hlias77

hlias77

iPH Enthousiast

• 540 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2019 - 19:34

Καταρχήν αν δεις καλά στους όρους της ασφαλείας στην περίπτωση κλοπής, (αν δεν κάνω λάθος) αναφέρεται μόνο σε περίπτωση παραβίασης. Δηλαδή να μπουκάρουν στο σπίτι και μέσα σε όλα που θα αρπάξουν να πάρουν και το κινητό.. Δεν σε καλύπτει σε περίπτωση που στο πάρουν πχ μέσα σε τρένο η το ξέχασες σε κανα τραπεζάκι κτλ.. Κλάιν μαιν δηλαδή
Για το νερό μιλάει για τυχαία εισροή νερού. Σαν να λέμε ότι δεν σε καλύπτει αν σου έπεσε σε πισίνα, θάλασσα κτλ.. Θα σου ζαλίζουν τον έρωτα με τη διερεύνηση
Τώρα για τη θραύση σου λένε πλήρωσε το και έλα με την απόδειξη να πάρεις τα λεφτά (δεν διευκρινίζει ποσα θα πάρεις). Φυσικά αν δεν τα έχεις να το φτιάξεις μένεις ως έχεις
Ένα κατακλείδι ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Για μένα είναι πεταμένα λεφτά να ασφαλίσεις κινητό μέσα σε όλα τα αλλά που πληρώνουμε σε κράτος υποχρεώσεις να έχουμε και ασφάλεια συσκευής.. Και αυτό για ένα και μόνο χρόνο

Σχετικα με την κλοπη κανεις λαθος.

Ληστεία θεωρείται η αφαίρεση των ασφαλισμένων αντικειμένων με χρήση βίας ή με απειλή χρήσης βίας κατά του Ασφαλισμένου, με την προϋπόθεση ότι θα γίνει νόμιμη γραπτή αναγγελία του γεγονότος στις Αρμόδιες Αρχές δηλΚυπριακή Αστυνομία

Αυτο το αναφερει στην δευτερη παραγραφο.στην πρωτη λεει για κλειστο χωρο.

Σχετικα με το νερο,και στην θαλασσα να πεσει,θα δηλωθει σας τυχαια επαφη με το νερο.δεν παραβιαζεις καποιον ορο.ας με ζαλισουν στην διερευνηση,αρκει να το αντικαταστησουν.

1.3. Νερά

Καλύπτεται η αντικατάσταση της ασφαλιζόμενης συσκευής για ζημιά από τυχαία επαφή με νερό ή άλλο υγρό στοιχείοσύμφωνα με τις παραγράφους 1.1.1.2 και1.1.2.2. Εξαιρούνται ζημιές από υγρασίαεφίδρωσηιδρώταατμόΔιευκρινίζεται επίσης ότι η απώλεια του κινητού ή tablet και η μη ανεύρεση του εντός θάλασσας,λίμνηςποταμού δεν καλύπτεται.

Για την θραυση πιστευω οτι αν δεν εχεις ασφαλεια δεν υπαρχει περιπτωση να το φτιαξεις.ενω με ασφαλεια ας πουμε οτι δανειζεσαι χ ευρω,την φτιαχνεις και μετα τα δινεις πισω.οποτε παλι υπερ ειναι η ασφαλεια.

Τεσπα μην το κουραζουμε,ειναι στην κριση του καθενα μας,αν θα κανει ασφαλεια η οχι.και ξανα λεω οταν δινω 1400 ευρω να αγορασω ενα κινητο,50+ για μια θηκη,το τελευταιο που θα με πειραξει ειναι τα 50-60 ευρω τις ασφαλειας και ας ειναι κοροιδια,μπορει και να μην ειναι.

Τελευταία επεξεργασία από: hlias77, 10/01/2019 - 19:39

#1910   Phaethon77

Phaethon77

iPH User

• 121 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2019 - 19:42

λολ... οπως εχω πει... το DOA στην Ελλαδα για Apple το ξεχνας......

Θα ρωτήσω κ istorm...

#1911   hlias77

hlias77

iPH Enthousiast

• 540 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2019 - 19:44

σα να σου λεει δηλαδη μην το βγαζεις το κινητο εξω απο το σπιτι....  :lol:

υπεροχα...!  Xiaomi μονο...!!!!  B)

Morfonie,με το ιστορικο σου θα εκανα ασφαλεια ακομα και στην σκια μου.Οποτε η Xiaomi με το 1/3 της τιμης(χαλαει-πετας),η iphone και ασφαλεια.

#1912   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1.448 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2019 - 20:05

Συγνώμη αλλά δεν βλέπω αυτήν την παράγραφο 2 που λες σχετικά με την χρήση βίας. Μιλάω για το ασφαλιστήριο της generalli που ανέβασε ο φίλος.
Που και έτσι ακόμη δεν σε καλύπτει σε περίπτωση απώλειας σε τρένο η αν το ξεχασεις κάπου.. Δεν προκύπτει χρήση βίας. Και τέλος 150€ δεν βγαίνει το χρόνο; Κάτι τέτοιο υποθηκε

#1913   hlias77

hlias77

iPH Enthousiast

• 540 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2019 - 20:15

Συγνώμη αλλά δεν βλέπω αυτήν την παράγραφο 2 που λες σχετικά με την χρήση βίας. Μιλάω για το ασφαλιστήριο της generalli που ανέβασε ο φίλος.
Που και έτσι ακόμη δεν σε καλύπτει σε περίπτωση απώλειας σε τρένο η αν το ξεχασεις κάπου.. Δεν προκύπτει χρήση βίας. Και τέλος 150€ δεν βγαίνει το χρόνο; Κάτι τέτοιο υποθηκε

https://www.istorm.g.../iPlusterms.pdf

150 ευρω του ειπαν του παιδιου μαλλον απο cosmote η Γερμανο αν καταλαβα καλα.ποσο υπερβολικο.

εγω αναφερομαι στο της istorm  στα 79 ευρω για xs max,59 για xr,xs,x κοκ

Καλα μην κολλας σε λεπτομερεις.Αν πραγματικα το ξεχασεις στο τρενο,η καπου αλλου,πας στην αστυνομια κανεις δηλωση κλοπης και συνεχιζεις.Θα μπεις στην διαδικασια της γραφειοκρατιας γιατι εχεις ασφαλεια και γιατι χαθηκε το κινητο σου.

Τελευταία επεξεργασία από: hlias77, 10/01/2019 - 20:20

#1914   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.594 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 10/01/2019 - 22:59

Νέο "φρούτο" με το doa....Από το vodafone store στο mall μου είπαν ότι νέα ενημέρωση λέει ότι δεν υπάρχει doa 7 ημερών....Το στέλνουν απευθείας στην apple και αυτοί θα επιληφθούν για την οποία επιδιόρθωση κ εάν δεν...τότε αντικατασταση.Ο,τι να'ναι

Η Vodafone ποτέ δεν έδινε DOA.

Επίσης το DOA είναι καθαρά επιλογή καταστήματος να το προσφέρει, μιας και δεν είναι υποχρεωτικό απο τον νόμο.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1915   Phaethon77

Phaethon77

iPH User

• 121 μηνύματα

Δημοσίευση 11/01/2019 - 08:10

Η Vodafone ποτέ δεν έδινε DOA.

Επίσης το DOA είναι καθαρά επιλογή καταστήματος να το προσφέρει, μιας και δεν είναι υποχρεωτικό απο τον νόμο.

Νίκο δεν το ήξερα!το πρώτο xs που πήρα πριν τον νέο χρόνο μου έδωσαν...Τώρα λέει άλλαξε η πολιτική

#1916   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.594 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 11/01/2019 - 12:05

Έπαιξε κλασική κασέτα πωλητή.

Ποτέ τόσα χρόνια δεν έδιναν DOA..

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1917   emiratesA380

emiratesA380

iPH User

• 179 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:mamba2008

Δημοσίευση 11/01/2019 - 19:51

Σημερα αγορασα κ εγω το xsmax ειναι απιστευτο σε σχεση με το 6s+ καλυτερηοθωνη πιο στυβαρο σαν μεγεθος στο χερι μου φαινεται το ιδιο. Οποιος μπορει αξιζει η μεταβαση

(Ελπιζω να με αναγνωριζει το Face id ετσι κ ξυριστω :lol:  :lol:)

#1918   spyros6spl

spyros6spl

iPH newbie

• 84 μηνύματα

Δημοσίευση 11/01/2019 - 22:06

Πράγματι η μετάβαση από 6s plus αξίζει. Θα το ευχαριστηθείς. Κι εγώ το απολαμβάνω εδώ και τρεις εβδομάδες

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1919   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1.647 μηνύματα

Δημοσίευση 12/01/2019 - 23:56

Σημερα αγορασα κ εγω το xsmax ειναι απιστευτο σε σχεση με το 6s+ καλυτερηοθωνη πιο στυβαρο σαν μεγεθος στο χερι μου φαινεται το ιδιο. Οποιος μπορει αξιζει η μεταβαση

(Ελπιζω να με αναγνωριζει το Face id ετσι κ ξυριστω :lol:  :lol:)

χαχα ναι ρε συ... εδω και με black mask με αναγνωρισε εμενα....  :lol:  :lol:

#1920   Thanasiskok

Thanasiskok

iPH Addict

• 609 μηνύματα
  • Twitter:@thanasiskok
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:thanasiskok

Δημοσίευση 13/01/2019 - 17:22

Καλησπέρα!
Πέρασα κάτι βίντεο από το iPhone στο laptop αλλά δεν φαίνονται καλά! Νομίζω ότι χάνει και τα FPS και την ανάλυση!
Επειδή δεν αναγνώριζε ούτε τις φωτό ούτε τα βίντεο κατέβασα ένα converter!
Λέτε να φταίει αυτό;
Υπάρχει τρόπος να παίρναει η ανάλυση φουλ και να παίζουν σε windows?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16